دکمه رو نمیدونمنقل قول:
ولی وضعیت خط در یک کلام عالی هست
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
دکمه رو نمیدونمنقل قول:
ولی وضعیت خط در یک کلام عالی هست
این وضعیت خط منه. دوستانی که اطلاع دارن بگن خوبه یا نه. قطع و وصل و اختلالاتی دارم ولی نمیدونم از طرف منه یا
isp
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
این وضعیت خط منه. دوستانی که اطلاع دارن بگن خوبه یا نه. قطع و وصل و اختلالاتی دارم ولی نمیدونم از طرف منه یا
isp
Attenuation (dB):
دوستان این مقدار به نویز ربطی داره؟
کیفیت خطت خیلی عالیهنقل قول:
ولی ریت خطت روی 22 مگه و خط نمی کشه زنگ بزن بگو کمش کنن روی 16 بیارنش عالی میشه
در واقع سیگنال از دست رفته هست از روش میشه حدود کشش خط رو معین کردنقل قول:
مثلا خطی که Attention روی 43 باشه نهایتش هر کار کنی بیشتر از 8 مگ نمی کشه
یعنی این قطع و وصل های لحظه ای بخاطر rate هست؟ میترسم 2020 خوزستان بزنه خراب ترش کنه
ارهنقل قول:
الان سرعت دانلودت چنده؟
چیپ مودمت برودکامه؟
مثلا ممکنه با پوسیدگی سیم های مخابراتی این عدد بره بالا ؟نقل قول:
با پوسیدگی یا قطعی سیمها میره بالانقل قول:
ولی اگه نویز بر اثر برق باشه تغییری نمیکنه
مودمم تندا 151 و روش نوشته برودکامه. اینترنت مخابراتم. .کابل تلفن چند متری از پیش کابل برق رد میشه. آیا تو نویز تاثیر داشته؟ و یه نکته مهمتر اگر rate رو کم کنن آیا سرعتم کمتر میشه؟ نکنه کم شه؟!نقل قول:
1 مگ دارم و دانلود حدود .230
اینم جدول کاملتر
خوب منم بخاطر همین پرسیدمنقل قول:
اگه ریت رو کمتر از 2.5 مگ قرار بدن سرعتت کم میشه
با کاهش ریت. اس ان ار میره بالا و دیگه قطعی نداری
خطت مشکلی نداره اون قمستی هم که کنار کابل برقه موردی نداره
ولی یه راه حل داری (غیر از کاهش ریت)
چون مودمت برودکامه خودت میتونی با نرم افزار Dmt ریت رو کاهش بدی و به احتمال زیاد مشکل قطعی حل شه
*البته در هر بار خاموش و روشن کردن مودم باید از اول نرم افزار رو ست کنی
سلامنقل قول:
شما خط ات مشکلی نداره، به این دلیل snr اومده پایین چونکه خط ات روی 22 مگ بسته شده ! با توجه به سرعت دانلودی که داری ISP به صورت نرم افزاری سرعت شما رو روی 2 مگ محدود کرده واسه همین 20 مگ دیگه اش الکیه ! کیفیت خط ات ام عالیه ! چونکه خط ات 22 مگ رو داره میکشه !
زنگ بزن پشتیبانی بگو خط ات رو زیر 10 مگ ببندن. فکر میکنم SNR قطعا میاد بالای 20 . نویز روی خط شما به خاطر مشکلات سیم کشی نیست. به خاطر اینه که خط روی پهنای باند زیاد بسته شده و هر چی پهنای باند بره بالا نویز ام بیشتر میشه و SNR میاد پایین.
ISP به دو صورت خط رو تنظیم میکنه. یا میذاره روی تنظیمات داینامیک که در این صورت تا هر چقدر که کیفیت خط جواب بده و مودم بکشه، بهت پهنای باند میده . یا تنظیمات به صورت استاتیک هست یعنی یه پهنای باند خاصی رو به شما اختصاص میدن.
اگر چیپست برودکام داره مودمت میتونی با نرم افزار DMT ریت رو کم بکنی در نتیجه SNR میاد بالا. ولی به نظر من بهتره که زنگ بزنی ISP چونکه دیگه مجبور نیستی هر دفعه دوباره ریت مودم رو ست کنی.
سلام ببخشید پریز تلفن ما مشکل داشت و حتی تلفن هم خش خش می کرد که با کلی عیب یابی فهمیدم مشکل از پریز هست رفتم پریز نو خریدم و حتی خش خش تلفن هم رفع شد ولی مشکلم اینجاست که چرا SNR Margin Down Stream دائما در حال نوسان است اوایل خوب بود بین 17 تا 20 متغیر بود ولی گاهی تا زیر 10 هم نوسان می کند تمام چیزهایی که در اینترنت هم گفته شده که موجب کم شدن snr میشود را هم رعایت کرده ام ولی علت تغییرات snr را نمیدانم؟ممکن است به خاطر زیرساخت و یا از isp باشد؟
در ضمن سرویس بنده هم 2 مگ از پارس آنلاین است ولی چون snr خطم یه زمانی به عدد 35 رسیده خود شرکت، خطم را روی 9مگ بست ولی همیشه 9مگ نیست و دائما در حال نوسان است
در واقع چه عللی باعث میشه که بدون هیچ تغییرات آب وهوایی و همچنین بدون تغییرات فیزیکی مربوط به مودم وکابل و...snr تغییر کنه حتی عدد 41 را برای snr داشتم ؟آیا اینکه مسیر اینترنت از سمت عمان باشه یا سمت ترکیه روی عدد snr تاثیر دارد؟
این هم اطلاعات مودم در لحظه نوشتن پست ساعت 00:40
Attenuation Down Stream=28
Attenuation Up Stream=21
SNR Margin Down Stream=6.4
SNR Margin Up Stream=1.4
Up Stream=639 kbps
Down Stream=2107 kbps
الان ساعت 7 صبح رفتم با کابل و مودم ور رفتم و گوشی رو هم به اسپلیتر وصل کردم قبلا وصل نبود اطلاعات تغییر کرد
Up Stream=1021
Down Stream=9215
Attenuation Down Stream=26
Attenuation Up Stream=18
SNR Margin Down Stream=20.4
SNR Margin Up Stream=12.7
علت این تغییرات فقط ور رفتن با کابل و سیم بوده یعنی؟
در ضمن فکر نکنم تغیرات snr ربطی به مسیر داشته باشه چون روز قبلش هم از فرانسه و سوئیس بوده ولی snr هم زیر 10 بوده الان هم که به 20 تغییر کرده هم از فرانسه و سوئیس میگذره
راستی رطوبت هم بر نویز تاثیر میذاره؟آخه ما ساکن شهر بندر امام خمینی هستیم و خواه یا ناخواه همیشه رطوبت ولو ناچیز در هوا هست و شبها که رطوبت کمی بیشتر میشه این عدد snr هم افت پیدا می کنه ولی در روزبدلیل تابش آفتاب دوباره عدد snr زیاد میشه الان که ساعت 8 صبح شده snr down شده 22 یه بار هم ساعت 2 ظهر 35 شده بود
ممنون میشم بگید علت اصلی تغییرات snr چیست
دوستان الان ساعت 11شب است ولی دوباره snr تغییر کرد و به عدد 6 رسید؟واقعا علت این همه نوسان در طول یک روز چی میتونه باشه؟
به علت تکراری بودن حذف شد با سپاس
سلام خط شما ویژگی های یک خط با کیفیت را دارد می توانید با پشتیبانی شرکت تماس بگیرید و بگید در صورت امکان پهنای آن را زیاد کنند در حال حاضر روی 4مگ بسته شده
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام خط شما ویژگی های یک خط با کیفیت را دارد می توانید با پشتیبانی شرکت تماس بگیرید و بگید در صورت امکان پهنای آن را زیاد کنند در حال حاضر روی 4مگ بسته شده مثلا خط بنده با وجود snr پایین در حدود 6 روی 512 بسته شده بود که از طریق عیب یابی و نویزگیری خط عدد snr را به 35 افزایش دادم و شرکت پارس آنلاین خطم را روی 9 مگ بست
سلام دوست عزیز شما برای افزایش snr نباید روی 2 مگ میبستین چون با توجه به اطلاعات داده شده حداکثر پهنای باند شما روی 2740 است و خط شما کشش 5 مگ را ندارد برای اینکه کشش 5مگ را داشته باشید باید snr را افزایش دهید به مقاله زیر توجه کنیدنقل قول:
کارشناسهای مخابرات یه بدی دارن ریت رو اسمی میبندن یعنی درخواست کاهش ریت بدی خطت رو میاره رو 1 مگنقل قول:
ببخشید یکی میشه بگه مشکل من کجاست
مشکلم من اینه که تو تنظمیات مودم snr رو مثلا 20و17 میزنه
بعد نوسان میکنه میره حدود 6و7
هیچ تغییری هم در آب و هوا وشرایط محیطی صورت نمیگیره و جالب اینجاس
وقتی کابلو از اسپلیتر در میارم و دوباره وصل میکنم دوباره snr سمت 20 میره
میشه بگید مشکل از کجاست؟
- - - Updated - - -
ببخشید یکی میشه بگه مشکل من کجاست
مشکلم من اینه که تو تنظمیات مودم snr رو مثلا 20و17 میزنه
بعد نوسان میکنه میره حدود 6و7
هیچ تغییری هم در آب و هوا وشرایط محیطی صورت نمیگیره و جالب اینجاس
وقتی کابلو از اسپلیتر در میارم و دوباره وصل میکنم دوباره snr سمت 20 میره
میشه بگید مشکل از کجاست؟
یه عکس از صفحه نویزت بزارنقل قول:
ببخشید نتونستم عکس آپلود کنم شما بفرمایید چه اطلاعاتی میخاین براتون میزارمنقل قول:
در همین صفحه پست 3893 را بخوانید اطلاعات را انجا نوشتم اگر کافی نبودند بفرمایید تا دوباره اطلاعات رو بذارم
با تشکر
سلام یکی مینونه بگه مشکل من چیه
مشکل من اینه که عدد snr نوسان میکنه ثبات نداره مثلا روی 20 بعد مدتی مثلا 4 ساعت بعد میره روی 6 کلافم کرده به پشتیبان زنگ زدم میگه خط اتصالی داره:n13:
جالبه اینه کمی با خط ور برم مثلا خطو از پریز در بیارم دوباره بذارم عدد snr دوباره میره بالا میشه همون 20
کمک کنید
سلام به دوستان
خط ما از 9 سال پیش همیشه همینجور بوده بین 7 تا 10 هست روی 6 و 11 هم میاد دی سی هم هر ازگاهی دارم سیم مستقیم آوردم هیچ دیوایسی هم روی خط نیست فاصله تا مخابرات حدود 4 کیلومتر هست الان مودم tp 8951 مودم قبلیم dl 322 قدیمی بود البته هنوز دارمش اونم تو هیمن مایه هاست شاید مودم عوض کردم اگه دیلینک بیگیرم برود کام و یا ریلتک با این خط فرقی میکنه با این اوصاف کدومش بهتره آخه یکی میگه برودکام مشکل داره یکی میگه واسه فاصله زیاد تا مخابرات برودکام بهتره :n13: گیج شدم با سیم کشی و اینچیزا دیگه کاری نمیشه کرد سرویس از شاتل دارم سرعتم خوبه فقط نویز دارم
سلام دوست من خط شما ماکزیمم سرعتی که میتواند داشته باشد 4 مگ استنقل قول:
البته بنده از زدن عدد 55 که نشون دهنده دوری شما از مرکز است در سایت زیر این نتیجه را به شما گفتم این هم آدرس
این پست را هم بخوانید بد نیستنقل قول:
سیم خونه رو محض احتیاط عوض کردم و سیم مخصوص گذاشتم و لی تغییر بخصوصی نکرد. اما بعد از 2 روز مخابرات پارامترها رو خودسرانه تغییر داده و الان شده این:نقل قول:
الان چی شده یعنی؟
سلام. مخابرات تغییراتی داده و الان شده این:نقل قول:
سلام دوستان مشکل بنده نوسان snr است مثلا 4 ساعت عددش 20 است ولی بعد از مدتی میره روی 6 جالبه گاهی اوقات میرم فقط با اسپلیتر و کابل و تلفن ور میرم دوباره میره رو عدد 20
زنگ زدم پارس آنلاین میگن خطتون که از جعبه کشیدن اتصالی داره
به نظرتون درست میگه؟
خطمون از کابل مسی قدیمی که روکش سیاه دارند
ممنون میشم کمک کنید
سلامنقل قول:
شايد همون سيمي كه مودم رو به اسپليتر وصل ميكنه يا سيمي كه اسپليتر رو به پريز ميزنه مشكل داره. ممكنه سيمها قطعي داشته باشن. مودم رو بدون اسپليتر با يكي از سيمها مستقيم به پريز وصل كن .با هر دو سيم امتحان كن ببين چي ميشه
نه همه اینها رو امتحان کردم با اسپلیتر بدون اسپلیتر کابلا هم سالمهنقل قول:
اصلا اتصالی یعنی چه منظورش اینه که صدای بوق تلفن قطع و وصل بشه؟اگر منظور اتصالی اینه که تلفن قطع و وصلی نداره
جالبه گاهی اوقات که اینترنت قطع بشه(مثلث زرده هست که گاهی تو سیگنال کنار ساعت ویندوز نشون داد میشه)این اتقاق میفته یه بار تو همین سایت مشکلمو گفتم گفت احتمالا تجهیزات dslam مخابرات خراب
حتی تو فروم های انگلیسی هم سرچ کردم بعضیا هم این مشکلو داشتند عللشو هم گفتند مثلا باد و باران،یا شبها چون چراغ های بیشتری روشن میشه snr کم میشه ولی من تو روز هم این مشکلو دارم
فقط به نظر شما پشتیبان درست میگه اتصالی داره یا همین جوری یه چیزی گفته؟
اون مثلث زرد كه گفتي مربوط به ارتباط مودم و كارت شبكه كامپيوتر هست و فقط بايد موقع خاموش و روشن كردن مودم زردرنگ بشه.نقل قول:
اگه در حاليكه مودم روشنه اينجور ميشه ممكنه ايراد از كابلي باشه كه مودم رو به كامپيوتر وصل ميكنه يا شايدم پورت لن كامپيوتر يا مودم.
اگه ويندوزت ايكس پي هست برو به اين آدرس
control panel-->Network Connection-->Local Area Connection
روي Property كليك كن و تيك مربوط به ....Show icon رو بزن .با اينكار يه شكلك به شكل دوتا مونيتور همونجا كه گفتي ظاهر ميشه كه ارتباط مودم و كامپيوتر رو نشون ميده.اگه در حاليكه مودم بصورت عادي كار ميكنه اين شكلك زردرنگ بشه يعني ارتباط مودم و كامپيوتر ايراد داره.
سلام به اساتید محترم میخواستم بدونم با این کیفیت خط میتونم پهنای باند 8مگ وصل کنم ؟آیا بعد از وصل کردن 8 مگ نویز و کیفیت خط پایین می آید؟
سلام دوست عزیز الان خط شما تقریبا روی 8 مگ بسته شده(7968) دیگه ،درست سرویستون 2 مگ ولی شرکتها اگر ببینن خطتون کیفیت داره خودشون ارتقا میدن شما زنگ بزن بگو روی 9مگ ببندن که snr هم کم نشهنقل قول:
از طرفی مگه تا حالا ماکزیمم سرعت دانلودتون چقدر بوده؟
نه اصلا چنین چیزی که میگید نیست ما تو خوابگاه هم این مثلث زرده رو هم داشتیم هر وقت سرعت کند میشد اینو نشون میدهنقل قول:
گاهی هم که مشکل یابی می کنم ویندوز خطای the dns sever is not responding
میده
اصلا فک کنم مشکل از پارس آنلاین تازه من ping 50 یا 60 هم داشتم این پست هم جالب بود
من پهنای باند 2 مگ خریداری کردم و دو ماه دیگه تموم میشه و سرعت دانلودم 230 kbنقل قول:
یعنی تو این چند وقت هیچ وقت بیشتر از 230 نداشتیدنقل قول:
الان منم 2مگ پارس آنلاین دارم و خطم رو 9 مگ بسته شده ولی وقتایی که خلوت مثل نصف شبا سرعت دانلودم تا 700 یا 800 حتی 1مگ هم داشتم
یکسال پیش سرعت روی 260 بود الان 230 ودیگه بالاتر نرفته وکاملا ثابت حتی در شلوغترین ساعات، تماس هم گرفتم گفتن سرعت 2 مگ همینقدرنقل قول:
درست میگن شما 2مگو تقسیم بر 8 کنید میشه 256نقل قول:
سرعت دانلود هم باید همینقدر باشه ولی بعضی از شرکتها به مشترکانشون یه حالی هم میدن
من تو قم هم مخابرات و شاتل استفاده میکردم اونا هم از این مزایا داشتند
مثلا مخابرات شبانه رایگان داشت و میگفت سرعتو روی 256 میبندم ولی گاهی من تو همون شبانه با سرعت 1مگ دانلود داشتم
سلام دوستان چند پست در همین سایت خوندم درباره انواع کابل و تاثیر آن بر نویز
کابل تلفن ما از این کابلای قدیمی است که روکش سفت سیاه دارند
حال از دوستان میخواهم اگر با تعویض کابل و خریدن کابلای cat و شیلدار و گران قیمت و...نویز کمتری دریافت کردند ما را آگاه کنند و تجربه خودشان را بگویند که واقعا می صرفه ما هم کابل گران قیمت و خوب بخریم
با تشکر
Update Counter : 120
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex M
Line State : up
Lan Tx : 12413
Lan Rx : 9661
ADSL Tx : 2374
ADSL Rx : 2341
CRC Down : 0
CRC Up : 0
FEC Down : 0
FEC Up : 3762
HEC Down : 0
HEC Up : 0
SNR Up : 28.4
SNR Down : 12.6
Line Attenuation Up : 28.5
Line Attenuation Down : 44.0
Data Rate Up : 509
Data Rate Down : 8192
با سلام
وضعیت خط من چطوره؟
برای سرویس 128 کیلوی خانگی
- - - Updated - - -
Update Counter : 120
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex M
Line State : up
Lan Tx : 12413
Lan Rx : 9661
ADSL Tx : 2374
ADSL Rx : 2341
CRC Down : 0
CRC Up : 0
FEC Down : 0
FEC Up : 3762
HEC Down : 0
HEC Up : 0
SNR Up : 28.4
SNR Down : 12.6
Line Attenuation Up : 28.5
Line Attenuation Down : 44.0
Data Rate Up : 509
Data Rate Down : 8192
با سلام
وضعیت خط من چطوره؟
برای سرویس 128 کیلوی خانگی
با سلام خیلی تعریفی ندارد نویزتون بالاست یعنی snr down روی 12 و اگر برسه زیر 6 قطعیو داریدنقل قول:
خطتون هم روی 8 مگ بسته شده دیگه کافییه بیشتر از این همه نمیشه پهنای باندتون زیاد کنند
موفق باشید
- - - Updated - - -
با سلام خیلی تعریفی ندارد نویزتون بالاست یعنی snr down روی 12 و اگر برسه زیر 6 قطعیو داریدنقل قول:
خطتون هم روی 8 مگ بسته شده دیگه کافییه بیشتر از این همه نمیشه پهنای باندتون زیاد کنند
موفق باشید