پست اول را بخوانيدنقل قول:
Printable View
پست اول را بخوانيدنقل قول:
برای استخدام و... تاثیر میذاره؟نقل قول:
اگر هسته گزينش سازمان و اداره دولتى علم غيب نداشته باشد خير و گرنه كنجكاو باشد اطلاعات داخل كارت رو مى خونن ، در گزينش كلى موارد است كه به اين مورد نمى رسد و من تا حالا نشنيدم كسى را براى اين مورد رد كرده باشندنقل قول:
سلام
دوستان من تاریخ اعزامم 2اردیبهشت هست افتادم پدافند خاتم الانبیا سمنان کسی میدونه چه جور جاییه؟بعد اینکه من کف پام میخچه داشت لیزر کردم گفتم برا اموزشی سخت نشه الان کف پام تاول زده و نمیتونم با یه پام درست راه برم خواستم بدونم اونجا مراعات میکنن یا اینکه باید مرخصی بگیرم؟
سلام خدمت همه دوستان عزیز علی الخصوص برادرایی که همین روزا تاریخ اعزامشون نزدیک هست:n25:نقل قول:
ما هم به لطف خدا و بدون هیچ مشکل خاصی در طول خدمت و بعد از 21 ماه!! بالاخره در روز 16 فروردین آخرین امضاء تسویمون رو گرفتیم و کارت پایان خدمت هم پریروز رسید به دستم
دوستان مهمترین نصیحتی که می تونم بهتون بکنم این هست از لحظه ای که تصمیم به ارسال دفترچه کردید تا آخرین روز خدمت فقط و فقط در زمان حال زندگی کنید و اصلا به آینده و حتی گذشته یه لحظه هم فکر نکنید...
سعی هم کنید سرتون رو بندازید زیر و خدمت رو تموم کنید و کاری نکنید که اضافه خدمت بخورید که واقعا فشار طی کردن اضافه خدمت روی هم خدمتیا مضاعف بود نسبت به روزای عادی خدمت...
این دوران هم با همه مسائلی که در طولش داره میگذره بالاخره...سعی کنید در طول خدمت جوری رفتار کنید که بعدش همه سربازا بگن یادش بخیر؛ نه اینکه نفرینشون پشت سرتون باشه تا همیشه
اگه توی یگان شرایط فعلیتون خوب هست اصلا وابسته اون نشید..چون ممکنه فردا صبحش دیگه اون شرایط رو نداشته باشید
تا می تونید داخل یگان سمت قسمت آماد و راننده فرماندهی نرید اصلا...(نصیحت دوستانه و طبق تجربه ای که خودم راننده بودم)
اگه مورد دیگه ای به ذهنم رسید که به درتون بخوره حتما مجدد درج می کنم
ایشالا همه برادرایی که این روزا تاریخ اعزامشون هست، بدون هیچ مشکلی خدمتت رو تموم کنن و پستی که قبلا از اعزام درج کرده بودن رو ریپلای کنن بگن تموم شد رفت پی کارش!:n02:
با آرزوی سلامتی برای همه سربازای وطنم:n16::n16:
سلام.تبریک میگم.میشه بفرمایید در این 21 ماه چه چیزهایی فرا گرفتید و به طور کلی تجربتون رو از خدمت بگید.ایا مفید هستش؟نقل قول:
فکر کنم فقط من و شما هستیم :n31::n31:نقل قول:
همینقدر شنیدم که جای خوبی نیست آب آشامیدنیش مشکل داره ولی ناراحت نباشید 2 ماه بیشتر نیست تموم شد از دست هر چی خدمت هست راحت خواهید شد.نقل قول:
دوستان سلام
من امروز آموزشی رو تموم کردم ، اعزامی 12/1 نود و پنج بودم.
افتادم تیپ 128 پیاده شهید سرلشکر ایرج نصرت زاده - آج - سنندج
کجاست اینجا؟ خوبه بده چجوریه؟ کسی میدونه؟ آدرس دقیقش ..
لطفا راهنمای کنین..
گروهبان یکم دادن به هممون. همه هم لیسانس بودیم
سلامنقل قول:
ساکن کدوم شهر هستی شما؟
سلام
دوستان کسی می دونه برای پروژه کسر خدمت ارتش بهتره یا نیروی انتظامی؟
میگن نیروی انتظامی حتی برای کل خدمت هم پروژه میده یعنی کسری 2 سال.
درسته و اینکه آیا ممکنه؟
ارتش رو میدونم که تا 12 ماهه.
آزادشهر (استان گلستان)نقل قول:
آموزشی هم 04 بیرجند بودم
آموزشی کلا فشرده چند روز هست؟نقل قول:
سلام بچه ها خوبید..
اقا ما پذیرش سپاه گرفته بودیم ...گویا سیستم پذیرش سپاه بهم خورد و ما نتونستیم پذیرش بشیم...
حالا برگه سفیدم گرفتم توش هیچی نزده...پرسیدم گفتن نیروی مازاد هستی..
میری اونجا میگن باید کجا بری...
کسی اینجوری بود؟ یا هست؟
اعزام : 96/02/02 شنبه
باید برم کرج ورزشگاه انقلاب کرج..خیابان باغستان
داداش من خودم پذیرش گرفتم بودم اونجا....ولی نشد شانس مننقل قول:
خیلی از دوستام اونجا بودم..
میگن خوب...به هتل اردکان معروف.
سلام منم دقیقا همینجوریمنقل قول:
شنبه باید برم ورزشگاه انقلاب کرج
انشالله که جای خوبی میوفتیم
فشرده نمیدونم قضیش چیه ولی ارتش نیرو زمینی کلا 2 ماه آموزشی داری.نقل قول:
ما اعزامی های 12/1 دوره طلایی بودیم (بخاطر عید) 20 روزش رفت تو مرخصی موند 40 روز.
مرزبانی هم میگن آموزشیش 3 ماهه
سعی کنید به هیچ عنوان سمت مرزبانی نیاید هم اموزشیش سه ماهه هم واقعا خدمت در مرز با این امکاناتنقل قول:
کم سخته
مگه دست خودشونو حاجی؟نقل قول:
الان رفیقم افتاد مرزبانی محمد رسول الله بیرجند! دپرس شده اصن! سخته خیلی
بهترینشون 01 تهرانه بعدش شاید بشه گفت 04 بیرجند.
اتفاقا من از چند نفر شنیدم 01 پوست آدمو میکنند خدا رو شکر 01 نیافتادم.نقل قول:
والا ما که از هرکی پرسیدیم تعریف کرده! تو پادگان خودمون مربیامونم تایید میکردن که آره 01 بهترینه ولی تهش میگفتن 04 بهتره :))) اینو نگن چی بگن.نقل قول:
هم کلاسیم آبان پارسال 01 تهران بود میگفت خیلی خوبه . ولی وقتی آموزشیش تموم شد افتاد پیرانشهر :n29:
شاید بخاطر امکاناتش می گفتند، ولی برخوردشون خیلی دلچسب نیست. من هم چند نفری رو میشناختم آموزشی همین 01 بودند بعدش افتادند سیستان بلوچستان نتیجه اینکه کسی هم که 01 بیافته نمیتونه مطمئن باشه بعدش جای خوب هست یا نهنقل قول:
آره شایدنقل قول:
دقیقا. تقسیم کردنشون نمیدونم بر چه اساسیه فقط میدونم نمرات آموزشی هیییییییییییییییییچ تاثیری نداره هیییییییچ
من هم تیراندازی عالی بودم (نفر دوم گروهان شدم رفتم مسابقات سطح گردان) هم امتحان دانش نظامی عالی دادم جزو نفرات برتر بودم. 96 زدم
ولی ولی ولی هییییییییییییییچ تاثیری نداشت! با لیسانس گروهبان یکم شدم! افتضاحه ینی! و اینکه خب من شمالم افتادم کردستان!
آموزشی هیچ تاثیری تو تقسیم شدن نداره. حتی اگه یه مقام بالا بیاد بتون بگه نمره دانش نظامی تاثیر داره من اینجا نمونه بارزه پا خورده از این حرفا، بتون میگم همش با پارتی بازی و داشتن رابطه اس و یا شرایط داشتن. مثلا تک پسری و پدر نظامی و اینا
:n02::n02::n02::n02:نقل قول:
نترسونید بقیه رو من خودم اونجا بودم اصلا تو اون 2 ماه انگار نه انگار که سرباز بودم تقریبا هر روز خونه بودم به جز 6-5 روزی که نگهبان شدم
ولی جدا تقسیماتش افتضاح بود هر کی اشنا داشت افتاد جای خوب بقیه شهر خودشون نبودن و داشتیم حرص میخوردیم!! البته اگه اومدن مصاحبه حتما برید ثبت نام کنید هر چی گفتن بگین بلدیم به
خدا پذیرش بشین اصلا یادشون میره چی گفتین شما و اینکه میگن اگه کسری دارین بفهمین میندازمیتون جای دور!!!! الکیه
چند ماهی میشه تموم کردم امیدوارم بقیه هم زود تموم کنن
دوستان سوالی داشتین در خدمتم مخصوصا راجبه یگان که اصل خدمت اونجاست و اگه به اصطلاح چیزی سر در نیارین راحت حقتون خورده میشه و میشین آشخور یگان!!!
یا حق
من دوروز دیگه اعزامم ( شنبه )
لیسانس
اگه نرم چقدر غیبت میخورم و تاریخ اعزام بعدیم برای کی میوفته ؟
من سال پيش تير اعزامم بود نرفتم تاريخ بعديم افتاد دي ماه و سه ماه اضافه خوردمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان طبق اون طرح خرید غایبان
متولدین چه سالی میتونند بخرند؟
سلام
دوستان کسی در مورد پلیس امنیت و اطلاعات (پاوا) چیزی میدونه چجور جایی هست؟
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
سلام دوستان
تیپ 71 پیاده مکانیزه صاحب الزمان - سر پل ذهاب
افتادم
لطفا هر اطلاعی از این پادگان دارید بگید
سلام دوستان
من اموزشی 01 بودم .دوره کد زرهی شیراز خوردم البته خودمم ساکن شیراز هستم به نظرتون چطوره؟ بعد از دوره تقسیمات به چه صورت خواهد بود؟(شرایط تک پسری)
سلامدوستان درجه های اخر دوره تو مدرس چهطوره
بعد از چند وقت تاریخ اعزام بعدیت مشخص شد؟نقل قول:
اخطاریه اومد یا خودت از پلیس +10 گرفتی ؟
داداسش کجای کرجی شما ...نقل قول:
پیغام خصوصی فرستادم...تلگرامت بفرست برام..
سلام دوستان....
اگر پدر و مادر فردی فوت شود، ایا معافیت سربازی می شود؟ با وجود یک خواهر و برادر بزرگتر که ازدواج نکردند. اگر خواهر و برادر نیز نداشته باشد چطور؟
دوستان منابع سرباز یعنی چی؟ میگن اگه سرباز منابع سرباز بشی خوبه یا سرباز ارکان مثلا. چیکار کنیم چی بگیم که مارو بذارن تو اون قسمتا؟؟
من تازه آموزشی تموم کردم دهم باید "تیپ 128 پیاده سنندج" باشم. با لیسانس گروهبان یک شدم
دوستان منابع سرباز یعنی چی؟ میگن اگه سرباز منابع سرباز بشی خوبه یا سرباز ارکان مثلا. چیکار کنیم چی بگیم که مارو بذارن تو اون قسمتا؟؟
من تازه آموزشی تموم کردم دهم باید "تیپ 128 پیاده سنندج" باشم. با لیسانس گروهبان یک شدم
سلام به دوستان گلم اقا بلاخره اموزشی ما توی 05 تموم شد و به جرات می تونم بگم اصلا از 05 نترسید جز اب و هواش مگرنه اگر کمی بد گرما و سرما نباشید بهترین پادگان اموزشیه
تقسیم شدیم پرندک 23 تکاور با درجه افسری ستوان سومی رسته پرسنل اداری ....
اگه کسی می دونه پرندک چه قدر بده و چی می شیم اونجا توضیح بده چون ما دیگه اب دیده شدیم :n02:
سلام من پدافند سمنان بودم آموزشیم تموم شد دوره کد مولد سیستم های رادار خوردم بابلسر کسی اطلاعی داره این دوره کد چطوره ؟
بعد از دوره کد میوفتم شهر خودم تهران یا نه ؟
خير ، چون با وجود برادر بزرگتر سرپرستى خواهز با ان استنقل قول:
دوره كد معمولا اشنايي با ادوات است و بيشتر حالت اموزشي است اما تمرين رژه اى در ان نيست ، اگر داراي شرايط باشيد در تهران يا استان تهران تقسيم مى شويدنقل قول:
سلامنقل قول:
کدوم گردان و گروهان بودی؟!