شما چطور میتونید کنترا بازی کنید ؟ من که خطای technical difficultis میده. همون تو ویندوز که عکس نشون میده
ضمنا پچ 1.04 هم کامل نصب شده
Printable View
شما چطور میتونید کنترا بازی کنید ؟ من که خطای technical difficultis میده. همون تو ویندوز که عکس نشون میده
ضمنا پچ 1.04 هم کامل نصب شده
خوب اگه چندتا پچ باازی داشته باشی نمتونی اونو بازی کنینقل قول:
سلام من یه سایتی پیدا کرده بودم که توش یاد میداد چطوری تانکها و بقیه چیزارو تغیرر داد خودمنم با نرم افزار بیگ تونستم تغیراتی تو رنک توی زود ساختن خونه ها و زود ساخته شدن جنگ افزارها بدم مثلا تو 1ثانیه فرودگاه بسازم یا..... ایا سایتی هست که بشه کامل از صفر تا پیشرفته دست کاری بازی جنرال و پچ هاشو کرد
نقل قول:
سلام از این مادها کدومشو پیشنهاد میکنید (از وسایل نظامی تخیلی آینده بدم میاد)
Shockwave
Contra 00
Reborn
اگه ماد بهتری سراغ دارید معرفی کنید ممنون
در مورد مادهای عرضه شده برای سری Generals این نکته رو بگم که هیچکدوم محبوبیت ماد Rise of The Red
رو ندارند مود دوم سال 2015 از نگاه Moddb بین هزاران مود خودش گویای همه چیز هست.
(اون هم به جرات میگم Edain بدون رقیب هست وگرنه اول میشد با این نمره بالایی که داره.)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا میتونید تصاویر و ویدئوها و توضیحاتش رو پیگیری کنید و در صورت دلخواه دانلود کنید فکر کنم با کل متعلقاتش 1.5 گیگی میشد
حقیقتا خیلی وقته کشیدم بیرون از این سری ولی این ماد رو حدودا 1 ماه پیش تست کردم در حد چند روز
در یک کلام تغییر کامل بازی بود اضافه کردن روسیه با جزئیات بالا و تغییر گرافیک و... یک ماد به معنای واقعی یک تغییر کامل
با ارزش که جدا وقتی بازی کنید کلا سری اصلی و مودهایی که فقط یک سری تغییرات آماتور گونه اضافه میکردن یادتون میره
اما در هر حال شاید این تغییرات زیاد هم به مزاق بعضی از دوستان خوش نیاد!
سلام و خسته نباشید
من میخواستم ورژن (shock wave) و (reborn) رو باهم ترکیب کنم و روی ورژن(zero hour) توی تک تک مپ هایی که میخوام بسازم اجرا کنم نمیخوام کول بازی رو تغییر بدم
باید یه فایل (ini) بسازم توی فولدر اون مپ اما موفق نشدم حتی 1 کد رو با هم ترکیب کنم
برای کد نویسی الگوی خواسی میتوونم پیدا کنم از جایی یا چی کار اصلا میتونم بکنم میتوانید راهنماییم کنید
در ضمن منظورم از ترکیب دو ورژن بالا اینه که مثلا یه یونیت یا ساختمون (rebor) رو با یه یونیت یا ساختمونه (shock wave) رو فقط توی اون مپی که ساختم توی فلات تیم اجرا و قابل ساخت باشه یا با یه یونیت و ساختمون دیگه توی فلان تیم جایگزین حالت استاندارد بازی بشه
با تشکر لطفا پاسخ بدید
سلام و خسته نباشید
من میخواستم ورژن (shock wave) و (reborn) رو باهم ترکیب کنم و روی ورژن(zero hour) توی تک تک مپ هایی که میخوام بسازم اجرا کنم نمیخوام کول بازی رو تغییر بدم
باید یه فایل (ini) بسازم توی فولدر اون مپ اما موفق نشدم حتی 1 کد رو با هم ترکیب کنم
برای کد نویسی الگوی خواسی میتوونم پیدا کنم از جایی یا چی کار اصلا میتونم بکنم میتوانید راهنماییم کنید
در ضمن منظورم از ترکیب دو ورژن بالا اینه که مثلا یه یونیت یا ساختمون (rebor) رو با یه یونیت یا ساختمونه (shock wave) رو فقط توی اون مپی که ساختم توی فلان تیم اجرا و قابل ساخت باشه یا با یه یونیت و ساختمون دیگه توی فلان تیم جایگزین حالت استاندارد بازی بشه
با تشکر لطفا پاسخ بدید
کسی لینک دانلود رو داره:n28::n37:
همه ژنرال های همه تیم ها قوی هستن اما بستگی به بازی خودت داره من همیشه :n12:glaتاکسیون:n12: برمیدارم درسته نیروی هوایی نداره اما موشک انداز اسکات همه چیزو درست میکنه فقط باید باهاش ضد هوایی داشته باشی .به نظر من بعد این تیم تیم چاینا نوکی از همه قوی تره
درود به جنرال بازا
دوستان یاد جوونیام افتادم زدم خط جنرال فقط مشکلی که دارم اسطلاحات بازیCommand & Conquer Generals Zero Hour در gameranger رو نمیدونم متل sw , .... اکه میشه مارو راهنمایی کنید از noob اش نیستیم دورانی داشتیم با تشکر :)
سلام دوستان قبلا بازی نصب بود راحت اجرا میکرد ولی پاکش کردم ظاهرا کامل پاک نشده . داخل کنترل پنل هست کلیک میکنم پاک بشه یه سری مراحل میاد ولی پاک نمیشه . الان هم که میخوام دوباره نصب کنم این ارور رو میده severe : unable to launch datgen.exe . ویندوزم هم 10 هست
پس لینک دانلودش کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کسی جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
؟
سلام بازی نصب بود راحت اجرا میشد . پاکش کردم دیگه هرچی سعی میکنم نصب کنم در انتهای نصب این ارور رو میده . بازی قبلی رو هم کامل پاک کردم حتی از ریجستری
ارور:
unable to lanch
C:\Users\abbas\AppData\Local\Temp\{06F80017-8F98-4C94-B868-52358569FC32}\datgen.exe
تکلیف چیه ؟؟؟؟؟
دو روز میشه که درگیرشم
لطفا سریعتر راهنمایی کنید میخوام دوباره بازی کنم
سلام. بچه ها تو یکی از مراحل بازی جنرال زیرو 4 تا موشک هست که تایم شمار داره که 20 دقیقه دیگه شلیک میشه.....چطوری باید از کار بندازمش؟؟ نمیشه هم زدش....
:n03::n03:نقل قول:
بچه ها کسی نمیتونه کمکم کنه؟؟
پاک کردی ؟ دستی ؟ شما با programs and feature هم اگر پاک کنی فقط برنامه بشکل ابتدایی حذف میشود ! حتما از نرمافزارهای قوی و مخصوص برای حذف استفاده کن که فایل و ردپایی بجا نماندنقل قول:
مخصوصا در رجیستری ویندوز
شما یکبار پوشه temp رو خالی کن در قسمت my documnet هم چک کن فولدری به اسم بازی وجود نداشته باشه یا اینکه بک آپ بگیر بعد حذف کن و سیستم رو ریستارت کن دوباره تست کن
کسی بلد نیست اینجارو؟؟نقل قول:
سلام. نمیدونم کسی هنوزم بازی میکنه اینو یا نه . من مشکلم اینه در قسمت gdi . air field نیست که بسازمش.کسی میدونه موضوع چیه؟
up.............
لینک دانلود کجاست
- - - Updated - - -
لینک دانلود کجاست
- - - Updated - - -
لینک دانلود کجاست
بازی اجرا میشه ولی نمیدونم چرا ترینرها درست کار نمیکنند.مثلا NUMPAD7-Unlimited $$$ ,NUMPAD 9-Unlimited Power, NUMPAD 1-255 Rank
وقتی این کلیدهارو میزنم کارنمیکنند.البته من روی ویندوز 10 اجرا میکنم
سلام.بازی اجرا میشه ترینرها کار نمیکنند.مثلا: NUMPAD 9-Unlimited Power- NUMPAD 7-Unlimited $$$.وقتی این کلیدهارو فشار میدهم هیچ تغییری نمیکنه.البته من در ویندوز 10 بازی رو اجرا میکنم
سلام:happy:نقل قول:
1 ببین کلید num lock روشن هست یا نه.باید روشن باشه
2 رو ترنیر راست کلیک کن گزینه run as administrator رو انتخاب کن
3 ببین اصلا ورژن ترنیر با ورژن بازی یکی هست یا نه
4 اگه ترنیر قدیمی باشه ممکنه با ویندوز 64 بیت کار نکنه
دوستانی که بازی جنرال میکنن منم ژنرال بازم مد هایی که هست استفاده نمیکنم میدم برام میسازن سالمم هست پیشنهاد میکنم بدید براتون مد بسازن
میشه نسخه های بازی حنرال رو به ترتیب بگید؟
سلام این ارور please insert the first game cd جنرال زیرو هور رو چی کار کنم؟!
سلام
در هنگام نصب جنرال 1 این پیغام داده می شود
Error: "-1605 This action is only valid for products that are currently installed"
لطفا راهنمایی فرمایید چگونه مشکل را حل کنم
این بازی وقتی داخل حالت شبکه نیرو زیاد میسازی خطا میده و همه بازیکنها رو میندازه بیرون. راه حلی براش دارین؟
سلام لطفاااااااااااااااااااا جواب بدید من وقتی میخوام ژنرال 1 رو پچ کنم ی ارور میده میدونم ارورش واسه چیه باید فایل game.dat رو پیدا و دانلود کنم برای زنرال 1 ولی پیدا نمیکنم شما اگر اون فایلو داریم خواهشا لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا برام اپلود کنین