شاید داری از روی هارد داری دانلود میکنی ؟ یا lan ?نقل قول:
Printable View
شاید داری از روی هارد داری دانلود میکنی ؟ یا lan ?نقل قول:
نقل قول:
حالا نوبت توئه حدس بزنی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا حالا که اینطور شد تمام تست هایی که توی این تاپیک گذاشتید فیکه .هر کس راست میگه سرعتش بالاست از این به بعد لینک میزاریم از اون لینک دانلود کنید تا مشخص باشه راسته یا فیک.
این چه تستی هست که سرعت سند 33مگ اونوقت دانلود 464!!!نقل قول:
ثانیا تستی که گذاشتی اصلا ثبات نداره. مثل تست من بزار یه 10 دقیقه جریان داشته باشه
اگه شد امشب واست یه تست 2 مگ می زارم که شکی توش نباشهنقل قول:
فیک نبودنش هم می تونی از اینجا ببینید فکر کنم سریع ترین اینترنت خانگی رو تو ایران داشته باشم.
...............................
داداش BDA رو باز کردی ، افتاده رو شبکه اینترنتت :n09:نقل قول:
خداییش خیلی سرعت سندت بالاس اینو قبول دارم که سرعت سندت از سرعت سند من بالاتره:n09:نقل قول:
ولی رکورد دانلودمو فکر نمیکنم کسی بتونه بزنه اونم دانلودی که رایگانه و نگران ترافیک نیستی یعنی نامحدود:n19::n10:
فکر کنم باید یه فایل 5گیگ بزارم که اگه 10 دقیقه گذشت دانلودش تموم نشه چون سرعت دانلودم الان از 2مگم زده بالاتر:n09:نقل قول:
منتظر تست های بعدی ما باشید
اولا که من این جمله رو برای اون دوست عزیز گفتمنقل قول:
دوما شما شب بزار که ترافیکت تموم نشه چندتا فایل هم بزار که که ادامه داشته باشه :n06:
داداش ست آفلاینه (نعوذ بالله :n02::n10::n09:) ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اینم یکی دیگه :n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارش شما نیازی نیست بزاری چون قبولت دارم فقط این فرشاد مشکوک میزنه.بعد هم قرار شد لینک بزاریم نه اینکه از هر جایی که دلتون خواست دانلود کنید و بعد لینک دانلود رو پاک کنید و عکسش رو بزارید.این که نشد تست
این لینک رو دانلود کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کس لینکی که گذاشتم تو عکسش مشخص نباشه یعنی فیکه.ضمنا لینک اسپید تست هم باید همراهش باشه تا مشخص شه مال مخابراته وگرنه اینجا جاش نیست که تست غیر از مخابرات بزارید.
منتظرم.