سلام . برید ادکلن CREATION و بو کنید . عالیهنقل قول:
بوی لالیک . پخش و بو همانند لالیک اصلی
Printable View
سلام . برید ادکلن CREATION و بو کنید . عالیهنقل قول:
بوی لالیک . پخش و بو همانند لالیک اصلی
نگهداری عطر موجب فساد مواد موجود و در نتیجه خراب شدن رایحه میشه. برای جلوگیری از فساد مواد، می بایست عطر را در جایی فاقد نور و در فریزر نگهداری کنید. همچنین فضای فوقانی عطر هرچقدر حاوی هوای بیشتری باشه امکان اکسیداسیون عطر بیشتر می شه. لذا عطرهایی که قسمت اعظم اون استفاده شده زودتر خراب می شوند.نقل قول:
البته تکنیک بکار رفته برای جلوگیری از خراب شدن عطر توسّط خانه ی عطّاری سازنده نیز می تونه در ثبات عطر تأثیرگذار باشه.
در کل نگه داشتن عطر به امید استفاده از اون ها بعد از چند سال ایده ی خوبی نیست.
سلامنقل قول:
موندگاری آرتیسان زیادی پایین نیست؟
از لیست شما من مونت بلنک لجند و پلو بلو را به شدت میپسندم
سلام دوست گرامینقل قول:
این iris ایا از برند خاصی هست یا صرفا مشابه سازی عطرهای اصلی هستش؟
و مورد اخر از برند
Baug & Sons هستش؟ کدوم مدلش منظورتونه بلک یا وایت؟
آرتیسانو هنوز باز نکردم. اما تست رو کاغذ گرفتم تا 2روز ماندگاری خوبی داشت،رایحش هم که فوق العادست .نقل قول:
Sent from my HTC Rhyme S510b
نقل قول:خب من با توجه به این دو پست که مربوط به مدتها قبل هست سوال مطرح کردم...:n06:نقل قول:
جدای این مسئله میخوام به همه ی علاقه مندان پیشنهادی بدم اونم اینه که وقتی در مورد یک عطر خاص اطلاعات لازم دارید کافیه وقتی داخل همین تاپیک هستید از قسمت بالای تاپیک سمت چپ search thread رو بزنید و اسم اون عطر رو وارد کنید بعد میبینید که تعداد زیادی پست با اطلاعات خوب در مورد رایحه قیمت (هرچند قیمت همش عوض میشه) و غیره بدستتون میاد
فکر میکنم که خودش راهنمایی بسیار ارزنده ای هست :n17:
یه اسپری خوش بو مردانه میخوام:n02: قیمتم زیاد نمیخوام بالا باشه در حد 20-25تومان کافیه.
4-5ساعتی هم کم کم دوام داشته باشه.آها داشت یادم میرفت بوش زیاد تند نباشه:n02:
سلام دوستان یه سوال داشتم
جایی از بوی یه عطر خیلی خوشم اومد از طرف که پرسیدم اسم عطری که زدید چیه گفت اسپری energy sv1 ( انرژی اس وی یک) اما از چند جا که پرسیدم گفتن نداریم تو اینترنت هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم خواستم بدونم کسی می دونه راهنماییم کنه
با سلام
چند عطر مردونه جوون پسند با قدرت پخش خوب و بالا و خاص برای مجالس پیشنهاد بدین
قیمت حدود 200
نکته اول اینکه باید ببینید کلا سری اسپری هایی به اسم energy وجود داره؟ بعد در بین مدل هاش sv1رو پیدا کنیدنقل قول:
اما اگر اسم سری نباشه اونوقت احتمالا energy مدل خاصی از یک عطر میتونه باشه مثلا من خودم (در حد اطلاعات محدودم) 3 تا عطر سراغ دارم به اسم energy!
بنتون
کریستین دیور
آدیداس
3 تا برندی هستند که عطر و اسپری با اسم energy دارند:n06:
سلام دوستان
لطفا چند تا عطر دخترونه شیک و خوشبو بدون الکل بهم نعرفی کنید که بوی اون نه گرم باشه نه خیلی خنک،ترجیحا عطر تمشک هم توش داشته باشه:n16: