1- عملیات جمع اوری خط نرم افزاری انجام میشه و خط اماده دایری باقی میمونه خلاصش اینه که چراغ مودم خاموش نمیشه. وقتی مخابرات تایید جمع اوری رو ارسال میکنه و شرکت اعلام میکنه یعنی خط اماده رانزه مجدده.نقل قول:
2- بدون پرداخت پول رانژه انجام نمیشه.
Printable View
1- عملیات جمع اوری خط نرم افزاری انجام میشه و خط اماده دایری باقی میمونه خلاصش اینه که چراغ مودم خاموش نمیشه. وقتی مخابرات تایید جمع اوری رو ارسال میکنه و شرکت اعلام میکنه یعنی خط اماده رانزه مجدده.نقل قول:
2- بدون پرداخت پول رانژه انجام نمیشه.
ولی من از مخابرات و یه بارم های وب که تخلیه کردم خط کاملا از رانژه خارج میشد و این اولین باریه که همچین چیزی میشنوم . مگه نباید پورت DSLAM شرکت آزاد بشه ؟ :n13:نقل قول:
پورت اون شرکت ازاد میشه ولی خط آماده رانژه باقی میمونه. برای همین چراغ روشنه.نقل قول:
کمی توضیح قبلیم خلاصه بود!
به عنوان توضیح کاملتر ما دو نوع MDF مستقر در مرکز مخابراتی داریم. یک نوع قدیمی و اصلاحا دستی و یک نوع اتومات و جدید و فک کنم امروز باید همه مراکز اتومات شده باشند.
در نوع اول که MDF قدیمی بود برای عملیات رانژه باید خط مشترک یک طرف قفسه های MDF نصب و جامپرهای متصل به پورت شرکت اینترنتی به طرف دیگه متصل می شد و این عملیات دستی انجام میگرفت. یعنی خط مشترک کاملا جدا میشد و از نو نصب میشد. که زمانبر تر میکرد عملیات رانزه رو.
در نوع جدید و اتومات MDF ها وقتی خط یک مشترک در یک طرف ترمینالهای MDF نصب میشه عملیات تخصیص پورت و کنترل و جابجایی در طرف دیگه به صورت خودکار با کامپیوتر انجام میشه و خط مشترک دیگه دست نمیخوره. درواقع یک طرفه MDF تنها جابجایی ماتریسی برای تخصیص پورت انجام میگیره. در این نسل کاهش زمان رانژه و کاهش هزینه و بالاتر رفتن قابلیت انجام تعداد مشخص رانزه در یک روز رو شاهد هستیم.
در نهایت باید دوباره متذکر شد که در نسل جدید MDF ها خطوط مشترک هایی که از ADSL استفاده میکنند "اکتیو" باقی میمونه تا پورت جدید بهشون اختصاص داده بشه.
امروز دوباره قطعی ها به اوج رسیدن :n34:
برای من هم افت سرعت اتفاق افتاده همیشه 1.8 رو راحت داشتم ولی حالا به زور تا 1.1 می رسه ( سرویس max ) . خود خط مشکلی ندارهنقل قول:
کد:near-end interleaved channel bit rate: 17405 kbps
near-end fast channel bit rate: 0 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 1151 kbps
far-end fast channel bit rate: 0 kbps
Downstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 9.9 dB
output power upstream: 7.8 dbm
attenuation downstream: 26.8 dB
Upstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin upstream: 25.1 dB
output power downstream: 17.4 dbm
attenuation upstream: 18.0 dB
پس اینجوری میشه اون ترابردپذیری تو ADSL رو که قولش رو داده بودند عملیاتی کرد ؟نقل قول:
شاتل دیگه اون شاتل قبلی نیست:n34:نقل قول:
اینجا که مشکلی نیست فقط دیروز ۱ بار قطع شد برای چند ثانیه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام راهی هست بشه دیتا ریت آپلود رو بالا برد ؟(بیشتر از یک مگابیت) ؟