خیلی خوشحال شدم :10::11:نقل قول:
واقعا ناراحت شده بودم که رفته بودید.
چقدر به کاربرها بگیم که نمیدونم ....
Printable View
خیلی خوشحال شدم :10::11:نقل قول:
واقعا ناراحت شده بودم که رفته بودید.
چقدر به کاربرها بگیم که نمیدونم ....
مرسی از دوستای گلم.نمیتونم زیر پستاتون تشکر کنم نمیدونم چرا.همینجا تشکر میکنم.
ممنون از لطفتون.اگه بهم آدرس یه جای خوبو بدین یا اینکه جایی اگه فروش اینترنتی داره بهم معرفی کنید ممنون
میشم.یه سوال دیگه از بچه های گل.برند grado پیدا میشه؟خیلی با هدفوناش حال میکنم.مرسی اگه کمک کنید.:40:
نه نیست. این ها تو بازار ایران هستند:نقل قول:
AKG
Audio-Technica
Beyer Dynamics
Creative
Denon
Fostex
JVC
Monster
Panasonic
Philips
Pioneer
sennheiser
Sony
Ultrasone
و چند تای دیگه.
نقل قول:
و ایضاً بنده حقیر:40:
امروز رفتم این فروشگاه مدل 321 رو داشت 65 تومننقل قول:
K321 باز خوبه ولی مدلهایی مثل K330 یا K340 و... اصلا رو گوش راحت نیستند.
یه فروشگاه طبقه همکف بازار پایتخت پشت ویترین کلی مدل AKG داشت قبلا این مدل خاص بازش رو موجود داشت توصیه میکنم یه سر بزنید ایشالا داشته باشه تا پشیونی به بار نیاد.
مدل 315 رو داشت 45 تومن !
چقدر از نظر کیفیت بین این دو تا فرق هست ؟
گوشی های سونی داخل گوشی ها رو توی یکی از مغاره ها دیدم 25 تومن بود
سلام دوستان
من گوشیم ویوازه و کیفت صداش خوب هست ولی ولوم بالایی نداره نه با اسپیکر نه با هدفون
من یه ایرفون تا سقف 20 تومن میخوام:31:(خسیس ام) چی بگیرم؟
ممنون
سلام دوستان
من یه سال و نیمه که akg(k321) دارم.ازش راضی بودم ولی ایراد بزرگی داره تو این یه سال و نیم دوبار گوش چپش از کار افتاد و گارانتی تعویض کرد.حالا برا بار سوم اینطوری شده و گارانتیشم تموم شده-من می خوام یه ایر فون دیگه بخرم میشه راهنماییم کنید که چه مدلی بخرم که کیفیت صداش(تفکیک و بیسش) مثل این ایر فون باشه ولی سگ جون باشه؟
در ضمن این ایرفون همش از گوشم در میومد بعد نیم ساعت استفاده و یکم گوش درد میاورد.
در ضمن من کوانs9 دارم
با تشکر
اگه از صدای گرم و بیس قوی خوشت میاد EP-630 کریتیو (نظر شخصی) یه 8 - 9 تومن هم پس انداز میشه (شوخی ):46:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
سلام دوستان
من یه سال و نیمه که akg(k321) دارم.ازش راضی بودم ولی ایراد بزرگی داره تو این یه سال و نیم دوبار گوش چپش از کار افتاد و گارانتی تعویض کرد.حالا برا بار سوم اینطوری شده و گارانتیشم تموم شده-من می خوام یه ایر فون دیگه بخرم میشه راهنماییم کنید که چه مدلی بخرم که کیفیت صداش(تفکیک و بیسش) مثل این ایر فون باشه ولی سگ جون باشه؟
در ضمن این ایرفون همش از گوشم در میومد بعد نیم ساعت استفاده و یکم گوش درد میاورد.
در ضمن من کوانs9 دارم
با تشکر
کاش یه توضیح راجع به بودجه و سبک های مورد علاقه میدادی
در حالت کلی فقط میشه گفت شما داخل ایران انتخاب هایی از برند های زیر دارید(برای هدفون های تو گوشی)
AKG
Creative
سنهایزر(در مورد اصل بودن شک هست)
سونی
جی وی سی (در مورد اصل بودن شک دارم)
پایونیر (در مورد اصل بودن شک دارم)
البته برند های دیگری هم هست که دوستان میتونند راهنمایی کنند فقط سراغ فیلیپس نرو.
----------------------------------
راستی غیر از نمایندگی Audio Technica که 4 - 5 مدل هدفون داره یه فروشگاهی هم تو پایتخت هست که چند تا مدل دیگه هم داره خوبیش هم اینه که همه هدفون هاش رو باز میکنه میده تست کنی ( یکسری تست باز داره)
فقط مطمئن نیستم اصل باشه دیا نه.
با سلام
من قصد خرید یک هدست بی سیم را دارم که قابلیت اتصال به LCD را داشته باشد از طریق usb . چون می خوام وقتی که قصد دارم از صدای خود تلویزیون استفاده کنم قرار نباشه که مدام هدست رو از LCD جدا کنم و دوباره وصل کنم . هدفم هم تنها استفاده از هدست برای تماشای مسابقات فوتبال است . شما چه مارکی رو پیشنهاد می کنید ؟ البته تا سقف 40 تومان .
ممنون
1) lممنون از راهنمایینقل قول:
2)راستش ندیدم میشه لینک بدید یا توضیح
3(اخه تو امازون زده 199.99 که همون 200 هست بازم حرفه شما درست تره !:46:
ببخشید من اصلا با اصطلاحات آشنا نیستم.
یه هدست بره کامپیوتر میخام.از اینا که خواننده ها میذارشون رو گوششون.
ولوم بالا نمیخاد.فقط کیفیت صداش خوب باشه و مقاوم!!!باشه.
قیمت هم تا 30 ولی اگر بالاتر باشه خیلی بهترمیشه اونم بگید.ممنون
لینک که اگه همین تاپیک رو 20 - 30 صفحه آخرش رو یه نگاه بندازی حتما چند بار صحبت شدهنقل قول:
اما اگه خلاصه بخوام بگم:
1-هدفون های beats بیشتر جنبه فشن و تبلیغاتی دارند و از نظری کیفیت و اصالت صدا اصلا و اصلا و اصلا با هم قیمت های خودش قابل مقایسه نیست ( و حتی ارزون تر از خودش ) - زیاد وارد بحث فنی نمیشم.
2-شما کمتر منبع معتبری رو پیدا میکنید که این هدفون رو تایید کرده باشه.
3- به این نکته بالا این رو هم اضافه کن درصد بسیار بالایی از هدفون های موجود ( چه در ایران و چه در خارج از ایران ) اصل نبوده و تقلبی میباشند.
4-تازه برای این هدفون نسبتا بی کیفیت و با احتمال بالای غیر اصل بودن شما باید داخل ایران خیلی بیشتر از قیمت جهانی رو پرداخت کنید.
5-این چیزی که میخوام بگم نظر شخصی است و قصد توهین به کسی رو ندارم. از نظر من افرادی سراغ این برند میروند که براشون صدا مهم نیست و قصد پز دادن و یا جلب توجه رو دارند. ( البته بسیاری از افراد هم از بی اطلاعی و حجم زیاد تبلیغات در کلیپ های خارجی جذب این برند میشوند)
من خودم قبل از اینکه با این بخش و چند سایت خارجی آشنا بشم خیلی از برند ها رو نمی شناختم و خیلی هم از BEATS خوشم میومد اما قبل خرید بهترین و بهترین کار تحقیق در مورد کالای مورد نظر هست.
کم نیستن کسانی در این بخش که قصد خرید Beats داشتند اما با کمی تحقیق نظرشون عوض شد.
فکر کنم کافی باشه.
دم شما گرم از بابت راهنمایینقل قول:
بودجه 50 تا 70 تومن
من دوست دارم آهنگ را با بیس گوش بدم و سر درد نگیرم تفکیک صدا هم برام مهمه-
آدرس اون فروشگاه ها را برام بفرست اگه زحمتی نیست (یعنی کدوم طبقه و پلاک)
من خودم با تجربه هایی که دوستان دارن به این نتیجه رسیدم که Creativeمدل 830 یا 630 بگیرم -حالا باز تجربه شما بیشتر شما کدوم رو پیشنهاد می کنین؟
قیمت این مدل ها رو که گفتم حدودا چقده؟
شرمنده که سوالام زیاده نمی خوام حالم گرفته شه با یه هدفون مزخرف
سبک هایی که گوش میدم (راک-پاپ راک-پاپ-راک-متال-گوتیک راک-و.........)
من سعی کردم با خطکشی جدا کنم اما نشد. اون قسمت دوم ربطی به سول شما نداشت فقط اطلاع رسانی بود.نقل قول:
مدل های مذکور تو گوشی نیستند.
من هم پیشنهادم 830 هست. چون هدفون با کیفیتی است (در قیمت خودش) من دوسال دارم استفاده میکنم و هنوز سالمه.
بیس خوبی داره ولی بوم بومش به شدت 630 نیست ( من 830 رو بیشتر میپسندم)
تفکیک و پاسخ فرکانسی هم بد نیست. البته دوستان با تجربه نظرشون این هست که مدل های سونی صدای شفاف تری دارند. اما من صدای گرم کریتیو رو به سونی ترجیح میدم ( نظر شخصی ).
کلا از نظر من بهترین هدفون تو گوشی زیر 100 تومن داخل ایران 830 کریتیو.
نه اینکه بقیه بد باشه اما نسبت به قیمت و نوع کاربرد عامه پسند تر است.
البته منظورم بری گوش کردن روزمره موزیک هایی از سبک های پاپ ، راک ، الکتریک و مشتقات این سبک ها و سبک هایی از این قبیل.
خب دوستان من رفتم امروز EARPHONE خریدم
دیدم این مدلهای AKG رو گوش خوب قرار نمیگیرن قیمتشونم تو ایران بالاست
رفتم یه سونی گرفتم ! توش 2 جفت سری اضافه داره!
25 تومن!
برای MP3 خوبه
روش نوشته COMFIT
البنه به نظر من ep550 هم خوبه...طراحیش هم قشنگه...نقل قول:
اگه از صدای گرم و بیس قوی خوشت میاد EP-630 کریتیو (نظر شخصی) یه 8 - 9 تومن هم پس انداز میشه (شوخی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من قصد خرید یک هدست بی سیم را دارم که قابلیت اتصال به LCD را داشته باشد از طریق usb . چون می خوام وقتی که قصد دارم از صدای خود تلویزیون استفاده کنم قرار نباشه که مدام هدست رو از LCD جدا کنم و دوباره وصل کنم . هدفم هم تنها استفاده از هدست برای تماشای مسابقات فوتبال است . شما چه مارکی رو پیشنهاد می کنید ؟ البته تا سقف 40 تومان .
کسی نمی تونه راهنماییم کنه ؟؟؟؟!!
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اگه از صدای گرم و بیس قوی خوشت میاد EP-630 کریتیو (نظر شخصی) یه 8 - 9 تومن هم پس انداز میشه (شوخی )
من با بیس خیلی حال می کنم
فقط همین مدل؟
ببخشید من اصلا با اصطلاحات آشنا نیستم.
یه هدست بره کامپیوتر میخام.از اینا که خواننده ها میذارشون رو گوششون.
ولوم بالا نمیخاد.فقط کیفیت صداش خوب باشه و مقاوم!!!باشه.
قیمت هم تا 30 ولی اگر بالاتر باشه خیلی بهترمیشه اونم بگید.ممنون
دوستان یه جوابی بدید دییگه!!!
خواننده ها هدفون استفاده میکنند و هدفونهاشون به مراتب از 30 تومن قیمتشون بیشتره.نقل قول:
شما از بین برندهایی مثل A4TECH و Philips میتونید گزینه های مناسبی بنا بر بودجه خودتون انتخاب کنید.
از شما خواهش میکنم که پست تکراری ندید
پس شما دنبال هدست هستید؟!نقل قول:
معمولا هدست ها تو محدوده قیمت پایین کیفیت مطلوبی ندارند و تازه خوبهاشون هم برای صدای بازی وفیلم مناسبتر هستند.
برندهایی مثل Creative ,Logitech ,Razar ,Farasoo,Genius, تو بازار هست.
اونی که دوستان میگن بده منظورشون هدفون هست نه هدست و گفته دوستان این هست که فیلیپس به صورت خاص مناسب برای گوش دادن به موسیقی نیست.
شما میتونید برای آشنایی بیشتر مقوله هایی که برای شما شفاف نیست رو با مطالعه مطالب مرتبط با نیاز خودتون که در تاپیک زیر هست اطلاعاتون رو کامل کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485633
خیلی ببخشید بعد از خوندن اون تاپیک تازه فهمیدم چی میخوام.
بودجه حدود 30 تومن.
هدفون معمولی.
کاربرد همه چی.
اختیار دارید.نقل قول:
Sony MDR-XD200 با هزینه 28 هزار و پانصد تومن به دید من گزینه خوبی هست.
سلام به اساتید عزیز
من یک j3 cowon دارم و دنبال یه هدفون مچ باهاش میگردم.
استایل موسیقی:متال-راک-کانتری
هزینه:تا60 تومان
1-کیفیت بالا تو صداهای بلند و قابلیت تفکیک صداها
2-in_ear
3-صدا به اطراف پخش نشه
*کیفیت مدل های sony چطوره؟
*کیفیت خود هدفون j3(!!)رو تا چه حدی در مقایسه با برند هدفون های دیگه میدونید؟(از لحاظ کارایی و قیمت به کدوم برند میتونه برسه)::31:
*.خود ce1 cowon رو چطور میبینید؟
تشکر....:11::5:
نه هدفون خودش خوبه نه هدفون داخل گوشی که تازه داخل بازا شده. اصلا درباره این هدفونهای داخل پک فکر هم نکن به هیچ وجه قابل قیاس نیست.نقل قول:
نمیتونی کمی بیشتر صبر کنی 170 تومن هزینه کنی؟ اون هم روی گوش؟ :31: البته حالا چه بخوای چه نخوای شاید اصلا شرکت موجود نداشته باشه تا یه هفته پیش 3 تا موجود داشت.
داخل گوش Sony EX300 بود انگار دیگه وارد نمیشه. AKG k321 که متاسفانه جنس سیمش خوب نیست.
مدلهای دیگه ایی هم هست که یا به بودجه شما نمیخوره یا کیفیت مطلوبی نداره.
شاید هم چیز دیگه ایی باشه و من مطلع نباشم.
پس چی بگیرم بلاخره!!!!!؟:46:نقل قول:
نه بابا رو گوش حال نمیده.واسه بیرون میخوام....
akg رو شنیدم واس متال و راک زیاد خوب نیست که....:8:
یه چند تا اپشن مشتی به ما بده بریم فردا بگیریم.:8:
دوستان همگی لطف کنن راهنمایی کنن...
نقل قول:
راستش اول بگو منظورت از راک و متال چیه ؟ این رو میگم چونکه اینجا زیاد شنیدم که بچه ها میگن راک و متال رو با بیس دوست دارن
یا برای راک و متال و پاپ تقریباً یک سبک هدفون معرفی میکنن ( البته این مسئله از عجایبه برای من )
حالا اگر با بیس دوست داری ep830
اگه ..... همون akg یا سونی
:46:نقل قول:
مگه راک و متال منظور میخاد برادر!!!!:10:
اگه بخوایم جزیی بشیمو به شاخه ها بریم بیشتر نطرم رو heavy metal و power metal ;i هست. میخواستم سبک ها رو با استایل ها بگم اما دیدم یه جا گفته شده واسه راهنمایی بهتر بهتره سبک رو بگی و جرئیات و شاخه های اون سبک رو نگید،که .....
مسلما بیس نقش اصلی رو داره تو این استایل..
اما خب یه بار دیگه شرایط رو میگم.
کلا اکثر سبک ها رو گوش میدم اما،بیشتر به...
سبک موسیقی:متال(Power metal,Heavt metal,Death Metal)-راک(ُُScottish rock,Blue Rock, classic rock)-کانتری(Country-Pop,Contemporary)
2-in_ear
3-صدا به اطراف پخش نشه
میدونم تو این رنج قیمتی که گفتم تفکیک صدا به اون صورتی که باید باشه نخواهد بود اما خب میخوام حده اقل به اون استاندارد یه مقدار نزدیک تر ابشه...
سلام دوستان:20:
قصد خرید یه هدفون باسیم، با در نظر گرفتن شرایط زیر رو دارم، لطفا راهنمایی کنید:
۱- حداکثر بدوجه من 70 تومن
2- ظاهر هدفون زیاد برام مهم نیست البته راحت باشه در عین اینکه زیاد سنگین نباشه
3- کاربردش برای من بیشتر تو بازی و تماشای فیلم هست، میخوام بتونه صدای 7.1 یا 5.1 رو ایجاد کنه
4- خیلی ممنون:11:
توی ایران به تجربه متوجه شدم که منظور می خوادنقل قول:
مخصوصاً این سبک
اون که درست ، نیازی به گفتن زیر شاخه نیستنقل قول:
اگه بخوایم جزیی بشیمو به شاخه ها بریم بیشتر نطرم رو heavy metal و power metal ;i هست. میخواستم سبک ها رو با استایل ها بگم اما دیدم یه جا گفته شده واسه راهنمایی بهتر بهتره سبک رو بگی و جرئیات و شاخه های اون سبک رو نگید،که .....
سبک موسیقی:متال(Power metal,Heavt metal,Death Metal)-راک(ُُScottish rock,Blue Rock, classic rock)-کانتری(Country-Pop,Contemporary)
و
ولی این سبک و طرفداراش چیزی نیستن که روی کاغذ بشه توصیفشون کرد ، ممکنه دو نفر اسماً ترش متال گوش بدن ، ولی سلایق موزیکشون و سطحشون زمین تا زیرزمین متفاوت باشه
اون جمله که گفتم منظور رو دقیق بگو ، دقیقاً به همین خاطر بود که گفتی راک - متال ، و من شک کردم که آیا سبک دیگه هم گوش میدی یا نه
اگر از اول اونیکی ها رو هم می گفتی ، با خیال راحت ep-830 رو معرفی می کردم
مطمئناً بیس (اون مفهمومی که بیس توی سبک های پاپ ، کانتری و ... داره) کم رنگ ترین نقش رو داره تو این استایلنقل قول:
مسلما بیس نقش اصلی رو داره تو این استایل..
اینی که گفتم رو به کسایی میگن که فقط راک - متال گوش میدن ، برای همین خواستم منظورت رو روشن بگی
بیسی که توی سبک راک مورد نیازه کلاً متفاوت از بیس سبک های پاپ و کانتری و ... هست
توی راک ، شفافیت از مهمترین مسائله
راحت بگم این توصیه (شفاف بودن صدا ، کم بودن بیس ، سرد بودن صدا)، برای راک و متال اصیل صادقه ، نه چهار تا جوون که دور هم جمع شدن و گروهی تشکیل دادن و به اصطلاح دارن راک یا متال کار میکنن( در اصل دارن شلوغ بازی در میارن)
بر همین اساسه که سبک هدفون مورد نیاز برای راک و متال رو خیلی خیلی شبیه به سبک هدفون مناسب برای موسیقی کلاسیک توصیه می کنن و برای هر دوی این سبک ها هدفون های خیلی نزدیک به هم ، توصیه می کنن.
نقل قول:
گزینۀ 3 کاملاً کنسله
اینا همشون مجازین و 7.1 واقعی با هدفون معنایی نداره
بهترین حالت خرید آمپلی مخصوص برای انجام اینجور شبیه سازی هاست ، که با هزینۀ هدفون اگر جمع بشه خیلی بیشتر از 70 تومن آب میخوره
راستی ، بیا اینجا رو بخون
البته اون دوستی که این سوال رو کرده بود مثل اینکه وحشت کرد و دیگه پیداش نشد :31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6427802&postcount=3996
اینی که اونجا نوشتم کاره اصولی هستش ، اگرم کار غیر اصولی میخوایی ، فقط یک هدفون بگیر که sound stage خوبی داشته باشه
بازم میگم ف هر هدفونی که اسماً نوشته باشه 3d میتونه به کارت بیاد
ایجا چند تا مدل جدید هست
توی آمازون هم سرچ کوچولویی کردم اینا رو پیدا کردمکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6425873&postcount=66
ولی کاره اصولی و درست درمون همونه که یک هدفون خوب جدا بخری ، بعد آمپلی فایر های مخصوص اینکار رو هم جدا بخریکد:http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Sound+Blaster+Tactic3D+Headsets&x=0&y=0
چیز مهمی نیست دوست من،اما اگه بخوایم در مورد نقش بیس بگیم زیاد با هات موافق نیستم.( نقش مهم بیس رو در jazz میزاریم کنار)، حالا تو سبک های راک رو نمیگم اما به خصوص تو متال نقش بیس به مراتب بیشتره..حالا میشه یه مقدار شاخه های نوردیک و بلک رو از این قضیه مستثنی کرد چون یه مقدار کم رنگ تره نقش بیس(البته مطلق نیست).که حالا این موضوع کلا خارج بحث تایپیک هست.نقل قول:
الان رفتم یه review از این هدفونی که معرفی کردی رو دیدم اکثرا نطر مثبتی رو داشتن البته در حد خود این هدفون.
پس با این اوصافی که میگی دنبال سونی نرم دیگه؟
اگه بتونی محل خرید تو تهران رو واسم پی ام کنی خوب میشه...
ممنون
این جمله ،نقل قول:
و
نشون میده که خودت داری میگی حرف من درست بوده :31: ( پست قبلیم رو دقیق تر بخونی می فهمی منظورم چیه)نقل قول:
حالا تو سبک های راک رو نمیگم اما به خصوص تو متال نقش بیس به مراتب بیشتره..
من گفتم سلیقۀ موسیقیایی کسایی که فقط راک - متال گوش می دن با اونایی که علاوه بر راک-متال سبک های دیگه رو هم گوش میدن کاملاً متفاوته
برای همین گفتم
از طرفی گفتم اونایی که سبک های دیگه هم گوش میدن سلیقشون متفاوته ( البته من در مورد شنوندۀ ایرانی با احتمال زیاد این رو می گم ، نه همه جای دنیا )نقل قول:
اینی که گفتم رو به کسایی میگن که فقط راک - متال گوش میدن
بر همین اساس من به شما توصیه کردم که ep830 مناسب تره و این رو گفتم:
بازم میگم توی کل دنیا مثلاً وقتی می خوان حتی به کسی هدفون 1000 دلاری هم توصیه کنن میگن ، اگر سبک های پاپ ، ترنس و ... گوش میدی برو سراغ beyerdynamic t1 و اگر راک - متال یا کلاسیک گوش میدی برو سراغ گرادونقل قول:
اگر از اول اونیکی ها رو هم می گفتی ، با خیال راحت ep-830 رو معرفی می کردم
حالا اگر علاقه مندی توی سایت هد فای در مورد خصوصیات هدفون های گرادو بخون که چقدر ...
حالا که صحبت زیاد جلو رفت ، یک تجربۀ شخصی از نحوۀ استفادم از ep830 بگم
من آی تاچ دارم
همه میدونن که صدای این پلیر تقریباً سرده ، و کلاً غربی پسنده و زیاد به درد آهنگ های بیس دار نمی خوره ؛ در کل در مقابل رقباش تأکید واقعاً کمتری روی بیس داره
یک هدفون ep830 هم داشتم
که بیس جالبی داره ، در مقابل همخا نواده های خیلی ارزونترش ، به شدن بیس کمتری داره
حالا نحوۀ استفادۀ من ،
وقتی به پلیر وصل میکردم اکولایزر آیپاد رو روی bass reducer میزاشتم ، ولی بازم اذیتم می کرد ، چونکه بیسش به نظرم مانع از شنیدن صدای سازها میشد
این تجربه رو به هرکسی که فقط راک - متال یا کلاسیک گوش بده من میگم ، ولی گفتم که اگر چیزای دیگه هم گوش بده نه
قضیه فرق میکنه
کاملآ با قوی بودن بیس 830 موافق هستم اما نباید فراموش کنیم که 830 با اینکه یکی از محصولات خوب کریتیو هست و %100 مناسب سبکهای الکترونیک و %80 مناسب برای پاپ و راک ، ولی به نظرم این هدفون مناسب سبکهای متال نیست چون طیف فرکانسی صداهای گیتار الکتریک اغلب از نظر صوتی در محدوده فرکانسی مید قرار دارند و متاسفانه به دلیل اینکه اولویت صوتی830 در صدای بیس بوده و صدای بیس قوی نیازمند ممبران یا پرده درایور با حالت ارتجاعی گسترده و مگنت (آهنربای) قوی هست که خود این دو عنصر معایبی مثل:نقل قول:
1. سختی کنترل و ثبات مکانیکی ممبران
2. عدم پخش طیف فرکانسی گسترده
مگنت قوی باعث افزایش دقت در صدا خواهد شد اما ترکیبی از مگنت قوی و ممبران با حالت ارتجاعی باعث عدم دقت در کنترل دقیق وضعیت مکانیکی ممبران هنگام جابجایی ممبران شده در نتیجه صدا با اعوجاج بالا تولید میشه و هر چه فرکانسهای اعمال شده به درایور هدفون هم مرز به محدوده های 9 گانه طیف فرکانس شنوایی باشه این اوضاع بدتر خواهد شد
مجموعه این مسائل + هزینه تولید باعث شده که کریتیو تصمیم بگیره که با چشم پوشی کردن از بخش عمده ای از طیف فرکانس شنوایی که یک هدفون معمولی به راحتی قادر به پخش آن هست ، بتونه هدفونی ارزان ولی کاملآ مناسب سبکی یا سبکهای خاص همچون سبک الکترونیک ارائه کنه.
علت حذف کردن (تضعیف) فرکانسهای مید در 830 به خاطر به حداقل رسوندن همون اعوجاجی هست که اشاره شد. به هر حال با توجه به این حذف همچنان فرکانسهای بالا هنگام اجرای همزمان ، دو صدای بیس و های دچار تداخل شدید هستند که در سبکهای الکترونیک به دلیل دیجیتالی بودن اصوات این مسئله باعث تولید یک حالت جدید و خوشایندی از صدا میشه و صدای دیجیتالی از بی رنگی و خشکی ذاتی جدا میشه و حاصل اون یک افکت کاربردی هست که خوشبختانه جزء جدا نشدنی سبک الکترونیک هست و شنونده این صدای جدید رو بخشی از میکس میدونه(منظور با اعوجاج یا همون THD)
البته با کاهش حتی بیش از اندازه بیس به هیچ عنوان قادر به بدست آوردن طیف مناسب متال به اون شکل واقعی با این هدفون نخواهیم بود چون فیزیک داریور هدفون کاملآ مید رو بسته و شما عملآ با کاهش بیس جدای از کاهش مید ، بیس را هم کاهش داده ولی های به قوت خودش باقی هست و حتی با کم کردن سطح های و یکدست کردن طیف فرکانسی 830 عملآ صدایی رو خواهید شنید که قابل تحمل برای هیچ سبکی نخواهد بود و این صدا چیزی جزء هارش(همون اصطلاح بیزار کننده برای متال پرستاه که معنی فارسی اون میشه جیغ کشیدن یا به عبارتی ساده تر شنیده شدن صدای جیغ از هدفون زمانی که صدایی با فرکانس مید و با شدت معمولی از هدفون در حال پخش هست) نخواهد بود.
و اتفاقی که هنگام استفاده این هدفون در سبکهای غیر خواهد افتاد کاملآ بستگی به شرایط تونالیته و فرکانسی تراک موسیقی داره مثلآ ممکنه برای یک تراک کاملآ راضی کننده به نظر برسه اما برای دیگری . . .
در آخر نهایتآ فرکانس قابل پخش یک هدفون رو بیش از 6db تنظیم نکنید و سعی کنید با حداقل تنظیمات اکولایزر به نتیجه برسید.
شما هم موفق باشید.
تشکر که فعلا نمیتونم از پستاتون بزنم اما مممنون از همه و rezaomido عزیز و این رویوی کاملت....
من کارم عجله ای بود و این طور که بوش میاد فعلا بهتره صبرکنم که یک اپشن مناسب رو هم شما در کنار دوستان دیگه بهم بدبد.
به پیشنهاد rave عزیز دنبال رویو های زیادی از این محصول رفتم اما یه مطبی که از یه رویوی منتقدانه دیگه دیده بودم هم دارم و اتفاقا اونو سیو کردم که تو قسمتی از این رویوی شخصی و مطمئنا تجربی و غیر تخصصی میگه:
The Creative EP-830s are badly designed. It is as simple as that.
The sound reproduction can be forgiven. Definitely weak on bass but the mid range is clear and highs dont screech. What cant be forgiven is the form factor.
منتظر پیشنهاد rezamido هم هستم.
سلام. من یه چند صفحه قبل روخوندم دیدم همه هدفونها از دم بالای صد هزار قیمت دارن.
من یه هدفون in ear تا قیمت 30 هزار تومان برای گوشی خودم ویواز میخوام.
قبل از این یه هدفون فیلیپس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتم که نابود شد.
دوستان یه هدفون خوب برای
گیم ps3
و موزیک که 10 درصد برای موزیک هست بیشتر برای گیم میخواهم
تا سقف 50 هزار تومان دوستان با سیم و بی سیم فرقی نداره فقط با سیمش سیمش بلند باشه
من چون اصلا سر در نمیارم دوستان اگر ممکنه کمک کنید ؟؟؟؟
باتشکر
سلام. کریئیتیو HQ-1400 م رو گرفتم. چیز خوبیه و راحت هم هست. :8:
ضمنا یه سوال: امپدانس هرچی بالاتر باشه حداکثر صدایی که هدفن میتونه تولید کنه بیشتر میشه؟
اصلاً ربطی ندارهنقل قول:
لینک زیر اطلاعات محدود ولی کار راه بندازی داره
کد:http://www.head-fi.org/wiki/headphone-impedance
لینک زیر رو هنوز خودم نخوندم :31:
(تنبلم :19: )
کد:http://www.soundonsound.com/sos/jan03/articles/impedanceworkshop.asp
دوستان سلام
یه هدفون ارزان می خوام که میکروفون خوبی هم داشته باشه، برای ضبط صدا لازمش دارم
علی علی
خواهش می کنم دوست مننقل قول:
به تجربه تا به حال اکثر تراکهای سبک متال که شنیدم و بسیار کیفیت پایینی داشتند شاید یک دلیلش این باشه که کیفیت رکورد برای دوستداران این سبک چندان مهم نیست(بر خلاف سبکهای نزدیک) و بیشتر اجرای زنده (Live) اولویت داره و متاسفانه تراکهایی که به دست ما می رسه رکورد زنده هست که مطمئنن کیفیت بسیار پایینی دارند. ضبط هنگام اجرای این سبک که سراسر جنجال و شلوغ هست هر چند خروجی گیتار الکتریک که بخش عمده یا به عبارتی پایه و اساس این سبک هست کاملآ ایزوله نسبت به محیط اطراف هست اما باز هم Audio man ترجیح میده که صدای گیتار رو از صدای سیستم صوتی سالن و با تمام هیاهو و هیجانات اون ثبت و ضبط کنه.
به هر حال این روش ضبط برای این سبک خاص بخش عمده کیفیت را دچار اشکال میکنه و در انتها هدفون تعیین کننده هست که نظر شخصی من نوعی استفاده از هدفون مانیتور هست که مدلهای تو گوشی اون هم قیمت بالایی دارند و هم اینکه برای ساعتهای طولانی مناسب نیستند.
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
اگر از صدای بیس خوشتون میاد یکی از مدلهای کریتیو (ترجیحآ EP-830 هر چند کمی از بودجه شما بالاتره) در غیر اینصورت سونی Sony Mdr-Ed12
اگر از یک هدفون معمولی خوب نگهداری بشه می تونه به راحتی چند سالی کار کنه البته معمولآ تمامی هدفونهای ارزان قیمت بعد از استفاده طولانی دچار اختلاف صدا چه از نظر توان و چه از نظر فرکانس در هر گوشی شده(عدم بالانس) و معمولآ بالانس فرکانسی زودتر از بالانس توانی اتفاق خواهد افتاد که این اتفاق کاملآ بستگی به شدت صدای اعمال شده یه هدفون داره
هر چند که برای کاربر آماتور تشخیص عدم بالانس فرکانسی بسیار مشکل هست اما گوش حساس یک کاربر آماتور به راحتی چند دسی بل عدم بالانس توانی را تشخیص میده به عبارت ساده تر همون اشکالی پیش میاد که کاربر عنوان میکنه که اول صدای هر دو گوشی هدفون خوب بود بعد یکیش کمتر شد.
شما هم موفق باشید.
دوباره ممنوننقل قول:
حالا میتونی چند مدل رو پیشنهاد بهم بدید که لا اقل به استانداردی که میگید یه مقدار نزدیک باشه؟و تقریبا رضایت نسبی رو با توجه به اولویت هام داشته باشم.
با توجه به این شرایطی که شما میفرمایید دوست من،هر چند که مطمئنا به حدی که شما میفرمایید نمیرسه اما حالا رنج قیمت تا100 تومان هم موردی نداره.نقل قول:
اما خب یه بار دیگه اولویت ها رو میگم.
2-in_ear
3-صدا به اطراف پخش نشه
پلایر:J3 Cowon
ممنون