سلام دوستان.
یه سوال دارم .
چرا هر چی چیت میزنم عمل نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
با این که سیستمم خوبه و بالاس چرا بازی یکم گیر دار اجرا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسیییییییییییییییییییییی ییی.
Printable View
سلام دوستان.
یه سوال دارم .
میشه سیستمتون رو بگید چه مشخصاتی داره؟ گرافیک و ...نقل قول:
سلام دوستان.
یه سوال دارم .
برای اینکه خوب بخونه باید این دلایل باشه:
1. سیستمتون باید حداقل دارای گرافیک 64 و رم فکر کنم 128 باشه. و CPU تون هم باید فکر کنم حداقل 1 باشه.(میشه دوستان تصحیح کنن)
2.رزولوشن باید با مشخصات سیستمتون هماهنگ باشه. بالاتر نباید گرفته باشین.
3. اشکال از نصب یا CD یا DVD تون باشه.(این دلیل کمتر اهمیت داره)
برای اینم که چیتتون کار کنه باید در محیط بازی بزنید. این بازی مثل GTA Vice و GTA LI نیست که وقتی رفتین تو Menu بعد چیت بزنین. اگه توی محیط بازی زدین شاید مشکل داره بازیتون.
میتونی این چیت رو بزنی:aezakmiنقل قول:
2)چطوری میشه محدودیت ها رو برداشت تا به جاهای دیگه ی شهر بریم و پلیس با 4 ستاره دنبالمون نکنه؟
ولی زیاد بدرد نمیخوره تو اون شهر کاری نمیتونی بکنی.
یه سوال دارم من الان یه دونه gf دارم . خوب؟
یعنی الان همش یک پنجم همه ی مراحلو رفتم؟
اگه میشه همون اولیه (sowit) رو لطف کنید.نقل قول:
عزیز جان هر کدوم از دوست دخترهات ازت می خوان که به یه منطقه ببریشون ... از من می پرسی فقط به یکیشون برس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بقیه رو ول کن گور باباشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط باعث میشن که وقتت هدر بره و اعصابت سالاد بشه ... یکیشون رو انتخاب کن و اسمش رو بنویس تا بهت بگیم باید کجاها ببریش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه بهشون خوب برسیم اخرش چی میشه؟
سلام به همه .
اگه میشه سیو کامل رو برام بزارین.
مرسیییییییییییییییییییییی یییییییییییی.:31:
يك بار بگي فك كنم اوني كه داره بده بهت برو اينجا پيداش ميكني
Cheathappens.com
اقا من الان به یه مرحله رسیدم که باید هواپیما سواری یاد بگیریم(school) که تو نقشه یه s قرمز نوشته.
تو اوونجا مرحله سومش هر کاری میکنم که از تو حلقه ی اولی رد بشم. نمیشه.
خیلی بالاست
اگه میشه راهنماییم کنین.
بازیش فوق العاده مزخرفه مخصوصا کاراکترش
كيا Gta رو تموم كردن؟
چه سوالیه ... خب خیلی ها تموم کردن ! مشکل شوما چیه ؟:19:نقل قول:
كيا Gta رو تموم كردن؟
این نظر شوماس:31:نقل قول:
هيچي فقط خواستم بيبينم بين كسايي كه تموم كردن چندتاشون فول تموم كردن ولي الان ميبينم كسي از فول تموم كردن تعريف درستي نداره چون ماموريت فرعي هست كه بعيد ميدونم كسي همه اونها رو تموم كرده باشه يا دوست دخترها تعدادشون واقعا چند تاست؟
كسي هست ماموريت فرعي دوي استقامت رو برنده شده باشه؟
مطمئنا كسي نميتونه همه اين هارو يك جا با موفقيت گذرونده باشه و ادعا كنه كه با همه دوست دخترهاي موجود دوست شده و پروگرسش با همه شون كامل هست
Gta5 گسترده تر از اوني هست كه كسي بتونه ادعا كنه كه همه چيز رو تموم كرده ما اصطلاحا وقتي ماموريت پاياني (end Of The Line) رو با موفقيت ميگذرونيم بازي تموم ميشه ولي باز هم به بازي برميگرده تا كارهاي ديگه انجام بده
شما از يه بازي خوب مگه چه انتظاري داري ؟:18:نقل قول:
فك كنم منظور دوستمون اينه كه كيا كامل تمومش كردن البته اين سوال منم هست چون دوسه تا مرحلشو نتونستم برمنقل قول:
كيا Gta رو تموم كردن؟
و 100% كنم يكيش يه نمايشگاه ماشين هست يه گاراژ هم پايينش داره نميدونم اونجا چيكار بايد بكنم
دوست من چيزاي زيادي هست مثلا همه اون نعل اسب هارو جمع كردي يا صدفهاي دريا ي اون نوشته هاي لعنتي رو ديوار رو سياه كردي؟
فعلا اون صد تا ها رو بيخيال شدم اين مرحله رو اگه فهميدين كجاست راهنماييم كنيننقل قول:
مرسي
ببخشيد منظورتون كدوم مرحله اس؟نقل قول:
چطوري بگم تقريبا آخراي بازي همونجا كه كنار ريل راه آهن يه نمايشگاه ماشين هست پايينش يه گاراژه تو نقشه مرحله نشون ميده
ولي نميدونم چجوريه
منم موافقم. خیلی ها 1000 بار تمومش کردن (فقط مرحله ها رو) اما فکر نمیکنم کامل رفته باشن.نقل قول:
تعداد دوست دخترها رو من دقیق نمیدونم اما فکر کنم 6 تایی باشن.
تایید میشه.
تایید میشه.نقل قول:
خیلی بیشتر از ایناس.نقل قول:
فکر کنم اونجاییی که باید مسابقه ماشین بدی. درسته؟ فرعیه یا اصلی؟ فکر کنم بشه نریش چون انگار منم هیچوقت نرفتمش:31:نقل قول:
در هر صورت فكر كنم اگه كسي بتونه همه 100% تموم كنه يه اتفاقي بايد بيوفته البته شايدم نه
نميدونم كسي اينجا بازي هري پاتر و محفل ققنوس رو بازي كرده يا نه اونم مثل GTA5 حالت Advanture-Action داره دقيقا تو يه مرحله اي بازي تموم ميشه و در واقع برنده ميشيد اما يه حسني كه داره اينه كه توي منوي بازي نشون ميده كه بازي 100% نشده و چيزهايي براي انجام و كشف مونده البته چيزهاي جزيي هستند ولي اينكه آدم ميتونه ببينه چند درصد پيش رفته خودش انگيزه اس ولي GTA چنين چيزي نداره مثلا معلوم نيست واقعا تعداد دخترهايي كه ميشه باهاشوون دوست شد واقعا چند تاست مثلا شمايي كه كيگيد 6 تا دارين اگه بدونين 2 تاي ديگه هم تو شهر هست كه مي تونين دوست بشيد سعي خودتون رو ميكنيد ولي وقتي مطمئن نباشيد انگيزه اي نخواهيد داشت اين شامل چيزهاي ديگه هم ميشه از كجا معلوم زير آب يه سوراخي باشه كه به يه جاي ديگه بره كسي كه واقعا زير آب رو تمام كمال نگشته
آره همونه مرحله فرعيه ماشين خاصي ميخواد اگه كسي ميدونه بگه چون ايندفه ميخوام كامل تا آخر برم دخترا هم 5 تاست تا اونجايي كه من ميدونمنقل قول:
فکر کنم اونجاییی که باید مسابقه ماشین بدی. درسته؟ فرعیه یا اصلی؟ فکر کنم بشه نریش چون انگار منم هیچوقت نرفتمش
جاتون خالي همشونم دعوت به همكاري كردن D:
:5:سلام .
مرسی از زحماتتون لطفا اگر میشه منو در مرحله ی stowaway کمک کنید .:31:
اما اینطوری قشنگتره تا اینکه بدونی دنیای بازیش چه خبره. اینطوری واقعا میشه روی بازی فکر کرد و نقشه کشید. حتی شبها قبل از خواب هم داریم براش نقشه میکشیم که دیگه این جاهای مرموز کجا میتونن باشن.نقل قول:
اما من به نظر شما هم احترام میذارم.
به هر حال همين چيزا باعث شده اين بازي يكي از بهترين بازيهاي دنيا باشه.نقل قول:
البته بد نبود حالا كه خيلي وقته از ساخت اين بازي ميگذره يه كتاب راهنما براش منتشر ميكردن كه ببينيم واقعا اخر اين بازي كجاست.
اين بازي راهنما نميخواد كهنقل قول:
چيز اسرار اميزي نداره كه بايد حرفه اي باشي و اكشن تازه تو قسمت Brife ميتوني چيزايي كه ازت خواسته شده رو دوباره مرور كني
سلام من ان بازی رو 6بار رفتم تا آخرش ولی با اسم مرحله رو نمیشناسم اگه میشه بگو هستی کجا و چی میبینی تا توضیح بدم.نقل قول:
با کدوم قسمتش مشکل دارین عزیز ... به هواپیما نمی رسین ؟نقل قول:
سلام .
مرسی از زحماتتون لطفا اگر میشه منو در مرحله ی stowaway کمک کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه hot coffe رو نصب کنید تعداد واقعی دوست دخترا رو میفهمید فکر کنم 6 یا 7 تا بود الان یادم نیست.
آقا هات کافی رو یه بار دیگه بزارید.
میتونی توی تاپیک سرچ کنی. دوستان ازش خیلی زیاد گذاشتن. انواع و اقسام!!!
اين هات كافي پچه نرم افزاره چيه؟نقل قول:
من تاحالا ندیدمش. اما وقتی میری دم خونه دوست دخترت و ارتباطت باهاش خیلی خوب باشه. بعضی موقعها میتونی بری خونش و... اما توی پک اصلی بیرون خونه رو نشون میده اما اگه این پک رو بگیری میره داخل خونه رو هم نشون میده. همین.نقل قول:
اين هات كافي پچه نرم افزاره چيه؟
آهان فهميدم چيت كد هست
البته من اينكارو بدون چيت انجام دادم يعني ميتونستم برم داخل خونش چون پروگرسم باهاش تكميل شده بود
اقا من یه سوالی پرسیدم که کسی هنوز جواب نداده!!!
این بازی 4 تا اسکول(مدرسه)داره 1-ماشین 2-موتور 3-قایق 4- هواپیما
تاالان گذروندن 2 مرحلش برای من واجب شده(باید برم تا بقیه مرحله هاش بیان ) من مدرسه ماشینو رد کردم.
و مرحله هایی که به واسطه ی اوون میان رو هم تموم کردم
مدرسه قایق و موتور با این که اجباری نبودن رو رفتم
الان رسیدم به مدرسه هواپیما مرحله 1 و 2 رو رفتم الان به مرحله سوم مدرسه رسیدم که یه حلقه بالاست وما باید تیکاف کنیم واز تو اوون رد شیم و همینطور بقیه حلقه ها رو.
من مشکلم اینه که هر جور تیکاف کنم از اوون حلقه اولی رد نمیشه مگر این که 10 ثانیه برم عقب و از اونجا تیکاف کنم
که اینطوری اخرش مرحله تموم نمیشه ( رکوردی رو هم که زدم 107 ثانیه بود)
چیکار کنم؟؟؟!!!
سیو بازیمو بدم برام ردش میکنین؟؟
ممنون میشم
نبود كسي اون مرحله رو به ما بگه چي به چيه اينهمه بازي كردين نظر خودم تو بازيش اين بود كه يه ماشين خاص ميخواد ولي نميدونم چي اگه ميشه يكي كمك كنه:19:
کدوم مرحله؟؟
رمز كارت اينه كه دسته رو طوري تنظيم كني كه مجبور نشي هواپيما رو با چپ و راست اينور انور كني يعني هواپيما نبايد والار بزنه بلكه بايد با لوك لفت و لوك رايت تكون بدي تا هواپيما كنترلش از دست نرهنقل قول:
چه مرحله ایی رو میگی؟نقل قول:
ميخواين سيو آخر بازي رو بذارم كه از دست ماموريتهاي اجباري خلاص بشيد؟
كلي هم لباس جديد داره اين سيو
عزيز من كلي از اين بازي سيو دارم 100% ولي خود آدم رفتني حالش بيشتره لباس هم اوووووووووو تا دلت بخواد فقط نميدونم اين
چطوريه گير دادم اين مرحلرو برم البته همين صفحه قبل گفتم ولي مثل اينكه خوشبختانه كسي نديده
كنار راه آهن تقريبا آخراي بازي يه نمايشگاه ماشين هست كه زيرش يعني تو كوچه بغليش يه گاراژ ست كه جلوش علامت داره
يعني ميشه رفت تو ولي نميره احتمال ميدم يه مسابقه باشه و يه ماشين خاص ميخواد
يه راهنمايي ازتون خواستم جزو مراحل فرعي بازي هم محسوب ميشه
ممنون