گاج حسابان خوبه!من دارمش مبتكران هم خوبه نشر الگو يه كم سطح بالاست و فار اطلاعي ندارم!
گاج حسابان خوبه!من دارمش مبتكران هم خوبه نشر الگو يه كم سطح بالاست و فار اطلاعي ندارم!
آقا من هر چی گشتم زیست شناسی دوم چاپ 89 و زیست سوم چاپ 90 پیدا نکردم فقط چاپ 91 دارن که دارم از رو اون می خونم ...
از کجا بفهمم تغییرات چی بوده ؟
درمورد حسابان باید بگم که به پیشنهاد دوستان پی دی اف تست خیلی سبز رو از سایتش دریافت و با نشر الگو مقایسه کردم.واقعا خیلی سبز بهتره و درسطح کتاب تمام نکات تستی و مهم رو پوشش میده .حتما تهیش می کنم.نقل قول:
اما برای آموزش هم خیلی سبز یه کتابی داره که روش خندونکه!اون هم یه کتاب عالیه که آموزشش روونه. می تونید پی دی افش روببینید و اگه براتون خوب بود،اونو تهیه کنید.
در مورد دیف نظری ندارم؛ولی همیجا دیدم که چند تا از دوستان آموزش الگو رو پیشنهاد دادن و خیلی هم راضی بود.پی دی اف اون هم از سایت الگو قابل دریافته.ببینید اگه باهاش راحت بودید تهیه اش کنید.:sq_8:
نقل قول:
اگه پابه تون ضعیفه خیلی ، فار از همه بهتره
نقل قول:
سلام دوست من
در سایت خیلی سبز تغییرات رو با کتاب جدید نوشته است
موفق باشید
سلام
کسی تست حسابان خیلی سبز چاپ91 رو خریده؟اگه بله، میشه بگید صفحات اصلی کتاب بدون کنکور91 چند صفحه است و آیا اینکه تغییر کرده یا نه؟
دوستان کسی کتاب ریاضیات پایه فارو خریده؟چطوره؟
من کلا ریاضیم پایه ای ضعیفه،داغون نیس اما خوبم نیس،لازمه واسه سال دومم کتاب تهیه کنم؟
راستی ریاضی 2 سال 89 با 91 که فرقی نمیکنه؟ها؟
کلا این تغییرات کتاب درسیم معضلی شده ها
تصمیم گرفتم واسه حسابان الگو یا خیلی سبز و برای دیف الگو یا فارو تهیه کنم،امیدوارم انتخابام خوب باشه،نظری داشتین خوشحال میشم بگین
ببخشید این کتابو بررسی کردید؟؟!!نقل قول:
دوستان یه کتاب یا جزوه ی خوب برای قسمت آیینه ها و عدسی های فیزیک 1 می خواستم که کامل و آسون توضیح داده باشه بهم معرفی می کنید ؟
یعنی یه چیزی که بشه نمره ی تستاش رو آورد چون من دارم فیزیک پیش 1 (+فصل 2و 3 فیزیک 2) رو کامل حذف می کنم حداقل درصد فیزیک 1 رو بیارم اوضاعم داغون نشه
من سال پیش از آبی کانون خوندم 3 تا تست آینه ها و عدسی رو زدم... (هم رشته ی ریاضی هم تجربی) ولــــــی یادم خود آزمون کانون داشتم 30 زدم...نقل قول:
نشر ااگو هم تستاش خیلی بیشتر از اون نیست اما شما که می خوای فصل 2 و 3 فیزیک 2 رو نخونی پس قطعا 1 و 2 پیش هم نمی خونی... پس باید کار و انرژی هم نخونی چون کاملا با این فصل ها مرتبطه...