يعني مشكل از مموري بوده كه نه مموري رو هم عوض كردم مال خودم گذاشتم ديدم نه بازم همينجوري هستش ! مموري اونم روي گوشي من انداختيم درست برا من كار ميكرد :13:نقل قول:
سري جديدا بيشترشون اشكال دارن :41:
موفق باشيد!:40:
Printable View
يعني مشكل از مموري بوده كه نه مموري رو هم عوض كردم مال خودم گذاشتم ديدم نه بازم همينجوري هستش ! مموري اونم روي گوشي من انداختيم درست برا من كار ميكرد :13:نقل قول:
سري جديدا بيشترشون اشكال دارن :41:
من شدم تفصیر کن حرفهای آقا حسام :31:نقل قول:
نه منظور خراب بودن مموری جانبی نیست منظور اینه که مموری داخلی و جانبی با هم همخونی ندارن حالا هر مموری که روش باشه فرق نمیکنه :20:
درسته آقا حسام :46:
نقل قول:اگه اينجوريه پس ممنون از راهنمايتون ولي اگه خودت هم پست داش حسام عزيز رو نگاه كني نوشته حافظه خارجي و گوشي همه فكر ميكنن كه مموري و گوشي ديگه :31::31:نقل قول:
حسام جون ممنون از راهنمايي و شما حسين عزيز به خاطر ترجمه :39:
نه عزيزم منظورم اينه كه گوشي با مموري جانبي مشكل داره.اشكال از مموري ها نيست اشكال از خود گوشي هست كه با مموري جانبي متچ نميشه.نقل قول:
براي حرفم دليل هم دارم چون وقتي عكس ها رو روي مموري داخلي ذخيره ميكنيد اين مشكل پيش نمياد پس نتيجه ميگيريم يك اشكالي بين ارتباط گوشي با مموري خارجي وجود داره.(چقدر داخلي خارجي شد قاطي كردم)
آقا ميبخشيد من تازه اومدم به تاپيك!
پس شما پيشنهاد مي كنيد بين k700 تا k810 كدومشون بهتره درحال حاضر واسه خريد؟؟؟
فک میکنم منظورت k770 باشه
حالا شما چه پيشنهادي داري؟؟از نظر كيفيت و امكانات چه فرقي دارن؟+يه سري اطلاعات درباره گوشي هاي تقلبي كه تو بازار هستن و لوازم جانبي اون بدين ممنون ميشم...
حسام چطور من تو تبريز حتي يه دونه هم اينجوريشو نديدم ؟نقل قول:
راستي اينم حالگيريه ها...نقل قول:
حالا شكر كن كه حاقظه داخليش 70 مگ هست
اگه كمتر بود ...
كشتين خودتونونقل قول:
اون قسمت از گوشي كه مموري را ميخونه ايراد داره و يا ناهماهنگ هست
اين چطور بود ؟
گوشي هاي سوني اريكسون تقلبي ندارن فقط كيفيتشون اومده پايين.نقل قول:
شما همون كا810 بگير از همه بهتره امكاناتشم از همه بيشتره.
تبريز نميدونم ولي تو همين انجمن خيلي ها بودن كه اين مشكل را داشتن.نقل قول:
نميخواي بگي كه به خاطر تاثير آب و هواي مشهد اين مشكل پيش مياد؟:31:
اين يكي هي بد نبود بهتر از قبلي ها بود.ولي جا داره رو مسئله آب و هوا هم بحث بشه شايد مربوط به آب و هوا باشه.
البته من چند تا عكس تو ايل گلي گرفتم بازم همينجوري شد.
نقل قول:دوست عزيز شما اينا رو بخون ميفهمي كه تو مقايسه K810 كم نمياره :نقل قول:
کد:http://www.gsm.ir/review/1165/index.htm
موفق باشيد!:40:کد:http://www.gsm.ir/a5.asp?brandid1=6&brandid2=6&phoneid1=186&phoneid2=1165
سلام
من درایور دوربینمو عوض کردم(k810) و بعد از اون دوربینم از اجسام متحرک عکس های تار میگرفت بعدش دوباره درایور قبلی را روش گذاشتم ولی درست نشد:41:
و در ضمن در شبها عکس های خیلی خوبی از اجسام متحرک میگیره ولی روزها عکس هاش تار هستند!!!
لطفا راهنمایی کنید
حالا ميخواي به حالت اول برگرده ؟ درايو اورجينال رو فلش كردي :20:نقل قول:
تنظيمات دوربين رو هم يه نگاهي بنداز :11:
تنضیماتشو نگاه کردم فکر کنم همه چیز درسته:
Shoot Mode:normal
Scenes:auto
Picture Size: 3 Mp
Focus:auto
Flash:auto
Effects:off
White Balance:auto
Metering Mode:normal
Picture Quality:fine
شما دوست عزيز اين درايو دوربين اورجينال رو روي گوشي فلش كنيد ببينيد چي ميشه :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.2shared.com/file/3552122/f5de9a6b/K810_Original_Drivers.html
از جوابتون ممنونم
من فایل را دانلود کردم و با درایوری که روی موبایلم هست یکیه(از نظر سایز هردوشون 56,557 bytes هستند) برای همین دیکه فلشش نکردم...
سلام.
بچه ها کسی میتونه لینک MAIN گوشیمو بهم بده؟؟؟
می خوام از پچ بسازم که بعدش واسه نصب پچ معطل نشم.
گوشیم:
K800i
FirmWare:R8BF003
اينجا هست دوست عزيز برو دانلودش كن 100% كه اونجا عضو هستي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه عضو نيستي تا يوزر و پسورد بفرستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.topse.ru/forum/local_links.php?catid=130&linkid=485
نقل قول:
طبيعيه.سايبر شات فقط در هنگام فلش زدن عمل ميكنه.در حالت عادي سايبر شات نداره
ائل گلي؟ البته شاه گلي اسم اصليش هستنقل قول:
حسام كي اومدي تبريز؟
شما كاري به سايزش نداشته باشنقل قول:
بريز ببين حل ميشه يا نه ؟
شما مطمئن هستید؟
آخه من فکر میکنم قبلا روزها هم عکساش خوب بود
و این که آیا میشه کاری کرد که صبح ها فلش بزنه؟
باشه ولی من مطمئن هستم که هر دوتاشون یک فایل هستن!!نقل قول:
نقل قول:مگه من چی گفتم :blink:نقل قول:
من تا حالا همه کاری سر گوشیم آوردم ولی دست به درایور دوربینش نزدم چون اگه دوربینش مشکل پیدا کنه دیگه من گوشیم رو میندازم دور در ضمن میگن تفاوت آنچنانی نداره که آدم بخواد ریسک کنهنقل قول:
راستي يه سوال :
قيمت k810 در حال حاضر چنده؟؟؟؟
H.VIKE ما كه نفهميديم بالاخره در حال حاضر كدوم بهتره؟
تو اون سايتي كه معرفي كرده بودين هم نوشته :
با توجه به وجود مشکلات عمده در طراحی K810 و فقدان برنامه های ارتقا یافته، فعلا K800 همچنان بهترین گزینه برای خرید می باشد.
با اين حال k810 خيلي خوش استيله!
سلام
من میخوام ببینم این درسته که دوست عزیزمون گفتن cybershot فقط با فلش کار میکنه یا نه؟
نقل قول:
ما آخرش نفهميديم اسم اين چيه هركسي يه چيزي ميگفت.حالا كار نداريم.با اجازتون پارسال همين موقع ها بود اومدم
ببین دوست عزیز از K700 تا K810 سه گوشی ارجعیت داره اول K770 هست که نسبت به K800 چنگی به دل نمیزنهنقل قول:
بعد میایم سراغ K810 که تفاوت زیادی با K800 نداره و طراحیش هم یه جورایی اصلا جالب نیست :13: پس بهترین گزینه برای خرید شما K800 هست :27: فقط یه خورده ((بیشتر از یه خورده)) جوات شده که اون هم به داشتنش می ارزه :27:
شما از نزدیکK810 رو دیدی
نقل قول:دوست عزيز در حال حاضر K810 از نظر من بهتره حالا بگو چرا چون سري جديد K800 بيشترشون بعد از يه دوهفته اي كار كردن قاطي ميكنه اينو هم بگم كه سري جديدا اينجوري شده اگه همين دو صفحه اخر رو نگاه كني منو حسام عزيز بحث كرديم كه بعضي هاشون مشكل دارن كه خدا كنه نصيب شما نشه اگه K800 خريدي :21:نقل قول:
یعنی K810 این مشکلات جدید رو نداره :20:نقل قول:
اگه نداره که K810 بهترین گزینه هست :31:
با تاييدي كامل ميگم نــــــــه تا حالا 3 تا از رفيقام K810 گرفتن دارن حالشو ميبرن ولي 2 تاشون K800 گرفتن 100 دفعه بيشتر پيشه من اوردن براي فلش و تعمير :31:اين سري جديدا هااااانقل قول:
من باطری موبایلم خیلی زود شارژش خالی میشد، رفتم یه باطری دیگه خریدم این یکی باز بهتر از اولیه یعنی زمانی که شارژ نکه میداره بیشتره ولی اینم استاندارد نیست، می خوام بدونم اصلا باطری سالم K800 تو بازار پیدا میشه؟
لطفا به من جواب بدین:19:
این درسته که سایبرشات بدون فلش کار نمیکنه یا نه؟
اگه اره...میشه کاری کرد روزها فلش بزنه؟؟
منظور از k770 چنگی به دل نمیزنه چیه اگه مشکلی داره لطفا توضیح بدید من شنیدم صداش از همه این گوشی ها بهترهنقل قول:
t650 چطوره خصوصا از نظر صدا و دوربین
تائيد ميشهنقل قول:
من اولها چند تايي ريختم ولي چون ديدم بي فايده هست بيخيال شدم
به بقيه بچه ها هم توصيه ميكنم درايو دوربين را عوض نكنند
مگر اينكه يه درايوي بياد كه واقعا تاثير خوبي داشته باشه :27:
همانطور كه دوستان گفتند K810 بهترهنقل قول:
معمولا گوشيهاي جعلي يا چنج يا كلا غير اصل بيشتر برا گوشيهايي مياد كه خيلي پر فروش هستند
مثلا K750 من قول ميدوم كه الان تو بازار اصلشو نميتوني پيدا كني
يا K800 كه كم كم بلايي سرش مياد كه K750 سرش اومده بود
اما K810 فروشش از K800 كمتره و الان تو بازار اصل هستند
اسمش شاه گلي هستنقل قول:
بدستور مرحوم شاه تو تبريز بنا شد
بعد از انقلاب به خاطر اينكه هيچ اسم و اثري از شاه باقي نمونه اسمشو تغيير دادند و گذاشتند ائل گلي
بازم اگه خواستي بيايي در خدمتيم
حالا چه ربطي به K800 داشت ؟ :20:
معلومه كه هست فقط بايد بگردينقل قول:
باطري اصلي قبلا 12 تومن بود ولي حالا فكر كنم 10 تومن باشه
عزيز سايبر شات يك تكنولوژي هست كه فقط سوني ميتونه رو دوربينهاش بكار بگيرهنقل قول:
همچنين سوني اريكسون
ربطي به فلش نداره
فلش هم نميشه كاريش كرد كه هميشه بزنه
فقط در مواقع تارك ميزنه
شما باطري اصل K810 رو پيدا كني بندازي روش خيلي بهتره :46:نقل قول:
چنگي به دل ميزنه يعني مشكلاتش هم مثل K800 هاي سري جديد هستن :20:كه فرقي با K800 هاي جديد نداره كه اونم شايد مشكلاتي داشته باشه كه دوستمون گفتـــننقل قول:
صداش از چه گوشي هايي بهتره :13:
سلام
گفتم خيلي وقت بود به تاپيك سر نزده بودم سلامي عرض كنم
خدمت همه دوستان گل بگم اونايي كه شارژ دراز مدت شارژ اوليه رو زير سوال مي برن بدونن من وقتي K800 خريدم اشتباه بچه گانه اي انجام دادم البته قابل توجيه بود داشتم مي رفتم دانشگاه عجله داشتم 1 ساعت و نميم موند تو شارژ البته در لحظه اي كه از شارژ جدا ميكردم ديدم كه 100% شده و مطمئن بودم كه باطري تقلبي اينا نبود رفتم پيشه يه فروشنده ديگه گفتم يه باطري ميخوام با ضمانت خودت يعني بگو چطور شارژ كنم هر طور بگي شارژ ميكنم ولي اگه همونطور كه تو دفترچه راهنما نوشته بايد استندباي 10 روز شارژ نگه داره اونم ضمانت داد كه اگه تو 24 ساعت بيشتر از 10% شارژ رفت ازش بيا پس بده ولي الان كه ميبري 12 ساعت در حالت خاموش بذار شارژ الان گوشي من با اينكه روزانه 3 4 ساعت جاواش روشنه و و بازي ازش استفاده ميشه و كلي استفاده ها مثل مكالمه و آهنگ پخش كردن و عكس گرفتو فلاش و اين حرفا توي 24 ساعت 50% شارژ باطري مصرف ميكنه و تا حالا يه بار امتحان كردم دو هفته گوشيمو در حالت استندباي نگه داشتم بعد دو هفته 6 % شارژش مونده بود فكر كنم تجربه من نكات خوبي براي اونايي كه با باطري مشكل دارن باشه
1- موقع خريد باطري از فروشنده ضمانت بگيرين
2- براي شارژ از خود فروشنده مشاوره بگيرين كه بعدا بهونه نياره اشكال از شما بوده
3- بعد از شارژ سعي كنيد يه مدت از گوشيتون آزمايشي استفاده كنيد تا چم و خمش به دست بياد. و معلوم بسه توانايي باطريش در چه حديه
گل محمدي جان دلمون برات تنگ شده بود شازده
1. 100 % تاييد ميشه كه با خرابي دوباره برين پس بدين !:46:نقل قول:
2. بيشتر فروشنده ها هم فقط بهت ميگن 10 . 11 ساعت تو شارژ بزن بعد استفاده كن ديگه چيزي بهت نميگن :20:فقط تعريف از باطريشون ميكنن تا بخري به قول قديما ماست فروش نميگه ماستم ترشـــــه
3. چه جوري ازمايشي استفاده كنيم 24 ساعت بازي كنيم يا شعر گوش بديم :31::31:
تازه چند روزه كه خريدمش ، در عرض 4 ساعت اگه فقط آهنگ گوش كني يا عكس بگيري خالي ميشه.
ممنون اگه راهنمايي كنين
در عرض 4 ساعت يعني چه قدر خالي ميكنه از چند درصد به چند درصد يا كل خالي ميشه :18:نقل قول:
شارژ اوليه كه كامل زدي :11: