من با کلی بدبختی بازی Carbon رو دانلود کردم و نصبش کردم... حالا موقع اجرای بازی این صفحه میاد ترو خدا بگین چی کار کنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من با کلی بدبختی بازی Carbon رو دانلود کردم و نصبش کردم... حالا موقع اجرای بازی این صفحه میاد ترو خدا بگین چی کار کنم :
تو باید بازی رو کرک کنی.تو کشور های دیگه قانون کپی رایت دارن و باید اصل بازی رو بخری حالا باید کرکشو گیر بیاری که کار خیلی سختی هم نیست.اونم تو ایران.نقل قول:
ممنون... کرک کردم درست شد اما زبونش انگلیسی نیست نمیشه درستش کرد ؟
خودم درستش کردم با این نرم افزار اگر کسی خواست :
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=NeedForSpeedCarbonLanguageSelector.rar
دوستان من مدتي با اجراي اين بازي مشكل دارم كه وقتي بازي رو اجرا ميكنم اين ارور رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اين يعني كه گرافيك (128 جي فرس 5500) پايينه ام در صورتي كه من گرافيكم رو به يك سيستم ديگه وصل كردم با مشخصات پايين تر از سيستم خودم اما بالا اورد و با گرافيك يكي از دوستان كه اين بازي رو اجرا كرده هم تو سيستم خودم امتحان كردم باز هم بالا نياورد
و جالب هم اين كه در قسمت سيتينگش هم گرافيك رو قبول كرده اما قسمت GPU رو غير فعال دونسته حالا من نميدونم مشكل از گرافيك هست يا از GPU ويا اصلا جي پي يو مگه به گرافيك متصل نيست؟
و يا اصلا مشكل سخت افزاري هست يا نرم افزاري؟
دوستان اگه اين مشكل رو حل كنند ممنون ميشم
دوستان اين هم ستينگش هست كه گرافيك رو مناسب دونسته
یا بازی مدلشه!!یعنی ترجمه شده یا از کرکه.نقل قول:
جالبه.چند تا زبون داره؟نقل قول:
سلام ، من امروز بازی Sim Theme Park رو دانلود کردم و نصبش کردم ، اما موقع اجرا این ارور رو می ده ، میشه دقیقا بگین مشکل چیه ، خیلی ممنون. فقط لطفا سریعتر راهنمایی کنین....
خب بگو ببینم ارورش چیه.نقل قول:
سلام عليکم
بنده رفتم تنيس 2009 رو گرفتم و نصبيدمش : در هنگام ورود به بازي ميپره بيرون !!!!!!!!
خب تو ارور گفته دیگه.Shader یا قدرت سایه زنی گرافیک شما 2 هست ولی بازی 3 میخواد.نقل قول:
دوستان من مدتي با اجراي اين بازي مشكل دارم كه وقتي بازي رو اجرا ميكنم اين ارور رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای کوچک کردن تصویر اینجا رو کلیک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اين يعني كه گرافيك (128 جي فرس 5500) پايينه ام در صورتي كه من گرافيكم رو به يك سيستم ديگه وصل كردم با مشخصات پايين تر از سيستم خودم اما بالا اورد و با گرافيك يكي از دوستان كه اين بازي رو اجرا كرده هم تو سيستم خودم امتحان كردم باز هم بالا نياورد
و جالب هم اين كه در قسمت سيتينگش هم گرافيك رو قبول كرده اما قسمت GPU رو غير فعال دونسته حالا من نميدونم مشكل از گرافيك هست يا از GPU ويا اصلا جي پي يو مگه به گرافيك متصل نيست؟
و يا اصلا مشكل سخت افزاري هست يا نرم افزاري؟
دوستان اگه اين مشكل رو حل كنند ممنون ميشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 1406 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اين هم ستينگش هست كه گرافيك رو مناسب دونسته
یعنی گرافیک شما از این لحاظ کم میاره.
با این حال شما Ignore بزن میاد تو بازی.
از نظر من 2 چیزه:نقل قول:
سلام ، من امروز بازی Sim Theme Park رو دانلود کردم و نصبش کردم ، اما موقع اجرا این ارور رو می ده ، میشه دقیقا بگین مشکل چیه ، خیلی ممنون. فقط لطفا سریعتر راهنمایی کنین....
1:بازی درست نصب نشده.
2:ویندوز مشکل داره.
این سی دی هاش فشرده نیست؟
1- فکر نکنم ، چون نصب بازی تا آخر و درست انجام شد ، بدون هیچ گیر و مشکلی .نقل قول:
2- ویندوز چه مشکلی داره ؟ میشه درستش کرد یا نه؟
من که این بازی رو نخریدم ، دانلودش کردم ، راستی کرکش هم نکردم ، اصلا کرک داره؟ چون مال شرکت EA هستش. :31:
دوست عزيز ignore رو ميزنم خود به خود مياد بيروننقل قول:
من گرافيك خودم رو دادم به دوستم امتحان كرد همين ازي رو اورد
من می گم از این فشرده هاست مشکل دارهنقل قول:
دوست عزيز ignore رو ميزنم خود به خود مياد بيرون
من گرافيك خودم رو دادم به دوستم امتحان كرد همين ازي رو اورد
یه ورژن دیگه امتحان کن