دوستان به نظر تون روز اول یگان گوشی با خودم ببرم؟ چون مسافت خیلی طولانی واقعا لازمم میشه
Printable View
دوستان به نظر تون روز اول یگان گوشی با خودم ببرم؟ چون مسافت خیلی طولانی واقعا لازمم میشه
دوستان سلام طبق این قانون میشه بدون کارت پایان خدمت گواهینامه گرفت کسی گرفته؟؟؟ ایا راسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممكنه دژبانى بخش امانات نداشته باشد بهتر است با كارت تلفن با خانواده در ارتباط باشيدنقل قول:
سلام
دوستان امروز کارام رو تموم کردم ! با دیپلم اعزامم خورد 1396/05/19 !
دوستان کسی میدونه با مدرک کارشناسی ارشد و وضعیت معافیت از رزم چه درجه ای به ما میدن؟
در ضمن من مشهد هستم و تاریخ اعزامم خورده 1شهریور؟ احیانا مشخض نمیشه کجا میوفتم؟
سلام واسه معاف از نگهبانی باید چکار کنم؟
این قانون هنوز اجرا نشدهنقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
درجه بچه های ارشد ستواندومی هست، البته من از ارتش خبر دارم، معمولا لیسانسه ها یا گروهبان میشن یا ستوانسوم ولی فوق لیسانسه ها ستواندومی رو میگیرن و ربطی هم به معاف از رزمی نداره، و اینکه هم ممکنه کجا بیوفتین اصلا مشخص نیست معمولا دو هفته قبل از اعزام ارگان پذیرنده و نیرو مشخص میشهنقل قول:
vaنقل قول:
ممنون از جوابتون، چون من خیلی جاها شنیده بودم معاف از رزما یک درجه کمتر میشن یا حتی شنیده بودم کف درجه رو بهشون میدن؟
بستگی داره کدوم ارگان بیافتی تقریبا، ما که نیروی انتظامی بودیم درجاتش از ارتش و سپاه بدتر تقسیم میشه، معاف از رزم ها اکثرا کف درجه ها بجز نور چشمی ها، اونایی هم که عادی بودن فوق لیسانس طبق قانونش و میانگین نمراتی که میگیری 30درصد اول ستوان دو بقیه ستوان سه(البته باز اینجا هم نور چشمی ها ستوان دو میشن)، لیسانس هم 20درصد ستوان سه ،40درصد استوار یک بقیه هم استوار دو.نقل قول:
ارتش و سپاه تا جایی که بتونن درجه رو بالاتر میدن دیگه درصدی نیست دست خودشونه
اقا یه سوال، ما فردا باید بریم ستاد فرماندهی انتظامی استان خودمون واسه معرفی و تقسیم یگانی، ستاد تو شهر خودمونه، مارو نگه میدارن شب یا میگن برو خونتون، یعنی وسایل مورد نیاز اسایشگاهی ببریم؟ چجوریه سیستم اصلا؟؟؟؟ (کارشناسی ارشد بودم گفتن شاید کار اداری بهت بدن و تو ستاد نگهت دارن)
با سلام
من امریه هستم میخواستم بدونم وضعیت مرخصی پایان دوره چطوری هستش؟ قانونش چی جوریه؟
من اول تیر 94 رفتم آموزشی تا آخر خرداد 96 میشه 2 سال تمام که 24 ماهه
حالا کلا چند روز مرخصی هستش؟ اگه کسی تجربه مشابه داره منو مطلع کنه
با تشکر
:n16::n16::n12::n12:
سلام دوستان
یه سوالی داشتم گیجم کرده.
اگه یه امریه اوکی بشه(نزدیک به صد در صد باشه) ولی منتظر امریه های دیگه باشم، باید چکار کنم؟ شاید بقیه امریه ها موقعیت بهتری برام رقم بزنه. چون به چند نفر سپردم که کارای امریم رو انجام بدن. تصمیم گیری در این طور مواقع خیلی سخته. ممنون میشم راهنمایی کنین.
تو سپاه که به معاف از رزم ها حداقل درجه رو میدن مثلا واسه ارشد حداکثر ستوان دوم و حداقل ستوان سوم هست واسه ارتش رو نمیدونمنقل قول:
سلام به همگی
فوق دیپلم اعزامی 2/19 ، پذیرش سپاه گرفته بودم همه چی اوکی بود ولی امروز برگه سفید گرفتم دیدم زده نیرو انتظامی باهنر کرمان:n37:
کسی همچین مشکلی براش پیش اومده؟
باتجربه ها به نظرتون میشه درستش کرد یا نه؟:n03:
سلام دیگه نمیشه رو پذیرش سپاه حساب باز کردنقل قول:
عوض کردن کد یه پارتی خیلی کلفت می خواد در نظام وظیفه تهران. بدون واسطه و آشنا
به نظرم نمی تونی کد عوض کنی
درجه های نیرو انتظامی : کارشناسی ارشد . ستوان دوم و ستوان سومنقل قول:
معاف از رزم ارشد: ستوان سوم و استوار یک
کارشناسی :ستوان سوم استوار یک استوار دو
کارشناسی معاف از رزم:استوار دو استوار یک
استثنا: هم رزم من کارشناسی ارشد هست (سالم) درجه هم بهش استوار 2 دادن . بعدش بهش گفتن اشتباه شده اگر می خوای درستش کنی باید بری تهران
در کل الکی هست
تو دروه ما شهید بهشتی اصفهان به ندرت درجه افسری داده
ولی تو همون دوره باهنر کرمان درصد بالایی رو افسری داده
سلامنقل قول:
واقعا کسی نمیدونه؟!!!!:n03:
جواب اين سوال مسخصه ، به ميزان روزهايي كه مرخصى استحقاقى داريد و استفاده نكرديدنقل قول:
اقا غیر این بحثا یه چیزی بعنوان روانشناسی شروع کنید بخدا من هنوز پست نکرده خیلی عصابم بهم ریخته اصلا میترسم از خدمت رک بگم سنم 19 سالمه . خیلی استرس دارم شبا تا سه شب بیدار و به خدمت فکر میکنم ..اصن یه افسردگی شدید گرفتم . معاف از رزم هم هسم و...... :n28::n28::n28::n28:
اره الان نگاه کردم متوجه این تناقض شدمنقل قول:
شاید تو آیین نامه جدید تغییر کرده باشه شایدم نکرده باشه و همون یک سال باشه به هر حال از اونجایی که قوانین اینجا سال بسال عوض میشه بهتره مستقیم از خود نظام وظیفه جویا باشیم شیش ماه مجازه یا یک سال
رک بگم بهت داداش اگه میدونی نمیکشی و کارت به فرار میکشه که اصلاً پست نکن! ولی اگه پست کردی و خدمت رو شروع کردی باید تا تهش بری اینکه فرار کنی و خوش خورم به زندگیت برسی و از سرت بیرون کن در کل میگم یا پست نکن یا اگه پست کردی هر طوری که میتونی تین دوسال رو طوری بگذرون که بهت اضافه خدمت نخوره اگه شرایط داری شامل تاهل تک پسری پدر نظامی یا پدر جانباز خیالت راحت باشه که شهر خودت میافتی فقط زو تک پسری زیاد حساب باز نکننقل قول:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
سلام بچه ها من اعزامی یک اسفند نود و پنجم و بسلامتی آموزشی رو تو 04 بیرجند تموم کردم با مدرک کارشناسی گروهبان یکمی رو گرفتم و امریم خورد تیپ 264 سلماس! حدود هزار و هفصد کیلومتر از مشهد دوره کلا نامردا بچه های مشهد که شرایط و پارتی نداشتند رو از جنوب غرب تا شمال غرب تقسیم کردند! رستم خورده اداری پرسنلی کسی میدونه چجور جاییه شرایطش چجوریه؟امکان اینکه برگ تردد بدن به بچه های غیر بومی هست یا نه یک نکته ی دیگه من معاف تز رزمم نگهبانی برای گروهبان یک معاف از رزم چجوریه؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
دوست عزیز تازمانی که خودتون از نظر فکری به این نتیجه نرسیدید که باید خدمت برید به هیچ وجه دفترچه رو پست نکنید که دردسرهای بعدی تون شروع میشه و حذف غیبت کار هرکسی نیستنقل قول:
شما خیلی ترس دارید ابتدا شرایط شخصی خودتون رو ببینید اگه امکانش رو دارید ادامه تحصیل بدین تاهم سن تون بالاتر بره هم اینکه تجربیات زندگی تون بیشتر بشه که درمجموع باعث میشه ترس ازخدمت ازبین بره.
بنده هم مثل شما بودم بعد از دیپلم قصد اعزام به خدمت رو داشتم ولی درنتیجه تا کارشناسی رو خوندم و خدمت رفتم نتیجه اش این شد که درسته یخورده سنم بالا رفت ولی نحوه گذروندن خدمت راحت تر شد چون در طی چند سال تحصیل وکار به قولی دلم گنده تر شد وبرام مهم نبود که شب در پادگان دور افتاده ای بخوابم.
خدمت برای هرکسی شرایط خاصی روبه وجود میاره ماهم به هیچ وجه نمیتونم یه فرمول خاص براتون بپیچیم خودتون سبک سنگین کنید تابه نتیجه نهایی برسید
ان شالله که موفق باشید
سلام دوستان؛
من سال 90 یک سال پشت کنکور کارشناسی موندم و همون سال دفترچه را فرستادم که بعد دانشگاه قبول شدم و معافیت تحصیلی گرفتم.
الان درسم تمام شده و میخواهم برای خدمت اقدام کنم.
سال 90 همه مراحل را انجام دادم معاینه، حساب سپه، واکسن دوگانه و ....
سوالم این هست که الان باید دوباره اون مراحل را طی کنم یا نه مراجعه کنم و بگم قبلا انجام دادم و الان میخواهم برم خدمت؟
شرایط من چجوری میشه؟
ممنون از همه دوستان اگه تجربه ای دارن راهنمایی کنند. :n16:
قبل از معافيت تحصيلى جايي مشغول به خدمت بوديد؟نقل قول:
به هر حال نياز داريد مجدد دفترچه رو تهيه و تكميل و همان شماره حسابى را كه افتتحاح كرده بوديد را اعلام كنيد و واكسن بزنيد
خیر مشغول به خدمت نبودم ولی واکسن زدم قبلانقل قول:
یعنی تمام مراحل را قبلا یکبار طی کردم مجددا باید همونا را تکرار کنم؟
بله به غير از افتتحاح حسابنقل قول:
سلامنقل قول:
منظورم سالی چند روزه؟
اگر مجرد باسيد ماهى يك روز استحقاقى داريدنقل قول:
سلام دوستان
کسی هست که سرباز نیروی انتظامی باشه و حین خدمت پروژه های تحقیقاتی کسری خدمت گرفته باشه؟
سلام دوستان...
من برای مصاحبه تخصصی امریه انرژی اتمی دعوت شدم و به نظر خودم خوب بودم و جواب دادم ..حالا بستگی به بقیه دعوت شده ها داره.
بهم گفتن کار پژوهشی رو دوست داری یا کارگاهی..من گفتم پژوهشی و انام اخرش گفتن یه هفته دیگه جواب قطعی رو به شما میدیم و بعدش مصاحبه عقدیتی سیاسی هست.
الان سوال من در مورد همین مصاحیه عقیدتی و سیاسی هست...که کلا در مورد چی میپرسن؟ من اطلاعات خوبی در زمینه احکام و سیاست ندارم. خواستم منو راهنمایی کنین...
مورد دیگه اینکه کسی که امریه انرژی اتمی بشه، باید با اپلای و خارج رفتن خداحافظی کنه دیگه؟!
بچه ها من ب موقغ ب زمان شورای پزشکی نرسیدم میگ سه ماه غیبت میخوره ایا راهی هست من بتونم کنسل کنم اونو؟:(
- - - Updated - - -
بچه ها من ب موقغ ب زمان شورای پزشکی نرسیدم میگ سه ماه غیبت میخوره ایا راهی هست من بتونم کنسل کنم اونو؟:(
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام فرزاد جان جسارتا شما کی اعزامی و اینکه سوالای تخصصی که پرسیدن در چه حد بود؟ تو سایت که در مورد مصاحبه چیزی ننوشته.همونجا که میری برای درخواستت ازت مصاحبه میگیرن؟
سلام فرزاد جان جسارتا شما کی اعزامی؟این مصاحبه تخصصی تو چه سطحی بود؟ سخت میگیرن؟همون روزی که میری مدارکتو تحویل بدی ازت مصاحبه میگیرن؟نقل قول:
سلام دوستان
مرخصی تو سربازی برا دیپلمه ها چطوره ؟ یعنی چند وقت به چند وقت هست ؟
سلام.نقل قول:
برج 6-به نظرم اسون بود باز به بقیه شرکت کننده ها بستگی داره-بله فقط مصاحبه تخصصی- اگه قبول شدی میری برای مصاحبه عقدیتی سیاسی...البته من هنوز قبول نشدم و چیزی معلوم نیست.
دوستان سلام...
در مورد امریه فنی حرفه ای سوال داشتم...
در مرحله اول ثبت نامش نوشته بومی بودن شهر و مرکر انتخابی الزامی هست.....این یعنی این که من فقط میتونم استان خودم رو بزنم؟
اگه این طور باشه، من مثلا برای استان خودم رو میبینم که فوق لیسانس مکانیک نداره و بیشتر لیسانس رشته های دیگه هست....
در این مورد خواستم راهنماییم کنین....تشکر
سوال خوبيهنقل قول:
بيشتر سازمان ها به خصوص سازمان هايي كه شعبى در شهرهاى مختلف دارند مانند فنى و حرفه اى مايلند افراد بومى را جذب امريه كنند تا نگرانى اسايشگاه و مكان زندگى براى افراد غير بومى نداشته باشند، هر سازمانى در هر دوره نسبت به نيازى كه داره ممكنه بين ليسانس و فوق تفاوت بگذارد
سلام دوستان
کسی راجع به قوانین کسر خدمت جبهه جدید اطلاعی داره؟ اینکه کی اجرایی میشه؟ من الان سربازم و برای کسر خدمت جبهه پدرم اقدام کردم اگه نامه های کسر خدمتم رو ببرم یگان ثبت شه بعد امکانش هست که بتونم دوباره بر اساس قوانین جدید هم اقدام کنم؟
سلام
پدر من سال های جنگ (61 تا 63) پایگاه نیروی هوایی بوشهر خدمت کرده، الان برادرم داره آموزشیش رو میگذرونه، آیا کسر خدمت جبهه شامل برادرم میشه؟