سلام.نقل قول:
ساندبارهای حال حاضر و موجود در بازار مثل برندهای سامسونگ و ال جی و ... بیشتر برای تفویت صدای تلویزیون طراحی شدن.برای مصرف شما خوبه.
Printable View
سلام.نقل قول:
ساندبارهای حال حاضر و موجود در بازار مثل برندهای سامسونگ و ال جی و ... بیشتر برای تفویت صدای تلویزیون طراحی شدن.برای مصرف شما خوبه.
نه مشابهش نیست.نقل قول:
rayanجان ممنون از اهنماییت.از برن سامسونگ پلیری که بهش هارد وصل کنم و از طرفی صداهای dolby dolby truehd dts-hd mps همچنین ازarc پشتیبالنی کنه همچنین optical و hdmi داشته باشد پشتیبانی از چند خروجی صدای متفاوت(دالبی-5کاناله-...)همچنین از خود سینما خانگی هارد وصل کنم و فرمت mkvو زیرنویس فارسیsrt چی پیشنهاد میدید؟ظاهرا با تی وی هارد وصل کنیم تو کیفیت صدا تاثیر میذاره؟قیمت 1200 تا400.ممنون میشم راهنماییم کنینقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
تفکیک پذیری صدا و صدای هیجانی دقیقا یعنی چی؟؟؟؟
میشه بهترین موردی که شما مد نظرتون هست تو رنج 2 تا 2.5 میلیون را به بنده معرفی کنید لطفا.
من بیشتر مصرفم گیم و فیلم هست و الویت سومم موزیکه میخوام یه مورد عالی که خودتون در این زمینه میشناسید را معرفی کنید.نظرتون در مورد پایونر مدل HTP-RS884 چیه؟؟ صداش خوب و با کیفیت هست؟؟؟
تشکر و سپاس
سلام
باند رو هنوز نگرفنم فعلا یه باند قدیمی داشتم نصب کردم احتمالا Yamaha 8390 بگیرم هنوز مطمئن نیستم باید دوباره صداشو بشنوم. اما mx300 قیمتش 2500 بود
در مورد تنظیمات که هرچی تو user manual هست دارم انجام میدم اما نمیشه . اگه وقتی کابل اپتیکال رو به TV وصل کنیم و ازش نور بیاد یعنی اطلاعات صدا رو داره میفرسته ؟ صدای تلویزیون باید قطع شه یا نه ؟
:n13::n13::n13:
همین مدلی که نام بردی خیلی عالیه.نقل قول:
این مشخصاتی که شما عنوان کردی اکثرا تو مشخصات سینما بلوری ها هست فقط پشتیبانی از زیرنویس srt هستش که من هیج مدلی رو هیچ تضمینی نمیدم.نقل قول:
اطلاعات خوبی در مورد سینما حانگی های سامسونگ ندارم.به نظرم با مراجعه به یک نمایندگی فروش سامسونگ بهتر راهنمایی بشین.
سلام
تی وی که الان دارم از مدلهای اسمارت سامسونگ سری ۵ هست. برای بهبود کیفیت صدا چکار باید کرد؟ حتما باید سینمای خانگی بگیرم؟
الان یه هارد ۵۰۰ به تی وی وصله و همه فیلم ها رو از روی اون می بینم تقریبا تمام فرمت ها رو هم پشتیبانی می کنه و حداقل من تا الان مشکلی نداشتم. بنظرتون چه مدلی بکار من میاد همه مدل ها dvd پلیر هم همراهشون هست؟
ممنون که با حوصله جواب دادید یک دنیا ممنون.نقل قول:
سلام--فرق جامو 426 با جامو428 فرقشان در داشتن ساب در 428 است--توی صدا تفاوتی ندارند؟؟؟