test konkor 85 : az on bala …….. miayad
shahin
olagh
fench
kaftar
Printable View
test konkor 85 : az on bala …….. miayad
shahin
olagh
fench
kaftar
به نظر شما . با وجود مشكلات فراوان و وضعيت بحرانيه ايران در جامعه بيت المللي و تصميمات شوراي امنيت ايا هنوز خوشگلا بايد برقصن ؟
از لره مي پرسن خدا كجاست ؟ مي گه نمي دونم ولي هر جا هست ابوالفضل نگهدارش باشه
ميگن مجلس تصويب کرده زناي بدحجاب 30000 تومن جريمه بشن.
حواست باشه خواستي زن بگيري اول خلافي شو بگيري!!!
در واكنش يه نامه احمدي نژاد بوش نام خود را از جورج به جواد و خانوم رايس به كنيز حضرت عباس تغيير دادن
مراسم روح بخش دعاي كميل امشب در صحن فرانكلين كاخ سفيد برگزار مي گردد . مداح : جنيفر لوپز . ستاد دعاي كميل
واشنگتن دي سي
ترکا رفتن جلو مجلس تظاهرات کردن گفتن :...!وای به حالتون اگر بفهمیم چی شده
بچه عربه:بابااجازه ميدي رو جريانت راه برم
بابا:برو ولي زياد دور نشو
زيبا ترين گل با اولين باد پاييزي پرپر شد. با وفاترين دوست به مرور زمان بي وفا شد. اين پرپر شدن از گل نيست از طبيعت است و اين بي وفايي از دوست نيست از روزگار است
کي گفته درياي عشق ساحل نداره!
پارو بزن تنبل خان!
مي دوني فرق تو با توپ فوتبال چيه؟
توپو بايد کلي تلاش کني تا گل بشه اما تو خودت گلي!
دوستي يك اتفاق است وجدايي يك قانون ، به اتفاق دل نبند كه قانون اجرا خواهد شد!!
همين الان Cnn اعلام كرد كه: پايگاه اتمي بوشهر و اصفهان امشب ساعت 24 به طور كامل هوا ميره، نميدوني تا كجا ميره، من اين توپ رو نداشتم...!؟
گلی گم کرده ام در باغ هستی ----------- خودتو لوس نکن اون گل تو نیستی
اگه امشب خوابت نمي بره ستاره ها را بشمار
اگه كم اومد قطره هاي بارونا بشمار
اگه بند اومد به عشق من فكر كن چون نه كم مي ياد نه بند مي ياد
چرا بعضی یا گاهي اوقات 18تايي به سينما ميروند؟
.
.
.
.
براي اينكه بعضي فيلمها براي زير 18 ممنوعه!
خانه ام تاریک است
نــوری در آن نیست
گلدانهایش جایی برای گـــل ندارند
حتی نفس کشیدن در آن مشکل است
خانــــــــه ام امـــن نیست
پایه هایش گسستنی است
اما باز خانه ام را
دوستـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ دارم
چون آن خانه
قـــلــــــــــــــــــــ ــــــــــــب توست
شخصي هميشه در مسافرتهاي هوايي اصرار ميكرد كه در صندليهاي عقب هواپيما بنشيند. وقتي علت را از او پرسيدند جواب داد: «شما نميدانيد، اما اگر با دقت اخبار سانحههاي هوايي را بشنويد، هميشه گفته ميشود كه سرنشينان هواپيما كشته شدند. هيچ وقت صحبتي از بقيه مسافران نبوده است.»
يه یارو ميره كلانتري و ميگه: قربان، زنم گم شده! افسره ميگه: مشخصاتش رو بگو. ميگه: يعني چي؟ افسره ميگه: مثلا زن من 60 كيلو، قد بلند، موهاش طلايي. ميگه: زن من رو ولش كن، بريم زن تو رو پيدا كنيم!
یکی به رفيقش ميگه : خاک بر سر بی غيرتت!! خانومم عکس آبجيت رو، رو سينهی عباس آقا خال کوبی شده ديده
همين الان از آسمون باهام تماس گرفتن و گفتن که قشنگ ترين و ناز ترين فرشتشون گم شده .
نترس لو ندادمت !
فناوري نيروي هسته اي و پيروزي غرورآفرين دانشمندان توانمند ايراني در زمينه بهره برداري صلح آميز از
انرژي هسته اي رو بي خيال – چه خبر ؟
امروز روز جهاني پوکي استخونه کله پوکا روزتون مبارک
ميدوني فرق تو با ازرائيل چيه ؟ اونو وقتي ميبيني ميميري . تو رو وقتي نمي بينم ميميرم !
یکی می ره جبهه بعد از 2 روز برمی گرده .میگن چی شد اینقدر زود برگشتی؟ میگه : بابا اونجا به قصد کشت تفنگ بازی می کنن
یارو فیلم جنگی می بینه .اخر فیلم که تموم می شه جو می گیردش سینه خیز می ره تلویزیون رو خاموش می کنه
یارو طناب بسته بود به کمرش می گن چرا این کارو کردی؟ می گه می خوام خودکشی کنم .می گن خوب احمق ببند به گردنت .می گه نه بابا بستم به گردنم دیدم دارم خفه می شم بستم به کمرم
یارو رادیو گوش می داد رادیو می گه خیابون انقلاب به امام حسین بسته است. می گه خوب بابا چرا قسم می خوری حالا؟
به یارو می گن راسته می گن شهیدان زندن؟ می گه 100 در 100 من پسرم 20 ساله شهید شده عروسم هر سال یه شکم می زاد
به کسی عشق بورزید لایق عشق نه تشنه ی عشق .چرا که تشنه عشق روزی سیراب می شود
انانکه زندگی را بستری از گلهای سرخ می دانند همیشه از خارهای ان شکایت دارند.
کاش حقیقت می ماند و کاش نگفته ها را می گفتی و می رفتی کاش انسانها یک رنگ بودند و روی دیگر می ماند برای سکه کاش یک رنگی بود و سادگی کاش رنگها می ماند برای پر شاپرک و کاش...............
هست ان نیست که هر لحظه کنارت باشد .هست ان است که هر لحظه به یادت باشد
وقتي يك جنگل آتيش ميگيره همه حيوونها و پرنده ها فرار ميكنن و تنها اين درختها هستن كه ميمونن و ميسوزن و با باقي مونده ريشه شون دوباره جنگل سوخته رو ميسازن تا حيوونها و پرنده ها بازم بتونن به زندگيشون ادامه بدن .... بيايم تو زندگي مثل درخت باشي
غروب شد خورشيد رفت. آفتابگردان دنبال خورشيد مي گشت ناگهان ستاره اي چشمك زد آفتابگردان سرش را پايين انداخت. آري.... گلها هيچوقت خيانت نمي كنند
انسان مانند رودخانه است . هر چه عميقتر باشد ، آرامتر است
دل آدمها به اندازه حرفهايشان بزرگ نيست... اما اگر حرفهايشان از دل باشد . ميتواند بزرگترين آدمها را بسازد...
زندگي همانند پيازيست که هرلايه از ان را گشودم مرا به گريه انداخت
انسان بدون دقت ازدواج مي كند، از روي بي حوصلگي طلاق مي دهد و بالاخره به خاطر نداشتن حافظه مجددا دوباره ازدواج مي كند
مردم چیزهای منفی را به سادگی باور می کنند چون که نفس با کوچک کردن دیگران احساس بزرگی می کند