دوستان کسی رادیاتور بارلی مدل الگانت داشته ؟ آیا این برند را تایید می کنید ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان کسی رادیاتور بارلی مدل الگانت داشته ؟ آیا این برند را تایید می کنید ؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بخرید مبارکتون باشه رادیاتور ها معمولا همه خوبند فقط طول رادیاتور سعی کنید بزرگتر بخرید هرچی رادیاتور بیشتر داشته باشید مصرف گاز کمتر هست رادیاتور اگر کم باشه مصرف گاز فوق العاده زیاد میشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
بخرید مبارکتون باشه رادیاتور ها معمولا همه خوبند فقط طول رادیاتور سعی کنید بزرگتر بخرید هرچی رادیاتور بیشتر داشته باشید مصرف گاز کمتر هست رادیاتور اگر کم باشه مصرف گاز فوق العاده زیاد میشه
سلام دوستان
ما تازه یه خونه گرفتیم که سیستم شوفاژ داره و پکیجش هم ایران رادیاتور مدل L24FF هستش
من میخوام شوفاژ رو راه بندازم
یه سوالی برام پیش اومده من شیرهای ورودی شوفاژ رو باز کردم ایا باید شیر های خروجی هم باز بشه ؟؟
اگه قرار باز بشه چطوری بازش کنم چون الن خوره و در ثانی کل او پیچ الن خور رو باید باز کنم و بعد درپوش رو ببندم یا نه؟؟
حقیقتش من شیر ورودی رادیاتور رو باز کردم (شیرهای ورودی و خروجی شوفاژ که زیر پکیج هستن از قبل باز بود) پکیج شروع به کار کرد اب وارد رادیات شد بعد از مدتی رادیات خیلی داغ شد رفتم فشار پکیج رو نیگاه کردن دیدم داره میره بالا یعنی از 2 بار هم داشت رد میشد بعدش یه صدایی اومد منم از حولم از برق کشیدمش یعنی علت بالا رفتن سریع فشار بسته بودن شیر برگشتی رادیاتور بوده؟؟یا نه پکیج مشکل داره؟؟؟ اصلا مگه فشار خیلی بره بالا مگه نباید شیر اطمینان فعال بشه و از قسمت شلنگ زیر پکیج اب تخلیه بشه (طبق اطلاعات خودم) ولی تو اون لحظه هیچ ابی خارج نشد حتی یک قطره یعنی پکیج مشکل داره یا من اشتباه میکنم؟؟؟
خواهشن یکی راهنمایی کنه چیکار کنم؟؟؟:n03::n03:
ممنونم
سلام دوست عزیز منزل جدید میارکتون باشهنقل قول:
شیر های پایین رادیاتور نیاز نیست دست بزنید معمولا باز هستند و برای تنظیم سرعت چرخش آب توی رادیاتور هست
شما در حالتی که آب رادیاتور سرد هست فشار را روی 1.2 تا 1.5 تنظیم کنید ( باید اگر در حالت سرد فشار بیشتر هست رادیاتور ها را هواگیری کنید )
سپس پکیج را روشن کنید در صورتی که باز هم دیدید فشار تا 3 رفت بالا یعنی منبع انبساط پکیج باد نداره یا خراب شده البته با گرم شدن مقدار جزئی تغییر فشار مجاز هست ولی اگر از 1.5 بره تا 3 باید عیب منبع انبساط برطرف شود
بله شیر اطمینان دارد که از فشار 3 بار به بالا که بره عمل میکنه و آب تخلیه میشود
صدایی که شنیدید ممکنه هوای داخل سیستم بوده از پمپ تخلی شده و یا ....
در صورت نیاز به راهنمایی سریعتر با شماره بنده 09132223581 تماس بگیرید
سلام
بهترین مارک بخاری گازی دیواری دودکش دار چه پشهنادی دارین؟
آقا حسام تفاوت این دو تا مدل ایران رادیاتور در چی هست؟
L28FF
ES28FF
به جز دیجیتالی بودن اولی که خودم در جریانش هستم،منظورم بقیه تفاوت ها هستش
خیلی ممنون
سلام
برای واحد 150متری بصورت دوطبقه می شود از یک پکیج استفاد کرد اگه میشود چه پکیجی توصیه میشود وچند هزار
مرسی
سلام دوست عزیزنقل قول:
بنده هم با ایران کار نمیکنم ولی معمولا کیفیت قطعات متفاوت میشوند و قیمت را متفاوت میکنند و مدل ال که نیمه دیجیتال هست کد خطا میزنه که عیب یابی با اون کد راحت تر میشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگر هر طبقه 150 متر هست بهتره از 2 پکیج استفاده بشه از نظر خرابی در صورتی که یکی خراب شد دیگری بهتون کار میده و
در صورتی که یک پکیج بخواهید نصب کنید باید پکیج با پمپ قوی تر بگذارید که بیشتر توی چگالشی های ایتالیایی هست قیمت بیشتر از 2 تا پکیج مونتاژ ایران میشود
اما درصورتی که شرایطی مثل دوبلکس بودن ساختمان هست و جایی برای نصب پکیج نباشد این کار شدنی هست که یک پکیج نصب شود و بهتر هست در طبقه همکف نصب شود
سلام
مشکلی که بعد از 5سال کار کرد پکیج تک مبدله یونیکال پیش آمده اینه که پمپ آن حتی در حالت تابستانه و بستن شیر رادیاتورها و حتی بستن شیر های تک ضرب ورودی و خروجی باز هم کار میکنه.
کارهایی که انجام دادم تعویض پرشور سوییچ و شستشوی کامل رادیات و تست منبع انبساط بود ولی مشکل حل نشد در ضمن از نظر نشتی سیستم هم هیچگونه افت فشاری در این مدت دو هفته
نداشته.پمپ فقط زمانی که آب گرم را باز میکنم خاموش میشه.دوستان و اساتید عزیز به نظرتان مشکل کجاست؟
با سپاس
سلام دوست عزیزنقل قول:
یعنی چه رو حالت تابستان و چه زمستانه پمپ به کار هست وقتی پکیج خاموشه ؟
باید خدمات پکیجتون را بگید بیاد از نزدیک ببینه ولی دلایل زیر میتونه باشه
1 خرابی برد
2 اتصالی توی یکی از سیم هایی که باید به برد فرمان روشن شدن پمپ را بدهند
لطفا دلیل عیب را فهمیدید توی فروم بگذارید دیگر دوستان و بنده هم دلیلش را بدونیم با تشکر
سلام دوستان
بنده 2 تا سوال داشتم
اول اینکه ما پکیج دمراد داریم و صدای کارکردش زیاده، درسته که مارک ویسمن یا ویزمن خوب و گرونه ولی صداش خییلی خیلی کمه
پکیجی که در حد و اندازه های این ویسمن باشه چیه؟
ایران رادیاتور آخرین مدلش، رو کارتن نوشته بی صدا یا کم صدا، کسی استفاده کرده که به ما هم بگه صداش چطوریه؟
کلا ایران رادیاتور پیشنهاد میدید یا بوتان؟
دوم اینکه قسمت پایین تمامی رادیاتور های ما نسبت به بالا خیلی اختلاف دمایی داره و شیر ها رو چک کردم بازه و هوا هم نداره، ایراد از چی میتونه باشه؟!
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
پکیج دمراد پکیج خوبی هست و بی صدا شما باید ببینی چه دلیلی داره صدا میده اون صدا از کجاست ؟ 1. فن 2. پمپ 3 . مشعل 4 . مبدل و.... که با تفاسیر شما احتمالا اگر بالای رادیاتور سمت شیر هواگیری سرد تر از پایین رادیاتور هست تو سیستم هوا دارید و همون هوا تو پمپ هم هست و صدا میده 1 . فشار سیستم در حالتی که رادیاتور ها گرم هستند ببرید حدود 2 بار شاید صدا کم شود
بررسی کنید تراز رادیاتور سمت هواگیر رادیاتور باید بالا تر از سمت شیر ها باشد یا حد اقل تراز باشد اگر پایین باشد هوا توی رادیاتور گیر کرده و تخلیه نمیشود
اگر نتیجه ای نداشت بهم بگید چند سال هست پکیج دمراد داره استفاده میشه و چه موقعی صدا میده تا بیشتر راهنمایی کنم ولی میدونم دمراد صدا نداره خیلی خیلی بهتر و بی صدا تر از بوتان یا ایران هست
نه دودکش فن دار نداریم، لوله پکیج به لوله سیمانی وصل هستنقل قول:
صداش موقعی هست که شروع میکنه به گرم کردن آب رادیات و روشن میشه یعنی بعد از گرم کردن که خاموش میشه صدای پمپ خیلی کمه و از پمپ نیست
قبل از روشن شدن مشعل که شروع میکنه به کار کردن، منظورم اون صداست
نکنه صدای فن داخل خود پکیجه؟!
الان فشار 1.5 و رو به بالا هستش ولی تاثیری فکر نکنم داشته باشه چون زیاد امتحان کردم و معمولا کمتر از 2 میذارم تا فشار نیاد
نه سمت پیچ هواگیری سرد نیست. کلا نصف رادیات از پایین سرده و هر چقدر پایینتر میریم سردتر میشه
ترازش هم درسته
والا اینجوری که شما میفرمایید از بوتان و ایران رادیاتور بهتره، به شک افتادم چون میخوایم واسه طبقه پایین یکی از این 2 تا رو بگیریم یا با این جابجاش کنیم!
بازم ممنونم از راهنماییتون
اینم اضافه کنم که زیربنای ما حدودا 160 متره و متاسفانه فروشنده به ما گفت 24 هزار جواب میده و ما 24 هزار خریدیم، سرد بودن رادیات میتونه از ظرفیت پایین پکیج باشه؟
و منطقه ما سردسیر هم هست.
سلام دوستان
محل خونه ای که میگم توی شماله و دو طبقس
تا به حال تجربه استفاده از پکیج نداشتیم و نمیدونیم تواناییش چه جوره توی گرم کردن خونه، منطقه ای که ما هستیم کمی سردتر نسبت به شهرهای دیگه مجاورشه البته نه خیلی
بخاطر اینکه تجربه ای توی پکیج نداشتیم گفتیم فلا فقط برای یک طبقه اینکارو انجام بدیم تا ببنیم جوابگو هست یا نه و هزینه های چه طوره
اینم ذکر کنم خونه تقریبا صد متره و پدر مادر منم کمی سرمایین
پیشنهاد یا نظری دارین؟ توانایی مالیمون برای اتصال لوازم طبقه دوم نمیرسه و فلا سعیمون اینه که فقط طبقه اولو به این سبک ایجاد کنیم
.نقل قول:
سلامنقل قول:
عوامل و فاکتورهای مختلفی دخالت داره قدرتِ گرمایش پکیچ و مصرف گاز
.
سرمای آب ورودی به پکیج , نوع قاب پنجره ها که معمولیه یاپب وی سی , نوع شیشه های پنجره هاکه معمولیه یا دوجداره , سایز پنجره ها , تعداد پنجرها
نوع و تعداد درهایی که به بیرونِ راه داره مثل درب ورودی و درب بالکن
واحد از چند طرف با هوای بیرون تماس داره ؟ نوع دیوارها و سقف و کف چی هست ؟ و تا چه حد عایق حرارت هست ؟
زیر واحد چی هست ؟ یک واحد دیگه یا پارکینگ ؟ اگر واحد هست آیا مسکونی و گرم هست یا خالی و سرد ؟
بالای سقف چی هست ؟ پست بام ؟ یا واحد ؟ اون واحد مسکونی و گرم هست ؟ یا غیر مسکونی و سرد ؟
دربها و پنجره ها خوب عایق بندی شده با نوار درزگیر ؟
میزان رفت و آمد چقدره ؟ یعنی چند وقت یک بار درها باز و بسته میشه ؟
کولر آبی داره ؟ در زمستان کانالها کاملاً بسته میشه با پوشش مناسب ؟
ارتفاع سقف چقدره ؟ هر چه بلندتر باشه گرم کردنِ خانه انرژی بیشتری میبره .
میزان آفتابگیر بودنِ پنجره ها و دیوارهای بیرونی و سقف
سرعت باد و مدت وزش باد در منطقه
میزانِ سرمای بیرون
قدرت گرمایش پکیج
تعداد رادیاتورهای پکیج
سایز رادیاتورهای پکیج
.
شاید عوامل دیگه ای هم باشه و به ذهن بنده نرسیده الان
.
به علت اینکه اهل خونه سرمایی هستند , بهتره رادیاتورهای بزرگتر از معمول نصب کنین تا قدرت گرمایش بیشتر بشه
اگر دیدین نه دیگه بیش ازحد گرم شده میتونین خیلی راحت دمتی پکیگ رو کم کنین که هم در مصرف گاز صرفه جویی میشه و هم استهلاک پکیج کم میشه
.
اگر از نظر مالی مشکل ندارین پس از پکیج فقط برای گرمایش در فصل سرما اسنفاده کنین و برای آبِ گرمِ مصرفی , یک آبگذمکن دیواری بوتان 3115 نصب کنین .
نیازی هم به تغییر لوله کشی خانه نیست
فقط کافیه جای کافی داشته باشین تا پکیج و آبگرمکن رو کنار همدیگه نصب کنین
آبِ سردِ ساختمان وصل میشه به پکیج و آبگرمکن . پکیج فقط به رادیاتورهای پکیج آبِ گرم میده . خروجیِ آبگرمکن هم وصل میشه به لوله ی آب گرم خانه . به همین سادگی
.
با این کار دیگه مشکل سرد و گرم شدنِ آب مصرفی از بین میره
.
الان بوتان 3115 فکر کنم حدود 800 تومن باشه اما نصبش باعث آسایش بیشتری میشه
چیزی هنوز نخریدم، ولی ابگرمکن داریمنقل قول:
پایین پارکینگه که با هوای بیرون ارتباط داره و بالا مسکونی و خالیه (پول کامل سازیش نبود دیگه)، اندازه سقف و رفت و امد ها اندازه ی خانواده معمولی و چیز خاصی وجود نداره
واحد کامل با بیرون تماس داره و پنجره ها تک جداره، کلیت داستان اینه که چون تجربه ای تو این مورد نداریم، میخاستم ببینم چیز خاصی هست که باید بدونیم ؟چون به بازاری جماعت نمیشه اعتماد کرد یا تجربه خاصی وجود داره تو این مورد؟
سلام.
دوستان حدودا 6 ماهه پکیج نصب کردیم. یه چند روزی خونه انگار سردتر شده بود. به رادیاتور دست زدم دیدم گرمایش سابق رو نداره (نه اینکه سرد شده باشه، کلا انگار گرماش کمتر شده با وجود اینکه تنظیم دماش رو دست نزده بودیم). رفتم فشارسنج روی پکیج رو که دیدم، نشانگرش نزدیک 3 رسیده بود! (که معمولش فکر کنم بین 1 تا 2 باید باشه). علتش چیه دوستان؟
شیشه های پنجره ها رو میتونین دربیارین ببرین شیشه فروشی تا برای هر کدوم یک شیشه ی دیگه هم اندازه ی خودش ببُره و دو تا دو تا به هم بچسبونه تا دو لایه بشند و ببرید نصب کنین در خانه . این کار تاثیر زیادی داره در حفظ گرما در فصل سرما و کاهش صدا از بیرون و کاهش گرما در تابستان . یعنی قاب پنجره ها که آهنی هست دست نمیخوره . فقط شیشه ها دوجداره میشه که این کار حدود 70% کارایی داره که قابل توجه هست . البته بعد از نصب شیشه ی دوجداره دیگه نمیشه قاب فلزیِ نگهدارنده ی شیشه رو بست . به جاش باید اطراف شیشه رو از بیرون چسب آکواریوم درجه یک بزنین تا هم شیشه رو بگیره هم ضد آب بشه و ضد گرد و غبار و صدا و باد . اگر دوست داشتین از داخل خانه هم اطراف شیشه رو چسب بزنین تا توپِ توپ بشهنقل قول:
.
ولی اگر سرما شدید و آزاردهنده نیست پس اول پکیج با رادیاتورهای 50 سانت عریضتر از از نرمال نصب کنین
بعدش اگر دیدین خانه هنوز سرده شیشه ها رو دوجداره کنین
استفاده از نوار درزگیر فومی برای پنجره هایی که باز میشه هم بسیار مؤثر هست در کاهش سرما و صدا و نشت آب باران
دور دربهای ورودی هم نوار درزگیر ابری بزنین . دیگه عالی میشه .
زیر درب ورودی هم اگر باز هست پس جلوی درب یک تکه سنگ با ضخامت 3 سانت بچسبونین با چسب سنگِ ربع کیلویی جلاسنج و لبه اش هم نوار درزگیر ابری بزنین دیگه سوپر عالی میشه
اگر خانه الان لوله کشی برای پکیج نداره , این هم کار دشواری نیست چون رادیاتورهای پکیج فقط یک خط لوله ی آب گرم میخواد و یک خط هم آب سرد که با لوله هایی مثل آذین که با اتو به هم وصل میشند میشه ظرف چند ساعت از گوشه ی دیوارها برای رادیاتورها لوله کشی کرد به همه جای خانه با لوله ی یک دوم اینچ و یا سه چهارم اینچ اگر که پکیچ بزرگ نصب میکنین
.
سلامنقل قول:
وقتی که پکیج کار میکنه و آبِ داغ میشه فشار آبِ سیستم شوفاژ هم بالا میشه .
باید با پکیج خاموش , فشار روی 1 و ربع باشه تا با داغ شدنِ پکیج به 3 نرسه
.
حالا هم میتونین با پکیج داغ , فشار رو بیارید روی 2.5
با این 2روش:
1- همینطور که پکیج روشنه و فشار روی 3 هست , پبچ هواگیری یکی از رادیاتورها رو باز کنین تا مقداری آب خارج بشه و فشار به 2.5 برسه . بعدش پیچ هواگیری رو محکم کنین
.
2- روش دوم اینه که شیر آبِ سردِ ورودی پکیج رو ببندین بعدش برید شیر آب گرم سینک آشپزخونه رو باز کنین که البته آب نمیریزه ازش چون آب ورودیِ پکیج رو بستین
بعدش برید شیر پُرکنِ پکیج (شیر کوچکِ زیر پکیج) رو آروم باز کنین تا فشار از 3 برسه به 2.5 . بعدش شیر پرکن رو محکم ببندین و سپس آب سردِ ورودیِ پکیج رو دوباره باز کنین . کار تمومه
إن شاء الله جناب مهندس حسام هم میان و نظرشون رو مینویسند
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
سلام آیا پکیج برا دو طبقه که طبقه همکف۲رادیاتور و ط اول ۶داره جواب می ده؟؟
بهتر است ط اول نصب بشه پکیج یا همکف؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام آیا پکیج برا دو طبقه که طبقه همکف۲رادیاتور و ط اول ۶داره جواب می ده؟؟
بهتر است ط اول نصب بشه پکیج یا همکف؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله جواب میده بسته متراژ مساحت باید قدر پکیج 28 یا 32 یا 35 یا ... درست انتخواب شود و بهتر است در طبقه پایین نصب شود
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگر با راهنمایی دوستمون آقای آسمانی درست نشد دلیل دیگه میتونه خرابی منبع انبساط یا کم بودن فشار باد منبع انبساط باشه
سلام
رادیاتوری که تو اتاق خواب تصب شده وقتی گرم میشه هر چند دقیقه صدای تیک تیک میده به نظرتون علت چیه؟
سلامنقل قول:
یک جای رادیاتور با گرم و سرد شدن , منقبض و منبسط میشه و با لغزیدنش صدا تولید میکنه
به احتمال 90% از بستهایی هست که به دیوار وصل شده
معمولاً یک طرف رادیاتور و یا دو طرفش گذاشته شده روی بستهایی که به دیوار وصل شده
با گرم و سرد شدنِ رادیاتور , رادیاتور روی این بستها کمی میلغزه و تکون میخوره و اگر گیر داشته باشه صدای تیک میده
باید یک تکه کوچک پارچه بذارین بین بستها و رادیاتور تا بی صدا تکون بخورند
اگر پایینش هم بست داره باید همین کار انجام بشه
اگه امکانش نیست که پارچه بذارین بینشون , باید همون قسمتهایی که روی هم میلغزند رو با گریس کمی چرب کنین تا بدون صدا روی همدیگه بلغزند
.
گاهی هم از لوله هایی هست که به بالا و پایین رادیاتور وصل شده و با گرم شدن و منبسط شدن رادیاتور به لوله فشار میاره و لوله در جای خودش کمی حرکت میکنه و صدای تیک میده
اگر از هیچکدوم از اینها نبود پس خودِ بدنه ی رادیاتور بد ساخته شده و با گرم شدنش صدا تولید میکنه . البته این احتمال خیلی خیلی کم هست .
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنماییم کنه.نقل قول:
درضمن مشکل و سوال اصلی بنده دلیل سرد بودن قسمت پایین رادیات ها به اندازه 20 سانت از پایین هستش؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
1. صدایی که میگید از فن هست و به سرویسکار بگید بیاد براتون فن را شستشو بده درست میشود
با توضیحاتی که دادید صدا از فن یا بدنه هست و از فشار و صدای داخل پمپ نیست
2. سرد بودن پایین رادیاتور دو دلیل داره اول ممکنه شیر پایین رادیاتور کم باز باشه بیشتر بازش کنید با آچار آلن یا 6 گوشه و دلیل دوم پرت حرارت زیاد رادیاتور که نسبت به اون فضا رادیاتور کوچک هست و آب زود سرد میشه که البته اگر اتاق درست گرم میشه از این نیست . درضمن چند درجه اختلاف دما منطقی هست
3. بله بهتر از بوتان و ایران هست
4 . اگر زیر بنای مفید 160 متر باشه پکیج 28 نیاز بوده اگر سرویس کار اومد بگید دور پمپ اگر روی 2 هست بزار روی 3 و از لوله کشی و در صورتی که این فضا بالاتر هست از اختلاف ارتفاع هم تاثیر داره
پیشنهاد : اگر با کارهای فوق بهتر نشد ورود و خروج را از دو جهت مخالف بگیرید مثلا ورودی سمت راست رادیاتور و خروجی سمت چپ
بررسی کنید طول رادیاتور نسبت به فضا و شرایط محل کوچک نباشد یا تعداد پره کم نباشد
با سلام و تشکرنقل قول:
1.بله صدای فن هستش، از همون اولش صداش اینطوری بوده و زیادتر نشده. منظورم اینه که خراب نیست.
درضمن دودکش فن دار نیست و لوله سیمانی هستش که به پشت بام میره، میتونه صدای زیاد فن از این باشه؟
2.قبلا عرض کردم همه رادیات ها رو چک کردم و شیر پایین تا آخر بازه.
لوله کش برای بار اول رادیات ها رو شست و شو نداده ممکنه آشغالی چیزی پایین رادیات ها جمع شده باشه؟ آخه اوایل که هواگیری میکردم آب سیاه میومد!
3.بله مفید 160 هست و ای کاش 28 میگرفتم نه 24
مگه دور پمپ قابل افزایشه؟! اگه راحته لطفا راهنماییم کنید خودم زیادش کنم تا حدودی فنی هستم خودم یه بار قسمت جلوش رو باز کردم
4.دیگه بعد از لوله کشی کاری نمیشه کرد!
اگه ممکنه شمارتون رو داشته باشم تا تلگرام کنم.ممنون
با سلام و تشکرنقل قول:
1.صدای فن از اولش اینطوری بوده زیادتر نشده
نه صدای پمپ نرماله
2.قبلا عرض کردم همه شیرهای برگشت بازه
شنیدم و تو کاتالوگ پکیج هم نوشته بود که قبل از راه اندازی پکیج، رادیات ها رو شست و شو باید داد ولی لوله کش این کار رو نکرده، ممکنه آشغالی چیزی ته رادیات ها باشه؟ یادمه اوایل که هواگیری میکردم آب سیاه خارج میشد!
3.بله زیربنای مفید 160 هست
دور پمپ روی 2 هست خودم نگاه کردم واسه افزایش دور فقط روی 3 بذارم کافیه یا باید کار دیگه ای هم بکنم؟ این کار فشار زیاد به پمپ نمیاره؟
4.در مورد ورود و خروج سمت رادیات ها باید عرض کنم که لوله کشی دیگه انجام شده کاریش نمیشه کرد.
سلامنقل قول:
بله اگر شستشو داده بود بهتر بود ولی معمولا آشغال اینقدر نیست که بگیره . اگر زیر پکیج صافی هست صافی را تمیز کنید
بله دور پمپ را بزارید روی 3 کار خاص ی نداره و فشار به پمپ نمیاد امیدوارم درست بشه
اگر بازم نشد لوله کشی میشه کرد لوله کش بیارید از زیر رادیاتور به صورت روی کار میبره به سمت دیگه رادیاتور
بله صافی هستنقل قول:
تصمیم داشتم چکشون کنم
بعد از چک کردن صافی هواگیری لازمه؟
سلامنقل قول:
صافی را تمیز کردید فشار را تنظیم کنید ( بالاتر از معمول ) و چند دقدیق پکیج را روشن کنید و بعد خواموش کنید و رادیاتور ها را هواگیری کنید و فشار را تنظیم کنید
سلام وقت بخیر
یک پکیج مرکوری داریم که حدودا هر ۳۰ ثانیه یک بار فنش روشن میشه به نظرتون مشکل از کجاست
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگر ساختمان پمپ داره ممکنه از نوسان فشار پمپ هست شما شیر های آب مصرفی سرد و گرم زیر پکیج را ببند اگر درست شد از فشار پمپ هست که و باید سر مسیر آب پکیج شیر یکطرفه نصب کنید
سلام و تشکر از وقتی که میذاریدنقل قول:
راستش پیچ صافی ها سفت هست و میترسم به رابط ها فشار بیاد و بشکنه دیگه بیخیال صافی شدم
درجه پمپ رو روی 3 گذاشتم یکمی فرق کرد ولی نه زیاد
متاسفانه موقع خرید رادیات اطلاعات کافی نسبت به الان نداشتم و الان که حساب میکنم حدودا 3 متر رادیات باید بیشتر میبود که یک دلیلش بخاطر کمبود جا در برخی قسمت ها بود ولی با افزایش طول قسمتهای دیگه میشد جبرانش کرد و دلیل دیگه فروشنده رادیات که نمیدونم چطوری حساب کرد!
ولی با فرمولش حساب کرد که نباید اشتباه میکرد
فرمول مناطق سردسیر اینه؟ :
(متراژ*160)/1800
که گاها 1900 هم میگیرن درسته؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله فرمول تقریبا همین هست برای مناطق سرد و یک طبقه اگر طیق این فرمول متراژ رادیاتور درست هست نباید ایرادی داشته باشه البته رادیاتور اتاق خواب اگر بر به سمت کوچه و یا حیاط داره بهتره عدد 160 بیشتر در نظر بگیرید بخصوص وقتی که رادیاتور به دیوار سرد یا نزدیک دیوار سرد نباشه و سمت مخالف باشه حتی 200 بگیرید بهتره
در صورتی که باید دمای پکیج را بالاتر از 75 بزارید و خونه گرم نمیشه نسبت به افزایش رادیاتور اقدام کنید . رادیاتور کم === قبض گاز سنگین
سعی کنید صافی را هم تمیز کنید اگر گرفتگی داشته باشه به پمپ پکیج فشار میاد
نمیدونم فروشنده طبق این فرمول محاسبه کرده بود یا نه پارسال بودنقل قول:
طبق این فرمول 3 متر کمه!
دو تا فروشنده هر دوتاشون متاسفانه گفته بودن برا اتاق خواب که هر دو پنجره رو به کوچه داره، 1متر کافیه!
که بعدا به ناچار یکی از اتاقها رو 140 کردیم تقریبا 2 درجه گرمتر از قبله ولی بازم قابل قبول نیست.البته اتاق ها 12 و 15 متر هستن.
بله درسته با این متراژ زیاد کنتور میندازه
بازم ممنونم از حسن توجهتون:n40:
سلامنقل قول:
برا رادیاتور 140 مسیر خروجی را از سمت مخالف بگیرید بازده بیشتر میشود
بهتره رادیاتور خواب دیگه هم بزرگتر نصب کنید
درضمن این فرمول برا ساختمان با درب و پنجره درز بند دو جداره هست اگر پنجره معمولی دارید پلاستیک جلوش بزنید
در صورتی که رادیاتور سمت مخالف پنجره باشه 160 ببندید و مسیر لوله برگشت را از پشت رادیاتور به صورت روی کار و پشت رادیاتور به سمت مخالف ورودی انتقال دهید
درضمن شیر صافی را هم بررسی کنید
در صورت نیاز با شماره بنده 09132223581 تماس بگیرید
مرسی دوستان سنسور دما عوض شد درست شدنقل قول:
با عرض سلام و ادب و احترام بنده یک پکیچ بویلر دارم که هر چند وقت یکبار اخطار میده بنده هم با باز کردن پیچ زیر پکیج مشکل رو حل میکنم سوال : علت چیست؟ هر چند وقت یکبار این اخطار طبیعی هستش؟ درجه فشار باید روی چند باشه؟ و سوال آخر درجه پکیج از نظر استاندارد باید چند باشه با تشکر از وقتی که میگذارید ماجور باشید