سلام
کسی میدونه چطوری میشه آهنگ ها و مدیا های اصلی که به صورت اورجینال روی گوشی هست رو از کجا میشه دانلود کرد
من گوشیمو مجبور شدم مستر ریست کنم میخوام اونا رو برگردونم
سلام
کسی میدونه چطوری میشه آهنگ ها و مدیا های اصلی که به صورت اورجینال روی گوشی هست رو از کجا میشه دانلود کرد
من گوشیمو مجبور شدم مستر ریست کنم میخوام اونا رو برگردونم
سلام . من میخواستم گوشی S312 را با کابل USB فلش کنم . برنامه فلش مورد نظر که فارسی است را دانلود کردم . حال چطوری میتونم فلش کنم ؟ برنامه setool2lite نصب کردم . اما در قسمت گوشیها مدل S312 را ندارد /
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام به همه :11::11:
من میخواستم یه گوشی K800 بخرم و تنها علت انتخاب این گوشی عکس های خیلی زیبا و با کیفیتی است که تو همین سایت تو قسمت ( آلبوم عکس هایی که با گوشی سونی اریکسون گرفتیم ) دیدم :46::46:
چند سوال مهم دارم
1) آیا این گوشی از سال 2007 تا الان همچنان در حال تولید است یا گوشی های موجود در بازار از سال های پیش باقی مانده و فروش نرفته؟ :46::46:
2) اگرهنوز در حال تولید است آیا کیفیت دوربین آن به همان کیفیت گوشی های سه سال پیش است ؟ آخه چند سال پیش 450 هزار تومان بود و امروز150 هزار تومان است :18::18::18:
متشکرم که پاسخ میدهید
:11::11::11:
جدا، یعنی اینقدر سخته! هیچ راهی نداره، خوب اقلا بگید اونا چی جوری میریزن، می خوام یاد بگیرمنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط reza1400
سلام من یه گوشی T700 خریدم، هرچی گشتم نتونستم راهنمای خوبی برا فارسی کردنش پیدا کنم لطفا کمکم کنید
سلام دوست عزیز باید بدی بیرون برات فارسی رو بریزن روی گوشی خودتون نمیتونید !
دوســـت عزیز مدل گوشیتون چیــــه سیمبین باشه میشه آهنگ های اورجینال رو بیرون کشید !نقل قول:
گوشی شما با ستول هــک نمیشــه فکر نکنم هـک بشه چون برا این نوع گوشی آموزشی ندیدم :41:نقل قول:
سلام عزیز تولید جدید من ندیدم !!!نقل قول:
گوشی های زیادی هستن الان که دوربین های بالایی دارن و از K800 هم قشنگتر میگیرن !
K800 جدید ندیدم که برم با K800 های قدیمی تستش کنم :41:
دست دوم شاید گیرت بیـــاد ...
خب دوست عزیز موبایل فروشی ها و تعمیرات با دستگاه باکس اینکارو میکنن !نقل قول:
موفق باشید!:40:
ممنون از جوابتون H.VIKE
:11::11::11:
راستش من اصراری روی این گوشی ندارم فقط چون نمونه عکس های آن را دیده بودم و قیمت مناسبی هم دارد انتخابش کردم :40::40::40:
شما اگه پیش نهاد بهتری دارید لطفا راهنمایی کنید فقط خیلی اختلاف قیمت نداشته باشد و کیفیت عکس آن هم بهتر باشد
راستی ممکن است گوشی های K800 که در سال گذشته تولید شده و الان در بازار است آن کیفیت گوشی های قدیمی را نداشته باشد البته متوجه شدم که شما گوشی های جدید را تست نکردید اما واقعا احتمال دارد که اینطور باشد:13::13::13:
من گوشي سوني اريكسون دارم . ميخوام روي فايل ها قفل بزارم تا بقيه نتونن فضولي كنن .
لطفا كمك كنيد از چه برنامه اي استفاده كنم ؟
متشكرم:11:
سلاممن گوشی x10i رو امروز خریدمچطور میشه اون رو آنلاک کنم ممنون میشم یکی کمکم کنه تا 40 هزار تومان جلو بیفتمبلوتوثش رو راه بندازم و ..
مدل گوشیت چیه؟نقل قول:
جاواست یا UIQ ؟
اگه uiq باشه خیلی راحت با برنامه میشه این کار رو کرد.
موفق باشی.
مدل گشيم Sony Ericsson Aino هست .نقل قول:
ممنون
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
راستي از كجا ميشه منوي فارسي نصب كرد روي گوشي Aino ؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
من دیروز گوشی K810 کارکرده گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حالا میخوام قابش رو عوض کنم .
آیا با عوض کردن قاب مشکلی برای گوشیم پیش نمیاد ؟ (مثل پریدن آنتن و ...) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دوربین گوشیم نمیاد . یعنی میاد ها ولی تا صفحه دوربین نشون داده میشه خارج میشه
گوشی 810 هستش و db2010 cid50 red
سلام
من گوشي سوني اريكسون Aino دارم . مي خوام براي فايل ها و فيلم ها و ... قفل بزارم تا فقط خودم بهشون دسترسي داشته باشم . شما چه برنامه اي رو پيشنهاد مي كنيد ؟؟
گوشي من aino هست ولي منوي فارسي نداره . چجوري منوي فارسي بهش اضافه كنم ؟
سلام دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد ! اگه درست جا زده بشـــه !نقل قول:
برای عوض کردن قاب هم یه تعمیرات خوب ببرید دست هر کسی ندید :20:
گوشی شما یه فلش میخـــواد !نقل قول:
سلام
اگه ممکنه یک نرم افزار برای backup گرفتن از از sms های سونی اریکسون معرفی کنید
گوشی من c903 ست.
ممنون : )
سلام قیمت c901 رامیخواستم.
:46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دوست عزیز گوشیه Aino سیمبینه یا جاوا ؟نقل قول:
شما میتونی با پی سی سویت این کارو بکنی ولی از اون راحت تر نرم افزار MyPhoneExplorer هستش که همه جوره کارتو را میندازه :46:نقل قول:
گوشي من سريال چنج هست آيا روشي است كه سريال اون را به سريال اصلي كاتون گوشي تبديل كنم ؟؟؟
چون شنيدم مخابرات ديگه به سريال گوشي گير نميده
كامپيوتر گوشيمو نميشناسه . وقتي كابل رو ميزنم ، هيچ اتفاقي نميفته . چييييييييييكار كنم؟
سلام دوست عزیز با دســـتگاه باکس میشـــه اینکارو کـــرد !!! :46:نقل قول:
1- گوشیت چیهنقل قول:
2- گزینه های رو گوشی میاد یا نه
3- نرم افرارهای مربوط به گوشیت رو کامپیوتر نصبه
4- مطمئنی کابل USB به کامپیوتر نصبه :18:
k800نقل قول:
گزينه ها رو گوشي مياد.
نرم افزار نداره
آره .
منظورم از نرم افزار همون سی دی گوشی بود. کابل usb رو به یه پورت دیگه نصب کن و بعد امتحانش کن اگه نشد نرم افزار usb driver دانلود کن و بعد نصبش کنی مشکلت حل میشه :46:نقل قول:
می شه یکی هم به سئوالای من در مورد ستیو جواب بده.
1-
من یه سئوال دارم.این نرم افزار ضبط صدا که روی کوشی هست وقتی داریم حرف می زنیم با گوشی صدای مکالمه رو ضبط نمی کنه مال شمام اینجوریه؟ باید چیکارش کنم؟
2- وقتی فیلم می گیرم باهاش صدای ضبط شده اش خیلییییییییییی کمه طوری که تا ته که زیاد می کنی تازه کم می شنوی .مال شمام همینه؟ من وقتی می خوام از تی وی فیلم ضبط کنم باید صداشو خیلیییییییییی ببرم بالا تا موقع بازبینی تازه حد معمولی صدا پخش کنه
یه سئوال دیگه ..من کتاب ریختم روش جاواس. حالا نمی شه خوندش یعنی چون دکمه نداره نمی شه صفحه عوض کرد.این چاره ای داره یا باید همشونو پاک کنم؟
پایین صفحه کتابا هم فلش نداره که ببرم صفحه رو جلو
1- امتحان نکردم ولی میتونی از ALON.Software.MP3.Dictaphone.v.2.97_استفاده کنینقل قول:
2- بیت ریت صدای ستیو تو ورژن قبلی خیلی پایینه گوشیتو آپدیت کن
3- بیا به این مسیر منو>تنظیمات> مدیر برنامه> برنامه های نصب شده> حالا برنامه جاواتو پیدا کن> گزینه ها > تنظیمات مجموعه > کلید های روی صفحه نمایش> حالا این گزینه رو بزار رو حالت روشن :46:
موفق باشی :11:
ممنون از راهنماییت. اما اون کلید درست بود اخه تو بقیه چیزا پایینش کلیداش هست حتی تو یه کتابم هست اما تو بقیه اشون نیست...
در ضمن ورژن گوشی جدیده
تو همون مسیر اندازه اجرا شدن برنامه رو کوچیک کن شاید برنامه بزرگ اجرا میشه و جایی به دکمه ها باقی نمونه.نقل قول:
USB DRIVER رو ميشه لينكشو بزاري؟نقل قول:
البته من يه دونه دارم اما نصبي نيستش . نميدونم بايد با هاش چيكار كنم.
اين گوشي من CD نداره . جاي كابل رو بايد 5 تا 6 بار عوض كني تا بالاخره بياد . پدر ادم درمياد .
این نرم افزارو نصب کنی مشکلت حله راستی پسورد فایل: mahdi1360نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/408763569/usb_driver.rar
با سلام به همه دوستان
من یک ویواز خریدم با دو تا مورد برخورد کردم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
1- وقتی تلفن روشن می کنم یعد از لوگوی خود سونی اریکسون که به نمایش در می آد آرم... T-Mobile هم انیمیشن به نمایش در میاد... می شه کاریش کنم ( تلفن رو هنوز آپدیت نکردم )
2-سیم کارت تالیا تو گوشی دارم. بغل علامت آنتن یه پاکت نامه کوچک چشمک میزنه روش میرم می گه SIM Memory Full در حالی که عملا هیچ شماره تماسی تو سیم کارت نیست ( این مساله تو همراه اول ندارم)
از راهنمایتون ممنونم
مسج های که تو سیم کارت Save شده رو حذف کنیـــد :46:نقل قول:
از حضور اساتید سوالی داشتم که واقعا ممنون میشم که بنده رو راهنمایی کنن.
چون قصد فروش گوشی رو دارم و این مشکل بزرگ باعث مفت شدن گوشیم میشه.
و اما مشکل:
از همون روزی که گوشی رو خریدم حروف های فارسی با کلیدها هماهنگی نداشتند.
تا به حال هم به تعمیرگاه نرفته و فلش نشده.
حالا میخوام بدونم که راه حل چیست ؟؟؟
آیا گوشیم باید فلش بشه؟
آیا باید آپدیت بشه؟؟
مشخصات:
sony ercsoin K550i
ممنون............:40:
فرقی نمیکنه دوست عزیز چه آپدیت چه فلش هردو کارتو را میندازه:46:نقل قول:
موفق باشی:11:
من ستیو دارم اما چون ویواز و ستیو تقریبا مثل هم هستند گفتم شاید بتونم کمکت کنم تو تنظیمات ستیو یه قسمتی هست که نوشته(( آرم/یاداشت خوش آمد گویی)) تو این قسمت میتونی اون آرمو خاموش کنی که دیگه نمایش نده یا هرچی که دوست داری مثل عکس یا فیلم یا نوشته به جاش بزاری.:46:نقل قول:
امیدوارم که تونسته باشم کمکت کنم:11:
با اين هم نشد . تو گوشي نشون ميده كه كامپيوتر رو شناخته ولي كامپيوتر نه .نقل قول:
حالا ما آپدیت کنیم یا فلش ؟؟؟؟نقل قول:
اگه آموزش آپدیت رو بصورت تصویری در قالب PDF بزارید
خیلی،خیلی ممنون ...... میشم.
فرقی نمیکنه اگه فلشی که میکنین به روز باشه با آپدیت فرقی نداره اگه نه آپدیت بهتره:11:نقل قول:
آموزش آپدیت:11:
:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=79606
شما با یه کامپیوتر دیگه امتحان کن ببین همین جوریه:13:نقل قول:
شاید مشکل از ویندوز کامپیوتره شایدم کابل گوشیت :41: