اتفاقا تا دلت بخواد سوال جواب دادیم من از یه هفته قبل از اینکه نوت بوک بخرم درحال تحقیق بودم تو این تاپیک فعال بودمو میومدم و سوال میکردم اگرم چیزی میدونستم میگفتمنقل قول:
شما سوالتو بپرس ببینم چیشده ؟
Printable View
اتفاقا تا دلت بخواد سوال جواب دادیم من از یه هفته قبل از اینکه نوت بوک بخرم درحال تحقیق بودم تو این تاپیک فعال بودمو میومدم و سوال میکردم اگرم چیزی میدونستم میگفتمنقل قول:
شما سوالتو بپرس ببینم چیشده ؟
دوست عزیز اگر اشتباه نکنم سوالتون این بود
جواب : بیشتر دوستان از ورژن درایور 320.49 و 326.56 و 326.80 استفاده می کنن .نقل قول:
یعنی یه درایور و یه عدد توی ریت ویندوز اینقدر مهم بود که از دست دوستان دلگیر شدید ؟ ؟ ؟ ؟
اگر کمی جستجو می کردین دوستان صفحات قبل N بار لینک دانلود درایور داده بودن
دم دوستان گرم واقعا :n28::n14:
دوستان سلام
نظرتون راجع به کانفیک i3 چیه ؟ دیجی کالا میده 1900 حدوداً
بستگی به استفادتون دارهنقل قول:
اونم خوبه
بازی های معمولی رو اجرا میکنه
کارای گرافیکی سبک رو میشه انجام داد
وبگردی چت بازی های آنلاین و....
و خیلی کارای دیگه شما بگید چه استفاده ای دارید تا بهتون بهترین کانفیگ رو بگیم
حقیقتا من جواب سئوالتون رو نمی دونستم :n15:...نوت بوک منو همون جایی که خریدم نصب و آماده بهم تحویل داد ...نقل قول:
:n08: والا دخترِ گلِ من اولین نفری بود که پاش به انجمن باز شد.نقل قول:
دوستان راستی خوشحال میشم یه سر به انجمن خودم هم بزنید
یه ۱ ماه از عمرش میگذره با یکی دیگه از بچه های اینجا (Thor God) ساختیمش.
کلا خوشحال میشم یه سر بزنید و نظرتون رو بگید.
:n06:(جا بهتر از اینجا پیدا نکردم ببخشید اگر با موضوع تایپک یکسان نیست)
آدرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من یه مشکلی با این لپ تاپ و لپ تاپای مشابه دارم و اونم اینه که فکر کنم باطریاشونو نمیشه دراری و بزاری ... خب فکر میکنم این یه ضعفه چون بالاخره بعده دو سه سال باطری خراب میشه و باید عوضش کنی که کلی هزینه تعویضش فکر کنم بیشتر میشه تو این حالت ... تازه اگه بشه باطریو دراورد خب وقتایی که تو خونه هستی میشه باطریشو دراری و مستقیم دستگاهتو به برق وصل کنی تا عمر باطریت هم زیاد شه ... در کل شما با این جور لپ تاپا و مشکلشون چطوری کنار میاین؟ چون من بین خرید اینو مدلایی که باطریشون در میاد دو دلم با وود اینکه میدونم لپ تاپه خیلی خوبیه.. ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
دوست عزیز درسته . باطری جدا نشدنیه و نقطه ضعفهنقل قول:
ولی بزرگترین اشتباه در آوردن باطری در هنگام کار با لپ تاپ هستش . صدمات به شدت غیر قابل جبرانی از قبیل اتصالی ، کاهش عمر شدید باطری در مدت زمان بسیار کمتر و ... هستش .
شما تو فروم ها دیگه بگرد متوجه می شی . متاسفانه این تصور اشتباهی هستش بین ماها که فکر می کنیم لپ تاپ همیشه موقعی که توی برقه داره از باطری استفاده می شه . ولی این طور نیست و در هنگامی که لپ تاپ توی برقه از باطری استفاده ای نمی شه . Z500 اولین لپ تاپی نیست که باطری غیر قابل تعویض داره قبلا مدل هایی از Acer Timelinex بوده که کاربران خریدن و مشکلی نداشتن . تا حالا چنئد نفرو دیدین که با در اوردن باطزی بتونن بیشتر از 1 سال از عمر مفید باطریشون استفاده کنن ؟؟؟؟
توصیه دوستانه : شما اگر لپ تاپ با باطری جداشدنی هم خریدی از دستگاه جداش نکن . یه باطری اگر خراب بشه 100 تا 150 هزار تومنه . ولی همین باطری می تونه به علت سهل انگاری یه خرج 2 تا 3 میلیونی رو دستمون بندازه .
سلام .بالاخره دانلود ونصب درایورای لپ تاپ تموم شد.کیفیت تصویرش پایین تراز لپتاپ ام اس ایمه.زد 500 بیشتر به زردی میزنه ولی ام اس آی شفافیتش بیشتر و کیفییت رنگش هم بهتره.
دوست عزیز این مدل یه قابلیتی داره به اسم Battery protection که وقتی انتخابش کنی تا 60 درصد شارژ میشه بعد باتری از مدار خارج میشه میفته رو برق شارژر که تا قیامت هم بخای استفاده کنی از برق شارژر استفاده میکنه تا اینکه خودت از اون حالت خارجش کنی(با دو-سه تا کلیک ساده). اگر هم در این حین برق بره بدون کوچکترین شوکی به حالت باتری میره بدون هیج خاموشی. اما اگه لپتاپایی که باتریشون درمیاد رو باتریشو در بیاری و با شارژر کار کنی برق که بره معلوم نیست دیگه دستگاه همون دستگاه باقی بمونه. در مورد عوض کردنشم اگه برقی باشی که خودت میتونی دست به آچار بشی و با یه پیچ گوشتی و هویه و یکم قلع عوضش کنی(چون بعد از دو سه سال دیگه گارانتی ای وجود نداره) اگه هم نباشی میسپاری به بچه های شرکت گارانتی سابق که واست عوضش کنن.:n06:نقل قول:
به علت مشکل همیشگی درایور Nvidia با windows experience index .نقل قول:
زیاد توجه بهش نکنین استفاده ای نداره . مایکروسافت خودش خسته شد تو windows 8.1 خودش Windows Experience Index رو حذف کرد ( من که کلی دعاش کردم خدا خیرش بده :n08:)
واقعا ممنون از راهنماییتون فقط من اون قسمت 60 درصدو که گفتین درست متوجه نشدم ... یعنی میشه باطریو فول شارژ کنی بعد اون حالتو انتخاب کنی و دیگه بعد اون بره رو برقه شهری ؟ اخه بیشتر لپ تاپا وقتی شارژشون فول میشه میرن رو برق ولی به 95 درصد که میرسن دوباره لپ تاپ شروع میکنه به شارژ شدن که این یعنی هی باطری درحاله شارژو دشارژه که بدتر عمرو کم میکنه ...
اگه شارژر رو وصل کنی فول شارژ بشه بعدش حالت 60% رو انتخاب کنی حتی اگه شارژر هم وصل باشه ، باتری شروع میکنه به دشارژ شدن تا به مقدار 60% برسه. بعد از اون یک درصد هم جا به جا نمیشه. فیکس 60. یا بعضی مواقع 59 ، 58 ولی ثابت رو همون عدد میمونه.نقل قول:
مرسی دوسته من ممنون که وقتتو میزاری ... به نظرت من i5 بگیرم یا i7 ؟ چون فقط فرقشون همینه و تو دیجی کالا 400 تومن اختلاف دارن ... و اخرین سوالم راجع به بحث قبلی اینکه ممکنه واسه اینکه شارژ باطریو فیکس 60 نگه داره هی به صورت خودکار باطری شارژ بشه؟ یعنی تا میره زیره 60 شارژ بشه و خودشو برسونه به 60 و دوباره هی اینکارو بکنه
خیر روی 60 % ثابت وا میسته و ویندوز می نوبسه : Plugged in - not charging
تو پست های قبلی هم کامل راجع به I7 یا I5 بحث شد
محاسبات سنگین و مهندسی ------------> i7
هر کاری غیر از اون --------------> i5
ببخشید چون من تازه واردم نتونستم اون چهرصد صفحه رو بخونم شرمنده که سوالام تکراریه ... یعنی واسه بازی i5 جواب میده؟ چون من رشتم صنایعه فوقش کارم با مطلب و لینگو و پریم اوراس ولی خب گیم بازی میکنم
والا واسه من که اینطوری نیست از دوستان دیگه هم دعوت میکنم به این سوال جواب بدن اگه خلاف این چیزی رو دیدن. دستگاه من به 60 درصد که برسه ماوس رو که ببری بالای آیکون باتری نوشته Not Charging. یعنی دیگه باتری از مدار خارج میشه. یعنی اینکه شما یه باتری رو 60 درصد شارژ کنی و از برق بکشی دیگه شارژش خالی نمیشه که بخواد دوباره شارژ بشه و به 60 برسه.نقل قول:
در مورد i7 یا i5 هم بگم بستگی به کارکرد خودتون داره ،اگه قصدتون بازیه دوستان در مورش زیاد صحبت کردن.در ضمن شما همین الانو نگاه نکنید یه آینده نگری داشته باشین بد نیس. من خودم i7 گرفتم. اهل بازی نیستم. رشتمم مهندسی هست. این کانفیگ واسه من حالا حالا ها جواب میده. شمام ببین اگه کارای گرافیکیو بازی و این حرفا انجام میدی یه چی بگیر که تا چند سال آینده مجبور نباشی عوضش کنی.
باتریش نسبت به باتری ام اس آی خیلی بهتره!!با اینکه اون 6سله!الان 56درصد ه زمان باقی مونده را 3ساعت و4دقیقه زده!!!الان متوجه شدم کیبوردش عربیه!!!!!!!!
سلام دوستان :n12:
من اومدم از طریق بوت یو اس بی ویندوزه 8 رو نصب کنم! و تو بایوس تو boot made گزینه UEFI mode رو زدم اما دیگه اصن بایوس لپ تاپ دیگه با کلید های fn+f2 دیگه بالا نمیاد کسی هست بتونه کمک کنه ممنون میشم ؟!:n29:
اگر ویندوز 8 یا 8.1 رو از طریق UEFI نصب کردین ،( گزینه Secureboot از هر گونه دستکاری عمدی یا نرم افزار های مخرب برای بوت جلوگیری می کنه واسه همین احتمالا به راحتی موقعی که لپ تاپ Shutdown شده به بایوس دسترسی ندارین ) از یکی از روش های زیر برید توی بایوس :نقل قول:
روش اول - سیستمو ری استارت کنین ( Shutdown نه ! ) سپس بعد از اون دکمه Fn+F2 رو بزنین
روش دوم ( پیشنهادی ) : از توی Settings ویندوز 8 برید قسمت General ، سپس گزینه Advanced restart رو بزنین . سپس گزینه Troubleshot و سپس گزینه Advanced options و در آخر UEFI Firmware Settings رو بزنین .
روش سوم ( بنا به دلایلی پیشنهاد نمی شود ) : لپ تاپ رو خاموش کنین . سپس کلید Novo ( همون کلید بغل محل شارژ که واسه Recovery به کار می ره ) رو فشار دهید . سپس از اونجا بایوس رو بزنین
هنوز هیچ ویندوزی رو نصب نکردم!
هنوز ویندوزی روش نصب نکرده بودم!
فلشو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوتیبل کردم.
اما بعد از بوت فلش ارور "error operating system not found" میداد!
الانم که کلن بعد از لوگوی لنوو مستقیم وارد محیط FreeDos میشه و تمام!
به نظر شما روش سوم جواب میده؟
سلام دوستان من هم به جمع شما پیوستم و الان شدیم z500 دار ! از همتون ممنونم، این تایپیک تو انتخابم خییلی موثر بود .از دیجیکالا خریدم و هنوز به دستم نرسیده i5 و شکلاتی. در آخر یه سوال داشتم رنگ شکلاتیش تیره اس عایا؟ چون از یکی شنیدم میگفت به قرمز خیلی شبیه تا شکلاتی .خییلی ممنون.:n11:
نه بابا قرمز کجا بود . دودی رنگه که بهش میگن شکلاتی. بیچاره شکلاتو بدنام کردننقل قول:
بابا چرا عیب میزاری؟؟ کجا دودی؟؟ شما زاویه بگیر بعد از دور نگاه کن قهوه ای تیره که همون شکلاتیه. من نگاش میکردم پنج دقیقه موقع خریدنقل قول:
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
داداش گلم عیب نمیذارم خب واقعیتو باید گفت. اون عکس قهوه ای رنگی که تو سایتا دیدیم نیست حقیقتش. با وجود اینکه خودم از همین رنگ دارم ولی نمیگم شکلاتی چون نیست.نقل قول:
اگه شکلاتیه باید تو نگاه اول و کاملا معمولی به چشم بیاد نه اینکه 6 لا خم بخوریمو از یه زاویه ای نگاه کنیم و به خودمون بقبولونیم که همچین چیزیه :n16:
سلام شرمنده سوالمو اینجا میپرسم میدونم جاش نیس از این نظر ک می پرسم ک لپ تاپم z500 :n02:
آقا تو ویندوز xp ی جا بود ک میتونستی آخرین فایلایی ک باز شده رو بببینی
این تو ویندوز 8 کجاس
والا من سنم به ویندوز XP نمیرسه اما تو ۸ از اینجا میتونید ببینید:
از منو استارت recent file رو انتخاب کنیدنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
دوستان من 16 گیگ رم دارم اما همیشه 30 تا 40 درصدش پره چرا؟؟؟
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
سلام چطور میتونم وارد bios این لپ تاپ بشم؟ مگه fn+f2 کلیدش نیست؟
سلام چطور میتونم وارد bios این لپ تاپ (z500)بشم؟ مگه fn+f2 کلیدش نیست؟
با سلامی دوباره.دوستان من مهم دیدم که یک چیزی رو مطرح کنم که اونم مربوط میشه به دانلود ورژن 320.49 کارت گرافیکتون.و در کل میخواستم اینو بگم که من قبلا خودم زیاد روی این باور نبودم که با اپدیت به ورژن بالاتر چیزی درست شه.اما چند روز پیش یک بازی رو لپ تاپ برای ازمایش نصب کردم که در یکسری از مراحلش لگ داشت که البته خیلی کم و همچنین کیفیتش هم زیاد دلچسب نبود.اما امروز وقتی ورژن 320.49 رو نصب کردم هم خبری از لگ ها نبود و هم اینکه کیفیت بازی بهتر شده و در اخر اینو هم بگم که برای دانلودش از سایت انویدیا باید با قند شکن وارد بشین اما اگر باز هم کسی نتونست دانلود کنه بگه تا بهش سایت دیگه ای معرفی کنم.
با لپ تاپ به طور معمول چیکار مکنید یعنی در کل چه نرم افزارهایی باز هستند و باهاشون کار میکنید؟نقل قول:
والا چیزه خواستی نیست یه آنتی ویروسه اویرا یه دانلود منیجره یاهو مسنجره بقیشم بعضی اوقاتم فوتوشاپه و 3D Maxنقل قول:
سلام داداش مبارکهنقل قول:
مشکی بابا ماله منم اسما شکلاتیه ولی رسما مشکیه
امروز رفتم پاساژ علاءالدین و ایران و رضا و خلاصه هرچی پاساژ لب تاب فروشی بود شخم زدم که یکی دو روز دیگه برم از یکدومشون بله رو از عروس بگیرم که در کمال ناباوری قیمتهای علاءالدین :n04:با اینکه تعداد مغازه های لب تاب فروشیش کم بود از همه جا کمتر بود البته ط سومش ،cx61که پاساژ ایران اینا میداد 2790 تا 750تو علاء الدین میداد 2705(تازه میگفت تخفیفم میدم)-z500 خودمون هم گارانتی الماس کمترین قیمتی که پیدا کردم 2550-2560 اینا بود سازگار هم میرفت تو رنج580-590اینا (البته تا 690 هم حتی بود) گارانتی متفرقه مثل گرین هم 2530-2540 اینا گیر میومد بدون گارانتی هم تا 2480 تو علاءالدین پیدا کردم که طرف میگفت لبتابای با گارانتی و بی گارنتی هیچ تفاوتی با هم ندارن و جلو خودت پلمپ پک لبتاب رو باز میکنه ویندوز مجانی میریزه درایورهاشم آپدیت میکنه توش چندتا نرم افزارم میریزه و cpuوgpuهمه چیشو جلوت امتحان میکنه ولی از در مغازه که بری بیرون دیگه هیچی مشکلی رو قبول نمیکنه
با توجه به اختلاف قیمت نظرتون درباره بدون گارانتی چیه؟:n13:
البته یکی دیگه از مغازه دارا میگفت شده یه گارانتی متفرقه 30-40 تومنی بگیر ولی بی گارانتی نگیر چون خیلی ریسکه داری 2500 پولشو میدی که بنظر راست میگفت!
سازگار اگه میتونی جور کن من سازگار گرفتم عالیه در جریان نیستی تاچ پد رو زدم پکوندم بردم گارانتی نگاش کرد گفت باس بره تهران واسه تعویض اومد شهرتون تهران تاچ نو شد برگشت :n02::n16:
اساتید یه سوال
شما ویندوز 8 تو لب تابتون نصب کردین یا 8.1 کدومش بهتره و مشکل ساز نیست؟
اگه میشه یه لینک از ویندوزتون واسه دانلود بزارین که ازش راضی هستین
ممنون