دوسته عزیز ممکنه بگید چرا؟؟ آخه من میخواستم اینو بخرم که الان شما اینو گفتید ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
دوسته عزیز ممکنه بگید چرا؟؟ آخه من میخواستم اینو بخرم که الان شما اینو گفتید ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
دوستان من تقریبا دارم دین و زندگی تموم می کنم.
حدودا ۷-۸ درسم مونده.
کاب کوچیک که اباتو داشته باشه و مطابق با کتابای جدید باشه چی خوبه؟
گاج یدونه ایات و روایات داشت که قدیمیه!
چی خوبه؟
اتفاقا فار، گراف را با کمترین فرمول بحث کرده. شما میتونی یکی از همون فرمولا رو که میفرمایین مثال بزنین؟نقل قول:
گسسته فار تو فصل گراف و احتمال یه کم زیادی فرمول بازی راه انداخته که بنظر من میشده با مفهوم ، همون ها رو حل کرد . اما تو نظریه اعداد و ترکیبیات بد نیس
من فکر می کنم شما همون کتاب درسی رو بخونین و تمرین هاش رو از رو یه حل تمرین (دروس طلایی، منتشران و ...) بخونین ( یا در بدترین حالت حفط کنین! ) و درنهایت سه چهارتا نمونه سوال از امتحان نهایی های اخیر رو ببینین، به راحتی از پس امتحان نهایی بر خواهید اومد.نقل قول:
مرسی این نشر الگو خیلی سطح بالا و کنکوری درس داده من نمیقهمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کتابی سطح پایین فقط برای امتحان پیش دانشگاهی نیست؟
انگلیسی پیش دانشگاهی قواعد هم داره؟ اگه اره یک کتاب خوب هم برای اموزش قواعدش معرفی کنید
مرسی
خوش به حالت :46:نقل قول:
تو دین و زندگی مرور خیلی مهمه خوبه که وقت داری برا مرور ...
کتاب کوچیک که فقط آیات باشه نمیشناسم اما این میکرو گاج که جامع و برای 3 تا پایه هست رو دارم واقعا خوبه
اولش کامل درسنامه داره آیات رو نکاتش رو گفته +نکات ترکیبی اگه آیه ای با قسمتی از درسای سه سال مربوط باشه اونا رو هم گفته و اخرم یه عالمه تست داره ...
من که تازه درس 4 دینی 2 ام :45:
1.باید ببینم که آیا روون درس داده یا نه،روونی خیلی واسم مهمه،مثلا تو مایه فیزیک فارنقل قول:
2.مشکل این نیس که اول تست باشه یا آموزش،همونطور که گفتم میخوام روون و خوبو کامل درس داده باشه
دقیقا درسته نسبت به کتابای دیگه بیشتر با مفهوم درس پیش رفته تا فرمول ، اما کلا تو گراف 5-6 تا و احتمال 2-3 تا فرمول بیشتر نباید حفظ کرد بقیه هر چی باشه زائدهنقل قول:
مخصوصا تو نوع گراف ، تو دور و مسیر تو تعداد رئوس ، تو گراف مکمل ، ... هر فرمولی اومده زائده ، مثلا ص45: تعداد مسیرهای به طول حداقل 2 در یک درخت از مرتبه p =
[p(p-1)] - (p-1)
با این فرمول دقیقا فقط یه سوال میشه حل کرد! که آوردنش اصلا معنی نداره .
کسی واسه ریاضی 2 پیشنهادی نداره؟
یه کتاب آموزش محور که از مبتدی دست آدمو بگیره تا پیشرفته ،تقریبا یه چیزی تو مایه های فیزیک فار
===
راستی جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما حسابان خیلی سبزو دارین؟
1-مشکل کتابای میکروطبقه بندی گاج رو داره ، یعنی چون زیاده از حد ریز طبقه بندی شده خیلی جاها پاسخ تست از عنوان طبقه بندیش مشخص میشه ، مثلا تستی که تعداد اضلاع فلان شکل رو خواسته و تحت طبقه بندی "تصاعدهای حسابی" اومده همون اول داد زده که من با یه تصاعد حسابی حل میشم و 80% مساله حل شده رفتهنقل قول:
2-روش های کنکوری در پاسخ ها وجود نداره و پاسخ ها در حد روش های کتاب درسیه
3-مخصوصا تو بخش حسابان ، آموزش ضعیفه و تعداد تست هاشم اونقدرا نیست که بگیم اونجا جبران کرده باشه
4-مفهوم درس هم زیاد توش نیست و بهمین دلیل برای دوم و سوم دبیرستانی اصلا مناسب نیست
شاید برای یه کنکوری که دیفرانسیل رو داره قوی کار میکنه و میخاد یه مروری بر پایه کنه ، ای بدک نباشه
حسابان خیلی سبز رو تهیه کردم.کتاب خوبیه ولی تنها عیبش اینه که درصد سختی سوالات رو مشخص نکرده!
خیلی ممنون حالا یه سوال دیگهنقل قول:
حسابانه عباس امیدوار هم در حد کتابه یا تستی درس داده؟؟
کلا یه کتاب که اول آموزش کامل بده بعد تست چی خوبه؟ (واسه الان نمیخوام تابستون)