دوست عزیز انگار هم شهری در اومدیم ؛ شهرک نیستا شهره نا سلامتی !!نقل قول:
بهارستان هم طرفهای دریاچه زیتون خط میده !!
دوست عزیز انگار هم شهری در اومدیم ؛ شهرک نیستا شهره نا سلامتی !!نقل قول:
بهارستان هم طرفهای دریاچه زیتون خط میده !!
عزیز pin 1 = 0000 و pin 2 = 00000نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل هم مانند سایر اپراتورهای دنیا اقدام به تحویل گوشی 1600 همراه سیم کارت نموده ! فروشگاههای اتصالات در جعبه های این گوشی یک عدد سیم کارت اعتباری قرار داده و کل مجموعه فقط 92000 تومان !
لااقل یه گوشی برمیداشت که gprs و mms هم داشته باشه گرچه گوشی های ما هم که داره کی ازش استفاده میکنه اون از mms که 1 ماه از کار افتاده ااینترنت هم همون دیال اپ خودمون بهتره:31:نقل قول:
شما دقيقا كجا هستيد كه مي گيد آنتن ندارم ، مگر قبل از خريد، نقشه پوشش شبكه رو از تو سايت ايرانسل نديديد.نقل قول:
اگر تهران هستيد بايد بگم تقريبا بيش از 95 درصد تهران تحت پوشش كامله و هر روز هم به پوشش شبكه اضافه
مي شه ، شما مي توني مشكلت رو هم از طريق 140 و گزارش دادن به اپراتور مربوطه مطرح كنيد هم اينكه
مشكلت رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميل بزني و جوابت رو بگيري .
منم 5000 تومن از ایرانسل هدیه گرفتم. 2 شب پیش. دستش درد نکنه. از هیچی که بهتره....
این Email اشتباهه انگار ! من email زدم اما delivery Failur شد !نقل قول:
اگه کسی Email شونو داره بده من یه کم خودمو خالی کنم ... :47:
قضیه این جایزه ها چیه ؟! همینطوری برنده شدی یا اینکه دلیل خاصی داشته ؟!نقل قول:
چرا ما برنده نمیشیم پس ! :13:
ئیمیل درست خدمات مشترکین این است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دیگه رو ان95 هم گذاشته.نقل قول:
تبلیغش ت روزنامه بود. هر ان95 = یک سیم رایگان ایرانسل
يكي بگه من يه پست مي زنم چه طوري پاكش كنم!!!؟
شما 130 رو بگیر بعد 3 و بعدش 5 رو بزن.نقل قول:
البته 5 برای mms هست و 6 برای gprs.
حذف پستا تنها جز اختیارات مدیران و همکاران انجمن هستشنقل قول:
يكي بگه من يه پست مي زنم چه طوري پاكش كنم!!!؟
اگه مایلی به کمال )kolang( پی ام بده برات پاکش میکنه.....
ما دوباره امروز رفتیم یه بررسی تخصصی انجام بدیم :20: رفتیم سمت خیابان دانشگاه ( آنتن فول ) خیابان ارتش تا وحید ( آنتن فول ) ارتش تا 3 راه سیمین ( آنتن 3 از 5 خط ) خیابان سیمین No network Coverage !!!
کدهای BTS در طی مسیر : 37246 و 17175 :46: .
خوب دیگه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باید بگم مبارک باشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا یه سری اتفاقاتی افتاده تو اصفهان.....:40:
یکی بگه قبض موبایلمون رو چطوری بپردازیم منظورم وقتی میریم بانک.
آقا وحید ممنون از پیگیری و تحقیقات ! شما که آنطرف ها هستی باز هم پیگیری کن /.نقل قول:
چهارباغ بالا یا نظر فول عالی بود یا نه ؟؟
مثلا وارد مجتمع پارک شدی به خصوص طبقه زیر ببینی آنتن داری یا نه ؟ یا تو خیابان نظر تو مجتمع جشنواره و ...؟
اگر وقت کردی طرف خیابان هزار جریب هم یک تست بزن .
آره مهدی جون اتفاقاتی افتاده تقریبا دکل هام همه جا زده شده اما اکثرن خاموشن ...!:41:نقل قول:
باید یه فیش جام بگیری بعدم پرکردنو پرداختن.نقل قول:
کد شناسه رو هم باید توش بنویسی.
وقتی رفتی بانک ملت مجهز یه حساب جام یک فیش از قسمت جام میگیری و در قسمت کد شناسه که روی قبض هست را در قسمت مربوطه روی فیش می نویسی و در قسمت مبلغ هم هزینه قبض و به نام شرکت ایرانسل به متصدی باجه میدی و تمام /.نقل قول:
فقط اگر مثلا برات قبض آوردند 79960 ریال 80000 ریال هم بریزی مشکل نداره و روی قبض بدی باقیمانده کم میشه . /
4 باغ و نظر مسعود جان آنتن داشت کار هم میکرد اما میدونی همچین به دل آدم نمی چسبید چون همون طور که گفتم تنها توی نظر غربی 2 تا دکل بود اما خاموش بودن !نقل قول:
راستش من جمعه رفتم مجتمع پارک و جشنواره تعطیل بودن اما من توی کارین توی نظر که تو زیر زمینه رفتم هیچی آنتن نداشت. میگم مسعود جان چون دکلا خاموش بودن این وضع بود وگرنه اگه روشن بشن عالی میشه. خیابان هزار جریب هم فوله :46: .
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، باید پیش از اجرای پروژهها، نسبت به وضع قوانین لازم، اقدام نماید.
به گزارش سیتنا، مهندس محمود طلایی، مدیر تجاری ایرانسل، در نشست پرسش و پاسخی که در حاشیه همایش یک روزه "سرویسهای جدید تلفن همراه، روندها و فرصتها" برگزار شد، بابیان این مطلب، گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، بهتر است پیش از ورود سرویسهای ارزش افزودهای همچون GPRS و یا MMS، قوانین مرتبط و لازم با این سرویسها را تدوین کند.
وی، با بیان این مطلب که اپراتورها باید متناسب با نیاز مشترکان سرویسهای خود را ارایه نمایند، تصریح کرد: در واقع، نیاز به ورود یک سرویس خاص را مردم باید تعیین کنند.
طلایی، در بخش دیگری از سخنان خود، ایرانسل را اپراتوری متعهد خواند و خاطرنشان کرد: ایرانسل به تعهدات خود عمل کرده و در حال حاضر، تعداد مشترکان آن به دو میلیون نفر رسیده است.
به گفته مدیر تجاری اپراتور دوم، 200 شهر کشور هماکنون تحت پوشش ایرانسل قرار دارد.
اره میتونی بیشتر بریزی تو حسابت میمونه از دور بعدی کم میشهنقل قول:
من اخرین قبضی که پرداخت کرم 64 تومان بود من 70 ریختم از بانک خوشم نمیاد از تو صف وایسادن متنفرم.
حتی میخواب پول بدی هم باید تو صف وایسی با این کارشون منو خورد میکنند. ما نباید ساعتها برای پول دادن به این کثافتها پشت صف وایسم. من به حقوق انسانی خودم حساس هستم اگر کسی بخواد به این حقوق لطمه بزنه واقعا عصبانی میشم
اقا از کجا شماها متوجه میشنین که یه دکل خاموشه یا روشن؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو سایت ایرانسل تو منوی خدمات گزینه خدمات الکترونیک دارهنقل قول:
که فکر کنم برای پرداخت اینترنتی ولی هنوز غیرفعاله ولی وقتی
رابیفته از شر بانک رفتن خلاص میشیم.
دقیقا من هم همین طور هستم و از صف ایستادن بدم میاد حالا برای هر چیزی باشه ..نقل قول:
البته من ملت کارت دارم و وقتی خط دایم ایرانسل را داشتم دور آخر با خودپرداز بانک ملت پرداخت کردم خیلی راحت به دوستانی هم که خط دایم ایرانسل دارند توصیه میکنم برای اینکه از شر تو صف ایستادن راحت بشوند یک ملت کارت بانک ملت بگیرند . میشه هم به ایرانسل ایمیل زد و درخواست کرد که سیستم پرداخت الکترونیکی قبوض را از طریق سایت خودش به وسیله پرداخت اینترنتی بانک ملت فعال کنه .
آقا وحید تو خیابان نظر 2 تا دکل هست که یکی جلوتر از پاساژ مریم آن سمت خیابان نصب هست که مال تالیا هست و یکی دیگه هم هست مال اسپادان هست و آن آنتن های تقویت کننده هم که سر نظر روی آن ساختمان بلند هست مال TCI هست . فکر کنم ایرانسل هنوز آن طرف ها دکل نصب نکرده ! و آن پوشش هم که بهتر شده مال یک آنتن جدید هست که روشن کرده شاید که شما کدش را میگی ؟!نقل قول:
ولی من هنوز یک چیزی برام سوال هست و کسی هم پاسخ نداده اگر دقت کرده باشی سر مجتمع پارک روی یک ساختمان آنتن اسپادان هست و یک کمی جلوتر هم آنتن تالیا ولی وقتی وارد طبقه زیر مجتمع پارک میشی آنتن را از دست میدی با هر دو این اپراتور ولی این TCI با این که یک دکل بزرگ سر دروازه شیراز داره و از مجتمع پارک دور هست به نسبت 2 تا اپراتور دیگه ولی تو طبقه زیر مجتمع پارک فول آنتن واقعی هست !!!؟
ببین خوب منکه توسط اون برنامه کدهارا میبینم متوجه میشم که مثلا الان کد جدید شده یا نه ! اما یه راه دیگشم از کیفیت آنتن دهی هست که مثلا زیر آنتن وایستادی و میبنی مثلا آنتنت نصفه !نقل قول:
نه مسعود جان اون دکل که 4 راه توحیده مال ایرانسله اونم که نزدیکه 4راه حکیم نظامیه اونم ایرانسله . بعدشم ببین تقریبا هر دکل tci برای یک محله هست یعنی اون دکل دروازه شیراز فقط برای اوایل 4باغه ! انتن دهی مجتمع پارکم عزیز مال اون دکلیه که 50 متری مجتمع پارک روی مخابرات هست !!نقل قول:
اره ولی اون معلوم نیست کی راه بیوفته چون بانکها باید شرایط رو درست کنند بانکهای ایران هم از نظر سرعت....نقل قول:
مجبور هستین تحمل کنیم ولی با خون و چیگر تحمل میکنیم ولی من خیلی جاها دیدم صف این ATM ها شلوغ تر از صف باجهای بانک هاست :41: :41: :41:نقل قول:
سرويس Mms ايرانسل كه از اوايل امسال براي مشتركان فعال شده بود و امكان ارسال تصوير و ديتا را به مشتركان ميداد، بنا بر دستوري از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي قطع شده است و مشتركان اين اپراتور امكان دسترسي به آن را ندارند.
علياصغر عينيپور - معاون فني شركت ايرانسل - در گفتوگو با ایسنا، با بيان اين مطلب دربارهي اين كه چه تعداد از مشتركان از سرويس دسترسي به اينترنت ايرانسل استفاده ميكنند، اظهار كرد: با توجه به اين كه تمام گوشيها امكان استفاده از خدمات Gprs را ندارند از اين رو در حدود 15 درصد مشتركان ايرانسل امكان استفاده از اين سرويس را بر روي گوشيهاي خود دارند و سيگنال Gprs را دريافت ميكنند و از اين تعداد در حدود 10 درصد آنها وارد شبكهي Gprs شده و از اينترنت استفاده ميكنند.
عينيپور دربارهي وضعيت دسترسي مشتركان به اينترنت گفت: در حال حاضر اختلالات شبكه Gprs بسيار كمتر از گذشته شده و مشترك در هر ساعتي كه بخواهند به راحتي ميتواند از اينترنت اين اپراتور استفاده كند.
او با اشاره به اين كه اپراتور دوم تلفن همراه در حدود دو ميليون و 200 هزار مشترك داشته و 180 شهر را تحت پوشش قرار داده است و 50 شهر نيز آمادهي راهاندازي است تصريح كرد: پوشش اكثر شهرهاي تحت پوشش شبكهي ايرانسل كامل است و كمتر با اختلالات مواجهيم؛ ممكن تنها در 10 شهر با يكسري مشكلات عدم آنتندهي رو به رو باشيم كه آنها در حال رفع شدن است.
او دربارهي پوشش شهر تهران نيز گفت: پوشش شهر تهران بالاي 95 درصد است اما در برخي نقاط با ضعف پوشش روبهرو هستيم.
شرکت سایتشرینگ، همچنان تا امروز، به دلیل عدم معرفی نماینده ایرانسل، عملیاتی نشده و تقریبا در مرحله توقف باقی مانده است.
دکتر وفا غفاریان، رییس هیاتمدیره شرکت مخابرات ایران، در گفتوگو با سیتنا، اظهار داشت: تا زمانی که نماینده اپراتور دوم تلفن همراه معرفی نشود، طرح تشکیل و اجرایی شدن سایتشرینگ، عملیاتی نخواهد شد.
غفاریان، در خصوص استفاده از سایر روشهای پیشنهادی ساماندهی سایتهای Bts، خاطرنشان کرد: این موضوع قابل بررسی است که به سایر روشها که نیازی به شرکت مشترک بین اپراتورها نباشد، رجوع کنیم.
وی، مهمترین روش پیشنهادی را تامین سایتهای Bts توسط بخش خصوصی عنوان و تصریح کرد: برای این کار لازم است تا شرکتهای متقاضی، پروانه لازم را از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اخذ و بر مبنای آن، پروانه نصب سایتها را از شهرداری دریافت کرده و خدمات سایتها را به اپراتورها به فروش برسانند.
رییس هیاتمدیره شرکت مخابرات ایران، در پاسخ به این سوال که آیا قانون خاصی برای ملزم شدن اپراتورها جهت معرفی نماینده در سایتشرینگ وجود دارد یا خیر، تصریح کرد: ماهیت تاسیس شرکت سایتشرینگ توافقی بوده و اپراتورها باید این موضوع را راهکاری اصولی برای رفع بخشی از مشکلات خودشان بدانند و از آن استفاده کنند، اما در این خصوص، نمیتوان اپراتورها را ملزم و مکلف به معرفی نماینده کرد.
فکر کنم حالا حالا ها باید بیخیاله MMS بشیم:8: باید منتظر باشیم تو خود مخابرات راه اندازی کنه بعده یه چند مدت به ایرانسل اجازشو بدن که MMS شو راه اندازی کنه:20:نقل قول:
واقعا حالم به هم میخوره از اینکه داردم تو همچین مملکتی زندگی میکنکم:2:
پس عزیزان مثله من به خودتون این زحمت و ندین که هر روز یه چند تا MMS خالی میفرستم که ببینم راه اندازی شده یا نه:13:
اینا واقعا کوتاه فکریا به حد اعلا رسوندن...!!!:41:نقل قول:
واقعا که....................
من چند روز پیش تماس گرفتم با اپراتور
گفتن که تجهزات ما آمادس ولی هنوز اجازه راه اندازی به ما ندادن!!!
کی اجازه میدن؟؟؟؟؟
اصلا معلوم نیست..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من حسابم 69 تومان شد قطع كردن موبايلمو براي دادشم شده بود 97 تومان قطع كردن كسي نميدونه براي چي قطع ميكنن؟؟
شايد من بخوام 120 تومان استفاده كنم بعد سيم كارتمو بندازم بيرون
نقل قول:
مگه خط اعتباری رو میشه بدون داشتن اعتبار ازش استفاده کرد ؟
لطفاً توضیح بده چطوری میشه.
مرسی
سلام و عرض ادب خدمت تمامي دوستان
مي خواستم يه كمكي به من بكنيد و من رو از تمامي اين ابهامات بيارين بيرون :
سرجمع خدمات ايرانسل بهتره يا ارتباطات سيار ؟ اگه ميشه يه مقايسه اي بكنيد ممنون ميشم ...
فكر مي كنم به من حق بديد كه بررسي همه اين پستها كار آسوني نمي تونه باشه :20:
بعد از سه دوره یعنی بعد از سه ماه قطع میکنند قبض من هم به 97 هزار تومان رسید چند بار با من تماس گرفتن از ایرانسل و مبلغ قبض رو برام اعلام کردنقل قول:
مگه شما اعتباری نداشتی؟!نقل قول:
عزیز شما کدوم شهری؟ من مبنا را میگیرم که شهر شما تحت پوشش کامل ایرانسل باشه .نقل قول:
از لحاظ کیفیت صدا ایرانسل واقعا بهتره .
از لحاظ آنتن دهی : اگه شهرت پوششش کامل باشه خیلی خوبه.
از لحاظ نرخ مکالمه : اگه تماس بین شهری داری ایرانسل همه را یکسان محاسبه میکنه و این بهتره.اگه همه تماسات شهریه بدون TCI 45 تومنه دقیقه ای و ایرانسل 50 تومن( البته محاسبه بر حسب دقیقه )
TCI بی دلیل پول میگیره ازت مثلا اگه هیچی استفاده نکنی برای 2 ماه 2500 میده اما ایرانسل ماهی کوتر از 1000 تومن.
نرخ sms دولتی : 14 تومن. ایرانسل در ساعات پر مصرف 16 و کم مصرف 12.
ایرانسل mms و GPRS و خیلی سرویسای دیگری هم داره.:46:
آقا من دارم میرم یه بررسی تخصصی شرق اصفهان صورت بدم کسی نمیاد بریم :31: :46: .
ارتباطات سیار جز اس ام اس و مکالمه خدمات دیگری نداره ولی ایرانسل داره :20:نقل قول:
ارتباطات سیار موقع مکالمه قطع و وصل زیاد داره که ایرانسل نداره:20:
ارتباطات سیار 13ساله تو ایران نتونسته نکته کور هاشو از بین ببره ولی ایرانسل تو اون جاهایی که پوشش داره نقطه کور نداره:20:
کیفیت صدای مکالمه حرف نداره:20:
اس ام اس هاش تو عرض کمتر از 8 ثانیه دیلورد میشه :20:
و کلی چیز دیگه که حوصله گفتنش و ندارم بنده:31:
واسه مقایسه این دوتا اپراتور بهتره یه سر بزنی به سایتهاشون اونجا اطلاعات کافی واسه راهنماییت هست:10: