منم کمپین طلایی دارم ماهی 8 گیگ.31ت.نقل قول:
سرعت دانلود روزانم 256 و هر شب حدودا 3 گیگ می گیرم.
بله.اینم عدالت مخابرات.البته نوش جون شما دوست عزیز.
Printable View
منم کمپین طلایی دارم ماهی 8 گیگ.31ت.نقل قول:
سرعت دانلود روزانم 256 و هر شب حدودا 3 گیگ می گیرم.
بله.اینم عدالت مخابرات.البته نوش جون شما دوست عزیز.
سوال من اینه که ایا این طرح همیشگی رو خط من هست یا نه؟زیرش نوشته 12 ماهه ولی 12 ماهش گذشته هنوز قطعش نکردن..چجوریه؟
اون هميشگي هست ديگه . تا موقع كه خودت نري انصراف بدي مخابرات كوتاه نمياد .نقل قول:
منم يك طرح خانواده دارم . مثلا قرار بوده شهريور سال قبل تموم بشه ولي از همون موقع هر ماه داره خودش , خودش رو شارژ ميكنه .
واقعا امید جان؟
خوب اینکه خوبه...من از رایگان شبانم راضیم حجمم خوبه ماهی 8 گیگ..سرعتشم که انصافا خوبه..
یه چیزیم بگم من سیستم خونمو محل کارمو تنظیم کردم رو ساعت 1 روشن بشه شروع کنه به دانلود صبح قبل از ساعت 7 خاموش کنه کلا شبی 5.8تا6 گیرم میاد به شرطی که طرحشو برندارن:n02:
واقعا امید جان؟
خوب اینکه خوبه...من از رایگان شبانم راضیم حجمم خوبه ماهی 8 گیگ..سرعتشم که انصافا خوبه..
یه چیزیم بگم من سیستم خونمو محل کارمو تنظیم کردم رو ساعت 1 روشن بشه شروع کنه به دانلود صبح قبل از ساعت 7 خاموش کنه کلا شبی 5.8تا6 گیرم میاد به شرطی که طرحشو برندارن:n02:
نقل قول:
دوست عزیز این طرح کمپین چطوریاست ؟ منم ازادشهر هستم طرح برنزی 4 گیگ ولی سرعت شبانم بالاتر از 60 نمیره من دنبال طرحی هستم بشه شبی دوگیگ گرفتنقل قول:
همین طرح طلایی پاییزه رو بگیرنقل قول:
خوشا به حالت.... (نوش کاش مال همه همینطور میموند)نقل قول:
تا ملک هست غم مخور
فردا. پس فردا دستور میده شما هم میآی قاطی خروسا O:-)
Sent from my GT-I9100G
مورد داشتیم طرف رفته مخابرات دیگه برنگشته , سالهاست ازش خبری نیست
میدونید چرا ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
چون بدبخت فیبر نوری بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما یه روز داشتیم فیلم می دیدیم , یهو دیدم یه ارور روی صفحه ظاهر شد , نگاه کردم دیدم بله دیسکانکت شدم و دانلود ارور داده ,
دوباره کانکت شدم و فایلی که 99 درصدش دانلود شده بود و ادامه دانلودشو زدم , دیدم دوباره از اول دانلود و شروع کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :18:
منم هیچی دیگه کیبورد و تا ته کردم تو حلقم , الانم از بیمارستان دارم پست میذارم , خواستم بگم متاسفانه حالم خوبه و زنده موندم .
:39: