دوستان انتن دهی 3 جی منطقه ما مشکل داره ایا جایی هست درخواست کنیم درستش کنن ؟ تاثیری داره ؟
Printable View
دوستان انتن دهی 3 جی منطقه ما مشکل داره ایا جایی هست درخواست کنیم درستش کنن ؟ تاثیری داره ؟
سلام
من حدودا 20 روز پیش استفاده از سرویس شبانه همراه اول رو شروع کردم. به مدت 10 روز هرشب 12 الی 15 گیگابایت دانلود می کردم که بعد از گذشت این زمان حجم دانلود شبانه به 1 الی 2 گیگابایت کاهش پیدا کرد. چون دو شب متوالی وضعیت دانلود اینطور بود گفتم شاید شبکه مشکل پیدا کرده. به همین دلیل یک هفته استفاده از سرویش شبانه رو گذاشتم کنار تا شاید مشکل احتمالی حل بشه. ولی دیشب که دوباره طرح رو فعال کردم و دانلود منیجر رو اجرا کردم تا لیست دانلود رو ادامه بده، دیدم سرعت دانلود باز هم مثل سابق نیست و مشکل پابرجاست. صبح که شد چک کردم دیدم 2.21 گیگابایت از فایل ها دانلود شده.
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که همراه اول بعد از مدتی همون سرعت 8 مگابیت محدود رو هم کاهش می ده یا مشکل همونطور که خودم هم قبلا حدس زده بودم مربوط به مسائل فنی شبکه و ... هست؟
ممنون می شم دوستان با تجربه در این مورد تجربه خودشون رو بیان کنن.
مشهد ، امور مشترکین همراه اول در مورد سیم کارت usim فرمودند که هنوز به مشهد ندادند!
احتمالا شامل مصرف منصفانه شون شدی که تا پایان دوره (ماه) برقراره. البته حدسه و بالاتر منم همین سوال رو پرسیدم هنوز کسی جواب قطعی نداده .نقل قول:
همونطور که هنوز کسی پیدا نشده بیاد برنامه فروش اقساطی پکیج های جدیدشون رو بگه که به چه صورته .
واعظی: اینترنت تا پایان سال ارزان میشود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم دوست عزیز.نقل قول:
اگه دوستانی که در این مورد تجربه و اطلاعات دقیق دارن راهنمایی کنن خیلی خوب می شه.
نقل قول:
دوست عزیز قبلا سرعت بسته های نامحدود روی آلفا+ بود ولی الان روی آلفا هست(یکم بالاتر اما).... قابل ذکره که برای رجیستر شدن روی شبکه LTE همراه اول باید بسته آلفا+ داشته باشی ، در حالی که با بسته شبانه روی LTE رجیستر نمیشه
من همین دیشب با بسته نامحدود، با سرعت 1مگابایت از سرور داخلی دانلود میکردم.نقل قول:
3G یا 4G ؟؟؟نقل قول:
3Gنقل قول:
اینجا 4G پوشش نداره.
همراه اول بسته های سه ماهه و شش ماهه هم داره؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
خیر دوست عزیزنقل قول:
از راهنمایی مفیدتون ممنونم. پس با این حساب نمی شه انتظار داشت با استفاده از بسته نامحدود شبانه بیش از 2 گیگابایت دانلود کرد؟نقل قول:
سلام دوستان، کسی از شیراز تونسته به 4g همراه اول وصل بشه؟
من با این شبکه LTE رو پیدا میکنم اما رجیستر نمیشه
در ضمن چون گفتم شاید بسته باید بگیرم. بسته یک روزه آلفا+ هم خریدم، اما جواب نداد
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
پینگ نسل 2 همراه اول
سلام دوست عزیز.نقل قول:
شیراز فعلاً مثل اینکه 4g همراه اول رجیستر نمیشه،منم امتحان کردم با اینکه پیدا میکنه ولی رجیستر نمیشه.
Sent from my D6633 using Tapatalk
اين دانگل 4جي كه همراه اول آورده رو كسي ميدونه چه برندي هست و چند ميدن الان؟
ظاهرا خود مراکز خدمات ارتباطی یه کد دستوری روی سیم اجرا میکنن تا سیم بتونه به شبکه 4 جی رجیستر بشه و بسته آلفا + هم برای ثبت اولیش فکر کنم لازمه ( اینطور حدس می زنم)نقل قول:
نقل قول:
مناسفانه دوست عزیز همراه اول حساب کتاب نداره ..... بهترین کار اینکه یه شب تست کنید......
قیمت سیم کارت فورجی همراه اول چنده؟ فقط تعویض میکنن یا فروشم داره؟
و اینکه اگه موبایل قابلیت 4gنداشته باشه سیم کارت روی گوشی قابل استفادست؟منظورم تماس و اس ام اسه
هم فروش دارن هم تعویض سیم کارت سه پانچه بهت میدن که البته توی گوشی معمولی هم انتن میده قابل استفادستنقل قول:
تعویض اعتباری 5 تومن و دائمی هشت و نیمنقل قول:
ظاهرا باید معمولی بخری بعد تعویض کنی
LTE همراه اول
سه خط آنتن سرور خارجي
کدوم شهر؟ اگه تهران کدوم سمت؟نقل قول:
تهراننقل قول:
تو خيابان ارتش ازگل
دم اداره پست
مدلش Huawei E3372 هست.نقل قول:
قیمت هم حدود 151 هزار تومن. اینجا میتونی همه مشخصات و شرایط فروش رو ببینی:
دوستان، کسی در مورد اعمال قانون مصرف منصفانه اطلاع داره؟ این قانون تحت چه شرایطی اعمال می شه و کی برداشته می شه؟ مشکل من همچنان پابرجاست. لطفا یه راه حل بهم پیشنهاد بدید.
ممنونم.
چند تا تست از 4 جی همراه اول
قم - میدان مفید ( حیف خونمون اونجا نیست) البته شبکش یه مقدار مشکل هم داشت ظاهرا
مودم e5372
سرور خارجی
سرور داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیگنال
فکر نکنم قانون مصرف منصفانه اعمال بشه ...نقل قول:
من 25 روزه پشت سر هم .هر شب دانلود می کنم
سرعت افت نکرده (1تا 1.3 مگ سرعت ) البته تا امروز ... فردا رو خدا داند
البته قبلا سرویس یک ماهه آلفا (2G)استفاده می کردم _ سرویس نامحدود خیلی وقت ها افت سرعت پیدا می کرد
حالا دیگه از این خطم هیچ سرویس استفاده نمی کنم و فقط از سرویس نامحدود استفاده می کنم
شما هم همین کار و انجام بده . اگر هم خواستی از سرویس استفاده کنی از آلفا+ استفاده کن
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
از همراه اول فقط برای دانلود استفاده می کنم (سرویس شبانه نامحدود). برای وبگردی از ایرانسل استفاده می کنم.
تا چند روز پیش سرعت دانلود برای من هم حدودا 1 مگابایت یا 8 مگابیت بر ثانیه بود ولی الان به کمتر از یک ششم این میزان کاهش پیدا کرده. دقیقا نمی دونم دلیلش چیه. فقط حدس میزنم همراه اول خودش محدود کرده باشه. تو سایتش هم اعلام کرده که امکانش هست قانون مصرف منصفانه رو برای بعضی کاربران اعمال کنه.
در هر حال ممنون می شم دوستان مطلع در این زمینه راهنمایی کنن.
سلامنقل قول:
تعویض سیمکارت قدیمی به سیمکارت 3 پانچ هم دارن؟
ممنون میشم بگید کودوم مرکز؟ البته منظورم تهران هستش.
مر30
از یه جای دیگه ( با یک دکل دیگر) اگه تونستی امتحان کننقل قول:
برای اطمینان بیشتر - سرویس آلفا+ یک روزه یا شبانه یک روزه بگیر _ سرعت دانلود آلفا+ رو جک کن
در مورد مصرف منصفانه نامحدود اینترنت چیزی من پیدا نکردم _ شما اگه لینک شو داری بزار ...
قدرت سیگنالت رو چک کن.نقل قول:
ببین چند دسی بل هستش؟
دوستان من یه سیم کارت دائمی دارم سال 86 خریدمش. آیا این سیم کارت میتونه به شبکه 4G وصل بشه؟ یا باید برم تعویضش کنم؟
باید تعویض کنی
سلام دوستان
وقت بخیر
تفاوت سرعت و کیفیت اینترنت سیمکارت ، بین گوشی و مودم سیمکارتی قابل توجه هست؟
یعنی سرعت اینترنت با مودم بیشتر هست یا خیلی تفاوتی نداره ؟
ضمنا جاییکه از اینترنت استفاده میکنم اطرافش ساختمان بلند هست و در حال حاضر با گوشی سرعت دانلودم 400 هست ، برای ثبات و افزایش سرعت خرید مودم تاثیری داره ؟
ممنون
همیشه از اول پینگش بالا بود چه نسل 4 و 3 و 2 فرقی نداره.دلیلشم نمیدونم چرانقل قول:
دیدید که دوستمون چی گذاشت پینگ همراه اول حتی روی نسل 4 هم نزدیکای 200 هست.نمیدونم چرا اونجوریه بعد 46 مگابیت بعد 39 مگابیت.همینطوری هم پایین بالا داره.بعد تو سایت زده تا 150 مگابیت.به نظرت درستهنقل قول:
در مورد سیاست مصرف منصفانه تو صفحه زیر، قسمت نکات مهم، بند چهارم ذکر شده که :نقل قول:
به منظور جلوگیری از هرگونه تقلب، سیاست مصرف منصفانه اعمال خواهد شد.
کد:http://www.mci.ir/target2
دیگه نمی دونم منظورش از تقلب چیه.
یک سیم کارت جدید خریدم. امشب تست می کنم ببینم با سیم کارت جدید هم این مشکل وجود داره یا نه؟ اگر وجود داشت با بسته های دیگه تست می کنم.
سیاست مصرف منصفانه اگر اعمال بشه، روی سیم کارت اعمال می شه درسته؟ ربطی به مودم که نداره؟
قدرت سیگنال 85- هست. قدرت سیگنال چقدر باشه خوبه؟نقل قول:
من رفتم فروشگاه همراه اول سر کردستان تعویض کردمنقل قول:
اكثر دفاتر پيشخوان هم عوض ميكنننقل قول:
دوستان من يه سيمكارت اعتباري گرفتم ديروز برا نت اما انداختم تو مودم وصل نشد به اينترنت با موبايل هم شمارشو ميگيرم ميگه در شبكه موجود نميباشد
چي كنم؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk