سلام دوستان من kis 2015 رو نصب کردم خیلی خوشم اومد ازش خیلی سبک و خوب عمل میکنه میخواهم لایسنسش رو بخرم تو اصفهان کجا رو میشناسید که لایسنس اصلی داشته باشه و ترجیها گرون فروش هم نباشه همین طوریش ۶۰ دلار هست
Printable View
سلام دوستان من kis 2015 رو نصب کردم خیلی خوشم اومد ازش خیلی سبک و خوب عمل میکنه میخواهم لایسنسش رو بخرم تو اصفهان کجا رو میشناسید که لایسنس اصلی داشته باشه و ترجیها گرون فروش هم نباشه همین طوریش ۶۰ دلار هست
اقا یکی این فایل رو تست کنه ببینه ویروس داره یا نه
با تشکر
کد:http://dl2.download.ir/Download/2013/December/Game/PC/Fifa-95[Download.ir].rar
گزارش virus total برای دو فایل اجرایی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من روی ویندوز 7 ورژن kis 2014 رو نصب کردم لایسنسم اورجینال هست. الان چجوری میتونم ورژن 2015 رو تصب کنم؟
شما می توانید ، ابگرد کنید.نقل قول:
میشه راهنمایی کنید چجوری این کار رو انجام بدم؟نقل قول:
کار خاصی لازم نیست.نقل قول:
همینجوری که 2014 داره کار میکنه،نسخه 2015 رو نصب کن خودش جایگزین میشه با همون لایسنس قبل
یه سوال یعنی با لایسنس مثلا ۲۰۱۳ میشه ۲۰۱۵ رو اکتیو کرد؟
سلام دوستان عزیز
در قسمت application activity سه تا پروسه رو سیستم من اجرا هست که گاهی اوقت اتوماتیک به گروه Low Restricted منتقل میشن و گاهی اوقت هم به گروه (Trusted(assinged by run sequence
این هم اسم این 3تا پروسه:
igfxHK Module
igfxEM Module
igfxTray Module
1-اول لطفا بگین که چرا گاهی به low Restricted منتقل میشن و گاهی به Trusted ؟ و اون عبارت داخل پرانتز چی هست که از بین همه اپ های ران شده فقط برای این س تا پروسه نشون داده میشه؟
2-با توجه به اینکه من به صورت دستی در قسمت app control محدودیت هایی رو برای اپ های Low Restricted اعمال کردم آیا این مشکل ساز نمیشه؟منظورم اینه که این پروسه ،پروسه های مهم و سیستمی نباشن یه وقت و اون محدودیت ها مشکل ایجاد کنه؟
ممنون
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
راستش میخواستم بدونم ورژن جدید محصولات کسپرسکی رلیز شده؟Kaspersky Pure جدید و Kaspersky Internet Security جدید (2015) ...
و اگه اومده آیا لایسنس براش موجود هست؟!یا مثل ورژن 2014 باید کلی مکافات بکیشیم و در آخر مجبور شیم بیخیالش بشیم؟
سلامنقل قول:
بله ریلیز شده.ولی لایسنس موجود نیست و باید از تریال ریست استفاده شه.
بلهنقل قول:
من مدت هاست با این روش از 2014 و 2015 استفاده میکنم.بدون هیچ مشکلی
شما ابتدا در همان قسمت manage applications در کسپر،روی نام یکی از این سه ماژول که نام بردی کلیک راست کرده و گزینه open application folder رو بزن تا پوشه و مسیر برنامه موردنظر رو نشن بده و متوجه بشی که در اصل متعلق به چه برنامه ای هست.نقل قول:
من یک سرچ کوچک انجام دادم و این ماژول ها مربوط به اینتل میشه.
جواب سوال اول:انتقال اتوماتیک برنامه ها به گروه های مختلف بر اساس امضای دیجیتالی اونها و آنالیز توسط دیتابیس انام میشه.
run sequence یعنی برنامه هایی که توسط یک برنامه اصلی دیگر انجام میشوند.
این تریال ریست چیه؟نقل قول:
برای نسخه ی PURE هم موجوده؟
روال کار تریال ریست ها چطوریه؟میشه گفت مثل لایسنس ها مطمئنه؟
تریال ریست برای صفر کردن مدت دوره ازمایشی هست .یعنی 30 روز دیگه به طور تریال ( ازمایشی ) استفاده کنیدنقل قول:
لینک دانلود (مدیا فایر کار میکنه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای pURE رو دقیق نمیدونم ولی به احتمال زیاد همین کار کنه.یا جداگانه هست
صددرصد نمیشه به این برنامه ها اعتماد کرد ولی کار آدم رو راه میاندازه
موفق باشید
این ابزار ها کاری رو براتون انجام میدند که مثل یه کاربر جدید که تازه میخواد این محصول رو به طور آزمایشی امتحان کنه به نظر بیاین. یعنی تمام تاریخچه و رد استفاده قبلی شما رو که به صورت آزمایشی این محصول رو تست کردید از سیستم پاک میکنه و دوباره میتونید یه لایسنس به مدت 30 روز از سرور Kaspersky دریافت کنید:n01:نقل قول:
خودم یه نسخه دارم که روی Pure هم کار میکنه. اگه چیزی پیدا نکردید یا کار نداد بگید تا تقدیم کنم:n16:
سلام دوستان
من به یه مشکلی بر خوردم با قسمت فایروال
من یه رول برای یه Group مثلا adobe تعریف میکنم و بلاک میکنم بعد برنامه های دیگه بلاک میشن!!!
ویندوز هم عوض کردم از اول هم نصبش کردم بازم نتیجه یکسان بود !!
اوایل اینطور نبود جدیدا اینطور شده :|
Kaspersky Antivirus 2015 - 3 Months TRIAL
دوستان تو پست دوم این تاپیک که لینک های مهم قرار داده شده توی یکی از پستها برای امنیت بیشتر نوشته بود :برای امنیت بیشتر در فضای اینترنت بهتر هست ICMP ECHO را به لیست فایروال اضافه و بلاک کنید
کلا این ICMP ECHO چی هست و بلاک کردنش چه فایده ای داره؟
والا اینو دیزیبلش هم کردم و افاقه نکردنقل قول:
باز هم اصرار داره که آپلود کنه :D
سلام دوستان . كاسپر میتونه اطلاعاتی که داره با نت رد و بدل میشه تجزیه و فیلـتر کنه و بگه اطلاعاتی داره داره میره یا داره وارد کامپیوتر میشه چی هست دقیقاً ؟ علتش موضوعی هست که در این تاپیک مطرح کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکرنقل قول:
برای KIS هم جواب میده؟
خیـــر ، فقط KAV رو دانلود میکنه.نقل قول:
دوستان
همزمان با رلیز شدن ورژن 2015 آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی؛نسخه ی جدید PURE هم اومده؟آخرین ورژن Pure چیه؟ 4 ؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
الان کاسپراسکای2015 آپدیت شده بیشتر سایتها رو بلاک میکنه یا اجازه دانلود نمیده چیکار باید کرد
دوستان؛یادمه که وقتی کسپرسکی 2014 (چه اینترنت سکوریتی و چه آنتی ویروس) بودش؛Kaspersky Pure نسخه ی 3 بود ازش!
ولی الان که کسپرسکی محصولات 2015ش رو داده بیرون؛هنوز هم کسپرسکی پیور در نسخه ی 3 باقی مونده!چرا؟ورژن جدید کسپرسکی پیور کی میاد؟
بخاطر مشکلاتی که در kis 2014 بود پارسال نسخه pure رو بیرون ندادند.معمولا 4-5 ماه بعد از اینترنت سکوریتی،پیور عرضه میشه.فعلا که خبری ازش نیست.نقل قول:
البته امکانات اضافی پیور رو میشه با برنامه های جانبی هم داشت و تفاوت خاصی با اینترنت سکوریتی نداره.
چه پیغامی میده؟یک عکس ازش بذاریدنقل قول:
احتمال زیاد بخاطر Parental control هست.
از اینجا میتونی بخری:نقل قول:
کد:http://www.bamacode.com/antivirus/kaspersky.html
من فقط به شاتل و سایت ----------- کاملا اعتماد دارم و نمایندگی هاییی که در سایت اونها درج شده.نقل قول:
پیشنهاد میکنم فقط از اونها بخرید که خیالتون راحت باشه.
دوستانی که از کاربران قدیمیه کسپرسکی هستند قطعا یادشونه یه جیغ بسیار معروف داشت کسپرسکی وقتی که یه فایل آلوده رو تشخیص میداد!! یادتونه اون صدای معروف رو ؟؟!! :n02:
در نسخه های جدید این صدا رو حذف کردن...
الان در نسخه ی Kaspersky Pure 3 چطور میشه دوباره اون صدای خاطره انگیز رو فعال کرد؟!!!:n06:
با سلام
چجوری میشه تو KIS 2015 یه پورت رو باز کرد که بتونم با اون به گوشیم از طریق local وصل شم؟
سلام
من فعلا رو سیستمم از KIS 2013 میکنم. موقعی که نسخه 2014 منتشر شد نصبش کردم ولی خاطر مشکلاتی مثل نبود سریال و سنگین بودن فایروال و حذف یه سری از تنظیمات آپدیت مثل تنظیم زمان آپدیت و ...
پاکش کردم ولی الان میخوام نسخه 2015 رو نصب کنم. این مشکلات تو نسخه 2015 هم وجود داره؟ البته من فقط اولین نسخه 14 رو نصب کردم نمیدونم تو آپدیت های بعدی این مشکلات وجود داشتن یا نه.
سلامنقل قول:
شما ابتدا به مسیر زیر بروید:
setting-->protection center-->firewall-->configure packet rules-->add
حالا به دلخواه میتونی هر قانونی برای فایروال تعیین کنی.برای کار شما فکر کنم باید این قانون رو درست کنید:
Allow Inbound & Outbound TCP connections, where: Local Port: xxxx
حالا بجای xxxx هر پورتی که میخواهید بنویسید.
همچنین در قسمت پایین صفحه،با استفاده از network rules template هم میتونید از قوانین آماده استفاده کنید.
اگر بصورت دستی خودتون قانون میسازید اینها رو درنظر داشته باشید:
قسمت action روی allow باشد
قسمت direction روی inbound/outbound باشد تا اجازه انتقال دوطرفه باشد
قسمت protocol را tcp بذارید
قسمت port و address بستگی به نیاز شما دارد.
سلامنقل قول:
نسخه های بالاتر همیشه سبک تر هستند.
در 2014 و 2015 زمان آپدیت،قابل تنظیم هست.
برای بکاپ گیری یک برنامه هست که من ازش استفاده نمیکنم و دوستان دیگه میتونند راهنمایی کنند.
فقط مشکل لایسنس وجود داره.شما الان یک لایسنس بلند مدت برای 2013 پیدا کرده و با اون 2013 رو اکتیو کن.بعد نسخه 2015 رو روی نسخه 2013 نصب کن تا با همون لایسنس قبلی فعال بشه.
سلام به همه ی عزیزان
3 سوال در مورد Kaspersky Pure داشتم...
-گزینه ای نداره مبنی بر Block All Traffic فایروال کسپرسکی که با یه تیک تمامیه ورود و خروج های کامپیوتر رو ببنده؟
-چطور میشه فایل هایی که مطمئن هستیم آلوده هستند رو به شرکت کسپرسکی ارسال کنیم تا به دیتابیس اضافه کنه؟
-من تنظیمات کسپرسکی رو حداکثر سخت گیری گذاشتم؛حالا مشکل با فایل هایی که با فرمت Rar.* هستند و حجمشون بالاست دارم؛یعنی وقتی روشون کلیک میکنم سیستم قفل میکنه و مجبورم برای لحظه ای کسپرسکی رو Pause کنم و کارم رو راه بندازم و بعدش Resume کنم؛چطور میتونم این مشکل رو حل کنم که اینقدر نسبت به فایل های RAR سخت گیر نباشه؟
سلام دوست عزيز ...من كه كاملا يادمه.ورزن 5 بود.الان هرچي زدم برا دانلود چيزي گيرم نيومد.ولي ميتونيد دانلودش كنيد بعد صداشد كپي كنيد...نقل قول:
سلام مجدد بر همه ی عزیزان
دوستان؛2 سوال خیلی مهم دارم ؛ میشه راهنمایی بفرمایید؟
-از کجا میشه فهمید که این تریال ریسته ما داره درست کار میکنه؟! الان 25 روز باقی مونده به پایان مدت تریاله کسپرسکی پیور 3 ؛ ولی هر روز که میگذره استرس این رو پیدا میکنه که نکنه این تریال ریستی که استفاده کردم ازش درست جواب نداده باشه؛آیا راهی هست که قبل از پایان مدت تریاله کسپرسکی پیور بشه فهمید که این تریال ریستی که به کار گرفتم داره درست کار میکنه یا خیر؟
- سوال دومم در مورد اینه که از طریق فایروال کسپرسکی،میشه فهمید که چه نرم افزار هایی (حتی به صورت کاملا مخفی) در حال استفاده از پهنای باند سیستم هستن و دارن Send/Recive میکنن؟!
-سوال سومم هم در مورد اینه که میشه راهنمایی بفرمایید که تنظیمات فایروال کسپرسکی رو دقیقا در چه حالتی قرار بدم که حداکثر محافظت از سیستم رو انجام بده؟!یعنی اینکه کدوم پورت ها باز باشند و کدوم ها رو بلوک کنم؟(عکس زیر منظورمه)
از اینجا که بعد از 30 روز دوباره بشه ازش استفاده کنی و 30 روز دیگه تمدید کنی:n02:نقل قول:
از کجا میشه فهمید که این تریال ریسته ما داره درست کار میکنه؟! الان 25 روز باقی مونده به پایان مدت تریاله کسپرسکی پیور 3 ؛ ولی هر روز که میگذره استرس این رو پیدا میکنه که نکنه این تریال ریستی که استفاده کردم ازش درست جواب نداده باشه؛آیا راهی هست که قبل از پایان مدت تریاله کسپرسکی پیور بشه فهمید که این تریال ریستی که به کار گرفتم داره درست کار میکنه یا خیر؟
سریال 30 روزه ای که گرفته میشه از سرور کسپر هست و تقلبی نیست که بخواد زودتر باطل بشه:n06:
نه؛منظورم اینه که از کجا بفهمم تریال ریسته درست نصب شده که بعد از 30 روز دوباره یه 30 روز دیگه به من تریال سریال بده...
نه؛منظورم اینه که از کجا بفهمم تریال ریسته درست نصب شده که بعد از 30 روز دوباره یه 30 روز دیگه به من تریال سریال بده...