هر جا یه سرعتی دارهنقل قول:
برای همین نمیشه دقیق گفت
ولی یه چیزی رو که با قطعیت میشه گفت اینه که شاتل 2 هزار نمیارزه!!!!!!!!!:31::31::31::31:
Printable View
هر جا یه سرعتی دارهنقل قول:
برای همین نمیشه دقیق گفت
ولی یه چیزی رو که با قطعیت میشه گفت اینه که شاتل 2 هزار نمیارزه!!!!!!!!!:31::31::31::31:
داداش ناراحت نشو منم اوایل تمام پست هام بازبینی میشد و تقصیر خودم هم بودنقل قول:
البته نمیگم شما تقصیری داری ها ولی معمولا یک هفته ای درست میشه و دیگه نیازی به تایید پیام ها نیست
سلام این برای اینه که شرکت های مخابراتی پورت 8080 رو بستن واسه همین ف*ی - ل - ت *ر شکن کار نمیکنه ربطی به نوع شرکت اینترنتی نداره :sq_24:نقل قول:
سرعتش 128 نا محدود حدود 70/80 هستش :sq_15:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بی انصافیه اگه این رو بخواهید تقصیر شاتل بندازید چرا که سایت هایی که شارژ ایینترنتی هم میدن این اتفاق ممکنه بیافته ولی چرا اول چک نمیکنید 2 بار پرداخت می کنید ؟ با 23099 تماس بگیرین خوب :11::7:
دوستان ، کسی خبر داره اگه بخوایم نمایندگی شاتل بزنیم باید چیکار کنیم ؟
سایت بدنسازی که درباره اینترنت نظر سنجی بزاره معلومه نتیجش چی میشه :sq_2:نقل قول:
با نگاه ساده میشه متوجه شد که بیشتر ناراضی ها مال بزرگترین ISP هاست که طبیعیه
جالبه انجیر نت که من خودم تا حالا اسمشم نشدیم 8 تا ناراضی داره (کلا مگه چند تا کاربر داره!!! )
تقریبا 80-90 ولی اگر دانلود زیاد کنی شیرت می کنننقل قول:
نقل قول:
البته پورت ها از سمت مخابرات معمولا بسته میشه و ربطی به ISP نداره و با تغییر پورت مشکل برطرف میشه
زیاد یعنی چند گیگ ؟؟نقل قول:
دوستان گرامی اگر پکیج 5 گیگابایتی در این ماه رو که جشنواره بوده و (5 گیگ خرید + 5 هدیه) خریده باشیم. چیزی که زیاد میاد به دوره بعدی افزوده می شه یا صفر می شه؟
دوستان کیفیت سرویس های نا محدود شاتل چطوری هست ؟
با سلامنقل قول:
بله به دوره بعد اضافه میشه
پشتيباني بهم گفته سرعتم تو روز و شب به يه سرعت معيني بسته شده يعني ميشه؟؟؟ شب و روز يكسان؟
روز که به بالاترین مقداری که براتون بستن میرسه ولی شب رو فکر نکنم :31:نقل قول:
من که از شاتل راضی هستم و به دوستان خودم هم معرفی میکنم
داداش توقع نداشتی که پشتیبانی بهت بگه سرعت شب ممکنه 8 کیلو بایت هم بشه !!!! مشخصه میگن سرعت بالاستنقل قول:
اصلا ما توی این تاپیک ناراضی نداریمنقل قول:
اینجا همه از شاتل راضی هستن
موشکل ؟ ما موشکل نداریم !! شما موشکل نشون من بده
دادا ش من مركز مخابراتي ديگه بودم بهم گفتم شب سرعت پايين مياد اما تغير مركز دادم گفتم يكسانه برام عجيبهنقل قول:
البته اگر علاقه ای به دانلود ندارید شاتل بهترین گزینه است!نقل قول:
امروز واسه تولدم 3گیگ دادن
گفت چند سالته ؟ گفتم تو چند سالته ؟ :31:
درسته شب سرعت پایین میاد اما اینجا اگر دانلود کنی خییییییلی پایین میادنقل قول:
توی شاتل اگر دانلود شبانه نداشته باشی سرعتت بالاست و میشه همونی که پشتیبانی گفته
در حالی که بقیه شرکت ها حداقل شبی یک گیگ به یوزرها دانلود میدن اما توی شاتل اگر دانلود شبانه بیشتر از شبی600 مگ داشته باشی قطعا محدودت میکنن
در این حالت سرعتتون میشه 6تا8 کیلوبایت و دیگه فرقی نداره کدوم مرکز باشی چون این محدودیت از طرف شرکت روی سرویستون اعمال میشه . سندش چند صفحه گذشته و :
در هر صورت در انتخابتون مختاریدنقل قول:
حالا چطوري دانلود كنم كه محدود نشم؟ شبي چند مگ؟نقل قول:
حالا کسی مثل من که خیلی علاقه داره باید از کی بگیره ؟نقل قول:
نوین نت:31:نقل قول:
یکی از بچه ها میخواد شاتل بگیره میخوام ببینم الآن ART رو هم رو شبا محدود میکنه؟ آخه خودم دو ساله از شاتل رفتم مخابرات نمیدونم وضع شاتل بهتر شده یا بدتر.
نقل قول:
آره دوست عزیز محدود میکنند!
وضع شاتل بهتر که نشده؛ بدتر هم شدهاست.
قابل توجه دوستانی که میخوان از شاتل بگیرن!
برخورد عوامل شاتل خیلی خوبه ، خصوصا بخش مالی و فروش! حواستون باشه گول نخورید
بخش فنی (حداقل ۳ بار بحث ) نتونست مستقیم بگه آره ما محدود میکنیم سری آخر فرمودن ! شما یه فیلم دانلود کردی دیگه دانلود نکن اونو ببین !! یه چند روز به خودت استراحت بده! (به خداوندی خدا عین حقیقت) بعد دوباره دانلود کن
تو ۳ ماهی که داشتم با این شرکت سرو کله میزدم ، نه با دانلود چند روز در میان ، نه با اتمام یه دوره و شروع دوره بعدی و نه با خرید ترافیک از محدودیت نتونستم فرار کنم!
تو این ۱۵ روز گذشته فقط ۲ گیگ و اندی دانلود داشتم و همچنان محدود هستم
دانلود ماه قبلم ۱۵ گیگ بوده....پس حتی برای دانلود متوسط هم روی شاتل نمیتونید حساب کنید
از روز بیست هفتم هر دوره اساماس و قطعی موقت شما شروع میشه تا مجبور بشید شارژ ماه بعد رو انجام بدید
به نظر من یکی از دزدترین شرکتهای حال حاضر شاتل گرامی میباشد ، چرا که از اول با گرفتن ۲۵ هزار تومن پول نصب اجباری! اصرار زیاد برای خرید مودم از شرکت
نداشتن سرویس بیش از ۳ گیگ (برای مجبور کردن شما به خرید ترافیک) و محدودیتهای شبانه... به راستی که دارای مقام اول در...!
من رفتم تو فاز جمع آوری این ماه آخر رو مجبوری تحمل کردم تا خط دیگه بخرم و مجبور نشم هر روز برای از رانژه در آوردن خط از شاتل خواهش و... کنم
سلام هم خود ترافیکی که خریدید هم هدیه اش رو اگر استفاده نکنید به دوره بعد منتقل میشهنقل قول:
واقعا دوست داشتی چندتا فیلم دانلود کنی و محدود نشی ؟ :sq_24:نقل قول:
محدود نه به اون شکلی که بترسی :31: اگه خیلی دانلود کنینقل قول:
کم کم دانلود کن :sq_24:
کسی نمیدونه :sq_24: هر چند شب یه بار یکم دانلود کن خب. قانون کپی رایت میگه دانلود جیزه :31: به جای فیلم دانلود کردن بخرش! هم حقوق تهیه کننده حفظ میشه هم خودت سرعتت بالا میمونه هم سرعت بقیه مردمی که با شما توی یک پهنای باندنو نمیگیرینقل قول:
دیده بودم تو نوشتههات سنگ شاتل و به سینه میزنی حدس میزدم از روی کمبود اطلاعاتت باشه! احتمالا از دم و دستگاه شاتل نیستی شما؟ عزیزم من اصلا فیلم دانلود نمیکنم فرمایش دوستان شما دربخش فنی بود!نقل قول:
سلام دوستان عزیز . یه سوال داشتم. من سرویس 128 اکو دارم . ماه پیش 48 گیگ دانلود کردم ولی از اول این ماه سرعت دانلود شبانه اومده روی 8kb
تا چه مدت روی این سرعت کم میمونه؟
سلام یه چیز بگم بتون ساعت یک نصف شب یدفه سرعت افت میکنه اون موقع سرعت منم میاد روی 15 (سرویس 128 اکولایت) ولی ساعت پنج صبح اینا سرعتم میاد روی 150 اگه دانلود حجیم دارید ساعت یک یا دو نصفه شب نکنید
بابا من 20 گیگ دانلود کردم، محدود شدم الان هم از شرکت شاتل اومدم (برای تخلیه پورت رفتم)، شما که 48 گیگ دانلود داشتی فکر کنم حداقل 2 هفته طول بکشه!نقل قول:
هرچند بخش فنی به من باج داد که سعی می کنیم زودتر محدودیت شما را برداریم ولی من کوتاه نیومدم و فرم تخلیه پورت را پر کردم
:sq_2: واقعا جالب بود حرفتون ! خندم گرفت ! نه خیر من سنگ شاتلو به سینه نمی زنم! از دم دستگاهشونم نیستم!! من 4 سال مشترک شاتلم :sq_24: به عکس پایین توجه کننقل قول:
درورد بر شما :31:نقل قول:
با درود
دوستان محترم کرجی؛
دوستمون ( Meysam Raz ) در چند پست قبل، در مورد تحقیق نوشته بود و اینکه توی محدوده خودتان کدوم ISP بهتره!
حال من در مرحله تحقیقم:
در مرکز مخابراتی شهید غیاثی باغستان کرج بهترین ISP کدام شرکت است؟
لطفاً دوستانی که در این محدوده اینترنت دارند نظر بدهند!
باسپاس فراوان
دوستان من در عرض کمتر از 24 ساعت از شر شاتل خلاص شدم... بدون پر کردن هیچ فرم تخلیه ای...
زنگ زدم گفتم که منزلمون عوض شده و شماره خط رو میخوام عوض کنم... یه شماره الکی(تو همون منطقه مخابراتی) بهشون دادم و در عرض کمتر از 24 ساعت خطم آزاد شد :دی
اما تا 1 ماه هی زنگ میزدن بهم که چرا سرویسم رو شارژ نمیکنم... من میگفتم فردا... اسکلشون کرده بودم :دی
خیلی حال داد
درود بر شما.گل گفتید.نقل قول:
من که دارم تخلیه پورت میکنم و میرم.فقط میتونم بگم مزخرفترین سرویس ارائه دهنده شاتل هست.دوستان گول چرب زبونیهایه پشتیبانها رو نخورید بلاخره باید یکجوری مردم رو ... کنن دیگه!
از این دو مورد خارج نیستنقل قول:
تا هر وقت که دوست داشته باشن!نقل قول:
بلهنقل قول:
احسنت...نقل قول:
احسنت آورین آوریننقل قول:
بله درست می فرماییدنقل قول:
درود بر شما دوست عزیز.میشه لطفا یه راهنمایی شما و دوستان بفرمایید از شاتل میخوام برم ،کدوم شرکت بهتره که تو مشهد هم نمایندگی داشته باشه؟برای دانلود میخوام.اگر ممکنه صفحه سایتشم بدین طعرفه ها رو ببینیم.نقل قول: