من هر کاری نکردم نتونستم از Activator استفاده کنم، میذارم توش بعد که بازی رو میذارم یا یه عکس میاد نوشته XBOX360 یا یه ارور میده Can't read media بعد اون صفحه میاد.
هم بازی ها هم Activator رو توی مغازه تست کردم!
من هر کاری نکردم نتونستم از Activator استفاده کنم، میذارم توش بعد که بازی رو میذارم یا یه عکس میاد نوشته XBOX360 یا یه ارور میده Can't read media بعد اون صفحه میاد.
هم بازی ها هم Activator رو توی مغازه تست کردم!
نهنقل قول:
بازی رو اگه نصب هم کنی برای اجراش باید Acivator استفاده کنی
ixtreme باید 1.6 باشه تا بشه از Activator استفاده کرد و برای پایین تر جواب نمیدهنقل قول:
شما مطمنی ixtreme کنسولت 1.6 هست ؟نقل قول:
درایوت چیه ؟
آقا من COD:MW2 رو که میذارم تو دستگاه مینویسه can not read media .
این همون مشکل wave 4 معروفه ؟
آخه من فکر میکردم مخصوص لایو هست ولی من تا حالا 1 بار هم به لایو وصل نشدم .
اگه مشکل همینه من با فرمور 1.51 چه گلی به سرم بگیرم .
دوست عزیز بدون شک انقدر راحت هم نیست، شما منظورت از نرم افزار چی هست؟ ولی اگر راهی داشته باشه بدون شک همون گروه هایی که کار هک کردن کنسول رو انجام میدن بدون شک راه حلی هم برای این کار ارائه خواهند داد، اگرم ارائه ندن که یعنی راهی نداره.نقل قول:
نه از کجا باید بفهمم!؟:27:نقل قول:
شما مطمنی ixtreme کنسولت 1.6 هست ؟
درایوت چیه ؟
درایو رو هم نمیدونم یا بنکیو یا لایت آن! طبق سال ساخت (ماه 2 سال 2009) دوستان گفتن لایت آن باید باشه.
دوستان سایتی وجود نداره که بازیهای ps3 یا xbox رو در معرض فروش بذاره ؟؟؟
درايو من لايت آن هستش
از طريق بازي هايي مثل درت 2 بايد تشخيص داد كه 1.51 هستش يا 1.61 ؟؟؟
خوب من هم بن شدم!اولین تسونامی بن شدن در راه است و دیروز این عمل آغاز شده جالب اینه که من نه از بازیهای جدید Wave 4 استفاده کردم نه بازیی رو زودتر توی دستگاه گذاشتم همرم چک کردم اما انگار روش جدیدی مایکرو داره اجرا میکنه!
نقل قول:کد:www.xboxscene.com
کد:www.360mods.net
جواب اولتون منفی هست ولی اینکه BAN شدن ربطی به DVD بازی دارد باید بگم بله !!نقل قول:
چون زمانی که بازی های کپی رو داخل دستگاه میزارید و بازی میکنید اطلاعاتی روی سیستم شما باقی میمونه که به محض وصل شدن به LIVE این اطلاعات به سرور MS فرستاده میشه و به صورت آرشیو در میاد.به همین خاطر هست ممکنه که بن شدن تا مدت ها متوقف بشه !! چون سرور ها هر وقت یکبار چک میشن.
اون زمان iXtrerme 1.3 بود و 1.4 هم تازه اومده بود.نقل قول:
iXtreme 1.6 تازه 6 ماه هست که اومده .