مچکرم دوست عزیز بابت جواب دادننقل قول:
یه مرد هم پیدا بشه 256 نامحدود برنزی هم همینجوری عکس با توضیح مثله این دوست عزیز قرار بده خیلی خیلی ممنون از لطف شما دوستان
Printable View
مچکرم دوست عزیز بابت جواب دادننقل قول:
یه مرد هم پیدا بشه 256 نامحدود برنزی هم همینجوری عکس با توضیح مثله این دوست عزیز قرار بده خیلی خیلی ممنون از لطف شما دوستان
512برنزی
سرعت 60 ثابت.
همین الان تمدید کردم
نامحدود 512 برنزی 70 میده.پس طلایی چقدر میده؟
100تا میره؟
منم سوالم همینه. فکر کنم طلایی هارو 2 برار میبندن .مثلا 256 رو روی 512 میبندن . اگه اینطوری باشه 256 طلایی 18 گیگ هدیه سرعت بالا داره بعد هدیه اگه بشه 512 عالییییه ! قیمتش هم 37 تومان !!!نقل قول:
طلایی فکر کنم روی 100 میبندن:n13:نقل قول:
خداوکیلی جوون های مدم رو سر کار گذاشتند
کلی طرح اکثرشون هم همپوشانی داره
از سال 86 چقدر موضوع داشتم با آسیاتک
روی تعرفه اسم میزارند بعد هر روز یه سرعتی داره بهونه ایی هم نداری بگی کمه شد میگه خوب 512 بود
الکی یه ساله تمدید کردم عجب اشتباهی کردم.
نقل قول:
این خانه از پای بست ویران هست . من یکی که از این دردسرا خسته شدم . موندم زندگیم رو چیکار بکنم . همه چیزش به نوعی به اینترنت مربوط می شه از رشته تحصیلیش گرفته تا منبع درآمدش . اینترنت هم شده قطره چکانی .
در ضمن اون دوستایی که می گن گوگل و یاهو باز نمی شه . بخاطر سیستم فیلترینگ هست . ربطی به ارائه دهنده های اینترنت نداره . اونا خودشونم مثل ما علاف هستن (من از بس باهاشون سر کله زدم دلم بحالشون می سوزه)
سلامدوستان اسیاتک جز ۱۵۴۴ شماره دیگه ای نداره؟؟ من الان از مخابرات دارم ، مخابراتم که واسه تخلیه کلی اذیت می کنه ، می خوام ببینم خوده اسیاتک چی میگه که این ۱۵۴۴ یا مشغول ه یا میگه در شبکه نیستش!!! چیکار کنم؟؟داستانی داریمااا
02182144000نقل قول:
02182144444
512
نا محدود برنزی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]