راهنمايي:نقل قول:
1-برنامه (پروگ دي وي بي) را نيز امحان كنيد.
2- براي آخرين بار از اتصالات آنتن مطم.ن شويد.
3-گيرنده خودرا درخانه يكي از دوستان تست كنيد .
4- سيستم قديمي كامپيوتر شما نيز تا 80% تاثير دارد.
Printable View
راهنمايي:نقل قول:
1-برنامه (پروگ دي وي بي) را نيز امحان كنيد.
2- براي آخرين بار از اتصالات آنتن مطم.ن شويد.
3-گيرنده خودرا درخانه يكي از دوستان تست كنيد .
4- سيستم قديمي كامپيوتر شما نيز تا 80% تاثير دارد.
مرسی از پاسخ سریعت .
من رفتم اونجا ولی صحبتی راجع به دریافت دیجیتال نبود . و یه بنده خدا هم سوال کرده بود دو ماه پیش که هنوز جوابشو ندادن .
من میرم تو قسمت کانال یابی دستی و قسمت تلویزیون دیجیتال ولی صفحه سیاه هست و مینویسه سیگنا موجود نیست و نمیشه دستی هم وارد کرد غیر فعاله .
من گفتم شاید چند تا دلیل داشته باشه . یکی اینکه آنتن خاصی میخواد شاید ؟یکی دیگه هم اینکه شاید شهر ما تحت .پوشش نیست . از کجا بفهمم که شهر ما تحت پوشش هست ؟
بعد این دانگل قیمتش چنده . اگه بگیرم میشه باهاش به اینترنت وایرلس وصل شد .
سلام
کسی نمیدونه این سایت فولاد رایانه چرا کار نمیکنه و هنگه ؟
کد:http://www.fouladrayaneh.com/
رو سایتش کلا یه عکس شبیه صفحه سایت گذاشته!نقل قول:
انگار مشکل پیدا کردن!
قبل باز میکرد! من یه دستگاه پروویژن خریده بودم ، همش فریز میشد! بردم پیششون گفتن ریست کن درست میشه! گفتم کردم و این چیزا تا این که یه جدیدش رو بهم دادن!!
اونجا که بودم زیاد زنگ میزدن بهشون واسه اشکال دستگاه! همشم میگفتن ریست کن!!!
الان دستگاه فعلا خوبه!:10:
اگه مشکل داری و تهرانی ، حضوری سر بزن!:11:
دوستان یه گیرنده دیجیتال دارای این ویژگی ها چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
1- ضبط صدا و تصویر با کیفیت خوب رو فلش و هارد
2- کیفیت خوب دریافت و پخش شبکه های تلویزیون
3- پشتیبانی از بیشتر فرمت های تصویری با 1080p کیفیت
4- و سایر جزییاتی که فکر میکنید باید باشه . اون خواسته هام اونا هستن ! ممنون !
.نقل قول:
. آخرش مشکل گیرنده تی وی حل نشد ؟ ؟ :44:
. اگه تاپیک های مربوطه رو مطالعه کرده باشی.. نتیجه انتخاب میشود :
. بلوسنس +T14
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
. امتحانشو پس داده.. من خودم بعد تست کامل ( واسه رفیقم ) اقدام به خرید کردم و راضی ام... :8:
. موفق باشید :7: /
.
ببین خوبه؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=524425
سلام
ببخشید من چند روز پیش LED EX720 سونی خریدم ، بعد می خواستم بپرسم برای دریافت کانالها به صورت دیجیتال چه کاری باید انجام بدم؟ (تهران هستم) راستش تو تنظیمات خودش یه بخش هست که کانالهای دیجیتال رو جستجو می کنه و پیدا هم می کنه ، ولی وقتی وارد کانال پیدا شده می رم می نویسه تصویری وجود ندارد ، آنتن پشت بوم رو جابجا کردم بعضی از موقعیت ها می نوشت سیگنال وجود ندارد ولی الان تنظیم آنتن طوری هست که کیفیت سیگنال تا 100% پر شده و قدرت سیگنال هم 90%
وقتی مثلا شبکه 3 رو میزنم روی پخش به صورت دیجیتال می زده تصویری وجود ندارد
میشه راهنمایی بفرمائید
توی مشخصات تلویزیون هرچند تیونر دیجیتال وجود داره اما dvbt نیست. قابل توجه شما اینکه استانداردهای پخش دیجیتال در کشورهای متفاوت، متفاوت است و در ایران و بسیاری کشورها ----t است نه ATSCنقل قول:
TV System
- Channel Coverage : VHF: 2-13, UHF: 14-69, CATV: 1-135
- Color System : NTSC
- Number of Tuners (Analog) : 1 (Hybrid)
- Number of Tuners (Digital) : 1 (Hybrid)
- TV System (Analog) : M
- TV System (Digital) : ATSC
- Tuner (Cable) : Clear QAM
- Tuner (Terrestrial) : ATSC
- لینک مشخصات [PHP]http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langI d=-1&partNumber=KDL46EX720#specifications[/PHP]
من زیاد اطلاع ندارم ولی :نقل قول:
رفتم جهت آنتن رو عوض کردم ، 8 تا شبکه رو به صورت دیجیتال گرفت شبکه های Ifilm , Presstv , شبکه نمایش ، جام جم و...
شبکه های رادیو هم 14 تا گرفت ولی خب شبکه های داخل ایران رو نگرفت
کسی اطلاعی داره جهت آنتن رو تو تهران به کدوم سمت باید تنظیم کنیم که شبکه های داخل ایران رو به صورت دیجیتال بگیریم؟
تو یه سایت خوندم نوشته بود ارتباطی به جهت آنتن نداره ولی خب من تست کردم گویا ارتباط داشت!
توی تهران به سمت کوه جماران که شبها یه رنگ سبز داره فرکانس شبکه های داخلی هم 602000 احتمالا باید بتونی سیگنال رو فیکس کنی و آنتنت رو تنظیم کنی در ضمن حتما از کابل یک تیکه استفاده کننقل قول:
در ضمن منزل شما کجاست. توی تهران فقط 10 تا رادیو می گیره شما چطور 14 تا رادیو گرفتی.
رفتم تو قسمت جستجوی دستی کانالها ، کانال رو گذاشتم روی 37 C ، بعد رفتم پشت بوم و جهت آنتن رو تغییر دادم و تو حالتی که کیفیت سیگنال و قدرت سیگنال بالا بود آنتن رو فیس کردم ، شبکه های داخل ایران رو هم گرفت تو همین جهت روی کانل C43 کانالهای جام جم و ... هم گرفتنقل قول:
الان ظاهرا همه چی نرماله تنها مشکلی که وجود داره اینه که شبکه های داخل ایران وقتی میارم بعضی وقتا یه حالتی تو تصویر میاد دقیقا مثل وقتی سی دی خش دار میذارید ، مثلا چند دقیقه شفاف نشون میده بعد یه تیکه از تصویر 2 ثانیه این حالت رو داره
ما تقریبا شمال غرب تهران هستیم ، الان آنتن دقیقا به سمت غرب هستش
فکر کنم تو تهران یکی گفته بودن یه جا به طرف برج میلاد بگیر.
آره خوندم ولی احتمالا ایشون شرق تهران بودن و وقتی آنتن رو به سمت غرب تنظیم کردن روبروی برج میلاد بوده ، الان من آنتن رو به سمت برج میلاد میذارم هیچ سیگنالی وجود نداره ، ولی وقتی آنتن رو به سمت غرب و شمال غرب تهران تنظیم می کنم درست میشهنقل قول:
فقط تنها مشکلی که هست همین کانالهای داخلی هست که مثل حالتی که سی دی خش دار باشه تو تصاویر اتفاق میفته
ولی کانالهای جام جم ، شما ، Ifilm ، مستند و ... این مشکل رو ندارن
به نظرتون از خود TV نیست؟ چون تازه خریدم و گارانتی هم داره
ممنون میشم راهنمایی کنید
به نکات زیر توجه داشته باش حتما سیم یه تیکه باشه و از بستن محکم سیمها مطمئن باش از آنتهای شاخکی یو اچ اف استفاده کن و از یک آنتن برای چندتا تلویزیون استفاده نکن. ضمنا همانطور که قبلا گفتم فرستنده توی جمارانه و شبها چراغ سبزش معلومه در ضمن برای من که توی محدوده میدون خراسانم هر طرف آنتن رو بزارم باز هم سیگنال دارم البته طبقه 5 آنتن بسته شده البته شاید چند درصد علمی سیگنال کم و زیاد بشه اما کیفیت تغییری نمی کنه. شما دقیقا بزار به سمت اون چراغ سبز . ان شاء الله مشکل کاملا برطرف میشه. فصبرٌ جمیلٌنقل قول:
سلام خدمت همه دوستان
شما می تونید نسخه آپدیت گیرنده های دیجیتال ایکس ویژن مدل 333 و 131 و 101 را از وبلاگ یا سایت مادیارن دریافت کنید:
www,maadiran.mihanlblog.com
ممنون آنتن من این مدلی هست هم VHF داره و هم UHFنقل قول:
آنتن شاخکی منظورتون چه مدلی هستش؟
جماران کدوم سمته تهران میشه ؟ از اینجا چراغی دیده نمیشه
همین مدل منظورم آنتنت خوبه. جماران وسط رشته کوههای شمال تهران ( تقریبا) بین تجریش و نیاوراننقل قول:
مرسینقل قول:
اینجا برعکسه ، پشت آنتن که به سمت جماران هست خوب می گیره ، مرسی از شما که به کاربرا کمک می کنید:10:
این آننتا واسه دیجیتال خوبه؟ واسه آنالوگ که خوبه. اینجا 2 تومنه! :31:
اینم هست یکی شبیه به اینم هست ما اونی که شبیه به این هست رو داریم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیم آنتن خوب داشته باشی و توی نقطه کور نباشی خیلی بهتر از آنتن برقی ها (بوستر دار ها ، دارای تقویت کننده) کار می کنه!!!نقل قول:
سیم کواکسیاله دیگه. همون سفیده.نقل قول:
تو دیجیتالم اینو پیشنهاد دادن. تو تی وی.
نه اینجا جای خوبیه. ولی هنوز که آزمایشی هست نمیتونم بگیرم. من مال کامپیوتر رو دارم.
من موندم اگه اون آنتن کوچیکش نگیره بعد از افتتاح ولی آنتن مال تی وی بگیره نمیتونم همیشه بهش وصل کنم. چون تی وی کنارم نیست. نمیدونم چیکار کنم.
پخش آزمایشی شبکه نمایش آغاز شد الان فیلم حضرت ابراهیم از این شبکه در حال پخش است
البته فعلا فقط تو تهران:31:نقل قول:
دوباره مشکل:
الان دقیقا آنتن پشت بوم تنظیم شده به سمت جماران (آنتن شاخکی)
تو تنظیمات تلویزیون
روی کانال 37 (فرکانس 602)
کیفیت سیگنال 100 و قدرت سیگنال 46-50 هست:
شبکه های داخلی ایران رو با این مشخصات خیلی خوب دریافت می کنم مشکلی هم ندارن
روی کانال 43 (فرکانس 650)
کیفیت سیگنال 90 -95 و قدرت سیگنال 42
شبکه های جام جم ، Ifilme ، بازار ، شما و ... رو با این مشخصات خوب دریافت می کنم ولی مثلا 3 دقیقه خوبه بعد یهو یه حالت مثل این که سی دی خش دار باشه اتفاق میفته برای چند ثانیه کوتاه ، بعد مجددا درست میشه
سوال:
1- قدرت سیگنال برای دریافت تصاویر با بهترین کیفیت باید حدودا چند باشه؟ به چه صورت میشه قدرت سیگنال رو بهتر دریافت کرد؟ مشکل از آنتن هست؟
تو نت سرچ کردم
آنتن SDAO 2010 سیماران
قیمت 11 هزارتومان
این آنتن ها رو نوشته " آنتن دیجیتال اکتیو مخصوص گیرنده های دیجیتال زمینی "
دو مدل هم داره یکی رو نوشته Indoor یکی هم Outdoor
2-از این آنتن ها میشه استفاده کرد؟ یا این آنتن ها برای مورد دیگه ای استفاده میشن؟
منبع :
کد:http://www.simaran.com/main/products_cats/en/c108
شما یه آنتن تقویتی کوچیک دانت بگیرنقل قول:
کیفیتش عالیه و برقش هم از پورت usb کامیپوتر
قیمتش از 20 شروع میشه
تو وبلاگ مادیران در مورد فروش مستقیم گفته. زنگ بزن فروش مستقیم بهت میگه: آدرس ویلاگ مادیارن:
maadiran.mihanblog.com
---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------
قدرت سیگنالت خیلی کمه بابانقل قول:
باید بیشتر کنیش
با تنظیم دقیقا تر یا تهیه آنتن تقویتی یا بوستر دار. مثلا آنتن هوایی تقویتی
دوستان فکر کنم باید خود گیرنده هم قوی باشه چون کابلی که به تلویزیونم وصل بود مشکلی براش پیشومد ولی من با قدرت 10 و کیفیت بین 40 تا 50 همگی شبکه های دیجیتال دریافت می کردم
راستش هر چقد جابجا کردم آنتن رو قدرت سیگنال از این بیشتر نشد ، برای همین گفتم یه سوال بپرسم چه آنتنی بخرم که برای دریافت شبکه ها با مشکل مواجه نشم ، آنتنه تقویتی منظورتون چه آنتنی هست؟ آنتن جدا هست یا باید مثل تقویت کننده روی همین آنتنی که الان هست بسته بشه؟نقل قول:
در مورد آنتن هایی که در سایت سیماران نوشته برای استفاده DVBT و قیمت مناسبی هم دارن نظرتون چیه؟ میشه اینا رو استفاده کرد؟ یا این آنتن ها برای موارد دیگه ای استفاده میشن؟
کد:http://www.simaran.com/main/products_cats/en/c109
شما قبلا گفته بودید شبکه های داخلی مشکل دارن حالا می گید شبکه های خارجی مشکل دارن بالاخره کدومه. اگه قبلا مشکل روی داخلی بوده حالا رفته روی خارجی پس قطعا مشکل از آنتنه ضمنا به نظر من این خش هم به خاطر نوسان درصد سیگناله که احتمالا 42 درصد کم و زیاد میشه. در ضمن محل اقامت شما کجای تهرانه؟ آیا کابل مستقیم از آنتن به تلویزیون وصل میشه؟ آیا درصد سیگنال توی شبکه های داخلی نوسان داره؟ اگر از وجود آنتن و کابل مناسب مطمئنی و با این وجود درصد سیگنال نوسان زیادی داره می تونه مشکل تیونر باشه.نقل قول:
درسته قبلا شبکه های داخلی این مشکل رو داشتن که با یه مقدار تنظیم آنتن درست شدنقل قول:
فرکانس 650 که شبکه های خارجی رو می گیره کیفیت سیگنال روی 95 ثابت ، قدرت سیگنال چند دقیقه 42 هستش یهو میاد 40 ،چند دقیقه رو 40 ثابت می مونه بعد میره 42
غرب تهران سمت پونک
دفعه قبل که گفتید سیم آنتن رو مستقیم وصل کنم ، چون سیم آنتن (یه مقدار اضافه پشت بوم بود) از تو پریز داخل خونه کابل رو 1 متر کشیدم بیرون ، الان کابل مستقیم به پشت تی وی وصل شده
خیر ، برای شبکه های داخلی کیفیت سیگنال ثابت روی 100 و قدرت سیگنال ثابت 50نقل قول:
آیا درصد سیگنال توی شبکه های داخلی نوسان داره؟
قدرت سیگنال 50 یکی از دوستان گفت کم هستش
یه سوال دیگه هم داشتم ، این آنتن ها که تو سایت سیماران وجود داره برای تلویزیون استفاده میشن؟
آنتن SDAO 2010 سیماران
" آنتن دیجیتال اکتیو مخصوص گیرنده های دیجیتال زمینی "
از 20 شروع نمیشه که من دیدم قیمتش از 10 تا 17 خورده ای هست ! :31: شما گرون فروشی مثل اینکه! :31: خوب این دستگاهی که ما داریم pcdvb-2100 آنتن خودش چند دسیبل هست؟ و میشه فهمید تا چند کیلومتری میگیره این آنتنی که معرفی کردی؟نقل قول:
سلام دوستان یه سوال دارم من گیرنده دیجیتال AP.TECH دارم کسی میتونه راهنمایی کنه که چطور میتونم تاریخ و ساعت اون رو تنظیم کنم؟
ممنون
چرا شبکه نمایش تو رشت قطع شده ؟
تو تهران هم قطعه؟
نه وصله!:20::20:نقل قول:
ghaioom جاننقل قول:
من که فروشنده نیستم. ولی می دونم یه مدلی جدیدش اومده بیشتر از 17 تومنه
فکر کنم 23 تومنه. دقیق نمی دونم
اون میگن بهتره
در مورد دسیبلش هم نیم دونم چند دسی بله ولی می دونم از آنتن های خود دستگاه 2100 بهتره
م یتونی اطلاعات رو از فروش مستقیم این محصول بگیری ، چون مادیران انگار خودش ارسال می کنه به تهران. ولی اگر شهرستانی باید بپرسی. از وبلاگ مادیران بپرس تا بهت جواب بده : maadiran.mihanblog.com
ميخاستم بدونم حداقل سيستم مورد نياز براي گيرندگي مناسب ديجيتال و پخش خوب چيه؟
چون پخش گيرنده ديجيتال xp-d450 من دائما ايست داره.آنتن پره وكيفيتم بصورت متغير رو 80 درصده.
سيستم منم :-cpu intel 2.4g - ram ddr756g- gforce5200- iwill p4ht2
آيا واقعا براين كار ضعيفه ؟؟؟
شاید کدکهای مناسب روی کامپیوترتون نصب نیست.نقل قول:
HD Pack 2.4 و K-Lite Mega Pack رو دانلود و نصب کنید.
عزیزم مشکل از آنتن ات است نه از سیستم ات:31:نقل قول:
برو آنتن را بچرخون تا اونی که قرمز کردم ثابت بشه و روی یک عدد بدون نوسان بمونه تا مشکل حل بشه
امیدوارم راهنماییم مفید باشه (من هم همین مشکل را داشتم و تا حل نشد باورم نمیشد که سیم آنتن ! و جهت آنتن اینقدر موثر است
من رو سيستمم K-Lite Mega Pack 6.1.0 نصبه و همه فرمتها رو هم راحت پخش ميكنه.
منم مشكلم همين تغييره؛هر چي آنتنو ميچرخونم ثابت نميشه.از چند تا برنامه هم استفاده كردم.:2:
آخه گيرنده ستاپ مارشالم سريع و بدون نياز به تغيير جهت همون آنتن، همه شبكه ها رو عالي پخش ميكنه.. يعني گيرنده پي سي ضعيفتره يا مشكل داره؟
يا آنتن يا سيم آنتن...
سلام.
دوستان میخوام یه آنتن داخلی خوب بگیرم که همه کانالها رو بگیره.
چه مدلی پیشنهاد میکنید؟