سلام
سمند 83 معمولی، بیمه 1 سال ، لاستیک ضعیف ، 150 تا کار کرده،رنگ خیلی جزیی داره چقدر قیمت می خوره؟
یه سوال دیگه هم داشتم با این مبلغ چی پراید مدل بالا بهتره یا سمند یا 405؟
سلام
سمند 83 معمولی، بیمه 1 سال ، لاستیک ضعیف ، 150 تا کار کرده،رنگ خیلی جزیی داره چقدر قیمت می خوره؟
یه سوال دیگه هم داشتم با این مبلغ چی پراید مدل بالا بهتره یا سمند یا 405؟
به خاطر لاستیک و رنگ جزیی و کارکردش حدود 11 تا 11.5.نقل قول:
به نظر من همون سمند اینا خیلی بهترن...به خصوص مدل های 83 که کیفیت خیلی خوبی دارن.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
سلام امروز رفتم بنگاه طرف يه سمند نقره اي نشونم داد گفت مدل 84 رنگ نقره اي كاپوت و يه در رنگ شده بود ولي ميگفت موتور سالمه لاستيك ها همه نو تودوزي داخل عالي ظاهر هم عالي قيمتش رو گفت 14 ولي بعدش گفت ميتوني تا 13.600قيمت رو بياره پايين
خواستم نظر كارشناسا رو بدونم چون من براي خريد پرايد رفته بودم
راستي يه پرايد مدل89 دوگانه سوز فابريك كارخونه رو گفت 12.5 طرف ميگفت پرايده رنگ نداره و تميزه
به نظر كارشناس عزيز آيا ماشين رو ارزون نگفته آيا علتي داشته كه اين قيمت رو گفته؟؟؟
مچكر از جواب كاملتون
سلام
پراید دوگانه سوز کارخانه مدل 86 تقریبا دور رنگ(3 لکه کمتر از دور رنگ)از جلو سالم بیمه 9 ماه چند میارزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در کل ماشین صفر و بعد از آن ماشین کم کار و مدل بالا بیشتر پیشنهاد میشود مگر اینکه خودرو با ملاک های شما همخوانی نداشته باشد ، اگر خودروی جادار و خانوادگی میخواهید و همینطور پیمایش شما بیرون شهری است سمند گزینه بهتری است ، اما در غیر اینصورت پراید ماشین شهری و کم مصرف است و میتونید مدل ABS رو بخرید که توی ایمنی ماشین تاثیر زیادی دارد .نقل قول:
پراید 2 گانه مدل 86 دوررنگ ---->10.200.000نقل قول:
سلام
پژو پارس 82 ، بدون رنگ، مشکی، بیمه 1 ماه چقدر قیمت می خوره؟
با سلام
دوستان من میخوام یه 206 اتومات بگیرم حالا موندم صندوق دار با شه یا بی صندوق این وسط چند تا نکته هست :
1- من خیلی سفر میرم و ایا مشکلی واسه گیربکس پیش نمیاد
2- جمعیت ما 3 نفره
3- اصلان ارزش خرید داره این ماشین یا نه اگه نه تا همین رنج قیمت چه ماشینی بگیرم خوبه
با تشکر از همه.
آقا من نگفتم پرايد بهتره يا سمند اين چيزا رو خودم ميدونستم من عرض كردم ماشينهايي كه با اين مشخصات بهتون گفتم با اين قيمتها ارزش خريدن داره يا نهنقل قول:
مثلا منظورم اين بود كه سمند 84 با اين قيمت مناسبه يا نه يا اگه كاپوتش رنگ داره اين مشكل داره يا نه يا همينطور در مورد اين پرايد
با سلام خدمت دوستان متخصص
من 20 م سرمایه دارم و میخوام ماشین بگیرم و موندم که چه ماشینی انتخاب کنم
1. بین گزینه های 206 تیپ 5 - 206 تیپ 2 - 405 - تیبا با این قیمت کدوم یکیشون برای خرید بهتره
2. من خودم از 206 خوشم میاد ولی با این قیمت تیپ 5 فکر نکنم مناسب باشه در مورد تیپ 2 از لحاظ موتور و خرج ماشین تیپ 2 بیشتر یا 405
3. گزینه بعدیم 405 هستش . بابام 405 داره که 5 6 ساله پشت فرمون 405 میشینم خیلی باهاش راحتم ولی طی این 5 6 سال ماشین بابام 4 یا 5 بار فقط واشر سرسیلندر سوزونده (آخریشم همین هفته پیش بود که 500 هزینش شد) میخواستم ببینم همه 405 ها این طورن یا فقط 405 ما این طور از آب در اومده
4. 405 موتور TU5 چه مدلی گیرم میاد با این قیمت
5. تیبا کم کارکرد بهتره یا 405 و 206 کار کرد بالاتر
6. با این قیمت اگه راهنمایی دیگه ای هم میتونید بدید
ببخشید زیاد شد ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
بهتر بود ملاک هاتون رو برای خرید خودرو مشخص میکردید .
در مجموع خودروی صفر و سپس کارکرده مدل بالا ارجعیت دارند .
تیپ 2 موتور پراصطهلاک تری به نسبت 405 داره .
405 با موتور معمولی عموما بدون مشکل بوده و بسیار موتور سخت کاری هست ، احتمالا ماشین شما مشکلاتی دیگر دارد که به این صورت سرسیلندر میسوزاند .
405 با موتور TU5 فکر نکم گیرتون بیاد شاید بگردید 405 معمولی مدل 89 که با موتور TU5 عرضه شد گیرتون بیاد اما این مدل خیلی کم است .
به ترتیب :
پراید صفرکیلومتر
تیبا مدل 90
405 مدل 89
206 تیپ 2 مدل 88
206 تیپ 5 مدل 85
برای سفر ماشین اتومات توی این رنج پیشنهاد نمیشه ، اتومات بیشتر به درد توی شهر و ترافیک میخوره .نقل قول:
توی این رنج دنده دستی
سمند EF7 و بعد از اون 405 SLX گزینه های بهتری هستند .
L90 و رانا هم گزینه های بدی نیستند .
اگر قصد خرید خودروی اتومات دارید بهترین گزینه L90 اتومات هست که حدود 45 ملیون تومان قیمت دارد .
سلام با پانزده تومان چه مدل پراید میشه خرید؟ با توجه به قیمت بازار الان
سلام !
ببخشید ۲ باره سوال می کنم ولی انگار قیمت ماشین پایین اومده ... الان یه ۲۰۶ تیپ ۵ می خوام بفروشم چند خوبه ؟ ۲۶ مشتری هست . ماشین صفر هست هفته ی پیش تحویل دادن . توی پارکینگ بوده این یه هفته رو هم ...
کارت طلایی نداره . ۲ ایربگ هم هست ،
سلام دوستانخسته نباشیدمیخواستم فرق 405 مدل slx و glx رو بدونم و بدونم کدوم بهترهمن تقریبا همیشه تو سفر هستم، ایمنی برام خیلی مهمه، هندلینگ خوب مخصوصا سر پیچ هم مهمه، به نظر شما 405 بهتره یا سمند؟ اگه 405 رو پیشنهاد میدین چه نوعی با چه موتوری؟ اگه سمند هم پیشنهاد میدین بازم چه نوع و چه موتوری؟ در ضمن میخواستم بدونم ماشینای پایه گاز سوز اصطحلاکشون چجوره؟ بنزینی بخرم یا دوگانه؟ راستی تو ملاکا نرم بودم ماشین هم بی زحمت مد نظر بگیرین، دلیل رو هم بگین ممنون که وقت میذارین
سلام دوستان.
آقا یه 206 تیپ 6 اتومات نوک مدادی مدل 86 داداشم گیر آورده خیلی تمیزه.رنگ شدگی هم نداره و تقریبا کم کاره. به نظرتون چقدر می ارزه؟
23 بخره خوبه؟
206 تیپ 5 مدل 92 صفر ---->36.500.000نقل قول:
از نظر هندلینگ ، ایمنی و امکانات و همینطور نرمی سمند امتیاز بیشتری میگیره ، 405 SLX مدل فیس لیفت 405 است که زیاد جالب نشده اما از موتور 206 بهره میبره که هم کم مصرفتره و هم بی صدا و نرم است .نقل قول:
اگر پیمایش زیاد دارید سمند EF7 پایه گازسور خودروی مناسبی است .
در کل سمند عملکرد بهتری به نسبت 405 دارد و راحت تر است .
405 SLX هم در آخر میتونه انتخاب شما باشه .
23 خیلی عالیه اما توجه کنید این ماشین یکی از حساسترین ماشین های ایرانه ، گیرباکس و سیستم برق و کنترل هوشمند ارکاندیشنش بینهایت حساس هست ، همه ی اینها باید کاملا سالم باشن در غیر این صورت بسیار مشکل ساز خواهد شد . صفرکیلومتر این خودرو مشکل ساز هست ، باید در مورد کارکرده بسیار ذره بینی دقت کنید .نقل قول:
206 تیپ 6 مدل 86 سالم و تمیز ----->25.000.000 تا 26.000.000 تومان
الان یه سمند ef7 دوگانه مدل 91 داره زیاد راضی نیست. به نظرتون خوبه بفروشه اینو بخره؟ مثل اینکه طرف به 22.5 هم راضیه!نقل قول:
اصلا این کارو نکنید ، حتما ماشین مشکل داره و صاحبش میخواد ازش خلاص بشه ، اگر به 206 علاقه دارید برید سمت تیپ 2 مدل بالا .نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان محترم انجمن P30world
من یه 206 مدل 85 تیپ 2 پیدا کردم با 160 تا کارکرد ، رنگش نوک مدادیه ، یه گلگیرشو عوض کرده فابریک انداخته ، یه چند تا خط و خش کوچولو هم داره که زیاد مشخص نیست
اگر نظر فنی کاملا سالمه لاستیکاش هم کوموه 70-80 درصد ، تا آخر سال بیمه داره ، چراغاش اسپورته و روکش و ضبط (پایونیر) ایناش هم خوبه.
به نظر شما این ماشین چقد میارزه ؟؟
ممنون از کمکتون
بین 15 تا 16 ملیون تومان بسته به تمیزی خودرو .نقل قول:
طرف گفته 18500 !!!نقل قول:
به نظر شما با بودجه 20 تومن بهترین اتخاب برام چیه ؟
ماشین اولم هست و رانندگی خیلی خوب نیست (تازه کارم).
یه ماشین دو نفره میخام بی دردسر ، هر چی کوچیکتر بهتر !
مصرف سوخت و مخارجش زیاد برام مهم نیست ، مهم سواری و راحتی و امنیتشه.
مزایای ماشین صفر هم بگین
اصولا فقط پراید صفر میتونم بگیرم
مرسی
با سلام خدمت دوستان.
به نظر شما با 55 تومن چه ماشین هایی میشه خرید؟
بیشتر ماشین دنده اتومات مد نظرم هست.
قیمتش بالاست ، ماشین 8 سال کار است و بیمه اش هم رو به اتمام .نقل قول:
نقل قول:
بهترین گزینه برای شما پراید 131 هست ، 111 پیشنهاد نمیشه چون بی دلیل گران است و ایمنی پایین تری دارد .
پراید کم مصرف ، نرم و بی دردسر است ، امنیتش متوسط هست . پراید صفر 36 هزار کیلومتر یا 18 ماه گارانتی دارد ، از اول دست خودتون است و میتونید با خیال راحت استفاده کنید . حداقل تا 3 سال بدون مشکل . قطعاتش هم بسیار ارزان و فرآوان است .
میتوانید به ال 90 اتومات صفر کیلومتر فکر کنید .نقل قول:
سلام خسته نباشید
من در حد 30 الی 35 ملیون دنبال ماشین کارکرده میگردم
ملاک هام به ترتیب 1-زیبایی و با کلاس بودن 2-کیفیت 3-راحتی
امروز لیفان 620 1600cc رو دیدم ، چشمم رو گرفت
توی اینترنت دربارش در سایت های ایرانی و خارجی تحقیق کردم و به نظر میرسه ماشین خوبی باشه
نظر شما چیه؟ آیا بهتر از لیفان 620 توی همین رنج قیمتی میتونم گیر بیارم؟
سلامنقل قول:
همون که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز گفتن
پراید صفر بگیرید، مخصوصا" ماشین اولتون هست و احتمالا" توی نگه داری اش هم ناشی هستید، بهتره ماشین صفر بگیرید که دردسر نداشته باشه براتون، ماشین کارکرده بگیرید هر روز باید یه پاتون تعمیر گاه باشه و کلا" خاطره خوبی براتون نمیشه
سلامنقل قول:
کارکرده چرا؟
ما هم لیفان داریم هم تندر 90
قیمتشون یکی هست، ولی با عرض معذرت فرقش فرق اسب و ال....
تقریبا" این دو تا رو همزمان خریدیم، ال نودمون فقط تعویض روغن و بنزین، الان هم 60 هزار تا کار کرده
لیفانمون، تعویض لنت و لولای در و زیربندی و ...، خرجش هم کم از ال نود نداره، قطعات گرون، همه اینا به کنار چینی هست!!!
1- سلیقه ای هست و من هی بدم نمی آد
2- خیلی خوب نیست
3- به راحتی تندر نمیرسه، صدای کابین و زیربندی و درها و ... زیاده، کلا" حس خوبی ندارم وقتی توش یا پشتش میشینم
----
وقتی می خوای اینهمه خرج کنی تندر 90 صفر فول بگیر!!
1- که سلیقه ای هست که من عاشق تندرم، سلیقه شما فرق میکنه حتما"
2- توی این رنج قمیت عالیه
3- توی این رنج قیمت عالیه
قیمت 131 دوگانه صفر EX یا SE الان نمایندگی چنده ؟
قیمت بازار الان کمتره یا نمایندگی ؟
سلام دوستان
206 تیپ 2 مدل 84 رنگ نقره ای 200000 کارکرد
+ یکسال بیمه
+ بیمه بدنه
+ 4 سال تخفیف بیمه
+ دزگیر مجیکار
+ پخش پایونر و باند
+ خداییش زیر پاش عالیه و ماشین لش نشده
- یک گلکیر رنگ شاسی سالم
- کاپوت گریسی موج دار
- ماشین روغن ریزی و روغن سوزی داره با اینکه 2 یکسال اخیر 2 بار تعمیر اساسی شده رینگ پیستون و لوازم هم کامل عوض شده
سریعا چند میخرن ازم؟
تا چند میتونم بفروشم؟
آقا يه پرايده 131 مدل 88 دوگانه كارخونه اي رنگ پژ طرف ميگه ماشين خيلي تميزهو بدون رنگه قيمت گفت 13.300
آيا قيمت مناسبه يا گرونه؟؟؟
ممنونم.ولی با این بودجه می تونم مگان 2000 کارکرده یا مزدا 3 نسل قدیم پیدا کنم؟نقل قول:
نمایندگی قیمت دقیق نداره .نقل قول:
حدود 18.5 تا 19 ملیون تومان .
خیر برای خرید این دو خودرو باید حداقل 65 ملیون تومان هزینه نمایید .میتوانید مزدا 323 تیپ 5 اتومات مدل 86 رو هم انتخاب کنید .نقل قول:
نقل قول:
206 مدل 84 تیپ 2 ---->بین 14 تا 15 ملیون تومان .
نقل قول:
قیمتش بالاست ، میتونید سری X100 مدل 89 SX رو انتخاب کنید ( البته بنزینی اما با ABS و هیدرولیک ) که خیلی بهتر از پراید معمولی صبا است .
سلام دوستان
پراید 132 مدل 88 دوگانه سوز که سپر پشتش تعویض شده و یکی دو تا خش روی در سمت راننده هست به چه قیمتی فروش میره؟
با 63000 کیلومتر
و البته رکاب سمت راننده یه خش بزرگ شاید حدود 10 سانت داره
چرا 111 از 131 گرونتره؟
واقعا چه توضیح منطقی ای داره؟
من از 111 خوشم میاد آیا خریدش عاقلانه است؟
ریو مدل های 87 یا 88 یا همین حوالی معمولا چنده ؟ (تر و تمیز و سالمش)
متاسفانه به هیچ دلیل ! خودروی هاچ بک به نسبت نمونه صندوق دار قاعدتا باید ارزانتر یا حداقل هم قیمت نمونه صندوقدارش باشد چرا که هاچ بک علاوه بر ایمنی پایین تر متریال کمتری در آن استفاده شده است اما در ایران گرانتر است .نقل قول:
111 ماشین بدی نیست ، اگر به این مدل علاقه دارید مشکلی ندارد .