بابا امین آقا 3g میخواد چی کار؟!نقل قول:
من تو 24 متری...روی حالت "فقط WCDMA" که میزارم... H و H+ میاد ولی سرعت در حد 20 کیلوبیته...؟!هی هم قطع میشه....؟
Printable View
بابا امین آقا 3g میخواد چی کار؟!نقل قول:
من تو 24 متری...روی حالت "فقط WCDMA" که میزارم... H و H+ میاد ولی سرعت در حد 20 کیلوبیته...؟!هی هم قطع میشه....؟
نقل قول:
دقیقا، البته دوستان میگن دارن شبکه رو تست میکنن ک معلوم نیست بلاخره کارشون کی تموم میشه:n27:
نقل قول:
خوابگاه های علوم پزشکی ک میوفته جای صارمی و کوثر
آنتن سه تا، علامت H هم میومد، ولی دائم قظع و وصل میشد:n22:
من کرج هستم خیابان مطهری
تجربه یک شب استفاده از 3 جی ایرانسلم به این شکله که دیشب یه 150 مگ روزانه برای تست فعال کردم ساعتای 11 12 افتضاح بود ولی ساعت 4 5 صبح تست کردم شاخ دراوردم سرعت دانلود به 700 هم رسید فوق العاده بود
دوست عزیز خیابان مطهری از فلکه اول گوهردشت تا میدان آزادگان به خاطر کاربران زیادی که داره افت سرعت تو ساعت های مختلف به وجود میادنقل قول:
من شاهین ویلا هستم تست روز و تست شبانه گذاشتم کمترین سرعتم ۹۰۰ بوده بیشترین ۱۵۰۰ بوده
تو قسمت پروفایل من که بری تست های اسپید تست و تست دانلود با adm پی سی موجوده
الان هم طرح ۲۴ گیگ شبانه دارم تست هم گذاشتم کمترین سرعت دانلودم ۱۱۰۰ هست
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
سرعت 4جی تو خود امریکا هم به خاطر کاربر زیاد حدود 10تا 20مگهنقل قول:
کلا برای من اینطوری بوده که روز به روز بدتر شده الانم یک چیزی در حد همین تست شما و پایین ترهنقل قول:
به قول قدما "آنچه زود برآید دیر نپاید" :n22:
مسخره می کنی ؟!:n24:نقل قول:
این تا یک هفته دو هفته پیش 13 مگ بود الان مصرف بالاس رو 5 مگ هست :n07:
سرعت شما هميشه أين بودهنقل قول:
پراكسي رو توي access point پاك كرديد؟
متاسفانه چون تجربه موارد اینچنینی داشتیم برعکس میشهنقل قول:
یعنی اونا زروز میزنن سرعت بیاد پایین ( پیشرفت =0 :n03:)
البته چیزی که ميگم کاملا بی ربط به این تایپیکه اما امروز حاج آقا اژه ای به وزر ارتباطات هشدار دادند که تا یک ماه دیگه باید وایبر واتس آپ و تانگو فیلتر شود در غیر این صورت خودشون و زیرمجموعه بزرگوارشان وارد عمل می شوند ، حالا شما هی دنبال نس سه و چهار بگردید تا خودتان را بیشتر در گرداب گناه غرق کرده و بکنید .
بچه ها برای شما هم شایعه که آنتن میده تا -75 ولی سرعت از 256 بیشتر نمیشه؟؟؟
یعنی متصل هستی انتن هم خوب میده ولی سرعت خیلی کمه!
چون اوایلشه اینجوره! تسته!:n13:
نهنقل قول:
امروز از صبح قطع بود بعد از چند ساعت وصل شد
بعدش 3G نابود شد
برا من امروز این جوری شد تست هم صحفه قبل گزاشتمنقل قول:
وایبر و واتس و ... هم به دار فانی می پیوندن !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط کاش وزیر مغزش کار کنه و یک فارسیشو بنویسن !! مثل این شبکه های اجتماعیه کلوب و ...!
نون وی پیی اان فروش ها تو روغننقل قول:
دوستان مشهدی لطفا پاسخ بدید:
شما هم وقتی 3g رو وصل میکنید هیچ پیجی بالا نمیاره؟مال من فقط پیام های لاین و... رو بالا میاره بع 3 تا گوشی دیگه هم امتحان کردم همینطور بود!؟
مشهد که تعطیله
همچنان شاهین ویلای کرج عالیه ساعت 2 تا 4 سزعت 1000 هست ساعت 4 تا 8 بین 1200 تا 1800 هست
تست 30 شهریور ساعت 2:10 بامداد طرح 24 گیگ شبانه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
به سلامتی سرعت ما رو هم محدود کردن،سرعت دانلود حداکثر تا 40 کیلوبایت هست،آپلود ولی تا 200 کیلوبایت میره.
تا همین دیشب این موقع سرعت دانلودم 1مگ بود.............
توی گوهردشت کرج تست کردم حداکثر تا 80 میرفت.
دیشب چندجا از ولیعصر و جمهوری رو چک کردم همه پینگ شون عالی بود ولی سرعت ها بیشتر از 30 کیلو بیشتر نمیشد معلوم بود سرعت مرکز شهر محدود شده
متاسفانه، کشور ما درکی از اینترنت و سرعت اینترنت و حجم سایت های کنونی ندارد.
جناب اژه ای هم که بهتره چیزی نگم! پلیس داره میگه ما میتونیم وایبر و... کنترل کنیم بعد آقا میاد میگه فیلللتر کنید.
اگه به اینه، کلیه مکالمات همراه و ثابت و اس ام اس را قطع کنن، چون فرقی با وایبر نمیکنه.
استفاده از ماشین هم حرام کنند و همچنین ماندن در خانه و خانه داشتن هم حرام کنن. بالاخره انجام فساد و خلاف در خانه و یا ماشین و یا توسط اینا انجام میشه، به موارد شرعی اشاره نمیکنم، اما همین مواد مخدر را معمولا با وسایل نقلیه جابه جا می کنن و یا تو خونه نگاه میدارن و یا مکان های مسقف دیگه!
همه چیز حرام است!
سلام
من دیشب یک بسته 24 گیگابایتی خریدم (ساعت 2 تا 8)، تست کردم. در این بازه زمانی نزدیک 7 گیگ دانلود کرد بدون افت سرعت. سرعت هم حدود 350 تا 450 بود.
این2تا8رایگانه؟
همینطوره، این تست هم که بالاتر گذاشتم مرکز شهره ساعت 6 صبح.نقل قول:
وقتی هم به 700 زنگ میزنی میگن همینه دیگه فعلا تو مرحله تسته.پول گرفتنشون و از بین رفتن حجم های استفاده نشده و حجم دزدی واقعیه ولی سرعت افتضاح ،تسته و تخیلات ما.
بسته اینترنتیه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی فقط 2تا8میشه ازش استفاده کرد؟نقل قول:
آره ... سرعت هم خیلی خوبه ... قیمت هر گیگ هم می افته حدود 400 تومان ...نقل قول:
یک نکته خیلی مهم در مورد ایرانسل اینکه سرعت دانلود از داخل با خارج تفاوت چندانی نداره پس کمبود سرعت مربوط میشه به bts یا زیرساخت های دیگه کمبوده پهنای باندی نداره ایرانسل
من هم محدود شدم سرعت تا ۲۵ کیلوبایت بیشتر نمیره
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینایی که میگن سرعت بیشتر = سود بیشتر ایرانسل!!!
میخوام بگم اینطور نیس وقتی سرعت کم باشه با زیاد شما یه اندازه هزینه میدی یعنی شما طرح میخری 10 تومن ولی چون سرعت کمه استفاده نمیشه پس بدون هیچ استفاده ای ایرانسل یا هر اپراتور دیگه سودشو میکنه
[emoji1]
نه داداش.وقتی سرعت بیشتر باشه به نفع ایرانسله.مثلا شما 2گیگ میخری و سرعتت 5مگه تو یه ساعت حجمت تموم میشه و باید دوباره حجم بخری.ولی اگه سرعتت 128باشه 2گیگ رو تو یه ماه مصرف میکنینقل قول:
برای چی باید سرعتو ببندن؟؟ پس چرا از اول نبستن؟؟
رایتل از اول بست سرعتو و بدش شبکشو گسترش داد
سرعت بیشتر ینی مشتری بیشتر و وقتی یه طرح میزنی ۲ گیگ، سرعتت بالا باشه زودتر تموم میشه و باز طرح میزنی
Sent from my C2305 using Tapatalk
برای ما که سرعت هنوز همونه محدود نشده ....
من که دیروز تست کردم آنتن هم خوب بود و پر شد
جالب این بود که بدون وی پی ان کلن 1کیلو بایت هم تست نمیگرفت
Openvpm رو که میزدم سرعت فوقش میرسید به 20کیلو دانلود پینگ هم خیلی بالا بود
همه مناطق سرعت ها کم شده ؟
یا مناطقی که تازه راه اندازی شده سرعت کمه؟
===============
دانلود نسل 3 ایرانسل : تبریز : شمال شرق
دانلود تک لینک :
دانلود چند لینک :
مناطقی که راه اندازی شده از 256 بهتر نیستنقل قول:
ولی فک کنم مناطقی که سرعتشون بالا بود هنوز خوبه
قم، نیروگاه، خیابان شهید رییس کرمی.
در ضمن، دوستان قمی، اینترنت 3G فوق العاده با کیفیت (!!) همراه اول هم در این منطقه فعاله با سرعت خیره کننده 256 کیلوبیت.
Sent from my C6802 using Tapatalk.
دوستان برا من درست شد
دیروز ترکیده بود