برای اولین بار سرعتم با سرور خارحی بالای 4 مگ رفت...اونم با مسیر روسیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اولین بار سرعتم با سرور خارحی بالای 4 مگ رفت...اونم با مسیر روسیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه لطف کنن کنار تستشون استان و شهر و isp و سرویس و اینای مورد استفادشونم ذکر کنن فکر میکنم تاپیک کاربردی شه !! :n01:اینجوری هرکی یه عکس بزاره بدون توضیحی در مورد سرویسش فکر میکنم تفاوتی با اسپم نداشته باشه و به کار هیچکی نیاد ! :n01:
+
گیلان - رشت - اندیشه سبز خزر - سرویس 512 محدود (شبانه 1 تا 7 رایگان )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط این ساعات اولیه ی روز کیفیت خوبه ... کم کم پینگو نوسان زیاد میشه :n29::n21:
خوبه که!!! شما کجاش مشکل داری؟؟؟؟نقل قول:
ای کاش مسیر ما رو عوض میکردن:n14:
هر کس تست میزاره نوع سرعتش رو هم ذکر کنه تا دوستان بتونن مقایسه ای بین شرکت های مختلف داشته باشن و مشخص بشه هر تعرفه ای از هر شرکت تا چقدر سرعت میده
با تشکر
سرویس دینامیت منفجر شده
مشکل پینگش بود البته از مسیر الانم بهتر بود. الان رفت تو امریکا بدترین مسیر ممکنه. هیچی نداره.نقل قول:
فردا درخواست جمع اوری خطو میدم میام نوین نت البته قبلش یه زنگ میزنم میپرسم که شلوغ نباشه اونم تو مرکز ما , گرچه این محدودیت های پارس نمیتونه تا این حد ربطی به شلوغی مرکز داشته باشه.
من مسیر 4.2.2.4 و 8.8.8.8 متفاوت شده ... 8.8.8.8 از مسیر سوییس یه روتر خوب رد میشه ... من توو بهترین شرایط پینگم 180 190 هست ... اونم بخاطر پینگ بالام با DNS خود های وب هست ... الان پینگ من با DNS های وب 80 هست که باید حداکثر 40 باشه ... اگه 40 50 تا ازش کم کنی پینگم میشد 150 160 ... اونم احتمالا بخاطر مشکلات مرکز مخابراتیم و فاصلش از سرورای خود های وب هست :n13: ولی 4.2.2.4 مستقیم از آمریکا :n21: