منم دقیقا از شنبه هفته قبل سرعت روزانم خیلی کمتر شده قبلا با دانلود منیجر تا 600 هم میکشید الان حدود 100 میچرخهنقل قول:
Printable View
منم دقیقا از شنبه هفته قبل سرعت روزانم خیلی کمتر شده قبلا با دانلود منیجر تا 600 هم میکشید الان حدود 100 میچرخهنقل قول:
داداش خیلی کم شده؟؟؟؟؟؟؟ میشه یه تست بزاری؟؟؟؟نقل قول:
همون طور که گفتم، اسپلیترها خودشون میکروفیلتر هم داخلشون دارن. در واقع اسپلیتر سیگنالهای ترکیبی تلفن (POT) و DSL رو میگیره و با استفاده از میکروفیلتر داخلیش از یه خروجی فقط سیگنالهای تلفن رو بیرون میده. خروجی دومش هم عملاً ارتباط مستقیم با ورودیه و کار خاصی نمیکنه. مثل این میمونه که مودم رو مستقیم به خط تلفن وصل کنی.نقل قول:
به هر حال گذاشتن میکروفیلتر اضافی میتونه به افزایش کیفیت تماس تلفنی کمک کنه. اما رو میزان نویز خط ADSL احتمالاً تأثیر زیادی نخواهد داشت.
حالا شما هر دو حالت (با میکروفیلتر و بدون میکروفیلتر) رو امتحان کن و نتیجه رو اینجا اعلام کن تا به دوستان دیگه کمک بشه.
1 مگا بیت اومده پاییننقل قول:
الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوونیا :n03:
من یه تلفن بی سیم پاناسونیک تو پذیرایی دارم اون رو اگه بدون اسپلیتر وصل کنم adsl به هیچ عنوان وصل نمیشه ولی با اسپلیتر راحت وصل میشهنقل قول:
تو اتاق هم مودم رو بدون اسپلیتر که میزنم snr بهتری داره ولی att افزایش پیدا میکنه ولی با اسپلیتر snr یه مقدار افت میکنه و att یه مقداری کاهش پیدا میکنه من یه جا خونده بودم خود مودمها داخلشون اسپلیتر دارن و نیازی نیست و یه جا دیگه هم خونده بودم اگه با اسپلیتر وصل نکنی ممکنه مودم آسیب ببینه
راستی از دم در پریز مخابرات سه شاخ رو برعکس کنید امتهان کنید یکی از دو حالت چپ و راست snr بهتری داره من امتهان کردم
قن شکن هر چند دقیقه قطع میشه
:n27:
رو مخابرات هم همینطوره، دلیل کم شدن سرعت تو یه هفته گذشته معلوم شد. داشتن قندشکنهارو میبستن :n03:نقل قول:
قند شکن چیز پی ان سرور خارجی پینگ 8.8.8 و پینگ 4.2.2.4 داغونه.فقط یه سوال چیزی دیگه میمونه که اسمشو گذاتش اینترنت؟؟؟؟؟؟:n13::n08:نقل قول:
تایید میشه فیل شکن ها بعد از هر 7 8 دقیقه دی سی میشن
چه مرگی زدن به قند شکن من نکست وی ... ان دارم کلافم کرده بس که سر یه تایم مشخص قطع میشه باید دستی کانکتش کنم بازم یه محدودیت جدید اختراع کردن!!
دیروز 1 ساعت با پشتیبانی صحبت کردم
با تیم ویوور اومد روی سیستم بهش نشون دادم سرعت از سایتهای
ایرانی محدوده ... قبول نکرد محدود کردن . گفت میانگین سرعت مهمه
که برای من که 512 دارم قابل قبوله بین 0 و 200 خوبه
از لیچر ها هم که سرعت داغون میشه .... فکر کنم وقت رفتن رسیده
دوستان یه خبر. راس و دروغش گردن خود پارس آنلاین.من از کارشناس پارس آنلاین درمورد همین محدودیت شبانه پرسیدم و جریانو واسش توضیح دادم.اونم گفت شبانه محدودیت دار نمیشه.فقط خداکنه راس بگن.
دوستان ظاهرا پارس آنلاین بالکل استراتژی شرکتشو عوض کرده.
من دیگه اکثر اوقات بجز مثلا ساعت 7 تا 8 صبح که سرعت حول و حوش 7-8 مگابیته، سرعتم همون سرعت اسمی و کمتر از اسمیه (سرویس 2 مگابیت - سرعت معمولا بین 1 تا 2 مگابیت و شبا تایم رایگان هم فیکس روی 0.88 مگابیت) با اینکه خطم روی 9 مگ بسته شده.
بعید میدونم بخوان دیگه تغییری توی وضعیت موجود بدن.
به نظرم ممکنه دلیل این تغییر استرتژی یکی از این دو مورد باشه:
یا اینکه به حد کافی مشتری جذب کرده و انقدر اشباع شده که هر تعداد از کاربر ها هم که برن باز فرقی به حالشون نمیکنه.
و یا اینکه کلا مدیریت پارس آنلاین بی خیال این کار شده و میخواد اون ته مونده پهنای باندشم بفروشه (عین این مغازه ها که بعلت تغییر شغل حراح میزنن :n02:) و بعدم جمع کنه و بره، و بهمین دلیله که دیگه واسش مهم نیست اینترنتی که ارائه میده چه کیفیتی داشته باشه و از شهراد نت و شهناز نت و مهناز نت هم قاطیش میکنه و میده به خورد کابرها.
در عرض این یه ماهی که دو تا خط داشتم، به خاطر وضعیت فعلی پارس آنلاین بیشتر اوقات با خط های وبم وصلم. هایوب با اینکه ساعت رایگان نداره و پینگ هم بعضی وقتا در حد فضایی قاطی میکنه ( تا 2000 ms رو خودم شاهد بودم) ولی سرعت دریافتیش انصافا همیشه در حد 7 مگابیته و آدم اگه کاری داشته باشه لنگ نمیمونه.
واقعا جای تاسفه که با وجود اینکه این شرکت جز اولین ارائه دهندگان اینترنت کشور بوده، حالا بعد از این همه سال به جای پیشرفت و استفاده بهینه از جایگاهش برای جلب رضایت مشتری ها که نتیجتا منجر به جلب مشتری و سود آوری بیشتر خواهد شد، راه پسرفت رو پیش گرفته. من 4 سال پیش از پارس سرعت 2مگابیت میگرفتم که اون موقع هیچ شرکت دیگه ای همچین پهنای باندی رو نمیتونست ارائه کنه. تازه اون موقع پینگ 1/3 الان بود. حالا بعد از 4 سال دوباره برگشته سر جای اولش و سرعت 2 مگابیت بر ثانیه با پینگ 3 برابر، و این برای همچین شرکتی با این سابقه یعنی تراژدی.
ممنون، نکته جالبی بود باید منم امتحان کنم. کسی میدونه دلیل علمیش چی میتونه باشه؟نقل قول:
برید اینجا به پارس آنلاین پیشنهاد بدین چی دوست دارین جایزه قرعه کشی ماهانه باشه .
در خدمت دوستان هستیم با سرویس 2 مگابیت :
سرعت در روز کمتر از سرعت اسمی :n08:
واسه خودم هم چند بار پیش اومده که سرعتم زیر اسمی میاد اونهم نصف سرعت اسمی مثلا معمولا بعد از ظهر از ساعت 1 تا 5 اینطوری میشه :n15:نقل قول:
سایت تاینی چرا باز نمیشه؟:n27:
در مورد نکته ای که برای افزایش snr اشاره کردی، بیشتر توضیح میدی. دقیقاً متوجه نشدم باید چیکار کردنقل قول:
سپاس
سرعت روزانه 2 مگ محدود که مثلا روی 9 مگ بسته شده :n18:
برای افزایش و بهبود snr کارهای زیادی میشه کرد خودم اینا رو امتهان کردمنقل قول:
1-عوض کردن جای سیمها از دم در پریز مخابرات یکی از دو حالت بهتره
2-وصل کردن سیم مخابرات دم در به سیمکشی منزل به صورت یکپارچه با یه گره صحیح سیمها به یکدیگر (البته برای کسانی که پریز دارن )
3-سیمکشی یکپارچه و کوتاه ترین مسیر به سمت مودم همراه با استفاده از سیم مسی ترجیحا ضخیمتر مثلا0.6
4-شاخه شاخه نبودن سیمکشی منزل مثلا به هر اتاق یه سیم رفته باشه این خودش باعث بدتر شدن کیفیت خط میشه
5-استفاده از اسپلیتر استاندارد برای همه وسایل از جمله تلفن و فکس
6-تنظیم دقیق مودم در حالت های مختلف و انتخاب بهترین مدل g992.1 - g992.3 - g992.5
7-مودم هم مقداری تو کیفیت تاثیر داره
جالبه خط من شبها کیفیتش بهتر میشه فکر کنم دلیلش وجود چند هزار واحد تجاری نزدیک خونه ما که شبها تعطیل میشن
دوستان کسی نفهمید چرا شب ها سرعت اینجوریه؟:|
هی دانلود میکنه باز هی صفر میشه بعد باز یک ربع صفر میمونه باز دانلود میکنه:n28::n28:
عمرا دیگه پارس انلاین بگیرم شورشو در اورده بخدا:|به پشتیبانی هم زنگ میزنم هی میپیچونه میگه شب ساعت 2 زنگ بزن شب زنگ میزنم میگه صبح ساعت 8 زنگ بزن:|
این همه بچه ها گفتن دیگه! پارس آنلاین سرور ها مشهور دانلود ایرانی رو محدود کرده!نقل قول:
باید از چیزشکن و اینا استفاده کنی. من خودم الان دارم خیلی خوبه راحت میشه دان کرد!:n09:
ما میخوایم 1Gb دانلود کنیم. واقعا خودمونو میکشیم، 10 بار زنگ میزنیم پشتیبانی، کل سیم کشی خونه رو عوض میکنیم، مودم عوض میکنیم، سرویس و isp عوض میکنیم و ... بعد از کلی اعصاب خوردی سرعت میشه 200 وقتی میرسه به 600 از خوش حالی بال در میاریم مخصوصا تو ساعت رایگان ولی اینا رو نگا:
چی بگم واقعا؟!!!!:n04:
واقعا اینا چه حسی دارن؟!!!
اونوقت همین دو مثقال سرعت رو هم برا ما محدود کردن!:n14:
راه حل موج دندون :n02: اره ای:نقل قول:
نقل قول:
مثقال های پارس آنلاین از نوع مثقال زعفرانی هستن :n09:نقل قول:
این سایته چروکسی داخلی رایگان میدهنقل قول:
ولی قبلا یکی با فن آوا این مشکل رو داشت با چروکسی مشکلش حل نشد
این یه کمی عجیبه که طرف 5 تا سرور اختصاصی پر.و.کسی رو به صورت رایگان و فقط در ازای خرید اختیاری کارت شارژ داره به ملت ارائه میده. به هر حال، دستش درد نکنه. گر چه من ازش استفاده نکردم ببینم سرعتش چطوره. ولی همین جوری هم خدا بهش عوض خیر بده ایشالا.نقل قول:
بلند بگو آمیننننننننننننن:n06:
128 نامحدود با قیمت 30 تومان بعد از منصفانه به سرعت 30 کیلوبایت در دانلود میرسه که واقعا افتضاحه!
حالا این 256 نامحدود با قیمت 48 تومان بعد از منصفانه سرعتش چند میشه؟
فقط کسانی که هم اکنون این سرویس رو دارند پاسخ بدن
جواب سؤالت رو نمیدم چون من این سرویس رو ندارم. اما فقط یه سؤال داشتم. اگه سرویس 128 نامحدود بعد از اتمام حجم هدیه (15 گیگ) سرعت 30 بهت میده که خیلی خوبه. خودشون گفتن سرعت اسمی یعنی حداکثر 15 کیلوبایت در ثانیه.نقل قول:
ما تو شرکت، سرویس 1مگابیت نامحدود داریم. سرعت و مقدار حجم هدیهاش دقیقاً مثل همون چیزیه که تو سایت نوشته.
سر کار با اینترنت 1مگابیت نامحدود تست کردم. سرعت تقریباً یک چهارم میشه. از سایت دانلودها بدون پر.و.کسی با تک کانکشن سرعت دانلود نزدیک به 590 تا 600 کیلوبایت داشتم. (هنوز حجم هدیه رد نشده.) با یکی از پر.و.کسی سرورهای این سایت سرعت با تککانکشن به حدود 70 و با چند کانکشن همزمان به حدود 135 کیلوبایت رسید.نقل قول:
به نظر میآد یا پارسآنلاین این سرورها رو شناخته و برده تو بلکلیست، یا خود این سرورها محدودیت سرعت دارن. که به نظر من حالت دوم محتملتره. چون سرعت مثل محدودیت پارسآنلاین نوسانی نبود تقریباً حول و حوش اون عددا میچرخید و ضمن این که با افزایش تعداد کانکشنها، وضعیت بهتر شد. در ضمن کلاً 3 کانکشن بیشتر ایجاد نشد.
در مورد اول؛ منظور اینه که دو تا سیمی که از طرف سیم کشی داخلی به جعبه تقسیم تو پارکینگ متصل هستن رو جاهاشونو عوض کنم یا اینکه مثلاً دوشاخۀ مودم رو یه جوری برعکس به پریز تلفن وصل کنم؟نقل قول:
سپاس
بهتره از تو جعبه تقسیم جاهاشونو عوض کنید چون فقط مودم که نیست تلفن هم هست بعد امتهان کنید ببینید دو کدوم حالت snr att بهتری دارهنقل قول:
دیشب 4 گیگ گرفتم بالاخره (سرویس 2 مگ )
سرعت روز هم بهتر شده الان 1 مگابایت هست :n01:
سلام دوستان این نویز منو دیوونه کرده تازه صبحی رفتم کارشناس هم با خواهش و شیرینی بالاخره اورمدم گفت همیچ مشکلی نداره خط نه کافور و خونه.فقط یه چیز عجیبی که هست خط صبحا تا 6-7 تا 10-11 مگ میکشه ولی الان نهایتن 5 مگ عجیب نیست؟ ماله چیه؟؟؟؟؟
یه چیزی مثل برق فشار قوی نویز میندازه روی خطتنقل قول:
داداش کلا از تو کافور تا در خونه ما فاصله یکم زیاده یعنی اخرین خونه ای که از این کافور سیم میگیره خونه ماست 4 تا خونه هم بینمونه.فشار برق هم جایی ندیدم فقط یه جای خونه همسایمون کابل برق و تلفن کنار همن که دیشب به پسر همسایه گفتم رفت سیم برق رو کشید پایین حدودا 15 سانتی متر فاصله بینشونه کمه؟؟؟؟ اینجا خونه خودمون هم سیم برق و تلفن کنار همن فاصله هم بینشون بزارم فرقی نمیکنه.نقل قول:
خیلی خوبه چون سرعتش اسمی نیست؟نقل قول:
با سرعت 15 که عملا اینترنت وجود نخواهد داشت یک صفحه هم نمیتونی باز کنی!
30 تومن = 15 گیگ حجم بدون اینترنت رایگان شبانه!!
پس سرعت یا حجم و یا کیفیت فقط و فقط باید با قیمت و هزینه سرویس سنجیده بشه نه با اسم و سرعت سرویس.
میخوام بدونم این 128 که سرعتش در محدودیت به 30 میرسه 256 به چند میرسه!؟
آیا تفاوت قیمت این دوسرویس که چیزی حدود 15 تومنه فقط در حجم منصفانه است یا سرعت در محدودیت هم بالاتر از 128 هست؟
علت از کار افتادن فندق شکن ها مشخص شد