ممکنه از مودمم باشه؟! مودم جیبی دارم یه مدت استفاده می کنم خیلی داغ می کنهنقل قول:
Printable View
ممکنه از مودمم باشه؟! مودم جیبی دارم یه مدت استفاده می کنم خیلی داغ می کنهنقل قول:
دوستان بسته از همراه اول فعال کردم هزینه به قبض اضافه شد اما بسته ایی فعال نشد ! پشتیبانی هم که نیست ، کسی تا حالا تونسته همچین مشکلی بر طرف کنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
با این وضعیت adsl اینترنت موبایل یک ساله خیلی بهتره فقط آب پاکی رو میریخت این شرکت همراه اول خوب بود مثلا میگفت یک ساله هر کی بخره به مدت یک سال دانلود شبانه رایگان اون وقت همه میخریدن خودشونو نجات میدادن
نقل قول:نقل قول:نقل قول:معلومه شما همسایگانی یا منطقه شلوغی زندگی میکنین, منطقه مون تو قم همچی normal اینترنتمون قطعی نداشته, نه آپراتورها نه dslنقل قول:
دوست عزیز خودشون قطع میکن ربطی نداره.از اوضاع مملکت خبر نداری؟!نقل قول:
اینترنت ایرانسل و همراه اول رو باز چند دقیقه قبل(ساعت5 غروب) در لرستان قطع کردند....
خوب مطلعم, ماهواره و اینترنت دارم
منظور از شلوغی اونه
فقط خواستم بگم اینجا نزد ما قطع وصلی نداشتیم
بعید نیست خصوصا اگر همیشگیه یک شب سیمکارت بندازید رو موبایل مشخص میشه که از مودم هست یا منطقهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
،قط چند نکته است. نوشته 3 تا 7 . ممکنه اشتباه در خبر باشه یا ساعات کمی کم شده باشه. احتمالا سایت همراه اول هم کار کرده باشه خبر را. این از یک خبرگزاری هست.نقل قول:
به دنبال طرح قبلی که در فصل پاییز اجرا شد، طرح ترافیک نامحدود رایگان شبانه، در زمستان نیز ارائه خواهد شد. در این طرح کلیه مشترکینی که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می کنند، میتوانند از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح از ترافیک نامحدود رایگان بهره مند شوند. کلیه مشترکین اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند، می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود.
بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.
گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ایلنا، به دنبال طرح قبلی که در فصل پاییز اجرا شد، طرح ترافیک نامحدود رایگان شبانه، در زمستان نیز ارائه خواهد شد. در این طرح کلیه مشترکینی که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می کنند، میتوانند از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح از ترافیک نامحدود رایگان بهره مند شوند.کلیه مشترکین اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند، می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود. بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.
گفتن از فردا شب اجرا میشه که ساعت ۷ تموم میشه دیگه تا ۹ نیست ولی فردا صبح هم احتیاط کنید بازمنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk