این سرویس fmc فقط یکساله هست برای خرید یا 3 یا 6 ماه هم داره؟
توی سایت چیزی ندیدم!
Printable View
این سرویس fmc فقط یکساله هست برای خرید یا 3 یا 6 ماه هم داره؟
توی سایت چیزی ندیدم!
اولین بار هست پینگم اینقدر پایین اومده (بدون فعالساز سرویس گیم) یادمه چندسال پیش بار اول که از شاتل سرویس داشتم پینگم اکثر اوقات بالای 1000 بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
این ادرس رو تست کردم میگه همچین کدی برای شما ثبت نشده .ارور میده .فکر کنم سر کاری بوده .غیر از sms جایی دیگه هم پیام میاد ؟ مثلا توی مای شاتل جایی هست که اون کد یا پیام رو زده باشه ؟ چون من sms رو پاک کردم و فقط کدش رو یادداشت کردم میخام با سند به بخش فروش نشون بدم .تا مطمین شم سرکاری نبوده .
بعید میدونم جای دیگه بزنه ، توی سایت شاتل که اشتراک میفروشه شاید بشه تو بخش کد تخفیف زد با پشتیبانی نماوا و بخش فروش شاتل صحبت کن ببین چی بهت میگن ولی فکر نکنم ربطی به مجموعه شاتل داشته باشه باید تو سایتش زدنقل قول:
من برای دیجی کالا از این طریق اقدام کردم که اول توی مای شاتل و قسمت کد تخفیف کد رو وارد کردم و گزینه تخصیص رو زدم بعد توی دیجی کالا اقدام به خرید با کد تخفیف کردم در ضمن همونطور که اونجا ذکر کرده به حروف بزرگ و کوچیک دقت کن (لازم به ذکر است کد ورودی به حروف کوچک و بزرگ حساس است)نقل قول:
متاسفانه پیام رو پاک کردم ولی 99 درصد مثل خود پیام یادداشت کردم اگه حرف کوچیک بود حتما با حرف کوچیک مینوشتمش ولی همش حروف بزرگ بود با چند تا عدد حتی چند بار چکش کردم تا یه وقت چیزی از قلم نیفته یا اشتباه ننوشته باشم بعد پیام رو پاک کردم .و دیگه اینکه چند وقت پیش یه همچین کدی برای تخفیف خرید ترافیک و اینا اومد اون رو توی پنل کاربری زدی حتی زده کد تخفیف تا کی مهلت استفادش هست ولی این یکی فقط با sms اومده و جایی ثبت نشده .نقل قول:
خبریه باز
چرا اینقدر پاک لاست و قطی دارم :n27:
بعد از ثبت نام، نام کاربری و رمز رو چطور باید بگیرم ؟ خودشون تماس می گیرن ؟
درود بر شمانقل قول:
بعد از اینکه لین dsl روی مودم روشن شد زنگ میزنی و یوزر و پس رو ازشون میگیری
من شنبه هفته قبل از فن آوا درخواست تخلیه دادم که همون شنبه تماس گرفتن و درخواستم تایید شد .اما بعد از چند روز خط تخلیه نشد و منم پنجشنبه هفته قبل یعنی 5 روز بعد از تایید درخواستم تو 195 ازشون شکایت کردم که دیروز شنبه بعدازظهر از 195 با من تماس گرفتن که اپراتور مربوطه خط رو دوشنبه هفته قبل (2 روز بعد از تایید درخواست من) تخلیه کرده ! در حالی که چراغ ADSL مودم روشنه و خط رانژه هست . 2 روز قبل از درخواست تخلیه من تو نمایندگی شاتل پیش ثبت نام کردم اما هیچ پولی ندادم . و چندین بار هم رو تمام شماره تلفن های همراهی که به نام من ثبت شده یک پیام اومده که در تاریخ فلان یک عدد سرویس ADSL به شماره فلان با کد ملی شما در اپراتور شاتل ثبت گردیده ! حال من موندم خط من هنوز رانژه فن آوا هست یا اینکه بلافاصله بعد از تخلیه شاتل خط رو رانژه کرده و من متوجه نشدم ؟ آیا شاتل با یه پیش ثبت نام و بدون پرداخت پول خط رو رانژه میکنه ؟ یا این مشکل از مرکز مخابراتی ما بوده ؟ من نمایندگی هم که رفتم برای پرداخت نهایی گفت که خطت آزاده ولی نمیدونست خودشون رانژه کردن یا نه !:n13: