نقل قول:
رمز دوم که کار 2 دقیقه هست اونم دم عابربانک مربوطه
بعد که ریختید شرکت بررسی میکنه که پول واریز شده یا نه و بعد اقدام میکنه برای تمدید و شارژ سرویس
Printable View
نقل قول:
رمز دوم که کار 2 دقیقه هست اونم دم عابربانک مربوطه
بعد که ریختید شرکت بررسی میکنه که پول واریز شده یا نه و بعد اقدام میکنه برای تمدید و شارژ سرویس
اين چه نرم افزاريه ؟نقل قول:
آمارش درسته ؟
من حدود 50 روز و 7 گیگ تا پایان قراردادم مونده ولی این پارس اینقدر تو شهر ما گند زده که نگو تو کمتر از 1 سالی که اومده اینجا این برای بار دومه که مشکل پهنای باند پیدا کرده این سری که 40 روزه اینجوریه یعنی سرعتم از دیالاپم کمتره حالا میخواستم ببینم اگه بخوام فسخ قرارداد کنم بابت حجم و روزای باقیمانده پولی به من میدن یا نه
نه فکر نکنم...هرچی دادی میره توجیبشون.نقل قول:
نقل قول:
سلام منم تو این مرکز اینترنت پارس آنلاین رو دارم و دقیقا مشکل شما رو پیدا کردم! سرعت از 211 (البته روزانه) شده 70 -60-50 . یعنی بین اینا متغییره! :13::19: شبانه هم سرعت 30 یا 40 !
به نظر دوستان چیکار میشه کرد؟
هيچ كاري نميشه كرد:31:نقل قول:
منم قبلا شبي 3-4 گيگ ميگرفتم الان بزور شبي 1 گيگ ولي بازم جاي شكرش باقيه.
امروز خط ها نوسان دارن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این پارس آنلاین همیشه نوسان داره البته امروز شدید تره نسبت به روزای قبل!:27:نقل قول:
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
اینم نتایج الان من!:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منکه امروز خیال خودم رو راحت کردم ، رفتم قراردادم رو فسخ کردم و داتک رو که قبلا داشتم تمدید کردم ! داتک یه خوبی که داره اینه که دو برابر سرعت خریداری شده بهت سرعت میده و تو یکسالی که من باهاش بودم اصلا اذیت نکرد و همیشه دانلودم بین 59 تا 75 متغیر بود در صورتی که سرویس من 256 بود ! اما الان که به پارس میگم چرا سرعتم شده 25 تا 30 ، میگه برای 256 سرعت همینه ! تازه الان داتک 40% به مشتریهای جدید تخفیف میده ، بنظر من پارس رو کنسل کن بیا داتک !نقل قول:
ای ایهاالناس گول پارس رو نخورید ، اول میگه ما اشتراکتون رو 2 مگ میبندیم بعد از یه مدت از اشتراکتون هم کمتر میده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]