درودنقل قول:
من شیراز هستم و از مشهد و مرکز مخابرات شما اطلاعایی ندارم
بعد از شاتل از اسیاتک گرفتم که راضی هستم
Printable View
درودنقل قول:
من شیراز هستم و از مشهد و مرکز مخابرات شما اطلاعایی ندارم
بعد از شاتل از اسیاتک گرفتم که راضی هستم
میشه ادرس اینترنتیش رو بدید لطفا.نقل قول:
رها جان شما باید از دوستانی که از مشهد هستن و در سایت هم حضور دارن تحقیق کنید که از کجا بگیرید ، چرا که مرکز مخابراتی با مرکز مخابراتی فرق داره وای به حال شهر به شهر...
آدرس سرویس دهندههای مختلف :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز چنگی به دل نمیزنه :sq_11:
سلام
به کجا باید از شاتل شکایت کنم ؟؟؟؟
حدود ۲ گیگ از من کم شده
سرعت هم خیلی کم هست
ممنون
توصیه به همه دوستان
بکشید بیرون از این شاتل
من از سال 87 مشترک ART6 و ART7 شاتل بودم
ولی امسال با این سیاست ت...میشون مجبورم کردن درخواست فسخ قرارداد بدم
الان از مخابرات 256 دارم که به نظرم به نسبت پولی که میدی خیلی هم مناسبه
از ما گفتن بود
سلام دوستان
من تازه مشترک شاتل شدم و البته از سرویس ام هم رضایت دارم سرعت ام بد نیست ولی نمی دونم تو این تاپیک چرا شاتل این همه ناراضی داره واقعا علت چیه؟
درودنقل قول:
دوست محترم؛ اگر اهل دانلود بازی هستی به مشکل میخوری!!!
اما اگر دانلود فایل زیاد نداری؛ مشکلی نخواهی داشت!! البته فعلاً تا امروز!
موفق باشید.
:46:
سلامنقل قول:
دوست عزیز محدود که شدی به علتش پی میبری...!
بعلهنقل قول:
تایـــیـــــد
دوستان من مشترک اسیا تک شدم سرویس 256 نامحدود شارج کردم 1 ماهه 15 تومن نامحدود بیکران برنزی سرعت دانلودم 28 تا 32 میچرخه پینگشم از شاتل دسته کمی نداره گیم انلاین خوب جواب میده جونم براتون بگه اسیا تک چیزه خوبی واسه دوستان که از محدودیت نالان هستند از ما گفتن:sq_2:
ما تا به حال محدودیتی ندیدیم و هر ماه هم 190 گیگ دانلود می کنیم
سرویس ART7
نقل قول:
شاتل شهر به شهر منطقه به منطقه زمین تا اسمون فرق میکنه منو پسر عمم باهم 128 گرفتیم مال اون همیشه سرعتش 200 تا 250 بعضی وقتا به 300 هم میرسه تازه سیم کشی تلفنه خونشون چهل سال پیشه احتمالا نویز هم داره مال من نهایت 140 میشه
پول مفتی هم داری میریزی توو حلقشون... 220 هزارتومن واسه یه مگ نامحدود با این پینگ مزخرف شاتل کیف هم میکنی؟؟؟؟؟!!!! :sq_2: بنده خدا االان 1 مگ نا محدود مخابرات با 55900 تمن 3 برابر تو داره دانلود میکنه... ماهی 220 هزار تمن داری پول میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببخشیدا ولی اگه از جیب خودت داری پول میدی واقعا ماست شله...نقل قول:
با این پولی که جنابعالی میدی ماهی زیر 1 ترابایت دانلود نکنی سرت کلاه رفته....
من الان با ماهی 12 تمن دارم ماهی 32 گیگ دانلود میکنم با شبانه رایگان...
دوستان من مرکز مخابرات مفتح هستم، تا اون جایی که پرسیدم فقط شاتل و داتک تو این منطقه سرویس میدن، دانلودر هم نیستم، به نظرتون از کدوم ISP بگیرم بهتره؟؟ لطفا کمک کنید
سلام
لطفا راهنمائی کنید
در وقتی پهنای باند و ترافیک تمام میشود شاتل سرویس محدودی را ارائه میده که 64 کیلوبایت است فقط لطفا بگید این سرویس محدودیتی هم داره یا خیر یعنی میشود بدون هیچ محدودیتی همش استفاده کنیم از این سرویس و شبها هم میشود استفاده کرد ؟
و سوال دیگر شاتل مثل اینکه سرویس نامحدود 64 کیلوبایت هم داره و قیمت مثل اینکه ماهیانه 19 هزارتومان است لطفا بگید این سرویس چی این هم محدودیت داره یا خیر ؟
ممنون
خداحافظ
دوستان یه مشکلی که من جدیدا پیدا کردم نمیتونم وارد سایت اپلودباز بشم ولی وقتی چیز پی انم رو رو باز میکنم راحت سایت باز میشه ممکنه مشکل از خود شاتل باشه
لطفا راهنمائی کنید
نقل قول:
سلام
نمی دونم چرا سرعتم اینجوری شده؟
eco-512
بلاخره پای ما هم اینجا باز شد بعد 4 سال اولین بار که میام بخش اینترنت:27:
دوستان من الان از وایمکس 512 ایرانسل استفاده میکنم خداییش خوب اگه نبوده تا حالا بد هم نبوده روی همون 64 کیلو بایت تقریبا تو اکثر مواقع ثابت بوده
ولی برای دان های نیمه سنگین نیاز به یه ایدی اس ال هم پیدا کردم به نظر شما کدوم شرکت با چه تعرفه ای مناسبه میخوام 512 کمتر نباشه:12:
منم همین مشکله تو رو با همین پس سی ورلد دارم بغضی وقتا بدون اون باز نمیشهنقل قول:
یعنی شاتـــــــل داره آبرو داری می کنه آآآآآ.....!
هفته پیش حدودآ یک هفته با سرعت 512k دان می کردم این هفته به زور به 100kb میرسه! : |
گاهآ وسط دانلود هم دیگه دیتا نمیفرسته قطع میشه..
شبانه هم که در حد دیال آپ شده...معلوم نی چه غلطی دارن میکنن!
بعد از 3 سال دارم شکایت می کنم از نوء سرویس دهیش...قبلآ اینجوری نبود
سلام الان با بخش پشتیبانی شاتل حرف میزدم که گفتش حتما باید از مودم رایکسل استفاده کنید
خب من میخام از مودم TP-LINK استفاده کنم گفت ساپورت نمیشه ولی با مسئولیت خودت اشکالی نداره :sq_5:
به نظر شما به حرفش گوش کنم یا نه ؟ 130000 تومممممن !! :sq_14:
نقل قول:
درود
دوست محترم؛ قاطعانه خدمتتان عرض کنم: کاملاً چرت و پرت گفته ان پشتیبانی احمق! یا بهتر بگم پشنیبانی مکار!
بنده مودمTP-LINK مدل 8811 دارم که حدود 5 سال پیش خریدهام و هماکنون از شرکت شاتل اشترک اینترنت دارم و بدون هیچ مشکلی از این مودم استفاده میکنم.در ضمن مودمهای دیگری را هم تست کردهام که مشکلی نداشت.با اطمینان از همان مودم خودت استفاده کن و گول این حرفهای مزخرف را نخور!
در حقیقت شاتل میخواهد مودم زایکسل ZyXEL آشغالی را به هر قیمتی به مشتری بفروشد!
موفق باشید.
:46:
ممنون دوست من :sq_8:نقل قول:
سرعت 128 چطوره خوبه یعنی سرعت دان رو چنده من میخام کمتر از 180 نباشه !! :sq_13:
اگه نمیشه سرعت دانلود 512 رو چنده دادا ؟؟ :sq_25:
نقل قول:
دوست عزیز؛ سرعت 128 در اکثر مراکزی که شاتل اینترنت ارائه میده روی دو مگ بسته شده!مثلاً من سرویس 128 اکو را دارم ولی سرعت دانلودم در روز 240 است اما شب زمان دانلود رایگان روی 64 است البته یه چند مدت شبم روی 240 بود که از بس دانلود کردم محدودم کردند و سرعت آمد روی 8 کیلو!ولی در حال حاضر سرعت شبانهام 64 است.
موفق باشید.
:10:
یعنی شما پیشنهاد میدید 128 بردارم؟ ، 512 فک کنم سرعتش بشه 1 مگ درسته؟:31:
وقت بخيرنقل قول:
دوست عزيز؛ سرعت 128 در اکثر مراکزي که شاتل اينترنت ارائه ميده روي دو مگ بسته شده!
من پيشنهادم 128 اکو است!
موفق باشيد.
:7:
سلام.بچه هاپینگ 4.2.2.4 شاتل روچنده؟ممنون
الان اینحا شبکه مشکل داره ولی قبلا 270-280 بود واسه مننقل قول:
C:\Documents and Settings\Administrator>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
C:\Documents and Settings\Administrator>ping yahoo.com
Pinging yahoo.com [98.139.183.24] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 98.139.183.24: bytes=32 time=517ms TTL=44
Reply from 98.139.183.24: bytes=32 time=603ms TTL=44
Reply from 98.139.183.24: bytes=32 time=731ms TTL=44
Ping statistics for 98.139.183.24:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 517ms, Maximum = 731ms, Average = 617ms
سلام به همه ی بچه های شاتلی بعد از 2 ماه دانلود شبانه حدود 22 گیگ دانلود بالاخره منم محدود شدم والان ک در خدمتتون هستم سرعتم در حد دابل آپ هم نیست با 5 دانلود میکنم به پشتیبان هم زنگ زدم چرت و پرت تحویل داد این ماه که تموم شد خط رو تخلیه میکنم میرم از پارس آنلاین یا مخابرات میگیرم لعنت به این شاتل من قبلا مخابرات 256 داشتم ماهی 30 گیگ دان میکردم هیچکس چیزی نمیگفت حالا 22 گیگ دان کردم محدودم میکنن واقعا که فقط اسم داره نه کیفیت داره نه مشتری مداری میدونه چیه
سلام
من قبلن مبین نت 1 مگابیت داشتم که در عمل 512 بود (با قطعی زیاد و نوسان شدید سرعت). حدود 10 روزی میشه که به شاتل نقل مکان کردم و همین سرویس اقتصادی 512 رو دارم. سرعتش تقریبن همینی هست که شما فرمودید. مگه قبلن سرعتش چقدره بوده که الان پرسیدید چرا این جوری شده؟
نقل قول:
امكانش هست سرويس شاتل روي خطي در شب و روز سرعت دانلود يكسان باشه(من سرويس دو مگ دارم سرعتم شب و روز250 هست مركز مخابراطي ديگه اي بودم سررعت تو شب افت ميكرد اما 2ماهه درمركز مخابراطي جديدم يكسان هست) پشتيباني گفت رو مودمتون سرعت يكسان بسته شده يعني چي آخه برام مشكوكه:sq_11:
دوستان من مرکز مخابرات مفتح هستم، تا اون جایی که پرسیدم فقط شاتل و داتک تو این منطقه سرویس میدن، دانلودر هم نیستم، به نظرتون از کدوم ISP بگیرم بهتره؟؟ لطفا کمک کنید ممنون
نقل قول:
دوست محترم؛ پیشنهاد من بین این دو شرکت، شاتل است!
البته میتوانی از خود مخابرات هم بگیری.
اگر از مخابرات خواستی درخواست بدی سعی کن حداقل 256 بگیری.
موفق باشید.
شاتل هنوز زندست و داره سرویس میده؟!عجب!
تا چند روز پیش سرعتم تو روز 200Kb بود ولی چند روزه که شده 2 مگ ولی جالبه که سرعتم ظاهرا زیاد شده و یه پیج خیلی ساده رو کلی طول می کشه باز کنه ، نمی دونم شاید اینم کلک جدید شاتلهنقل قول:
به قوله خودم،فرغونو رنگ میکنن جای شاتل میفروشن به مردم:))
سلام دوستان منم جدیدا شاتل گرفتم از شهر لاهیجان
من ECO 2048 kiloBit با حجم 3 گیگ گرفتم داشتم میگرفتم یارو به من گفت سرعتش به 2 مگابایت هم میرسه ولی ولی سرعت دانلود از 250 کیلو بایت بالاتر نمیره البته میدونم 2 مگابیت تقسیم بر 8 بشه میشه همین 250 کیلوبایت در ثانیه.
یعنی سرمون کلا رفت یا سرعت بالاتر از این هم میره؟
2مگابایت باید خطتون را 16 مگابیت ببندن و تو اکانتینگشون هم تعریف کنن البته اگه خطتون کشش را داشته باشهنقل قول: