داااش دان نمیشه !!!!نقل قول:
نمیدونم چــــــــــرا !!!!
اگه ممکنه یه لینک دیگه بدید .
بعد این فایل مربوطه به تقل و انتقالات جدید (زمستانی) ــه دیگه ؟؟؟؟
Printable View
داااش دان نمیشه !!!!نقل قول:
نمیدونم چــــــــــرا !!!!
اگه ممکنه یه لینک دیگه بدید .
بعد این فایل مربوطه به تقل و انتقالات جدید (زمستانی) ــه دیگه ؟؟؟؟
سلام.دوستان کسی لینکی از آموزش ویدئوئی تکنیک های فیفا 14 واسه XBOX داره؟
ممنون
جدیدترین آپدیته.نقل و انتقالات زمستانی هم توش اعمال شده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همون دیتا بیس دو هست دیگه درسته ؟نقل قول:
برای 4 نمیشه اعمالش کرد؟
و اینکه قبلا گفته بودن که چطوری لود میشه ، اما یادم رفته .میشه یه بار دیگه توضیح بدید
فایل دانلود شده رو اکسترکت کن.بعد تو این جا بریزش:C:\Users\*YOUR USERNAME*\Documents\FIFA 14 .بعد برو تو منوی اصلی بازی،تو سربرگ Customize بعد profile بعد load squad بعد یکی از گزینه های آپدیت اسمش FIFAXnet هست.روی اون کلیک کنید تا اعمال کنه.(املا کلمه های انگلیسیش اگه اشتباه بود به بزرگی خودتون ببخشید...)نقل قول:
دوما من دیتابیس میتابیس حالیم نِمِرِه.امتحان کن ببین میشه یا نه.:n02:
سیروس قایقران :n08::n08::n02:
دوستان fifaconfig.exe من باز نمیشه ، یعنی ارور stopped working میده چیکار کنم ؟
میشه دستی تنظیماتو درست کرد ؟
اقا من این کار انجام دادم . اما میگه فایل Damage هستش .نقل قول:
فایل Squad قبلیم رو هم پاک کردم اما بازم نمیشه !!!
ممنون میشم اساتید محترم کمکم کنن .
از مودینگ وی استفاده می کنی؟
آره .نقل قول:
Databaseش رو Default کردم درست شـــــــد .
سلام
من آپدیت 2 مودینگ وی رو نصب کردم (1.71،1.8،1.9،1.91،2.0) .
بعد سلکتور رو اجرا و دیتابیس 5 رو انتخاب و apply database رو کلیک و بعد هم yes کردم.
ولی هر چی توی بازی گشتم نتونستم این استقلال و پرسپولیس رو پیدا کنم.
اگه ممکنه زیر دیپلم برای من توضیح بدید چیکار باید کنم.
--
سلام اول باید ModdingWayInstaller کلیک کنین تا پچ نصب بشه بعد از اون از قسمت FIFA 14 MWM Selector باید DataBase 5 رو انتخاب کنیننقل قول:
تیم ها در قسمت ModdingWay و زیر مجموعه AFC قرار دارن ...
اون کارو که قبلا کامل انجام دادمنقل قول:
ولی مشکل اینه که AFC نداره
--
لازم به ذکره من از کرک ورژن 5 استفاده میکنم(fifa14-3dm.exe)
------------------------------------
آپدیت: مشکل حل شد. باید fifa14-3dm.exe رو run as administrator کنیم.
راهی برای استفاده از بازکینان طراحی شده توسط دیگران هست ؟
سلام
من بازی را همراه با کرک دانلود کردم نحوه نصب بازی چطوریه؟
آقا چطوری میشه وقتی یه تیم میخواد کرنر کوتاه بزنه و در واقع به بغل دستیش پاس بده جلو اونو گرفت؟اصلا نمیشه جلو اون یه نفر وایستاد
سلام به همگی دوستان
دوستان عزیز کسی خبر نداره ک گزارشگر عربی یا فارسی برای فیفا14 هم درست شده یا نه؟
فیفا14 با گزارش عربی یا فارسی ی حال دیگه ای داره
مخصوصا گزارشگر عربی مثل فیفا13 ک واقعا زیبای فیفا رو دو صد چندان کرد
منون میشم اگه کسی لطف کنه و راهنماییم کنه یا لینک دانلود بده
لینک ندارم اما گزارش گر عربی هستش مطمئننا . فارسی هم به هیچ وجه واسه فیفا نیست .نقل قول:
مرسی عزیز
مرسی از جوابت خوشحالم کردی
حالا جدا گزارشگر عربی برای فیف14 هستش
من ک نت رو زیرو رو کردم اما خبری از گزارشگر عربی نبود ک نبود
داداش من تو قسمت کلاب منیجر آخر فصل چند تا ارز بازیکنام غیب میشن چکارکنم؟
برادر غیب نمیشن که!!!!!! قراردادشون تموم میشه میرن. شما واسه اینکه بخوای نگهشون داری باس قراردادشونو قبل از اینکه فصل تموم بشه تمدید کنی. البته اگه دوسشون داری بمونن! از نظر من تو قبل از اینکه فصلتو شروع کنی برو توو قسمت Contract اگه اشتباه ننوشته باشم . برو اونجا تمام بازیکناتو قرارداداشونو میاره. میبینی چند سال قرارداد با باشگاه دارن. هرکدومیرو که دیدی توو اخره مثلا این فصلت قراردادشون تموم میشه همون لحظه تمدید کن. اگه ام تمدید قراردادتو رد کرد بزار روزای نقل و انتقالات تموم بشه دوباره پیشنهاد بده چون خیلی از بازیکنا توو موقعه نقل و انتقالات تمدید نمیکنن. از منم میشنوی بازیکنایه بالای 30 سالو قرارداداشونو یک ساله تمدید کن که بزا ضرر نکنی.نقل قول:
سلام دوستان
بعد از مدتها آزمون و خطا فهمیدم بهترین تیم فیفا 14 چلسیه!!!
یه مهاجم نوک گلزن ( اتوئو ) دوتا وینگ پرسرعت ( هازارد و ویلیان ) و خط دفاع واقعا قدرتمند ... کیهیل و تری زوج خوبی رو تشکیل میدن ...
یه سوال
من اولین پچ مودینگ وی رو دارم و فقط برای لباسای کلاسیک ازش استفاده میکنم ( به گیم پلی کاری ندارم )
میتونم از این سیو های نقل و انتقالات استفاده کنم؟
ممنون میشم یه سیو نقل و انتقالات و ترکیب ها ( تا الان ) رو برام پ.خ کنید ...
دیگه داش چی بکنیم همجا قوییم دیگه :n02: . نه ولی توو 13 تیم شاخی بوده. کلا چلسیو فیفا خیلی نامردی اوورال یا آپدیت میکنه. من چلسییما ولی همه اینو میگن. مثلا نگا. فن پرسی یکی دوتا بازیو خوب بازی نکرد سریع توو اولین آپدیت دهنه اوورالشو سرویس کردن. ولی دم بابا رو نگا. از اوله فیفا14 تا الان هیچ تغییری تووش ندادن. همون 81 مونده. چه بازی بکنه چه نکنه. من همش چلسی میگیرم دم بابام شده مویه دماغه اینا اقا تا اپدیت میاد سریع چهارچشمی نگا میکنن دم بابا میاد بالاخره پایین یا نه. انقد فوشم میدن میگم بابا چیکار کنم خو من مگه آپدیت میزنم :n02::n02::n02::n02:نقل قول:
سلام
این مشکل کرش کردن بازی تو کریر از فصل دوم به بعد رو چه جوری باید حل کرد. همه کار کردم اما هنوز با هر تیمی وقتی کریر رو فصل دوم میرم کرش میکنه چند بار بازی رو از اول میام تا رد میکنه.
کسی راه حلی نداره؟ کرک آخریم نسخه با آخرین آپدیت مودینگ وی هم نصبه
کی گفته ؟!!!!!!! شما تا حالا با دورتموند بازی کردی ؟ بهتریت تیم به نظرم دورتموند هست . البته شاید چلسی به سبک بازی کردن شما بخوره که میگی قویه و اینکه کلا درپیت ترین تیم انگلیسی رو هم برداری دروازبانش کش میاد که این خاصیت در تیم چلسی و پیتر چک بیشتره و بیشتر توپ ها رو می گیره:n02:نقل قول:
نقطه قوت چلسی خط دفاع متعادل و فوق العادشه ( توی فیفا ) که قبلا هم توی همین تاپیک ازش صحبت شده ...نقل قول:
اصلا به هیچ وجه نمیشه گفت کدوم تیم قویتره . ملاک خود بازیکنه . اگه اینطوری بود که توی انلاین همه یک تیم رو برمیداشتن و میبردن .
کلا تو فیفا بسته به نسخه اش که گیم پلی اش هر سال کمی تغییر کرده و همچنین بسته به نحوه بازی طرف هر تیمی ممکنه خوب باشه .
من خودم توی 12 بهتر از همه با چلسی کار میکردم چون به نظرم بازیکنهای قدرتی داشت که توی اون موتور جدید خیلی به کارت میومد .
توی 13 که بازی سرعتی و دریبل بیشتر کاربرد داشت با دورتموند و رئال بهتر کار میکردم .
و اما توی 14 انصافا چون گیم پلیش افت کرده هنوز تیمی پیدا نکردم که منو ارضا کنه . در واقع شاید مزیت باشه که تیم ها واسه من یکی بالانس شدن و دیگه تیمی همه فن حریف پیدا نمیشه .
اقا من یه سوال دارم در مورد قراردادها :نقل قول:
وقتی مثلا یک بازیکن رو نمیخوای و قراردادش هم داره تموم میشه باز هم بهتر نیست تمدید کنی باهاش ؟ چون به هر حال وقتی تمدید کنی ممکنه فصل بعد پیشنهاد واسش بیاد و با فروشش سود بیشتری ببری و دستمزدش هم ازادش بشه در حالی که اگه قراردادش خود به خود تموم بشه سودی نمیبری و فقط همون دستمزدش ازاد میشه .
حالا اگه اینطوریه واقعا چرا تو دنیای واقعی تیمهای خیلی از بازیکنهاشون رو ازاد اعلام میکنن .
ببین دوسته عزیزم شما وقتی Create Mode رو داری بازی میکنی یعنی باس یک باشگاه رو مدیریت بکنی. یعنی اینکه هم باس تیمت رو هم از نظر مالی باشگات رو مدیریت کنی. پیشنهاد من به تو اینکه بازیکنایه بالای 31 یا 32رو مازاد اعلام کنی و قراردادشونو تمدید نکنی. اگه تا اون موقع که قراردادشون مونده باشگاهی پیشنهاد بهشون داد بفروش حالا به هر قیمتی که شده ولی اگه نداد دیگه 32 به بالا رو تمدید نکن چون مطمعن باش هیچ تیم دیگه ای بهش پیشنهاد نمیده توو فصل بعد مگه اینکه توو این سن بخوای فیکس بازیش بدی و خوب هم بازی کنه توو هربازی تا توو نیم فصل یا فصل بعد بهت پیشنهادی بشه که اونم فکر نکنم بازیکنه 32 ساله رو بخوای فیکس ادم بازیش بده. سعی کن توو واقعیت بری یسری تحقیق کنی ببینی باشگاه ها از نظر مالی چجوری بازیکناشونو مدیریت میکنن بعد همونو بیاری توو فیفا پیاده کنی. من برنامه مالی باشگاه چلسی رو الان توو فیفا اووردم رو خوده همین باشگاه (چلسی) پیاده کردم عالی شده. هم الان تیمم جوونه هم پوله فوق العاده ای دارم هم اینکه موفقم توو بازیام. پیشنهاد من به تو اینکه بری یه سر درمورد مدیریت مالی و خرید و فروش باشگاه وستهام یونایتد تحقیق کنی. واست مفصل توضیح دادم. :)نقل قول:
تغییرات نسخه ۲٫۲٫۰
* دیتابیس ۵٫۰
- تیم های جدید Emelec, Barcelona, Liga de Quito, Independiente del Valle, Oriente Petrolero, Wilstermann, Libertad, Nacional Paraguay, Danubio, Defensor, Alianza Lima, Real Garcilaso, Zamora, D. Anzoátegui, Caracas, D. Táchira.
- کوپا لیبرتادورس در حالت مسابقات با ۳۲ تیم و گروه بندی واقعی ۲۰۱۴
- کوپا لیبرتادورس در حالت حرفه ای با ۳۲ تیم .
- کوپا Sudamericana در حالت حرفه ای با ۲۴ تیم .
- کوپا آرژانتین در حالت حرفه ای
* لباس جدید – لیگ آرژانتین فوتبال ۲۰۱۴
- بوندسلیگا جدید : دینامو درسدن، کایزرسلاوترن ، اتحاد برلین ، پادربورن .
- نومانسیا به روز رسانی حامی – لیگ ۲ به روز رسانی – سری A & B
- چزنا ، یوونتوس ، مودنا، رجینا ،
- آرسنال ۲۰۰۵ کیت کلاسیک – کیت بوکا جونیورز کلاسیک
- ام ال اس کامل
* سرمربی گواردیولا ، مورینیو، رافا بنیتز، موییس ، آنجلوتی، کونته، پلگرینی و دیگران
* کفش های جدید
- adidas Samba Primeknit – Nike Magista
Nike CTR360 Maestri III
Crimson/Black/Chrome – Nike Hypervenom
Yellow/Black/Volt – Warrior Gambler
S-Lite Aviator/Blue/Red
Mizuno Morelia Neo – Wine/White/Gold
Nike Mercurial Vapor IX – Yellow/Black/Lime
Nike Hypervenom
BlackNeoLimeWhiteMetallicSilver
* مینی فیس های جدید
* تبلیغات کامل سری B
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با حجم ۷۳ مگابایت
فکر نکنم ربطی داشته باشه . من خودم با بایرن و ورلد کلاس 4 تا به همین چلسی زدم. اگه به دفاع باشه دفاع تیم ملی اسپانیا باید غیر قابل نفوذ باشه با داشتن پیکه راموس و آلبا و ..... ولی اصلا اینطور نیست.نقل قول:
کسی لینک بازی رو داره بده منم دانلود کنم fifa2014:n16:
سلام دوستان بعد از 3-4 دقیقه بازی مردن بازی کند میشه یعنی شروع میکنه به لگ دادن ! مشکل از گرافیکمه ؟
geforce 630m دارم رم 4 و cpui5
واسه منم اینجوریهنقل قول:
GT630
سلام. رفقا یه کمک کنید مشکل حل بشه. من وقتی میخوام پچ مودینگ رو نصب کنم ارورGame folder not fond.we can not continue with installation میده . مشکل چی هست. ممونم میشم یکی جواب بده:n16:
چه جوری آپدئیت ها رو ریخت و اینکه من وقتی روی بلزی کلیک میکنم هیچی نمیاد!؟؟؟
پچ ها کسی آخرین پچمودینگ وی رونصب کرده 2.2.0 رو میگم ؟ارور میده اکسترکتش
مال من قبلا اینطوری نبودا ! جدیدا اینطور شده !نقل قول:
راه حلی نیست ؟
مال منم درست نشده هنوز ولی فکر کنم مشکل از مادربورده که قدیمیهنقل قول:
لپتاپت چیه ؟نقل قول:
واسه من خیلی داغ میکنه ! acerv3-571g
سلام.
من تازه کارم و اولین بازی عمرم رو با فیفا 14 شروع کردم.
تغریبا 3 ماهه
تازه یاد گرفتم دکمه ها رو،تکل،ضربه،سانتر،سرعت،پا س چیپ توپ گیریو ...
ولی همیشه می بازم.
میشه ترفند ها رو یکی از دوستان به من یاد بدن؟ تا وضع بازم خوب بشه:n16:
هر کاری می کنم می بازم آخه؟