نقل قول:
خیلی ممنون . از دوستان کسی دو مگ (ترجیحا عادی نه برنزی یا نقره ای و اینا ) داره نتیجه تستش رو بزاره ؟؟
speedtest.net
Printable View
نقل قول:
خیلی ممنون . از دوستان کسی دو مگ (ترجیحا عادی نه برنزی یا نقره ای و اینا ) داره نتیجه تستش رو بزاره ؟؟
speedtest.net
دوستان
من سرویس 2 مگ آسیا تک دارم (قدیمی) که تقریبا از زمان افزایش ساعات دانلود رایگان شبانه به 1 تا 9 ، سرعت شبانه ام دقیقاً نصف شده ! (حدوداً 20 روزه ) چندبار تماس با پشتیبانی (1844) تماس گرفتم ولی جواب قانع کننده ای ندادند !
در ساعات رایگان با یک سرویس 128 که شبانه اش نصف قیمت بود تست کردم . در یک سیستم با یک مودم و یک خط هر دو سرویس را تست کردم ،
سرعت سرویس 128 حتی از 300 KB/s هم بیشتر میشد ولی سرعت سرویس 2048 خودم زیر 130 بود !!!!! از ین مسئله فیلم هم گرفتم !!
آیا سایر همشهریان شیرازی عزیز همین مشکل پیدا کرده اند ؟
نامحدود - 512 - نقره ای
البته هنوز اون 6 گیگ هدیه تموم نشده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست من 128 محدود 6 گیگ که از چند روز دیگه یا سرویس 256 نامحدود برنزی و یا 512 برنزی نامحدود میگیرم به امید خدا
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
بچه ها امشب باید سروسیم رو تمدید کن
به نظر شما کدوم بهتره با توجه به اینکه قیمت هاشون همه در یه سطحه؟؟؟؟؟؟
هر کدوم چه سرعتی میدن؟؟؟؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید هر کدوم قبل و بعد از تموم شدن حجم هدیه سرعت بالا توی شب و روز چه سرعتی دارن چون خیلی گیج شدم...خواهشا کمک کنین
(128) - اينترنت پرسرعت حامي نامحدود بي کران طلايي ( با 12 گيگ هديه سرعت بالا ) (219000 ريال + آبونمان)
(256) - اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود بي کران نقره اي ( با 4 گيگ هديه سرعت بالا ) (219000 ريال + آبونمان)
(512) - اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی (229000 ريال + آبونمان)
بچه ها مردونگی کنید دقیق هر کدوم رو توضیح بدید چون نمیدونم کدوم رو بگیرم
یا علی
من دیروز 512 برنزی رو دیروز فعال کردم سرعتم روی 60 هست
تمامی سرویس ها ترافیک هدیشون فرقی نداره تو روز و شب سرعت 400به بالا میبنده.نقل قول:
ولی به محض تمام شدن ترافیک سرعتت عادی میشه
اقا ممنون از کمکتون
خیلی اقایی کردی وقت گذاشتی
احتمال زیاد همون 512 نامحدود برنز بگیرم
فقط یه سوال دیگه دارم
128 نامحدود طلایی بعد از تموم شدن 12 گیگ هدیه ی پر سرعتش ، سرعت دانلودش حدودا میاد روی چند؟؟
روی 30 میاد حدودا.نقره ای 20 برنزی همین حدودا میاد روی15نقل قول:
از این نامحدود برنزی راضی هستی؟
راستی، #سیاتک بازم مالیاتشو بالا برده!!!
مثلا ترافیک یک گیگ حدود صد تومن!
قضیه این بود که من فاکتور قدیمی داشتم، میخواستم پرداخت کنم، ب خاطر این صد تومنش مجبور کرد دوباره فاکتور کنم