دوستان کسی اینجا هست که آسیا تک داشته باشه ؟ می خوام از مخابرات مهاجرت کنم.. سرویس عصرانه آسیا تک وسوسه کننده است :n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان کسی اینجا هست که آسیا تک داشته باشه ؟ می خوام از مخابرات مهاجرت کنم.. سرویس عصرانه آسیا تک وسوسه کننده است :n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا الان کدوم سرویسا دانلود شبانه داره ؟
.
از این جشنواره ها داشتم ، یه مدت دانلود رایگان بود . بعد یه شب گذاشتم دانلود حجمم صفر شد :)) نگو دانلود شبانه رو باز برداشتن
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
من هم طرح صد دانه یاقوت فعال کردم.دانلود شبانه رو برام 50 درصد حساب می کنه درحالی که می بایست رایگان باشد.اگه حل نشه به 195 شکایت می کنم.نقل قول:
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
سرعت طرح صد دانه یاقوت در چه حدی ــه ؟ سرعت دانلود شبانه اش چطوری ــه ؟نقل قول:
برا من که از چهار مگ بیشتر نمیرهنقل قول:
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
سرعت دانلودتون 4 مگه ؟!نقل قول:
منم طرح صد دانه یاقوت برداشتم . سرعت رو زده 1 مگ در حالی که خود سرویس 1-4 مگه :/
گفتن 2-6 رایگانه :| ولی 50/50 حساب کرد دو روز اول تا این که زنگ زدم درست کردن !
سرعت دانلود هم 200-250
آقا این جشنواره شهرستانی هم قبلا رایگان بود،الان شده 50/50 !!! زنگ زدم بیست بیست گفت جشنواره شهرستانی کلا دانلودش رایگانه ، الان زنگ بزنم بگم فقط پنجاه درصد رایگانه درست میکنند ؟ [emoji52]نقل قول:
منم این جشنواره رو داشتم .یه ماهم دانلود کردم تا این که 10 روز پیش 50/50 شد . زنگ زدم به یکیشون گفت رایگان /یکیشون گفت 50/50 :|نقل قول:
اخرش خودم رفتم مخابرات پرسیدم گفت اون 50/50 شده باید صد دانه یاقوت بگیرید . 66 تومن گرفت ، 24 گیگ ، 1 مگ سرعت ، 2-6 رایگان
کسی دیگه ای از دوستان این طرح صد دانه رو داره ؟
برای شمام 2-6 هستش بازه رایگان ؟
مدت زمانش چقدره ؟نقل قول:
کاش دو مگ بود [emoji52]