بهتر کم کم تاپیک رو تبدیل کنیم : به ازدواج ،مشاوره ، برنامه ریزی و روشهای برتر زندگی :31:نقل قول:
Printable View
بهتر کم کم تاپیک رو تبدیل کنیم : به ازدواج ،مشاوره ، برنامه ریزی و روشهای برتر زندگی :31:نقل قول:
بچه ها ازنظر شما سوالای ریاضی چطور بود.
آقاجون یکی بیاد به من بگه امسال آزاد چه جوریه ؟
یعنی چی تعداد سوالات عوض شده ؟
چندتا سوال از هر درس میاد ؟
در ضمن من برای دانشگاه آزاد پیگیری سوابق تحصیلی نکردم . حالا چه اتفاقی می افته؟
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
کدام دبیرستان درس میخونی؟نقل قول:
میرزا کوچک خان ؟
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
شیطنت میکنی ها ناقلا!:31:نقل قول:
نقل قول:
از طرز حرف زدنت معلومه که فقط میخوای بری دانشگاه . .. . کم هستن افرادی که با عشق درس میخونن .
مکانیکی ، عمرانی ، چیزی بیاری ؟
نترس قبولی .
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
نقل قول:
شیطون جلوی من دو زانو میشینه آلبالو :31:
ازنظر سوابق تحصیلی چون اولین ساله توی دانشگاه آزاد اجرا میشه زیاد تغییری ایجاد نمیکنه ولی تعداد سولات اختصاصیش نسبت به کنکور سراسری کمتره.
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
من لاکانی میخوندم.نقل قول:
سوالات عمومی هم 20 تا شده ....
بابا اشتباه شد
نقل قول:
نوشته شده توسط مهسا.ش
بابا من میخواستم امیر کبیر مکانیکی عمرانی چیزی بیارم
در ضمن خیلی تلاش کردم!!!!
هنوز نتیجه های کنکور پارسالمون نیومده بود من نشستم پشت کنکور! (حدود 16 - 17 تیر)
این حرف AEZ_BEST
سلام.
عزیزان کسی سوالات آزاد ریاضی 88 رو داره؟ (کنکور 88)
نمیدونم جای مناسبی سوالم رو گفتم یا نه؟!! ولی خواهشا اگه کسی داره سریعا link شو بذاره.
ممنون
سلام دوستان با رتبه حدود18 هزار تجربی فک میکنید بتونم دولتی جایی بیارم؟
ای کاش سنجش سوالارو نذاشته بود روسایتش حداقل تا اعلام نتایج یه کم از تابستون لذت میبردیم...!:41:
توی سایت گزینه 2 هست
gozineh2.ir