سیگنال 60 به بالا چند دانلود میده بهتون ؟! مشخصات مودمو کامل واسم در پیغام خصوصی شرح بدین ...نقل قول:
Printable View
سیگنال 60 به بالا چند دانلود میده بهتون ؟! مشخصات مودمو کامل واسم در پیغام خصوصی شرح بدین ...نقل قول:
ADSL ، شرکتهایی مثه شاتل ، آسیاتک و ...نقل قول:
همه جا پوشش میده؟ سرعتش خوبه؟نقل قول:
اینا دیگه مبتنی برخط تلفن هستند و باید اول از همه خطتون مشکلی نداشته باشه ، اگه مشکلی نداشته باشه درخواست اشتراک بدین ...نقل قول:
ممنونم مرسی
اگه دنبال وایمکس هستید بهتره با یکی از عوامل فروش تماس بگیرید تا براتون مشخص که اصلا منطقه شما سیگنال وایمکس داره یا نهنقل قول:
در صورت وجود سیگنال اونوقت بسته به قدرت سیگنال می تونید از مودم های داخلی یا خارجی استفاده کنید
وایمکس ایرانسل میخواستم که پوشش نمیده و مبین نتنقل قول:
:20::20::20:سلام خدمت دوستان وآقای مبین نت .... یه سوالی داشتم . میخواستم بدونم آپدیت فریمور مودم چه فایده ای داره آیا تاثیری تو افزایش سرعت داره یا نه . من دو روزی میشه که مودم dx350 رو گرفتم با سرویس 1024 حجم 40 گیگ روزا قابل تحمله ودانلودش از 50 تا 150 بستگی به سایتی که ازش دانلود میکنم متغیره ولی 2:15 به بعد حتی بدرد وب گردی هم نمیخوره یعنی یه پیج رو هم باز نمی کنه دانلودشم خدا بده برکت بترکونه برای 2 ثانیه میره رو 20 ومعمولا زیر 10 هستش . آیا راهی داره که شبا هم بشه با سرعت حداقل 40 50 بشه دانلود کرد . راسی دو تا سوال شد . ممنونم جوابم رو بدید .:20::20::20:
سلام دوستان
من شیرازم
اینترنت من هم دیشب تا ساعت 10صبح قطع بود حالا هم که به زور وصل شده دریافت سیگنال نسبت به قبل بدتر شده و اینترنت کندتر با سرعت 512 به زورمیشه40 تادانلود کرد
قبلا چهارچراغ روشن بود حالا شده دو چراغ
هرچی هم اعتراض کنی میگن سیگنال گیریت بده من کنار سه تا انتن امتحان کردم همش همین جوری بود اخر معلوم نیست سیگنال خوب کجا و چه موقع در یافت میشه که سرعت ما هیچوقت به یک چهارم هم نمیرسه
کم کم دارم یقین پیدا میکنم که هرچی دست این برادرا بیفته هر روز بدتر میشه
اون از مخابرات که مدام جای افزایش شبکه pcm زیاد میکنن و میگن امکانات نداریم برو وایمکس بگیر حالا که وایمکس گرفتیم هرروز قطعه
سازمان تنظیم مقررات هم که دست خودشان هست هرچی اعتراض کنی فقط پول و وقت خودت رو خرج کردی
واقعا لعنت به این خصوصی سازی که یک سازمان دولتی رو میده به سازمان دولتی بدتر به بهانه خصوصی سازی و خدمت رسانی بهتر
واقعا دیگه کاری نمیشه کرد جز دعا که امام زمان بیاد و این دزدی ها و کم فروشی ها رو رو ریشه کن کنه
با سلام خدمت شما دوست گرامینقل قول:
منظورم از پیچوندن شما نبودید
ده روز پیش هم یکی میگفت من از مبین نت هستم
و هرچی اعتراض میدید طبق معمول میگفت به خاطر سیگنال گیری بد هست یا bts شما اینه ای هست
بعد یک دفعه وقتی همه پرسیدن اینه ای یعنی چی غیبش زد و دیگه خبری ازش نشد
حالا ما از شما میپرسیم و خواستاریم واضح جواب بدید
این bts اینه ای
چی هست؟چقدر تفاوت با یک انتن معمولی در نوع کارکرد داره؟
از کجا میشه به اینه ای بودن پی برد؟
ایا راهی داره از یک انتن در دسترس که اینه ای نباشه ولی دورتر باشه با تنظیمات مودم سیگنال گرفت؟
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز