.........................
Printable View
.........................
کجا کلاس فتوشاپ میرید که میتونید یه همچین عکس هایی درست کنید؟:n04:
دوستان بار دوم و بار آخر ، توهین نکنید . بحث کردن خلاف قوانین نیست ، ولی توهین کردن هست . تا الآن فقط پاک شدن اینجور پستا ولی از الآن به بعد دیگه به یک پاک کردن اکتفا نمیشه .
سلامنقل قول:
اگر قرار باشه تیم مقابل bot باشن ، خودم با سینگد می رم سه تا لاین رو با هم جمع می کنم :n02:
فقط تو لاین ها راه می رم همه چی حله!
ولی تو بازی مقابل نه جانگلر بهت اجازه می ده بری حانگلش رو فاتحه بخونی، نه لاین های دیکه ، مگر این که یا هم تیمی باشن هوای هم رو داشته باشن ، یا نوب باشن نفهمن طرف داره فارم دزدی می کنه.
ای قوربونت منم همینو میگم :n02::n12::n16:
از الان به بعد اگه توهین کنید از صحنه زندگی پاک میشید :n08:نقل قول:
اسکین soul reaver draven رو unlock کردم،هیکلش انگار نسبت به قبل کوچیکتر شده،بیچار رو ایقدر ترول کردین از خجالتی آب رفته :n02: لابد این دفعه میگه Gooooodbyyyyyye Leaaaaaaguuue of Draaaaven :n08:
تو چه جــــــــــور دلت اومد ما را فریب بدی؟؟؟ آقا این عکس اصلای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی به خاطــــــــر 3K RP حاضر شدی چنین کار غیره انسانی را انجام بدی!!!:n22:
دوست عزیز اگر یک بار دیگه بشینی بخونیی متوجه میشی من نگفتم hybrid بده یکی دیگه گفته.نقل قول:
دوما آیتم های که پیشنهاد دادم همشون باعث تانک شدن nasus میشن اگر نمی شن برات دونه دونه توضیح بدم
من سایت یکی دادم که از یوزر PBE هست و میشناسمش خبر به روز ترین و کلا خوره این بازی بود (انقدر عکس فیک نزارید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام تغییرات اونجا میتونید همه در کنار یک چیز با خبر بشید ویدئو تو یوتیوب قرار میده
من دیگه کلا از جامعه گیم خدا حافظی کردم (روحش شاد بشه :n02:) کلا حلال کنید مارو اگر فوکوس کری ... هر چی بود :n09:
چندتا اکانت فروختم
محتوای مخفی: برای اطلاع