زیدان:"کاکا امضا رو هم زد"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش RmadridFC: زیدان که یکی از مسئولان جدید رئال است اعلام کرد که کاکا حتی قرار داد با رئال را هم امضا کرده است.
یکی از مشاوران رئال یعنی زیدان اعلام رسمی پیوستن کاکا را که از چند روز پیش همه منتظر آن بودند را اعلام کرد و تصریح نمود که کاکا حتی قرارداد با رئال را هم امضا کرده است.
دیروز که در یک کنفرانس خبری یکی از خبرنگاران در مورد وضعیت کاکا از زیزو پرسید وی چنین جواب داد:"کاکا خیلی وقته که قراردادو امضا کرده ,مگه اینطور نیست؟"در واقع این حرف از دهن زیدان پرید بیرون و زیدان هرچه قرد که تلاش کرد موضوع را جمع کند ولی نتوانست.
زیدان که به عنوان اولین و تنها منبع رسمی هست که پیوستن کاکا به رئال را اعلام کرد و وقتی در مورد شماره ی کاکا از او پرسیدند چنین جواب داد:"اگر آن شماره ی 5 مرا بر تن کند بسیار خوشحال خواهم شد و حسودی نخواهم کرد"
انتظار ها به پایان رسید
داستان این انتقال که باعث شده بود طرفداران میلان اعتراض کنند به پایان رسید زیرا گالیانی در مصاحبه ای که داشت گفته بود که در فروش کاکا عوامل اقتصادی نقش به سزایی داشتند.
کاکا در سال 2003 به میلان پیوست که یک قهرمانی در سری آ و یک قهرمانی در سال 2007 در CL و در همان سال هم توپ طلا را نیز دریافت کرد.
نیستلروی به تمرینات بازگشت
ستاره هلندی همراه با محمدو دیارا بار دیگر به تمرینات تیم مادریدی بازگشتند.
سایت گل: رود فان نیستلروی، ستاره هلندی باشگاه رئال اعلام کرد که از بازگشت به تمرینات تیم مادریدی بسیار خوشحال است و از اینکه پس از هفت ماه، به تمرینات بازگشته احساس فوق العاده ای دارد. این ستاره هلندی از سال گذشته تاکنون در بند مصدومیت بود و روز گذشته به زمین تمرینات بازگشته است. او و محمدو دیارا روز گذشته برای اولین بار و بدون هیچ مشکلی، اولین جلسه تمرینی شان را برگزار کردند. نیستلروی در گفت و گو با وب سایت رئال مادرید از بازگشتش ابراز خوشنودی نموده است.
او در این رابطه گفت:« احساس بسیار خوبی است و ازاینکه همراه با دیارا تمرین می کنم، بسار خوشحالم. ما در شرایط مشابهی هستیم و به یکدیگر کمکهای زیادی می کنیم. انجام تمرینات در کنار هم بسیار آسانتر است. من هنوز برای بهبود تمرین می کنم و هنوز چند روز دیگر از تمریناتم، پیش از آغاز تعطیلات تابستانی باقی مانده است.شروع به دویدن کرده ام واز این بابت بسیار خوشحالم. دویدن برای اولین و پس از هفت ماه، حس بسیار خوبی است.» بازگشت نیستلروی برای مادریدی ها خبر بسیار خوبی است و پیگرینی مربی جدید رئال شکی ندارد که این بازیکن را در فصل بعد، آماده وقبراق در اختیار خواهد داشت. نیستلروی در ادامه صحبتهایش گفت:« پیگرینی در ویارئال و در طول سالهای اخیر،بسیار موفق کار کرد. همه کسانی که او را می شناسند و با او کار کرده اند، از او تعریف می کنند. باید دید که امور چطور پیش خواهد رفت ولی من مطمئنم که همه چیز خوب خواهد بود. فصل جدیدی در باشگاه مادریدی آغاز شده و همه ما از نو آغاز خواهیم کرد. تمام نگرانی من در مورد زانویم است و امیدوارم که بتوانم در اولین فرصت ممکن به اوج آمادگی برسم.»