[QUOTE=esi900]سلام.سال نوت مبارک دوست من.
من قصد خرید یک تبلت برای کتاب خواندن وبازی دارم در حد قیمت پانصدهزار تومان تا یک میلیون پیشنهاد شماچیست؟
سوال دوم.شما میدونید چه جوری میشه در بازی کلشاف کلنس جم خرید؟تشکر
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Printable View
[QUOTE=esi900]سلام.سال نوت مبارک دوست من.
من قصد خرید یک تبلت برای کتاب خواندن وبازی دارم در حد قیمت پانصدهزار تومان تا یک میلیون پیشنهاد شماچیست؟
سوال دوم.شما میدونید چه جوری میشه در بازی کلشاف کلنس جم خرید؟تشکر
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام بین این دومودل کدوم!{از همه جنبه ها}
نکسوس 7 -8گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون!
چه مدلی بخرم از LG ؟؟؟نقل قول:
نکسوز هم خوب نیست؟؟
به نظر شما چی خوبه؟نقل قول:
اگه فبلت باشه یا حد اقل عمودی باشه خیلی بهتره چون تبلت های افقی حملشون خیلی سخته!(البته فک کنم افقی ها را می توان عمودی کرد!)
z ultra خوب نیست فک کنم نظر شما رو سامسونگ باشه با تو جه به قلمش. اما چه مدلی؟
تبلت nexus 7 4g رو از کجا میشه پیدا کرد ؟ دیروز رفتم از 6 جا پرسیدم هیچ کی نداشت !!!! :n29:
سلام دوستان نظرتون در مورد تبلت SmartTouch Trend TB7820116 چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم MemoPad HD 7 رو بگیرم که قیمتش نمیدونم برای چی همینطور داره زیاد میشه و فعلا نظرم روی این مدل SmartTouch هست.
سلامنقل قول:
اسم کاملش نیوفتاده LG Gpad
LG Gpadنقل قول:
nexus 7 2013
غیر اندرویدی ایپد
معمولا تبلت های بالای 10 اینچی افقی و تبلت های 8 و پایین تر عمودی طراحی میشن ولی صفحه چرخان هم هست
این تبلت خاص هست و همه جا نمیشه پیداش کرد بستگی به شهر شما دارهنقل قول:
تا چند روز پیش که قیمت داشتم مدل 32 گیگ اش با یکسال گارانتی ویستا 1240 تومن بود قیمت اش هم تقریبا همه جا همین هست حداقل برای من قیمت تو سایت های مختلف و تهران با اهواز یکی بود
بله فکر کنم کلا اینجا نیستنقل قول:
این تبلت خاص هست و همه جا نمیشه پیداش کرد بستگی به شهر شما داره
تا چند روز پیش که قیمت داشتم مدل 32 گیگ اش با یکسال گارانتی ویستا 1240 تومن بود قیمت اش هم تقریبا همه جا همین هست حداقل برای من قیمت تو سایت های مختلف و تهران با اهواز یکی بود
باید از کجا بخرم ؟ یه مقدار میترسم از اینترنت بخرم
یکی از دوستان یکی از مدلهای SmartTouch را خریده بود. هنوز چند روز نشده، صفحه اش به دلایل کاملا نامعلوم، از زیر ترک خورده است. ( صفحه های تلبتها چند لایه هستند و لایه زیرین تبلت ترک خورده)نقل قول:
شرکت گارانتی کننده اش هم در عید بسته بود و هنوز نمیدانیم گارانتی قبول میکند یا نه.
من که شخصا این برند را توصیه نمیکنم.
من همچنان منتظرممممممنقل قول:
دوستان فون پد 7 جوابگوی بازی های سنگین هست کامل؟ میخوام بدونم اگه نیست نکسوس2012 بگیرم؟
و اینکه ایا رزولوشن و طراحی و زیبایی نکسوس 2012 اینقدر ارزش داره بخاطرش 200 بیشتر بذارم بجای فون پد 7 نکسوس 2012 رو بخرم؟؟؟؟
بین ایندوتا واقعا موندم...
کارمم اینترنت همراه و بازیه بیشتر..
صفحه نمایششون برای نوشتن دقیق هست اینا؟نقل قول:
یعنی چی برای نوشتن؟نقل قول:
فعلا دیگه تبلتی از اینا بالاتر نداریم
???????????????????????نقل قول:
تااونجايي كه ميدونم با ٢٠٠ بالاتر مي توني نكسوز ٢٠١٣ بگريد (مدل wifi)نقل قول:
در مقايسه با مدل ٢٠١٣ رزوليشن و كيفيت صفحه نمايش نكسوس يكي از بهترين ها هست و اصلا قابل مقايسه با اسيوز نيست همينطور تو بازي ها.
فقط مشكلش باطري ضعيفش هست كه حدود ٦ساعت جواب ميده البته در مقابل بزرگان همرده خودش مثل ايپد، از وضعيت باتري فونپد خبر ندارم.
Sent from my iPad using Tapatalk
با سلام
دو سوال مهم
1.بنظر شما برای نرم افزار های مهندسی که قابلیت اجرا در تبلت رو دارند کدوم رو پیشنهاد میکنید سامسونگ نوت 2014 یا ipad air (اخه سامسونگ رمش 3 ولی ایپد 1 ) بنظرتون این سرعت ایپد رو پایین نمیکشه؟!
2.پدر و مادرم میخوان بران دبی بنظرتون بگم از اونجا برام ایپد بگیرن یا خودمم باید باشم؟ اخه من همراهشون نمیرم ممکنه بهشون بندازن!!
با تشکر
با سلام
دوستان بطور کلی فرق تبلت با گوشی های صفحه بزرگ چیه مگه؟!!
مگه غیر از اینه که کارایی هر دو یکسانه؟!!!
مثلا میشه با تبلت(مثلا ایپد ایر) نرم افزار های مهندسیو اجرا کرد و ....؟
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
نقل قول:سلام میشه دقیق تر بگید منظور از برنامه های مهندسی دقیقا چه نرم افزار هایی !!!!نقل قول:
داستان اندروید و ios فرق داره این جوری نمیشه مقایسه کرد که رم کمتر داره مشکل ایجاد می کنه یا رم زیاد داره خوبه
کارایی هردو یکسانه بله همه نرم افزارها روی تبلت هم اجرا میشه
مثلا نرم افزار هایی مثل سالیدورک پایپینگ انسیس و... میشه اجرا کرد.نقل قول:
سوال بعدی اینکه در مورد ipad air حافظه 64 پاسخگو هست یا نه برم 128 بگیرم.
و اخرین سوال فرق 4g و wifi در ایپد ایر چیه؟ کدومشون مقرون به صرفه تره؟
با تشکر فراوان
بستگی به خودتون داره... 64 گیگ حافظه ی کمی نیست!نقل قول:
4G سیمکارت خوره.
بله دوست عزیز میشه.اما بخوام بگیرم 200 بیشتر میدم مدل 2012 رومیکیرم که سیمکارتم بخوره.نقل قول:
کیفیت خیلی شاخ نمیخوام خوشبختانه ایسوس منو راضی نگه میداره.
فقط طراحی ظاهری نکسوس 2012 منو دیوونه کرده فقظ هواستم بدونم ارزش داره یانه 200تومن بیشتر بدم ک جوابمو ندادین
اگه می خوای با نکسوز 2012 مقایسه کنی، نظر من روی فون پد بهترهنقل قول:
اگه سیمکارت رو برای مکالمه می خوای نکسوز این قابلیت رو نداره
ممنون از جوابتون.نقل قول:
فون پد رو منم موافقم .راستی یه ممو پد جدید اومده که دوسیمکارته است.بین اون و فون پد چطور؟
برای من سیمکارت برای اینترنت هست و استفاده موبایلی نمیکنم از تبلت.لذا روی گزینه دوسیمکارته بودن اکتفانکنید.فقط از لحاظ پشتیبانی بازیهای سنگین ارزش داره مموپد رو بگیرم یا همون فون پد جوابگوی کارم هست؟
مرسی که پاسخ میدید.
کدوم ترکیب رو میپسندید ، در صورت امکان بگید چرا
آیفون 5اس + نوت 10.1 2014
نوت 3 + آیپد ایر
نوت3 واقعاً گوشی خوبیِ و کاربردی تر از 5اس.نقل قول:
اغلب 5اس را بیشتر برا چشم و هم چشمی میگیرن.
تبلت هم چون در ios نرم افزار های بیشتری با اندازه آیپد ها سازگارِ اون را پیشنهاد می کنم.
سلام . واسه یه دختر خانم که 8 سالشه تبلت میخام بگیرم که سیم کارت لازم نداره . بودجه هم 500 تومن هست . بهترین رو میخام . . لطفا سریع
Asus Memo Pad HD 7نقل قول:
Asus Fonepad 7
تاپیک هاشون هست برو اظهارنظر! دوستانی که دارن استفاده می کنن رو مطالعه کن و سوالی هم داشتی ازشون بپرس
دوستان بین ممو پد جدید که دوسیمکارته است و فون پد کدوم شون قویتره سی پی یو و پردازنده گرافیکیش؟
ارزش داره بیشتر بذارم بجای فون پد ممو رو بخرم؟
در کل جمعا کدومو پیشنهادمیدین؟ استفادم اینترنت و بازی همین.
این ممو پد جدید منظورتون کدوم است؟ میشه مدلش را بگی.و حدود قیمت.
ممنون
با سلام
دوستان میخوام ایپد ایر بگیرم.
نمیدونم 4g بگیرم یا wifi. اصلا سیم کارت به چه کاری میاد.منی که میخوام با وایبر و... کار کنم باید سیم کارت خور بگیرم؟
سوال بعدی اینکه ممکنه قیمت ها تا چند ماه اینده پایینتر بیاد؟!
با تشکر
سلام دوستان
لطفا تا 1 تومن یه تبلت به من معرفی کنید . بیشتر برای بازی و گیم های آنلاین . اینچش هم 7 تا 10 زیاد فرقی نمیکنه . سیم کارتم نخوره مهم نیست . فقط یه سوال داشتم اگه سیم کارت نخوره میشه وایبر و این حرفا رو باهاش کار کرد یا خیر ؟
در مورد 4g سیم کارت میخوره و gps داره.نقل قول:
یعنی همه جا میتونی از طریقِ سیم کارت به اینترنت دسترسی داشته باشی.
در مورد wifi هم کلاً هرجا که باشه و پسورد نداشته باشه یا شما پسوردش را بدونید میتونید بهش وصل بشید و از اینترنت استفاده کنید.
ولی در جایی که نباشه شما نمی تونید به اینترنت وصل شید ولی در سیم خور ها اگه wifi نباشه از طریقِ اینترنت سیم کارت میتونید به راحتی از اینترنت استفاده کنید.
اگه گوشی ای دارید که قابلیت wifi hotspot داره نیازی نیست این همه برایِ سیم خور بودن هزینه کنید میتونید اینترنت گوشی را از طریقِ hotspot روی آیپد استفاده کنید.
در موردِ سوال بعدی هم درست نمیدونم ولی حدسِ شخصیم این هست که هرچی به مهر ماه(تاریخ معرفی نسلِ بعدی آیفون و آیپد) نزدیک بشیم در بازارِ داخل شاهد کاهش قیمت به طور نسبی و کم هستیم ولی در بازارِ جهانی فکر نمی کنم.
کاهش قیمت اصلی بعد از معرفی نسلِ جدید و ورودِ اون به بازارِ فروش هست.
با تشکر فراواننقل قول:
از دوستان دیگه هم خواهش میکنم که توضیح بدند.
با تشکر
دوست عزیز همونطور که از عنوات تاپیک مشخص هست جای سوال شما اینجا نیست.نقل قول:
لطفا سوال خودتون رو تو تاپیک مربوط به خودش بپرسید اینطور هم نظم تاپیک رو بهم نمزنید و هم سریعتر به جواب تون می رسید
اگه به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید می بینید که قبلا به چنین سوالی جواب داده شده
بله asus memopad me175kg dual simنقل قول:
قیمتشم امروز 730 بود.
دوست عزیز من خیلی دنبال تبلت حدود یک الی یک و دویست گشتم ظاهرا دیدم اکثر جاها از گلکسی نوت 8 تعریف کردن و مشخصات سخت افزاریش هم بد نیست شما دلیل خاصی میگید که نوت 8 به درد نمیخوره .ضمنا سخت افزارش هم بد نیست؟نقل قول:
دوست عزیز اصلاً تو این رنج سمت سامسونگ نباید رفت چون تبلتاش خوب نیستن ( تو این رنج ) به قول دوستمون پول دور ریختن هست.نقل قول:
البته سخت افزارش در حد قیمتش خوبه.
اما
بی شک، بهترین انتخاب شما LG G2 می باشد + سخت افزار بهتر و دوربین بهتر.
4G که هنوز تو ایران نیومده. یعنی سرعت اینترنت در جاهایی که با سرعت حرکت می کنید، حداقل 100 مگ و درحالت پیاده و ساکن حداقلنقل قول:
1 گیگابایت هست. که وزیر ارتباطات گفته تا نیمه دوم سال جاری، 3G برای همه خطوط خواهد آمد.
شما WiFi بگیری به صرفه تر هست. ( تو ایران ) و احتمالاً قیمت ها رو به کاهش اند.نقل قول:
قطعاً LG G2 بهترین انتخاب هست.نقل قول:
سلام بهترین انتخاب برای شما LG G pad 8.3 هست. پردازنده قدرمند-صفحه نمایش با کیفیت-عملکرد عالی باتری-رابط کاربری خوب و ...نقل قول:
بیشتر بخاطر کیفیت تصویر و پیکسل پایین اش می گم وگرنه تبلت خوبیهنقل قول:
مشکل اصلی من سیم کارت البته نه برای تماس و زنگ بلکه برای ارتباط اینترنتی حالا با این شرایط نظرتون چیه؟نقل قول:
من بیشتر دنبال وبگردی خوندن روزنامه هستم از نظر شما خیلی خرابه کیفیت تصویر و غیرقابل تحمل که میفرمایید پایینهنقل قول: