دوست عزيزم من الان يه كمي باهاش ور رفتم زماني كه برايتنس رو زير صفر يعني حدوداي 16- ميذارم اون حالتي كه گفتم از بين ميره ولي قسمت تيره هاي تصوير تيره تر ميشه وجزئيات ديده نميشهنقل قول:
Printable View
دوست عزيزم من الان يه كمي باهاش ور رفتم زماني كه برايتنس رو زير صفر يعني حدوداي 16- ميذارم اون حالتي كه گفتم از بين ميره ولي قسمت تيره هاي تصوير تيره تر ميشه وجزئيات ديده نميشهنقل قول:
والا به هر کی شما قبول دارین من st30 دارم .دارم باهاش با 360 بازی میکنم با ps3 بازی میکنم با hd media player فیلم میبینم با لب تاپ باهاش فیلم می بینم البته رو ----- زیاد جالب نیست ولی بعضی کانالاش اینطوریه که کلا کیفیت کانالش پائینه دیگه نمیدونم شاید تی وی بعضیا خرابه.
عزیزم شما وارد منوی تنظیمات شو power saver رو ببین اگه on هست off کن و نتیجه رو بگو.نقل قول:
روی همه سورسها اینطوری هست؟ یعنی روی م - ا ه واره این مشکلو دارین یا روی بلوری پلیر؟ اگه فقط روی ----- هست ممکنه برای تنظیمات خروجی تصویر باشه یا اینکه ECO MODE فعال باشه.نقل قول:
منم تازه گرفتم همچین مشکلی نداشتم اتفاقا یه تصویری اج دی داشتم واقعا فوقالعاده بود حتی کسی که از نمایندگی پانا اومده بود مونده بود میگفت خیلی با کیفیته جدا خیلی قشنگ رنگارو تفکیک میکنه .یکی از دوستان اومد و این فایلرو گرفت تو ال ای دی خودشون امتحان کونه فرداش اومد گفت یه چی میگم پرو نشی ال ای دی من اصلا حرفی نداره مقابل پلاسما بزنه حتی پلاسما پر رنگ تر بود خلاصه من که راضیم .نقل قول:
نقل قول:دوستان عزيز ممنون از شما بهتر شد يعني ميشه گفت اون حالت از بين رفت on بود off كردمنقل قول:
البته یه مسئله ای هم هست سیستمی روی پلاسماها برای جلوگیری از بالا رفتن حرارت پنل وجود داره به اسم ABL مخفف Automatic Brightness Limiter که وقتی درصد زیادی از صفحه نمایش رنگ سفید نشون میده از برایتنس تصویر اتوماتیک کم میکنه عملکرد پیش از موعد این سیستم توی بعضی پنلهای 2011 مشکلاتی ایجاد کرده بود که پاناسونیک با آپدیت آخرین فیرم ویر تا حد زیادی برطرفش کرده ممکنه این مشکل تو پنلهای آسیایی هنوز بر طرف نشده باشه البته با کالیبره حرفه ای تا حدودی بر طرف میشه ولی متاسفانه من به این پنل دسترسی ندارم که بتونم نظر قطعی بدم.
واقعا ممنون خيلي عالي شد راستي Alucard عزيز من مودم روتر adsl دارم و تلويزيون ولپ تاپ ورسيور همه بهش وصل هستند من رسيور ولپ تاپ رو به هم شبكه كردم ولي نميدونم با تي وي بايد چيكار كنم اي پي گرفته ولي نمي دونم بايد چه جوري شبكه بشه ممنون ميشم باز هم راهنمايي كنيد
الان تی وی به اینترنت وصل شده؟نقل قول:
جنال Alucard شما اطلاعی در مورد wifi adaptor که به این مدل TV بخوره دارید؟ که در بازار قابل تهیه باشه
نقل قول:در رابطه با دانگل:نقل قول:
دانگل تکش حدود 17 دلار قیمت داره و با پایه می شه حدود 25 دلار. این دانگلی یا آداپتری که می گم به ST30 هم می خوره.
کاتالوگ رو هم خوندم (هم VT هم ST) غیر از اتصال با کابل، اکسس پوینت و روتر هم جواب میده واسه وایرلس اونطورکه کاتالوگ می گه...
لطفا مارک و مدل و سایتی که میشه تهیش کرد رو بگیدنقل قول:
احیانا توی بازار ایران هم هست؟
"اتفاقا یه تصویری اج دی داشتم واقعا فوقالعاده بود حتی کسی که از نمایندگی پانا اومده بود مونده بود میگفت خیلی با کیفیته جدا خیلی قشنگ رنگارو تفکیک میکنه"
این فایل رو برای ما هم بزار
کدوم نمایندگی تهران پایینترین قیمت رو میده برای vt30 ?? کسی شماره تلفن داره ؟
الان مشکی st30 بالاتر از vt30 هستش ؟
تلویزیون پاناسونیک جی 10 من رو به پنجره هستش و تو روز انعکاس نورش زیاده و بیشتر موقعها تو روز نمیشه فیلم دید ایا vt30 هم به همین شکل هستش ؟
وصل شده خواستم اپديتش كنم چند دقيقه please wait داد بعد نوشت كه من از اخرين نسخه كه 3004 هست دارم استفاده ميكنم و اخرين نسخه همينه ولي تو شبكه كردنش موندم چه جوريهنقل قول:
فیلتر ST30 به نظر من بهتر از VT30 هست جفتشون Reflex دارن ولی ST30 مشکی رو تو نور زیاد بهتر حفظ میکنه.نقل قول:
اگه منطورتون این هست که میخواین از DLNA استفاده کنید و ویدئو و فیلم رو به شیوه استریمینگ روی پنل پخش کنید توی این ویدئو توضیح داده شده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
سال 2011 هم به پایان رسید و از امروز وارد سال جدید میلادی شدیم و دوستداران دنیای دیجیتال و الکترونیک بی صبرانه منتظر افتتاح نمایشگاه CES 2012 و مشاهده آخرین محصولات و تکنولوژی های جدید غول های دنیای الکترونیک هستند که تنها 8 روز تا افتتاح آن زمان باقی مانده است.
قابل توجه دوستداران محصولات پاناسونیک و اینکه از امروز ،مقارن با نخستین روز سال جدید با ورود به سایت رسمی بین المللی پاناسونیک با نما و طراحی جدید صفحه نخست آن مواجه خواهید شد و می توانید پیام جدید سال نو شرکت پاناسونیک و همچنین آخرین اخبار مربوط به معرفی محصولات جدید و روز شمار باقی مانده تا افتتاح نمایشگاه CES 2012 را در آن مشاهده کنید.
ورود به صفحه نخست پاناسونیک جهانی :
ورود به صفحه معرفی و اخبار محصولات در نمایشگاه CES 2012 :
همچنین پرتال سایت پاناسونیک جزء 10 پرتال خبری پربیینده با تعداد کاربران بالا در زمینه مشاهده مقالات در سال 2011 قرار گرفت. متن خبر در لینک زیر :
پاناسونیک امسال به دلیل اینکه بزرگترین حامی و به نوعی اسپانسر نخست المپیک 2012 محسوب می شود ، تمهیدات ویژه ای را برای پوشش اخبار و معرفی محصولات خود در نظر گرفته است. برای مثال امسال پاناسونیک برای معرفی تلویزیون های جدید خود در نمایشگاه CES 2012 با شعار تولد دوباره ویرا وارد میدان رقابت با رقیب های خود خواهد شد. که همین شعار هیجان خاصی را میان طرفداران تلویزیون های پاناسونیک به ویژه در دنیای مجازی مانند صفحه فیس بوک و تویتر این کمپانی ایجاد کرده است که تنها باید منتظر بود و دید...
اما خبری دیگر برای دارندگان تلویزیون پلاسمای پاناسونیک مدل VT30 و اینکه این محصول در آخرین رده بندی سایت Cnet انگلستان به عنوان بهترین تلویزیون سال انتخاب شد. سال پیش نیز اولین مدل این سری یعنی VT20 به عنوان بهترین تلویزیون سال از سوی منتقدان و کاربران این سایت انتخاب شده بود.
برای مشاهده منبع خبر و رده بندی بهترین تلویزیون های سال 2011 از دیدگاه سایت Cnet UK به لینک زیر مراجعه نمایید :
سلام من vt30 دارم و چه جوری میشه باهاش ضبط کرد از طریق هارد اکسترنال؟نقل قول:
دوست عزیز در ویدئویی که شما گذاشتی نشون میده که هارد اکسترنال میزنه به tv و میره تو منو به قسمت usb hdd و بعد از فرمت هارد ضبط میشه کرد و این در حالی هست که من هارد اکسترنالم که 500 گیگ و 2.5 اینچی هست رو موقعی میزنم به tv در منو گزینه usb hdd وجود نداره و اگه میشه بگین ایا میشه هارد به این tv زد و رکورد کرد و اگه میشه لطفا توضیح بدید.(اقا منتظرم لطفا جواب بده.با تشکر)
دوست گرامینقل قول:
وقتی راهنمایی می کنی لااقل درست راهنمایی کن , درستش اینه :
اگه می خوای خونتو چراغونی کنی و چشماتون به برایتنس زیاد عادت کرده led خوب مثل سونی HX925 بهتره .
رکورد برای مدلهای اروپایی گذاشتن پاناسونیک درباره رکورد مدلهای آسیایی چیزی ننوشته.
دوستان عکس هایی از شبکه euro sport HD که اتفاقا تصاویر با بکگراند سفید داشت در کمترین حالت روشنایی منزل گرفتم:
کسی تونسته این خاکستری بودن رنگ سفید رو با تنظیمات خاصی بهتر کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز:20:نقل قول:
حالا که امکان لینک برای تمام کاربران فعال شده اگه عکسهاتون رو به صورت thumbnail قرار بدین صفحه ها اصلاً سنگین نمیشن:46:
برای نمونه:
ممنون:20:
نقل قول:
عجب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی امکاناته ماله اون بره و مثل اینکه باید بزنیم ه.ک و جیتگش کنیم و نمیشه باز نامه اعتراضی بفرستیم شاید با اپدیت درستش کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جان بیا خونه من.هم تلویزیون و هم خونه متعلق به خودته.بیا هر چقدر دوس داری سر و کله بزن.هم از حضورت و هم اطلاعات استفاده می کنیم.نقل قول:
چشم عزیزم.:11:نقل قول:
فقط چون میخواستم جزئیات پشت زمینه مشخص شه کامل گذاشتم اما حق با شماست.
تنها مدلی از wifi adaptor که تونستم پیدا کنم مدل زیر با قیمت هایی متفاوت هست از 38 دلار تا 53 دلار
مشخصاتش اینه:
Panasonic DY-WL10 Wireless LAN Adapter
Compatible with 2011 models - DMP-BDT110, TC-P65ST30 , TC-P65GT30, TC-P60ST30, TC-P60S30, TC-P60GT30, TC-P55ST30, TC-P55GT30, TC-P50X3, TC-P50ST30, TC-P50S30, TC-P50GT30, TC-P46X3, TC-P46ST30, TC-P46S30, TC-P42X3, TC-P42S30, TC-P42ST30, TC-L42E30, TC-L42E3, TC-L42D30, TC-L37E3, TC-L37DT30, TC-L32X30, TC-L32DT30, and TC-L32E3
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس و مشخصاتش که فیلتره
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروشش در سایت آمازون
فکر نمیکنم بشه در ایران پیداش کرد.
من تی وی رو حالت عادی گذاشتم و حالت صرفه جویی هم روشن گذاشتم فقط کنتراست رو روی 70 و وضوح رو روی 90 گذاشنم اگر به من پیشنهاد بدن بهترین محصولات سونی و سامسونگ و ال جی و...... رو هم بهت میدیم من حاضر نیستم این تلوزیون رو عوض کنم به نظرم اونایی که اشکالات جزیی میگیرن چند دسته اند:
1.تی وی رو درست نمیتونن تنظیم نمیکنند
2.تصویری که با بلوری تو بازار میبینندتو خونه با رسیورهای بیکیفیت وکانالهی sd نمیبینند
3. ظاهر پسند هستند و به همه جوانب و مشخصاتی که یک تی وی باید داشته باشد توجه نمیکنند
توی ایران نیست من خیلی دنبالش بودمنقل قول:
مدلش الآن یادم نیست ولی تو کاتالوگ 55vt30 دیده بودم
فقط هم خاص vt و st هست
من خودم دنبالشم اگر خبری گرفتم به همه می گم، منتها یکم فعلا درگیر هستم
دوستان عزيز سلام اگر منو راهنمايي كنيد و بگيد ايراد كار من كجاست ممنون ميشم من گزينه eco mode و power save رو روحالت خاموش ميذارم ولي موقعي كه برقهاي خونه رو خاموش يا روشن ميكنم اتوماتيك نور تلويزيون كم وزياد ميشه ايا گزينه ديگه اي هم هست كه بايد خاموش بشه كه ديگه نور تلويزيون با شرايط نور محيط تغيير نكنه
برید به این سایت :نقل قول:
کسی تونسته این خاکستری بودن رنگ سفید رو با تنظیمات خاصی بهتر کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
یک قسمتی نوشته:
IRE Window Patterns
از 5 تا 100IRE رو دانلود کنید کنتراست رو بیارید پائین تا جایی که رنگ سفید روی 100IRE با 50IRE تقریبا یک درخشش داشته باشن بعدا با وایت بالانس و یا روی مد پرو میتونید تنظیمات حرفه ای تر انجام بدین.
اگه تو منو قسمت picture گزینه C.A.T.S داری اونو OFF کن . البته این گزینه تو پنل های اروپایی دیدم و تو پنل های ایران بجاش Color Remaster گذاشتن که ضاهرا فقط گامت رنگ ها رو از broadcast به فیلم تبدیل می کنه. من خودم به تی وی دسترسی ندارم نمی تونم چک کنم .نقل قول:
arash_a59 شما هم اینو خاموش کن و تو روز و شب نتیجه اونو ببین
نظر سنجی جالب و قابل تاملی هست :
عنوان نظر سنجی اینه : آیا پنل 2011 پاناسونیک شما مشکل برایتنس داره(نوسان و کم زیاد شدن برایتنس)
---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------
عزیزم خاموش کردم و هیچ تفاوتی حاصل نشد در شب(قبلش روی auto بود)نقل قول:
این مشکل ماله پنلای آمریکای شمالی بوده پاناسونیک با patch درستش کرده.
جالبه که این پچ رو به این راحتی نمیشه گرفت و مراحل دارهنقل قول:
باید زنگ زد به گارانتی بگی این مشکل رو داره
ازت سوال و اینچیزا میپرسن که فلان تنظیم و انجام دادی یا نه
که در نهایت باید بگی آره بابا نشد که نشد
و خلاصه در نهایت تکنسین محترم شرکت میاد حضوری با یک sdcard تلوزیون رو فلش میکنه یا یک A-board جدید نصب میکنه
البته نوشته پنل های ساخت آگوست 2011 ب بعد این پچ روشون نصب شده(مال همون منطقه)
اگه این مشکل واسه ایران (سری R )پیش بیاد یا وجود داشته باشه هیچ کاری نمیشه کرد با این وضعیت گارانتی و خدمات پس از فروش و تحریم های موجود.
کسی st30 را با پلاسمای 51 اینچ D585 یا D6960 سامسونگ مقایسه کرده؟ST30 چه برتری داره؟
D6960 تو ایران وارد نشده . st30 از هر لحاظ به D585 سره .
50VT30 منم رسید :26:
کارت هدیه هم 5.000.000 ریالی :26:
یه سینما خانگی پایونیر 717 هم به توصیه mr_rayan گل و یکی دیگه از عزیزان انجمن گرفتم. البته من رو 414 مشاوره گرفته بودم ولی دیدم 60 تومن بیشتر تفاوت قیمت ندارن مدل بالاتر رو برداشتم.
کارت هدیه رو شوخی کردم 100 تومن بود :31:
اولین چیزی که حیرت زدم کرد کیفیت تصویر SD نسبت به HX925 بود (البته سایز 55) . کیفیت SD 50VT30 به نظر من چند برابر بهتر از 55HX925 هست (هردو با تیونر داخلی خودشون). (بازم میگم به نظر من) وقتی SD 925 رو دیدم گریه ام گرفت! ولی کیفیت Full HD هردو خوبه.
اولین چیزی که حالم رو گرفت Burn-in شدن بود. 3-4 دیقه تصویر منو ثابت بود بعد که منو رو بردم یه صفحه سیاه نشون داد منو جا انداخته بود. البته زود هم از بین رفت چون اون 3-4 دیقه که منو ثابت بود داشتم فلش مموری رو برای Break-in کردن حاضر میکردم و بعد گذاشتم تصاویر هر 30 ثانیه عوض بشه دیگه جا افتادگی ای ندیدم. امیدوارم بعد از Break-in کردن دیگه به این راحتی ها Burn-in نشه.
دارم با این تنظیمات Break-in میکنم خوبه؟
حالت تصویر: عادی
کنتراست: 25
روشنایی: 9-
رنگ: 35
وضوح: 42
....
حالت صرفه جویی: روشن
میخوام هر 10 ساعت که گذشت یه استراحت بدم و این تنظیمات رو کمی بالا ببرم. مثلاً کنتراست رو کنم 27 و بعد 29 و... الی آخر تا بعد از 100 ساعت برسه به 50 :31: (ابداع خودمه!!)
یه سؤال مهم: این طبیعی هست که وقتی از فاصله 30 سانتی و نزدیک تر به تصویر نگاه میکنم تصویر حالت گز گز داره؟! (تصویر یک پارچه رنگی) منظورم اینه به صورت متناوب دون دون میشه. مثلاً تصویر برفکی چطوری نا منظم دون دون میشه.
راستی منم اون صدای نویزی که آرش جان میگفتن میشنوم صد البته وقتی تلویزیون روشن هست و صدا قطع. اولش یه ذره ناراحت شدم ولی دیدم اصلاً چیز عجیبی نیست! تو هر خونه ای 10 جور وسیله برقی هست که 10 برابر این صدا داره! تازه کی بدون صدا از فاصله 1 متری تلویزیون میبینه!! (چون بیشتر از فاصله 1 متری صدایی نمیاد.) اگه در طول زمان بیشتر از این نشه هیچ مشکلی باهاش ندارم.
کلاً فعلاً خیلی از خریدم راضی هستم. امیدوارم همیشه راضی نگهم داره. به زودی عکس هم میذارم اگر دوست داشته باشین.
منم که روزای اول نگاه میکردم تصویرش کمی گزگز داشت ولی جالبه الان دیگه نیست. کلا هر چی میگذره انگار بهتر میشه. توی سه چهار روز اول منم همش با کنتراست و اینا ور میرفتم ولی الان اصلا نمیدونم رو چی هست! تو رو خدا روی این کارت هدیه هم ما رو سکته ندین! مال من 50 هزاری بود!
مبارک .من تا حالا خیلی باهاش ور رفتم حرف نداره .تصویر رو گذاشتم حالت عادی کنتراست 70 وضوح 90 و حالت صرفه جویی روشن رنگ 50. این حالت تو خونه ما عالی جواب میده.هر چی بگذره بیشتر به قابلیتاش پی میبری.یه فایل mkv کیفیت بالا بذار ببین چه میکنه.راستی رسیورت چه مارکیه؟قیمت تی وی چقدر در اومد؟نقل قول:
اون حالت گز گز بخاطر کیفیت تصویره و کاملا طبیعیه اگه یه فیلم با کیفیت بذاری دیگه مشخص نیست
مبارک باشهنقل قول:
واسه تصویرای break in باید بزاری روی داینامیک کنتراست 100 که فسفرا یه دست آب بندی بشن.
اون حالت گز گز به قول دوستمون از فاصله 30 سانتی به بعد دیده نمیشه به خاطر واکنشهای گازیه که به پلاسما تبدیل میشه.