چک کردم خطم رو 15 مگ. بسته شده و snr روی 6 تا 7 هستنقل قول:
Printable View
چک کردم خطم رو 15 مگ. بسته شده و snr روی 6 تا 7 هستنقل قول:
هر چند وقت یک بار چک کنید ببینید اعدادش تغییر میکنه یانه؟نقل قول:
اگر زمانی که پهنا روی 15 مگ بسته شده و سرعت دانلود روی 300 کیلو باشه احتمالش هست پهنا کم اوردن
نیمه های شب یا اوایل صبح هم چک کنید ببینید سرعت باز 300 کیلو هست یا نه؟چون نیمه های شب یا اوایل صبح سرعت دانلود خیلی خوب میشه
سرویس مزخرف!
همش قطعی! پینگ بالا!
نشد ما یه بار با اینترنت به اصلاح پرسرعت 4مگ پارس آنلاین، بازی آنلاین انجام بدیم یا استریم داشته باشیم، وسطش قطع نشه!
سلام دوستان
یک سوال:مگه سرورای سافت 98 در ایران نیستند؟من که آی پی سروراشو گرفتم در ایران بود و ظاهرا زیر نظر آسیاتک بودند
رفتم یک فایل دانلود کردم بیشتر از 200 مگ،به جای اینکه از ترافیک داخلی کم کنند،اومدن از ترافیک خارجی کم کردند
خوب شد کل فایل که نزدیک 3 گیگ بود رو دانلود نکردم و فقط 290 مگ رو دانلود کردم
اینها کی ان دیگه؟!:n34:
نقل قول:
این مورد رو حتما در سامانه 195 مطرح کنید ، شکایت شما با ارائه مدرک معتبر پیگیری و حجم ترافیکی که از شما کسر شده برگشت داده خواهد شد
میخواستم بینم این سرویس های جشنواره ای اگه حجم تموم بشه ولی زمان نه قابل جمع اوری هستن ؟
رفتم واسه جمع اوری گفت فعلا ۵ ماه مونده از قرارداد و قابل جمع اوری نیس
تا جایی من اطلاع دارم تمام شرکتها موظف هستند هر وقت کاربر درخواست جمع آوری داد،باید براش تخلیه کنندنقل قول:
اگر دیدید تخلیه نمیکنند شکایت کنید سامانه 195
نقل قول:
الان برای بار چندم هست که یک آقایی همیشه بهم میگه شما برای اینکه کارت زودتر راه بیفته نیازی نیست تو سامانه 195 شکایت کنی،به همکارای خودمون بگی کارت زودتر راه میفته
نمیدونم دلش به حال من سوخته و این حرفو میزنه یا دلش به حالش شرکتشون:n13:
یه قانون مسخره اینه که فقط از سایتایی که خودشون اعلام کردند شامل ترافیک داخلی میشه
یعنی چون سایت سافت 98 جزو این لیست نیست،شامل ترافیک داخلی نمیشه،چیزهای عجیب و غریبی می بینیم
اینم صفحه اش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خبر خوب
پارس آانلاین سرویس 128 نامحدودشو دوباره اضافه کرد
دوستان این که پارس آنلاین ترافیک داخلی رو فقط محدود به همون چهارتا سایت کرده از نظر قانونی خلاف نیست؟ یا چون توی سایت ذکر شده که ترافیک ایران فقط همونهاست اشکالی نداره؟
یه نفر هم یه راهی برای انتقال ترافیک داخلی به خارجی گفته بود که شخصاً هر چی خوندم متوجه نشدم.
دیروز با من صحبت کردند،نمیدونم راست گفت یا نهنقل قول:
میگه این سایتهایی هست که سازمان مقرر کرده،اگر سایت های جدیدی معرفی کردند اونها رو هم اضاف میکنیم
ولی به نظر من ربطی به سازمان نداره،اینها سیستم شون مشکل داره،حتی سایت سازمان سنجش هم بری از ترافیک خارجی کم میشه
عقل که نباشه، جان در عذابه دیگه. یعنی کل اینترانت ما خلاصه شده در همین سایتها؟ عحب دیوانههاییاند :n04:نقل قول:
چه جوری این همه ترافیک تعریف شده رو تو چهارتا سایت مصرف کنیم خب؟ :n38:
فکر کنم بشه از مستقیم سازی هم استفاده کنیدنقل قول:
پیکو فایل جزو سایتهایی هست که شامل ترافیک داخلی میشه
خیلی با مستقیم سازی آشنایی ندارم ولی فکر کنم اگر فایلی تو آپلودبوی باشه که میخاین دانلود کنید، میتونید مستقیم کنید روی پیکو فایل تا از ترافیک داخلی کم بشه
اون روشی که دوستمون گفت رو هم متوجه نشدم ولی فکر کنم باید عضو سایتهایی مخصوصی بشید که از اینکارا میکنند احتمالا پولی هستند
فکر کنم منظور دوستمون همون vps هست:n13:
متاسفانه پیکوفایل فقط آپلود از کامپیوتر داره و از ریموت یا همون مستقیم سازی پشتیبانی نمیکنه.نقل قول:
سلام دوستان برنامه ی رایگانی نیست برای افزایش سرعت دانلود از ساعت 1 شب به بعد چون سرعت میاد پایین؟
نقل قول:
شما از سرویس های داخلی پارس انلاین استفاده کردید ؟ چه مقدار ترافیک داخلی و خارجی بهتون اختصاص دادن ؟
رنچ IP این سرویس با سایر سرویس ها فرقی میکنه ؟
بلهنقل قول:
10 گیگ خارجی+20 گیگ داخلی در کل 30 گیگ،البته این سرویس 1 مگ هست
2 مگش بیشتر هست ترافیکش،در سایت خودشون توضیح دادن
به تفاوت ip این سرویس با بقیه سرویس ها دقت نکردم
فکر کنم تا داشتی تست میگرفتی رعد و برق زده به تاسیساتشون اورکلاک شده چند دقیقه :n02::n07:نقل قول:
سلام دوستان
پارس افلاین سرویس یک ماه 128 و 256 و 512 رو جدیدا اورده؟؟؟
یا قبلا بوده و من ندیدمش؟!؟
sent from my tapatalk
این ترافیک خارجی داخلی چیه ؟
من تو پروفایلم فقط نوشته حجم باقی مانده
سلام کدوم سرویس منظورتون؟سرویس 128 نامحدود رو قبلا حذف کرده بود ولی الان دوباره اضافه اش کرده ولی بقیه سرویس ها هم قبلا بودهنقل قول:
این برای سرویس های iR هستنقل قول:
همون سرویس هایی که وزارت، مرداد ماه پیشنهاد داده بود به شرکت ها و شرکت ها موظف بودند اجرا کنند فقط اون موقع تجهیزات نداشتند تا این سرویس رو اجرا کنند چون باید به دو بخش ترافیک خارجی و داخلی تقسیم بشه
شاید 2 هفته یا کمتر که این بخش ترافیک داخلی یا خارجی اضافه شده و اونم میگم فقط برای سرویس های IR
اخه من میخواستم یه ماه بخرم، فقط میتونستم 1 مگ یه ماه بخرمنقل قول:
ولی دیروز دیدم 1 ماه برای 128 و 256 و 512 هم اومده.
پس احتمالا من حواسم نبوده
sent from my tapatalk
من تازه سرویس گرفتم از پارس آنلاین
به من گفتن 2مگ حداقله و تا 16 هم میره
الان نگاه میکنم میبینمخطم تا 6 مگ هست!
این الان مشکل خطه منه یا اونا میتونن درستش کنن؟
از مدومتون عکس بدین ببینم حطتون تا چند مگ میشکهنقل قول:
اصلا این جمله "خطتتون تا چند مگ میکشه" یعنی چی؟
مگه همه سیم مسی نیستن؟ این مفهوم نداره خط تا چقد میکشه. مگه اینکه نویز زیاد باشه که اونم بازم تهش کیفیت تحت تاثیر قرار میگیره نه انکه بگن خط نمیکشه
خط شما تا همین 6 مگ کشش داره که SNR هم شده 10 . خودتون دلیلش رو گفتین : نویز که تهش اینه که کیفیت خط میاد پایین کیفیت خط هم مستقیما روی میزان کشش خط تاثیر میذاره .نقل قول:
همه خطوط سی نیستن . بعضی مناطق و شهرها فیبرنوری هستن. خطوط سیم مسی هم بنا به شرایط سیم کشی و فاصله از مرکز مخابراتی میزان کشش خط کم و زیاد میشه .
شما مودم رو سر خط وصل کن ببین وضعیت خطت با داخل یکسانه یا نه
نه ، اتفاقا دوستان درست میگن ، که تا فلان کشش داره و نداره.نقل قول:
شما به عکس مودم من نکاه کن.
تا 22512 کشش داره، ولی رو 9 مگ بستن .(البته حداکثر سرعت دانلودم تو 4تا 8 صبحه که سرعتم 450 میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sent from my tapatalk
از دزد انلاین سرویس نگیرید هر روز داره پلن هاش رو حذف میکنه این سرویس ها برای مشترکین جدید هم تله هست چون کاربرهای قدیمیشون جمع اوری کردن الان شگردشون اینه هر گیگ 800 تومان تا مشتری جدید جذب کنند
ما داریم جا به جا میشیم و باید اینترنت رو جمع کنیم از شانس من سرعت پارس آنلاین داره خوب میشه:n15: (قبلاً دانلود 8 مگابیت بود)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اپلود تو پارس انلاین رایگانه؟؟
آره رایگانهنقل قول:
سلام دوستان ip getway مودم برای شما چی ست شده رو پارس آنلاین
نقل قول:
هر استان و شهری GateWay فرق میکنه اما مال ما قبلا روی 91.98.127.1 بود ، که چند روز پیش تغییر کرده به 10.10.201.50
سلام دوستان
امتیاز باشگاه مشتریان رو چطوری میشه به شخص دیگه ای انتقال داد؟
نقل قول:
قابل انتقال نیست.
پاک شود مشکل حل شد.نقل قول:
روي تمام سرويس هاش؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تمام سرویس هاش آپلودش رایگانهنقل قول: