دوستان 1 نفر توضیح میده چجوری میشه فیفا13 رو آنلاین بازی کرد ؟ مثلا من بخوام با پسرخالم که من تهرانم اون نوشهر باهم بازی کنیم راهی داره ؟
نکته دوم هم اینکه چجوری میشه تاکتیک رو داخل بازی تغییر داد ؟
Printable View
دوستان 1 نفر توضیح میده چجوری میشه فیفا13 رو آنلاین بازی کرد ؟ مثلا من بخوام با پسرخالم که من تهرانم اون نوشهر باهم بازی کنیم راهی داره ؟
نکته دوم هم اینکه چجوری میشه تاکتیک رو داخل بازی تغییر داد ؟
با PC یا xBOX?
با XBOX که باید جفتتون اکانت LIVE داشته باشید و بعد با هم بازی کنید!
سلام
من تازه گرافیکم روعوض کردم AMD 6450 1 گیگ گرفتم فیفا رو تازه نصب کردم بازی بالا میاد ولی تا میخاد بازی شروع بشه کل صفحه سیاه میشه
دوستان کمک کنید مشکل از کجاست
ممنون
اگه با ایکس باکس میخوای بازی کنی باید اول لایو داشته باشی بعدا انلاین پسس که شکر خدا دوستان میگن لغو شده پس شما باید یه اکانت گلد داشته باشی بعد پسرخاله تون رو اد کنید در بخش دوستانت تو فیفا نوشته فرندلی گیم اونجا یه درخواست واسش میفرستی منتظر میمونی تا اون بیاد داخل بعد دیگه خودتون متوجه میشیدنقل قول:
واسه تاکتیک هم نمیدونم منظورت چیه اکه تاتکیک های سریع و استراتژیک تیمی هست با پد های روی دسته میتونی ولی اگر میخوای کلا تغییر بدی باید استارت وتیم منیجمنت
دوست عزیز خوشبختانه نسخه پی سی رو نداشتم و فقط میتونم یه راهنمایی های سطی انجام بدمنقل قول:
اول درایور جدیدگرافیک و مخصوص ویندوز رو دانلود کنید در حین دانلود مطمئن بشید که ویندوز چند بیتی هست
دایرکتس جدید
بعدا فکر کنم یه پچ اومده اونم دان کن ببین حل میشه
انتی ویروس و هرچی که میدونی باعث بلاک شدن میشه رو موقت غیرفعال کن
ضمنا سیو اگه داری یا جدیدا تشکیل شده رو از مای داکیومنت حذف کن هرچی تو مای داکیمومنت مربوط به فیفا 13 هست رو پاک کن (این روش رو به شخصه تاکیید میکنم چون یادمه از فیفا 08 تا الان کلی با این روش مشکلشون برطرف شده)
موفق باشی
وهاب جون خوش اومدي..تو فك مكني اگه ١٤ بياد ميشه همون لولي كه تو ١٣ هست تو اينجا هم باشه؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
سلام به دوستان
لطف کنید این تنظیمات Fifa 13 Controller Configuration تک تک توضیح بدید که بدونم چیه البته اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به انگلیسی توضیح داده ولی فارسیشو میخوام
چون این تنظیمات خیلی تاثیر داره در بهتر بازی کردن
مثلا تو فیفا میشه بازیکنی که صاحب توپ هم نیست رو خودمون حرکت بدیم ؟
پیشاپیش ممنون
مرسی سهیل جاننقل قول:
به نظر من وجود خواهد داشت چون امسال وجود داشته و خیلی هم مفید بوده به احتمال زیاد میزارن منتها برای تاکید این پیشنهاد میدم بری به تایپیک فیفا 14
این نت ما هم خرابه یه دو سه ماهی هست خرابه هی زنگ میزنم میگن انشالله درست میشه یه ماهه پیش به اومید فیفا رفتم یه ال سی دی 32گرفتم فقط واسه انلاین ولی :n21:شدم هی میگن انشاللللللللللللللللللله درست میشه
به امید ایرانی بی دغدغه:n12:
سلام دوستان عزیز من منظورم با pc و لپ تاپ بود که چطوری میتونیم منو پسرخالم باهم بازی کنیم ؟نقل قول:
اینکه میگن سریال نامبر نمیخواد دیگه راسته ؟
برای نسخه های کنسولی سریال نمیخواد.............نقل قول:
فکر کنم برای PC میخواد هنوز..........
سلام دوستان................
لطفا این ویدئو رو نگاه کنید..........در این ویدئو من اول گزینه کانتر اتک رو انتخاب میکنم ولی بعد وقتی دوباره نگاه میکنم میبینم هنوز های پرشر درحالت انتخاب قرار داره..............و بعدش هم افساید ترپ رو انتخاب میکنم و بازهم میبینم که هنوز حالت انتخاب روی سواپ وینگره.............[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل منه؟؟؟/کسی راه حلی نداره؟؟؟؟؟
شما از کجا حالت انتخاب رو میبینی . وقتی یه حالت رو انتخاب میکنی دیگه معلوم نمیشه که فعاله یا نه . مثلا کانتر اتک رو که میزنی به طور دائمی تا پایان بازی میشه تاکتیکت و واسه اطمینان هم اگه فکر کردی فعال نیست دوباره بزن . نکته تاکتیکهای موقتی مثل تله افساید اینه که مثلا توپ به اوت که میره تاکتیک موقتت غیرفعال میشه ولی تاکتیکهای دائمیت تا پایان بازی هستن .نقل قول:
شما ویدئو رو نگاه کردی؟؟؟نقل قول:
من از طریق شوکها انتخاب میکنم.....................ی سوال: منظورت از تاکتیکهای موقت کدوم تاکتیکاست؟؟؟منظورت از تاکتیکهای دائمی؟؟؟؟
خوب منم توی ویدئو دوباره زدم دیگه ولی اگه دقت کنی میبینی که تاکتیک تغییر نکرده.............
یکی از باگ های ناجور یا بهتره بگیم نامردی های این فیفا اینه که دروازه بان رو مال خود کنی
دروازبانت از دسته 3 لیگ بلژیک هم باشه یک توپایی رو میگیره که آدم جفت میکنه بخدا!
من career رفتم با تیم ساندرلند هیچ بازیکنی هم نگرفتم و نفروختم روی درجه سختی "لجندری" قسم میخورم بدون باخت قهرمان لیگ انگلیس شدم
از یکی دو ماه قبل قهرمانیمون مسعجل شده بود. تا اخر فصل 12-13 بیشتر گل نخوردیم تنها عامل گل نخوردنمون همین مال خود کردن دروازه بان بود.
واقعا این چه سیستمیه فیفا گذاشته قدرت دروازه بان 5 برابر میشه. تا دروازه خالیه خالی نباشه توپ گل نمیشه. کرنر ها هم که همرو با دروازه با که مال خود کردین بیاین جلو عمرا بتونه تیم حریف توپ رو سر بزنه
سلام دوستان
من در حال حاضر نمیتونم Xboxم رو به نت وصل کنم؛
راهی هست که بشه آخرین نقل و انتقلات بازار رو به بازی اضافه کنم؟
البته به این نکته اشاره کنم که میتونم USB به دستگاه وصل کنم...
الان اوضاع نت خیلی بهتر شده...من حتی کمبات هم بازی کردم...چه رسد به فیفا
سلامنقل قول:
بله
اپدیت رو دانلود میکنی و بعد به Xbox منتقل میکنی و از profile magaer توی فیفا و بخش suqd اون اپدیت رو لود میکنی!
همین
برای انتقال هم از نرم افزار horizon استفاده کن
سلام
خوبی؟
پیرو فرمایش در این پست؛میشه گام به گاه راهنمایی کنیم؟؟؟
الان دستگاه الیت هست ولی هاردش رو کندم و بهش فلش وصل کردم:
سلام
خوبی؟
پیرو فرمایش در این پست؛میشه گام به گاه راهنمایی کنیم؟؟؟
الان دستگاه الیت هست ولی هاردش رو کندم و بهش فلش وصل کردم:
کیست مرا یاری کند ؟:n24:نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون
اول فلش رو وصل میکنید به xbox و بعدش که با xbox کانفیگ شد
پوشه fifa رو کپی میکنید روی فلش.
بعدش نرم افزار horizon رو نصب میکنید روی کامپیوتر و فلش رو میزنید به کامپیوتر.
حالا فایل suqad رو که دانلود کردید رو به فلش انتقال میدید.
اگر راهنمایی بیشتر خواستید در خدمتم:n16:
دوستان ببخشید شنیدم فیفا 14 مثل ویندوز8 کاشی دار میشه درسته؟
سلام دوستان................
لطفا این ویدئو رو نگاه کنید..........در این ویدئو من اول گزینه کانتر اتک رو انتخاب میکنم ولی بعد وقتی دوباره نگاه میکنم میبینم هنوز های پرشر درحالت انتخاب قرار داره..............و بعدش هم افساید ترپ رو انتخاب میکنم و بازهم میبینم که هنوز حالت انتخاب روی سواپ وینگره.............[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل منه؟؟؟/کسی راه حلی نداره؟؟؟؟؟
چطوری میشه فیفا رو از داخل آپدیت کرد
با Xbox?نقل قول:
به Xbox live وصل میشید و بعد به ea server و ترکیب و overall بازیکنان رو آپدیت میکنی
یعنی 1 نفر نیست بدونه برای آنلاین با کامپیوتر باید چیکار کرد ؟؟ عجب با معرفتایی !! هیچ راهی نیست من و پسرخالم باهم آنلاین بازی کنیم ؟
میخوای آنلاین بازی کنی؟نقل قول:
باید online pas رو بخری
با بازیهای کرک شده نمیشه بازی کرد
یعنی چی کسی نیست ؟ دیگه الان همه میدونن والا که از فیفا 12 به بعد واسه انلاین بازی کردن باید فیفا ارجینال بخری که تقریبا بالای 60 تومن الان در میاد .نقل قول:
بچه ها یه سوال فنی دارم ، از کجا میتونم ورژن بازیم و بفهمم ؟ بهد چطوری آپدیت کنمش ؟ لینک لطف میتونین بکنین ؟ بعد قدرت بازیکنا تو مستر لیگ هم الان که 4 سال گذشته عوض میشه ؟؟؟ یا باید از اول شروع کرد ... ؟ ممنونم :n16:
فیفا مسترلیگ نداره :n02:نقل قول:
فکر کنم تاپیک رو اشتباهی اومدی :n13: تاپیک Pes یه جا دیگه است
همون career میری منیجر مود :n15:نقل قول:
فیفا مسترلیگ نداره :n02:
فکر کنم تاپیک رو اشتباهی اومدی :n13: تاپیک Pes یه جا دیگه است
دوستان یه سوالی داشتم،خواهشآ فقط اگه جواب میدین دقیق بگین...
اونم اینکی که کلا چندتا اپدیت squad برای فیفا 13 pc نه ایکس باکس اومده؟
یکیش که برای زمستان بود که البته اینم نداشتم و طبق سنت فیفا گفتم...
و لینک اخرین اپدیتش و اینکه مال کی هست و چطوری کار میکنه؟(مثل 11 و 12 باید تو فایل سیو بازی کپیش کنم؟)
آقا این نقل و انتقالات تموم بشه فیفا آپدیت میده بیرون؟
مگه با ورژنای کرک شده ی توو ایران هم میشه نقل و انتقالاتو آپدیت کرد.
منظور من با xbox بود:n02:نقل قول:
اگه کسی با 360 آنلاین بازی میکنه من فلک زده رو ادد کنه:n02:
انقد با خارجکیا و کودکان 14 ساله ی ایرانی(معلوم الحالان) بازی کردم خسته شدم دیگه................
گیمر تگم اینه :
AlexFera007
آقا آپدیت squad نیومده؟
فقط کافیه dvd فیفای اورجینال بخری ؟ همین ؟ اونوقت الان از کجا باید خرید ؟ مثلا فیفا 2014 میشه خرید الان ؟ چنده ؟نقل قول:
اونوقت این اورجینال روی 1 pc قابل نصبه فقط ؟ اگر آدم خونشو +لپ تاپشو تعویض کنه باید یه بازی جدید بخره ؟
اگر همه میدونستن اینهمه وقت 1نفر جواب میداد ! هرچند توی ایران مردم زورشون میاد اطلاعات به کسی بدن یا چیزی رو به کسی یاد بدن .
نه و فکر نمیکنم که حالا حالا هم بیاد . چون میگن اگه اپدیت بشه دیگه کسی سمت فیفا 14 نمیره . مثلا هنوز نیمار توی سانتوسه .نقل قول:
میتونی کلید یا cd key بازی رو بخری و بعد اونو بدی به نرم افزار اریجین که مال خود EA و اون واست نسخه ارجینال رو دانلود میکنه . میانبرهایی هم هست که بشه این دانلود رو دور زد و از نسخه کرکی بدون کرک واسه این حجم دانلود استفاده کرد . فیفا 14 پیش فروش میشه میتونی از همین الان که تخفیف داره بخریش ولی فکر کنم قیمتش حدود بالای 100 تومن باشه . ربطی هم به خونه و لپتابت نداره . حتی یک خوبی داره اینه که سیوت همه جا تا وقتی به نت وصلی همراهته .نقل قول:
دوستان تو کریر مود وقتی یه پیشنهادی برای یه بازیکن میاد 4 تا گزینه داره که یکیش پذیرش پیشنهاده یکیش رد پیشنهاد ولی دوتا دیگه داره نمیدونم اونا چی میگن.......
1: counter offer
2: stall
کانتر آفر یعنی تو به اون قیمتی که پیشنهاد اومده راضی نیستی و با انتخاب اون گزینه میتونی قیمت پیشنهادی خودت رو برای فروش اون بازیکن به باشگاه پیشنهاد دهنده بدی.................نقل قول:
استال هم یعنی آفر رو میذاری تو آب نمک:n02: