درود دوستان طرح 360 مبین نت لطفا یک عکس کامل از آخرین تغییرات بسته هاتون قرار بدید و اینکه چه پیشنهاداتی رو برای تمدید توی پنل شما میاد؟
درود دوستان طرح 360 مبین نت لطفا یک عکس کامل از آخرین تغییرات بسته هاتون قرار بدید و اینکه چه پیشنهاداتی رو برای تمدید توی پنل شما میاد؟
دوستان من تو گوشی سامسونگ j700 سیم 360 مبین که میزارم روی شبکه همراه اول حتی لاک که میکنم نمیشه استفاده کرد کسی منو راهنمایی میکنه چطوری میشه روی این مدل گوشی از این سرویس استفاده کرد؟
باید یک تنظیمات دیتا هم درست کنید، و جلیو name و apn بنویسید mobinnetنقل قول:
سیو کنید
بعد برین دستی دکل همراه اول رو انتخاب کنید و حتما رو ۴جی باشه
روی همه گوشی ها جواب میده
با سلام از من هم دقیقا همین هست.نقل قول:
من سال گذشته در گوشی هواوی استفاده کردم اما امثال در دوگوشی j701و a50امتحان کردم جواب نداد و سیم قفل شد و گذاشتم روی مودم بمدت 15دقیقه دوباره بحالت قبل برگشتنقل قول:
هواست باشه خیلی ور نری ممکنه سیم بلاک بشه
چه جوری قفل میشه ؟ من همین الانشم روی مودم اگر زیاد بین تی دی و رومینگ جا به جا کنم تا دقایقی اصلا انتن نمیگیره فک کنم پسخل میشهنقل قول:
منظورم اینکه یهوهی از شبکش خارج میشه گیچ میزنه باید رو مودم گذاشت تا بحالت قبل بیادنقل قول:
البته من در مودم 3372گذاشتم و بخوبی انتن داد اما در گوشی سامی رجیستر نمیشه
بنظرم باید گوشی رو روت کنیم تا بشه به باندهای شبکه بصورت دستی دسترسی داشت
با سلام خدمت دوستان گرامی.برای استفاده از سیم کارت مبین نت در تلفن همراه باید مراحل زیر رو انجام دهید.
ابتدا باید حالت 360 یا رومینگ همراه اول سیم کارت مبین نت فعال باشه. سیم کارت رو باید اگه گوشیتون دو سیم کارت هست داخل سیم یک (داخل سیم یک) قرار دهید و گوشیتون رو روشن کنید پس از روشن کردن گوشی باید آنتن سیم یک که سیم کارت 360 مبین نت داخل اون هست بسته به قدرت سیگنال 4g همراه اول پر شود.(لزوما در مکانی این کار رو انجام دهید که آنتن همراه اول در حالت 4g پر باشد) اگر آنتن سیم کارت مبین نت پر شود به مفهوم ساپورت سیم کارت توسط تلفن همراه است و میتوان به مرحله بعد یعنی تنظیمات اینترنت رفت. پس از آن درصفحه mobile network (شبکه تلفن همراه) در قسمت سیم یک گزینه Access point names (نام نقطه دستیابی) رو انتخاب کنید و از قسمت سه نقطه بالای صفحه یک New APN بسازید در قسمت Name دقیقا عبارت MobinNet (حروف کوچک و بزرگ رعایت شود) و در قسمت APN عبارت mobinnet رو تایپ کنید به بقیه قسمتها کار نداشته باشید و پس از ذخیره آن از این صفحه خارج شوید و گزینه Data roaming (رومینگ داده) رو فعال کنید. پس از آن وارد صفحه Carrier (شرکت مخابراتی) شوید و Network selection (انتخاب شبکه) رو از حالت اتوماتیک خارج کرده و درحالت دستی قرار بدهید تا جستجوی دستی شبکه شروع شود چند لحظه طول می کشد پس از جستجو از میان گزینه های موجود MCI 4G رو انتخاب کنید تا عبارت Network registered نمایش داده شود در نهایت mobile data (داده تلفن همراه) رو روشن کنید و از اینترنت fdd مبین نت در گوشیتون استفاده کنید (اگر تمام مراحل فوق رو درست انجام داده باشید اسم سیم کارت 1 به صورت IR-MCI/MobinNet نوشته میشه و بالای آنتن سیم 1 پس از روشن کردن mobile data علامت 4G R نمایش داده می شود. لازم به ذکر است مدل گوشی من Honor 8x دو سیم کارت هست)
حل شد.....
سلام کسی سیمکارت 360مبین نت فروشی نداره؟تو تلگرام کسی داشت لطفا بهم پیام بده
MEYSAM_FASTER@
منم لازم دارم کسی داشت به منم اطلاع بدهنقل قول:
آشغالی بیش نیستنقل قول:
من سیم کارت td خالی مبین نت میخوام کسی داره؟
بچه ها نت مبین نت برای بازی مناسب هست بخرم؟چون adsl من از هرشرکتی گرفتم مزخرف بوده فاصله هم از مرکز مخابرات زیاده رو ۸مگ قطع و وصلی دارم میخام td lte بگیرم ایرانسل طرح هاش بشدت گرونه میخاستم راهنمایی کنید لطفا
Sent from my iPhone using Tapatalk
فقط در پوشش دهی خودش ثبات بیشتری دارهنقل قول:
اما رومینگش اصلا بدرد بازی نمیخوره
نا گفته نمونه بعضی وقتها هم با بیشتر فیل...ش مشکل داره و وصل نمیشه که مربوط به بستن پورتا هست
ایرانسل با توجه به اینکه سرعت بیشتری داره اما از نظر حجم و پینگ خیلی داغونه و اصلا پیشنهاد نمیکنن سمتش بری
مبین نت تو پوشش شبکش هستم فقط میخام بدونم تو خود شبکش پینگ خوب و سرعت خوبی میده؟نقل قول:
آره در مقایسه با سیم کارتا بهتره قطعا. با اختلاف خیلی کمتری از adsl پایینتره ولی در نهایت همه چیز بستگی به موقعیت مکانی و دید به دکل و فاصله و ارتفاع دارهنقل قول:
هر ایپی که میدونید بگید براتون پینگ بگیرمنقل قول:
پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 رو بگیرید و لطفا بگید شما 360 هم هستید یا ننقل قول:
طرح معمولی هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تجربه فعال سازی طرح ۳۶۰ مبین نت
دوستان تقریبا دو یا سه سال میشه که مشترک مبین نت شیراز با مودم بی ۶۱۲ هستم در ابتدا سرعت سرویس در بهترین حالت ممکن بود با ۴ خط انتن ولی با گذشت زمان سرعت کمتر و کمتر شد قدرت سیگنال به پایین ترین حد خودش یعنی یک خط رسید و اینجا بود که سر و کله زدن من با پشتیبانی مبین نت با ثبت تیکت شروع شد
بعد از یک روز از ثبت تیکت پشتیبانی با من تماس گرفت و اطلاعات اولیه رو گرفت که محل سکونت و تست سرعت بود
مشکل اصلی من کندی سرعت دانلود بود که به زور به ۸ مگابیت میرسید و با ۴۰ مگابیت روزهای طلایی فاصله بسیار داشت
طبق گفته پشتیبانی سرعت دانلود من در محدوده قابل قبول بود [emoji23] ولی نکته اصلی که من ازش قافل بودم سرعت ۰.۸ مگابیت (۸دهم) اپلود من بود ظاهرا توی بازه قابل قبول نبود پشتیبانی یه تیکت دیگه ثبت کرد و گفت منظر تماس مجدد باشید و فقط برای مشکل کندی اپلود تماس گرفته خواهد شد
ادامه در پیام بعدی......
تقریبا ۳ روز از اولین تماس گذشته بود که پشتیبان تماس گرفت و مجددا همون کارای پشتیبان اول رو تکرار کرد با این تفاوت که حالا از سرعت پایین اپلود و برگ برنده [emoji23] اگاه بودم با گرفتن result id اسپید تست مکالمه تمام شد
مجددا بعد از ۳ روز دیگر پشتیبانی تماس گرفت و پرسید مشکل حل شده؟ گفتم خیر مگه چه کاری انجام دادین؟ گفت که تمام مشخصات و قدرت دریافتی مودم شما در حالت خوب قرار داره که گفتم یک خط انتن یعنی خوب چه جالب معنی حالت خوب هم فهمیدیم و از اینجا بود که شانه خالی کردن از رفع عیب شروع شد که شما از وای فای استفاده میکنید شبکه های وای فای زیادی در منطقه وجود داره و این دلیل سرعت پایین شماست و باید همیشه از کابل اسنفاده کنید منم گفتم اگه شما میتونی با کابل نیم متری تو هوا معلق بمونی و با لپ تاپ کار کنی جایزه داری
(به دلیل دور بودن مودم از محل استفادم از روتر استفاده میکنم)
همون لحظه کابل شبکه رو مستقیم به لپ تاپ وصل کردم و مجددا اسپید تست گرفتم و براشون اسکرین شات گرفتم سرعت اپلود همچنان زیر حالت قابل قبول بود همچنین از من لیست سیستم های متصل به مودم رو خاستن که اونم ارسال کردم فقط باید یک سیستم اونم با کابل وصل میبود
ادامه در پیامبعد...
بعد از چند روز مجددا تماس گرفتم و گفتن مودم رو جابجا کنید و منم در عین ناباوری گفتم راه حل اینه؟! و به کنایه گفتم اگه مودم رو جابجا کنم که دیگه پشتیبانی قبول نمیکنه [emoji16]
بعد از بالا و پایین رفتن از در و دیوار هیچ تغیری ایجاد نشد
و در اخرین تماس با من گفتن که مودم شما میتونه به یه سرویس دیگه وصل بشه و طرح ۳۶۰ رو فعال کردن واسم و یه اسپید تست دیگه وضعیت بهتر شده بود و مشخصات دکل جدید رو ثبت کرد و گفت دیگه شبانه ندارین و ....
و بعد از سه هفته تیکت من بسته شد و طرح ۳۶۰ فعال شد
حالا اگه شما میخاین طرح ۳۶۰ رو فعال کنید مودم رو جای بذارید که سرعت اپلود زیر ۱مگابیت بیاد و مطمعن بشید مودم توی جای بدی از نظر سیگنال قرار داره و بذارید چند روزی اونجا بمونه چون ظاهرا تاریخچه ارتباطات شما با دکل ثبت میشه
تیکت رو ثبت کنید و مثل من منتظر معجزه باشید
در اخر مودم رو روی حالت تی دی در پشت بام تست کردم که دیدم سیگنال فول و سرعت اپلود و دانلود در حداکثر حالتش قرار داره چون اوایل فکر میکردم کندی مربوط به دکل منطقه باشه نه قدرت سیگنال
و در اخر بابت گذاشتن وقت گران بهاتون برای خوندن پیام های من قدر دانی میکنم و عذرخواهی بابت طولانی شدن مطالب تلاش کردم جامع و مفید توضیح بدم
اگه سوالی داشتین یا کمتی خواستین دریغ نکنید
در خانه بمانیم ،سلامت بمانیم [emoji3083]
ارادتمند شما
سلام دوستان -کسی ورژن 197 رسمی و اصلی مودم B616 مبین نت رو فایلشو داره که بتونم local update کنم - ورژن من 196 هست و خودکار هم update نمیشه
برو پنل کاربری یه تیکت بده برات آپدیت می کنننقل قول:
شک دارم فایلشو جایی پیدا کنی تنها راهش همینه
سلام
اخرین ورژن مودم seowon slc چیه؟
اگه یکی بگه ممنون میشم
درود
دوستان میخواستم ببینم این طرح ورود 6 ماهه 400 گیگ به چه صورت هست مودم ـش؟ چون چیزی داخل سایت راجع به مودم ننوشته بودن. همون مودم i60 ایرانسل ـه که انلاک نمیشه؟ (چون یادم نیست مدل دقیق هوواوی این مودم رو، از ایرانسل مثال زدم.)
مودم گویا از این جدیدا هست همون یوتلنقل قول:
مدل ایرانسل و مبین نت همون b612 هست اگر بهت بدن هم انلاک نمیشه
من در حال حاضر یه مودم از مبین نت دارم
میتونم یه سرویس دیگه بگیرم؟
مودم هم تاکید کنم b612 باشه
بله میتونیدنقل قول:
هر چند تا که بخای میتونی بگیری ولی اگر حضوری بری نمایندگی بخری بهتره چون ممکنه از سایت بخری و زیر قولشون بزنن به جاش یه مودم دیگه بدننقل قول:
شما پیامای قبلی تاپیک رو بخونید، متوجه میشید که جدیدا مودم b612 پر.... از این مدل جدیدا میدن.... من دوستم تازه گرفته بود گفت Utel دادن :| حالا نمیدونم جدی میگفت یا از مدلش سر در نیاورده یا واقعا یوتل دادن
نمایندگی فکر نکنم ولی "عاملین فروش" باز امیدی هست..... من قبل از عید همینجوری گرفتم
از این آدرس هدیه عید فطر مبین نت رو دریافت کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام بنده 15 گیگ 2 روزه برنده شدم تحت عنوان جایزه نقره ای.نقل قول:
به من 5 گیگ داد:D
20 گیگ دو روزه .... خدا بده برکت :rolleye:
فعالا که شبانه نامحدود دزداول هست حالا ببینیم کی لازم میشه :cool:
سلام
عبد بر همگی مبارک
دوستان مودم airmaster 3100v انلاک می شود؟چطور
دوستان از طریق سایت ثبت نام کنیم مودم b612 میدن؟
یا از نملیندگی ها عوامل فروش ؟
البته فکر میکنم گرونتر بدن
درود بر شمانقل قول:
اگر سیم کارت طرح 360 همون رومینگ همراه اول بدون مودم میفروشید
یه پیام تلگرام بدید NimaZF@