كابل را يكم بالا پايين كن درست مي شهنقل قول:
در ضمن اگر فارسي است وقتي شارژ مي شه بايد بنويسه "در حال شارژ"
:12::12::12::12::12::12::12:
Printable View
كابل را يكم بالا پايين كن درست مي شهنقل قول:
در ضمن اگر فارسي است وقتي شارژ مي شه بايد بنويسه "در حال شارژ"
:12::12::12::12::12::12::12:
اگر مشكلت حل نشد بنويس
:12::12::12::12::12:
سلام . theme هاي اوريجينال 810 رو از كجا بگيرم؟
نقل قول:
سلام bluetooth جان , از ادرس زیر میتونی تمهای 810 رو بگیری
کد:http://www.myw810.lasyk.net/W810i/Themes
البته سایهای بیشتری وجود داره مثلا :کد:www.zedge.net/themes
بچه ها کجایین؟نقل قول:
کسی میتونه لایوت رو جوری تغییر بده که نام اوپراتور با سایز کوچیک گوشه ی سمت چت قرار بگیره؟کسی بلده این کارو؟بعد از هر دستکاری تو لایوت واسه تست کردن باید تو گوشی ریخته شه تا تو کامپیوترم راهی داره نتیجه رو ببینیم؟
دوستان من از اوپرا مینی استفاده میکنم ولی سایتهای فارسی رو قاطی پاتی نشون میده
مشکل از کجاس؟ چه میشه کرد؟ راه حلی داره؟
بابا مایه دار !!!! با ایرانسل حال میکنی....ما هم قدیم ندیما اونوقت که مفتی بود میرفتیم ولی پولی که شد ایرانسل رو فروختیم.....به نظرم راهی نداره...واسه منم قاتی بود ...با همون برنامه خود گوشی برو تو گوگل سایت رو سرچ کن اونوقت سایت رو به چند صفحه کوچیک تقسیم میکنه...خوب...........به هر حال :::::
اینم راهیه !!! به قول مصطفی خان :
شاد باشید............................
حمید جان دل خرسندی داری ها!:10:نقل قول:
بابا مایه دار !!!! با ایرانسل حال میکنی....ما هم قدیم ندیما اونوقت که مفتی بود میرفتیم ولی پولی که شد ایرانسل رو فروختیم.....به نظرم راهی نداره...واسه منم قاتی بود ...با همون برنامه خود گوشی برو تو گوگل سایت رو سرچ کن اونوقت سایت رو به چند صفحه کوچیک تقسیم میکنه...خوب...........به هر حال :::::
اینم راهیه !!! به قول مصطفی خان :
شاد باشید............................
اگه مایه دار بودم که میرفتم پول همراه اول رو میدادم که واسه فرستادن یه مسیج اینقد بدبختی نکشم!:13:
اینترنتش رو هم فقط 5شنبه جمعه ها که مجانیه استفاده میکنم:31:
ورزن 4 اش رو بگیر استفاده کن ببین بازم مشکل داری ی نهنقل قول:
حمید باز شروع کردی تو؟:31:تو برو نقطه چین هات رو جمع کن:31:نقل قول:
نقطه چین................:10:
ای شیطون...پس هنوزم مفتی داره :46: راست میگی سیستم مسیجش داغونه....به ایرانسل باید 3 تا بفرستی تا بره...انشا الله همه چیزش درست شه بعد w960 (بابولیه بابا ) هم بیاد سیم کارتو بفروشم w960 بگیرم با یه ایرانسل :31:نقل قول:
نقطه چین مستحب است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :":":":":"نقطه چینو که خودتم میزاری بلا ! :31: مصطفی خان ببخشید تو امضات نوشتی :نقل قول:
نقطه چین هم که گذاشتی کاری نداریم :21::":"::":":":" کمتر میای این انجمن اونوقت کدوم انجمن بیشتر میری من بیام اونجا ......ها ؟ :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کمتر میام این انجمن.......
کامیاب باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همون ورژن استفاده میکنمنقل قول:
ورزن 4 اش رو بگیر استفاده کن ببین بازم مشکل داری ی نه
ولی خدایی خیلی سرعت و امکاناتش خوب شده ها! نه؟
توس ماوس هم داره!!!
فقط حیف که صفحات فارسی رو نمتونه نشون بده
میگم نمیشه مشکل از مین باشه؟ مینم europe هستش
آره ، اصلا ملت فقط واسه همین مفتی بازیاش ایرانسل میگیرن دیگه، ولی خدا خیرش بده که اگه نمیومد عمرا تا 150 سال دیگه میتونستیم از gprs استفاده کنیم!نقل قول:
حمید جان دل خرسندی داری ها! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مایه دار بودم که میرفتم پول همراه اول رو میدادم که واسه فرستادن یه مسیج اینقد بدبختی نکشم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنتش رو هم فقط 5شنبه جمعه ها که مجانیه استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای شیطون...پس هنوزم مفتی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راست میگی سیستم مسیجش داغونه....به ایرانسل باید 3 تا بفرستی تا بره...انشا الله همه چیزش درست شه بعد w960 (بابولیه بابا ) هم بیاد سیم کارتو بفروشم w960 بگیرم با یه ایرانسل
:11:با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمام دوستان عزیز....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41:دوستان عزیز من گوشیم w810 سونی اریکسون هستش و دو روزه که هی هنگ میکنه البته 10 ثانیه بعد از روشن کردن گوشی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41:یعنی بعد از اینکه گوشی رو روشن میکنی بعد از 10 ثانیه هنگ میکنه و باید باطری رو از جاش درآری تا خاموش بشه و بعد از روشن کردن دوباره گوشی ......(همون آش و همون کاسه...!!!)
:10:حالا از تمام دوستانی که در این مورد اطلاعی دارند یا همچین مشکلی براشون پیش اومده عاجزانه درخواست دارم که مرا راهنمایی کنید......
:8::20: با تشکر...
احتمالا با یه فلش حل میشه مشکلتنقل قول:
واسه آموزش فلش هم تو کلوپ فرمویر و آموزش نکات بگرد پیدا میکنی
انشالله مشکلت حل میشه:10:
:41:مشکلم حل نشد چیکار کنم:19::19:.........نقل قول:
گوشی من یه مدت خیلی هنگ میکرد...
فهمیدم که phone memory پر شده... خالیش کردم خوب شد...
ببین فن مموریت پر نیست؟
مرسی از تمام دوستانی که لطف داشتند... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بگم که مشکل با هیچ یک از این راهکارها درست نشد و امروز دارم آخرین راه حل رو امتحان میکنم دادم فلش کنند....امیدوارم درست بشه وگرنه...........؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من میخوام این گوشی رو بخرم نظر شما چی هست
زندگی دکمه باز گشت ندارد
از نظر من گوشی خوبی هستنقل قول:
سلام من میخوام این گوشی رو بخرم نظر شما چی هست
صفحات تاپیک رو بخون ببین، چیزهایی که از یه گوشی انتظار داری رو داره یا نه
من واقعا راضیام از این گوشی
کی راضی نیست
یکی خبر خوب برای خودم:
گوشی من خود به خود اصل شد:یه دفعه نمی دونم چی شد که سریال آی ام آی نرم افزار با پشت باتری به همراه کارتن یکی شد!.گوشی من سری اول 810 و ساخت مالزی هم است.
من قبلا توی یکی ز صفحات لینک یه نرم افزاری که چند تا پچ رو یکی میکرد رو دیده بودم ولی حالا یادم رفته:41:
اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه :10:
سلام من توی یکی از صفحات لینک نرم افزاری که چند تا پچ رو یکی میکرد رو دیدم ولی حالا یادم نیست کجاست :41::19:
اگه کسی میدونه کدوم صفحه هست لطفا کمک کنه :10:
سلام من توی یکی از صفحات لینک نرم افزاری که چند تا پچ رو یکی میکرد رو دیدم ولی حالا یادم نیست کجاست :41::19:
اگه کسی میدونه کدوم صفحه هست لطفا کمک کنه :10:
ميگم معمولا w810 ها imei شون با رو جعبه يكي نيست آره؟نقل قول:
سلام به همگی
من میخوام یه w810 بگیرم نظرتون چیه؟برای من مهم کیفیت صدا و دوربین خوبه
با پول این (حدود 200000)گوشی جدیدتر که بهتر از w810 باشه نیست؟البته با کیفیت صدا و دوربین خوب
سلام به همگی
من میخوام یه w810 بگیرم نظرتون چیه؟برای من مهم کیفیت صدا و دوربین خوبه
با پول این (حدود 200000)گوشی جدیدتر که بهتر از w810 باشه نیست؟البته با کیفیت صدا و دوربین خوب
ميگم معمولا w810 ها imei شون با رو جعبه يكي نيست آره؟
فقط برای سری اول مالزی می تونه یکی باشه البته خودم که خریده بود (290 تومان)می دونستم الکی پول نمی دم و گوشیم اصل هیت با این اون موقع سریال پشت گوشی با کارتن یکی بود ولی در نرم افزار یکی نبود وفرق می کرد اما حالا نمی دونم که چی شد هر سه یکی شدند.الان مالزی که داره سری دوم این گوشی رو می زنه خیلی کیفیتش رو اورده پایین تر و لی سریالش رو خبر ندارم.و البته چینی رو که دیگه بایستی قید اصل بودن رو بزنی.
مال من الان imei پشت گوشي با روي كارتن يكي هست ولي تو نرم افزار خود گوشيم imei ش يه چيز ديگه هست . الان تمام گوشي هاي w810 اينجوري هست؟نقل قول:
ميگم آپديت نكردي گوشيتو ؟
چيكارش كردي كه همش يكي شد؟؟!
راستي الان گوشي شما با تم orbit منوش عوض ميشه؟
ممنون :46:
من گوشیم 810 ساخت مالزیه
یه چند وقته وقتی اس ام اس برای یه فرد خاص میزنم اونو برای دو نفر دیگههم میفرسته
یعنی تو تایید ارسال میگه واسه سه نفر فلان و فلان و .. فرستاده شده!!!!!
جدا" ارسال كرده؟
میشه؟
SALAM من میخوام دبلیو 810 بخرم ؟؟؟ خوبه یا نه
بخرم یا نخرم خودم گوشیم کا750 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارسي ساز w810نياز دارم در اين كلوب اگر هست ممنون ميشم اگه لطف كنيد .
من فقط یک بار درایور صداش رو عوض کردم و البته بعدش اون رو چک کردم و مطمعن شده بودم که به خاطر اون سریالش اصل نشده!
به هر حال دیگه گوشیم همه ی سریالها(کارتن.پشت باتری و سریال داخل نرم افزار) یکی شد و منم از این بابت خوشحالم.
:10:فارسي ساز w810نياز دارم در اين كلوب اگر هست ممنون ميشم اگه لطف كنيد .
چون گوشی خودت ک 750 هست به نظرم بی خیال این گوشی شو .. چون دبلیو 810 با ک 750 فرق چندانی نداره ... یکم پول بیشتر بذار یه گوشی بهتر بگیر ...نقل قول:
کسی می دونه اون E کوچیکی که بالای آنتن نوشته میشه چیه ؟
آیا مدی چیزی وجود داره که بشه نام سرویس مخابراتی رو از روی صفحه پاک کنه ؟
اگر میخوای گوشیتو عوض کنی اینو بخری واقعاً داری اشتباه میکنی و پولت رو دور میریزی !...نقل قول:
همون طور که دوستومونم گفت K750 تقریبا هیچ تفاوتی با W810 نمیکنه ... با این که W810 واکمنه ولی در خیلی جاها از مدیا پلیر K750 کم میاره ... اگر میخوای گوشیت رو عوض کنی دور گزینه W810 یک خط قرمز بکش ...
موفق باشید
اون ماله اینترنت ایرانسله :10:نقل قول:
باید بری تو اموزش فلش اونجا میتونی فارسی ساز w810 رو پیدا کنینقل قول: