سلام به دوستان
سوالی داشتم ، من از سیم کارت داخل گوشی استفاده میکنم برای اینترنت ایرانسل اما چطوری میتونم سرعت
رو تغییر بدم آیا امکانش هست؟ و من چه سرویسی رو بگیرم که به صرفه باشه چون یه شارژ 1000 ت گرفتم دوتا
صفحه باز کردم تموم شد شارژ!!! :n13:
Printable View
سلام به دوستان
سوالی داشتم ، من از سیم کارت داخل گوشی استفاده میکنم برای اینترنت ایرانسل اما چطوری میتونم سرعت
رو تغییر بدم آیا امکانش هست؟ و من چه سرویسی رو بگیرم که به صرفه باشه چون یه شارژ 1000 ت گرفتم دوتا
صفحه باز کردم تموم شد شارژ!!! :n13:
برای Gprs سرعت رو نمیتونید تغییر بدید!نقل قول:
برای خرید بسته شما کد #3*140* شماره بگیر و بعد کد 7 رو بزن و برای خرید بسته اقدام کن/
اگر سوالی هم در رابطه با gprs ایرانسل داشتید در اینجا مطرح کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.بچه ها با س ا ک س دیگه سایت های غیر https برا من باز نمیشه برا شما هم اینطوره ؟ فقط فیس ب وک و ... باز میشه ! سایت ecare ایرانسل هم باز نمیشه
2. راهی ترفندی هست مودم رو رو یه فرکانس قفل کنیم که هی سویچ نکنه رو فرکانس های دیگه ؟ فریمور مودمم به روز هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود
2. راهی ترفندی هست مودم رو رو یه فرکانس قفل کنیم که هی سویچ نکنه رو فرکانس های دیگه ؟
لطفا یک توضیحی درباره متن بالا بدهید .
ممنون
فرکانسی که بیشترین قدرت رو داره رو نگه دارید بقیه رو پاک کنید یه بار on off کنید وایمکس رونقل قول:
یه جا بقیه رو یاد داشت کنید که بعدا خواشتید فرکانس ها رو بتونید برگردونید
تا اونجا که من میدونم از قسمت فرکانس ها / فرکانس هایی که نمیخواهید رو حذف کنید.نقل قول:
من خودم مبین نت دارم.تنها چیزی که میدونم اینه.
عواقبش با خودتون!
شدن که میشه ولی این سوییچ کردن بخاطر اینه که به فرکانس بهتر وصل بشهنقل قول:
شما باید تو قست وارد کردن فرکانس، محدوده جستجوی فرکانس رو به اون فرکانسی که می خواید محدود کنید
اگر قفل کنیم باید یکجای ثابت استفاده کرد؟نقل قول:
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
دوستان ممنون میشم به این قسمتِ بولد جواب بدین.نقل قول:
درسته ولی بعضی مواقع رو فرکانس قوی تر سویچ نمیکنه و هی گیر میده به یه فرکانس خاص اونم پینگ و سرعتش داغوننقل قول:
تست کردم مرسی جواب داد