خب ازاد رو هم دادیم رفت ! با اینکه من خیلی هاشو نزدم ولی سوالاتش تابلو بود !
اینا درصد های تخمینی خودم هستن
ریاضی 45
فیزیک50
شیمی 55
زبان95
عربی25
دینی60
ادبیات 50
ازاد رو که مطمئنم قبول میشم :31: ولی این سراسری حالم رو گرفته :41:
Printable View
خب ازاد رو هم دادیم رفت ! با اینکه من خیلی هاشو نزدم ولی سوالاتش تابلو بود !
اینا درصد های تخمینی خودم هستن
ریاضی 45
فیزیک50
شیمی 55
زبان95
عربی25
دینی60
ادبیات 50
ازاد رو که مطمئنم قبول میشم :31: ولی این سراسری حالم رو گرفته :41:
سلام دوستان
من الان تو کنکور سراسری غیبت خوردم . وضعیتم چی میشه.؟
سلام رفقای کنکوری خودم،چه اونایی که دادن و چه اونایی که قراره بدن(سال آینده):31:
البته منکه آزاد کنکور ندادم اما سراسریو دادیمو راحت شدیم
رفقای کنکوری 92،من کتابامو میخوام با 50 60 % قیمت روی جلد رد کنم بره،هرکی هرکتابی خواست پ.خ بده،درخدمتم،اونجا لیست کتابایی که دارمو بش میدم
همگی موفق باشین
برای ثبت نام رشته های خاص اون شماره داوطلبی که روی صندلی چسبونده بودن لازمه!حالا من اونو ندارم.چی کار کنم؟
درصد پاسخگویی به سوالات در ازمون ازاد دیروز که اگر به خاطر بی دقتی و اشتباه از هرکوم 10 تا 15 درصد هم کم بشه قبول میشم 100 * 100 عمران تهران مرکز
ادبیات 75
عربی 65
دینی 90
زبان 100
ریاضی 75
فیزیک 92
شیمی 80
شرکت نکردی خیالی نیست سال بعد می تونی شرکت کنی!نقل قول:
مشکل اونجایی به وجود می یاد که انتخاب رشته کنی و قبول بشی و نخوای بری
الان که آزمون دادی کهنقل قول:
ولی بازم بگم اگه ساعت 8 امتحان داری تا 8/5 خیالی نیست
آزمایش یانگ جوایش 1 متر درمیومد که به سانتی متر میخواست میشد 100 سانتی متر!! اگه اشتباه نکنم!!
آخیش بالا خره این کنکورارو هم دادیم رفت ، چقدر وقت خالی داریم :دی
چیکار کنیم حالا ؟ :دی
خوففففف بود . عمومیا همه بالای نود شاید صدم توش باشه
زیست و شیمی بالای نود
فیزیک صد
ریاضی 30
بالای هفت هزار میشه این ؟
میترسم خدا کنه دو هفته ی دیگه پزشکیم اینطوری بزنم . 7100 میخوام . کاش الان دو هفته دیگه بود راحت بودم میدونستم قبولم .
بچه هااااااا بنظرتون اینو اینطوری زدم پزشکیم میتونم 7000 بیارم ؟ تو دو هفته بهتر بشم بدتر که نمیشم ؟؟؟؟
اگه درصد هات اینجوری که می گی باشه تا دو هفته دیگه اگه هیچی هم نخونی 7100 رو می یاریدمت گرمنقل قول:
تراز7500
ادبیات 95
عربی 95
دینی 100
زبان 85
شیمی 100
زیست 93
فیزیک 40
ریاضی 35
بچه ها دعا کنین من زیر 2000 بشم :41:
خداییش هیشکی نمیشناسم که به اندازه من سختی کشیده باشه برای کنکور :41:
امیدوارم همه ی اونایی که برای کنکور امسال زحمت کشیدن به هدفشون برسن. برای منم دعا کنید رتبم خوب بشه .
بچه ها به نظرتون اگه سخت افزار قبول بشیم میشه تغییر رشته به برق داد
یا مثلا فیزیک یا ریاضی به برق
برای ثبت نام رشته های خاص اون شماره داوطلبی که روی صندلی چسبونده بودن لازمه!حالا من اونو ندارم.چی کار کنم؟
کسی نمیتونه کمکی کنه؟
ایشالا که حتما با این درصدها میری واسه پزشکـــــــی! اینا که خیلی خوبه.زیست و شیمی آزاد فرقی کرده به نظرت ؟؟ سخت شده یا همونه ؟!! من موندم دوباره واسه شیمی مبتکران بخونم یا نه!!! فعلا ازاد راهو میخونم...نقل قول:
به احتمال زیاد میاری ولی رو زیست یه مقدار تو این مدت باز تمرکز کن چون ماله پزشکی رو مثله غیر پزشکی نمیدننقل قول:
تو شیمی فوقش چهار تا سوال بود که تو آزاد راه نبود و لی اون چهارتا بود تو بازرگانی دقیقا .
توی زیست ولی آزاد راه بدرد نمیخوره فقط آرامفر چکیده . گیاهی ژنتیک با خییلی سبز
این چکیده آرامفرو از دست ندید خیلی عالیه . تو این دو هفته ام میشه تمومش کرد .
ایشالا قبول میشینقل قول:
من دوبار بعد چند سال این کارو کردم خیلی سختتت بود :31:
تغییر رشته کلی دردسر داره اصلا راحت نیست دختر خالم پرستاری روزانه میخوند ولی چون با دیدن خون اینا :2: میشد بعد از کلی دنگ و فنگ بالاخره تونست به کاردانی علوم ازمایشگاهی تغییر رشته بده!(پرستاری کارشناسی بود)حالا شما میخوای از رشته سخت افزار به یکی از پرطرفدارترین رشته های مهندسی (یعنی برق) تغییر رشته بدی،به نظر من بدون پارتیه کلفت ممکن نیست زیاد روش حساب نکننقل قول:
ولی اگه قانون جدیدی اومده باشه دیگه من نمیدونم (این جریان 5 6 سال پیش بود ولی فکر نمیکنم تغییر کرده باشه)
اون تشکرا به منزله ی دعا هستن:31: هیچ زحمتی بی نتیجه نمیمونه:12::10:نقل قول:
بچه ها دعا کنین من زیر 2000 بشم
خداییش هیشکی نمیشناسم که به اندازه من سختی کشیده باشه برای کنکور
تاریخ دقیق اعلام نتایج رو گفتن؟
گفتن 15 مرداد. ولی تا اونجا که یادمه پارسال روز چهاردهم ساعت 1 ظهر نتایج اومد رو سایت.
من به خاطر کنکور ، دو درس تحلیلی و گسسته که هر دوتاشون واسه یک معلم ..... و ...... و ...... ( شما هم وقت کردین چند تا فحش بدین :دی ) بود افتادم ! خدا ازش نگذره الهی آمین ! 80 % کلاس ما رو انداخت . پارسال هم بچه هایی که باهاش درس مبانی کامپیوتر سال سوم داشتند چند نفرشون رو انداخت ! اینو گفتم که بدونین اشکال از معلم ... ما بود !
الان نمیدونید چه حالی دارم . چرا اینقدر بعضی معلم ها ( گفتم بعضی ها نه همه ) بی درک و فهمن ؟ یعنی عقلش نکشید که ما بد بختا کنکور داریم یکم راحت بگیر .
سوالاش باور کنید سطحش المپیاد هست با این تفاوت که چهار گزینه ای نیست ! ایشالله خدا هم واسش سخت گیری کنه ! :(
سلام آقای lohrasbiنقل قول:
کنکور چطور بود؟
(منم مثل شما کنکوری 90بودم پارسال هم اینجا میومدم منتها پست نمی دادم)
سلام. اینو بعد از کنکور همینجا نوشتم:نقل قول:
البته اکثر بچه ها و معلمای شیمی معتقدن شیمی سختتر از پارسال بوده. که من اینو سر جلسه نفهمیدم.نقل قول:
سوالا به نظر من در کل نسبت به دو سال قبل معقول تر بود و بعضی درسا آسونتر شده بود. در کل آزمون نرمالی دادیم امروز.
ادبیات و عربی سوالاش خوب بودن و نمیشه بگی آسون یا سخت بودن. دینی مثل پارسال سخت بود. من که بیشتر شک دارها رو زدم! خدا به خیر کنه! زبانش فک کنم مثل پارسال نسبتن آسون بود. (البته درسته پارسال خودم 28 زدم! ولی میدونم آسون بوده!)
ریاضیش که مطمئنن از 89 و 90 آسونتر بود. فیزیکش هم از نظر درجه سختی فک نکنم فرق زیادی با پارسال داشته بوده باشه است ( داشتی جمله بندیو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سر فیزیک نمیدونم چرا اونقدر وقت کم اوردم. یه لحظه ساعتو دیدم فکر کردم ساعتم اشتباس! بعد با ساعت دیواری چک کردم دیدم بــــــــــله! خلاصه شیمی فقط 15 تا زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اون 15 تایی که زدم نرمال بود. مسئله هاشو دیگه ندیدم چجوری بود.
واي خيلي در مورد رتبم كنجكاوم ...
احساس ميكنم يه قمار بزرگي رو زندگيم انجام دادم ...
اگه خدايي نكرده رتبم بد بشه وضعيتم خيلي خيلي بد ميشه
سعيم رو كه كردم ،؛ كنكور هم خوب دادم ، تعداد سوال هاي زدم به طور عجيبي بيشتر بود ، شيمي 25 تا زدم كه بقيشم مساله ها بود كه همه رو جا خالي دادم :D
فيزيك به نظر من راحت بود مخصوصا فيزيك 3 ، من بعد عيد فيزيك 3 رو با نااميدي سرسري خوندم ، ولي سر كنكور فقط 2 تا نزدم كه اونم واقعا سخت بودن
دوستان شما تخصصي ها رو چند تاشو زديد ؟
من ریاضی13تا فیزیک وشیمی 8 تا نزدم ولی موقع تصحیح کردن غلطهام خیلی زیاد بود(درصد نگرفتم) .خدا کنه رتبم افتضاح نشه.نقل قول:
خودم به ترتيب 15 5 10نقل قول:
من اصلا جرات نكردم برم كليد رو ببينم ، دست و پام ميلرزه !
نميدونم اين هايي رو كه زدم با چهكيفيتي زدم چون كلا من بي دقتم ، اون روزم تغييري نكرده بودم ...
خدا به هممون كمك كنه ...:42:
سلام دوستان
من همون اوایل موقع ثبت نام کنکور سراسری برا پیام نور و غیر انتفاعی هم ثبت نام کردم ،توی کارتم هم نوشته
الان دوباره لازمه برم جایی تاییدش کنم یا نه دیگه لازم نیست؟
:7:
ولی از زیستش خیلی خوشم اومد ...فقط اطلاعا عمومی بود:27: ...قلم چی هم که آبروش رفت ، اصلا شبیه آزموناش نبود....
الان میتونم کنکور آزاد پزشکی ثبت نوم کنم ؟ یکی از رفیقام گفت میشه.تاریخ آزمون کیه؟
قبلا یادم رفته بود...
زیست قلم چی شبیه کنکور کنکور 89 هم نبود چه برسه به 91!نقل قول:
شما چند زدی؟
خیلی سخت بود
معارف هم اصلا شبیه کنکور نبود!من پارسال ازمون های اخر کانون رو 30 می زدم ولی کنکور 70 شدم! امسال اون ازمون ها رو 40 می زدم و کنکور بازم 70 شدم!
واسه موسسه که این قدر ادا داره که آزمون هاش شبیه کنکوره افتضاحه
فکر نکنم بتونینقل قول:
متاسفم
ولی خیالی نیست انشالله دولتی قبول می شی
آخه دوستم تونست غیر پزشکی رو چند روز قبل از آزمون ثبت نام کنه.گفت شاید اینم بشه
یه سایت یا اعلامیه نمیتونید اینجا بذارید ما با چشه خودمون ببینیم؟
یه سوال:
تخمین رتبه گزینه 2 درست تره یا قلمچی؟
اخه قلمچی پایین تر میگه!
سلام دوستان من همون اوایل موقع ثبت نام کنکور سراسری برا پیام نور و غیر انتفاعی هم ثبت نام کردم ،توی کارتم هم نوشته الان دوباره لازمه برم جایی تاییدش کنم یا نه دیگه لازم نیست؟این سوال منم هست منم قسمت که نوشته قبلا ثبت نام کردم رو زدم شماره پرونده ئورهگیری رو زدم ولی چیزی نمیاره
نقل قول:
من به خاطر کنکور ، دو درس تحلیلی و گسسته که هر دوتاشون واسه یک معلم ..... و ...... و ...... ( شما هم وقت کردین چند تا فحش بدین ) بود افتادم ! خدا ازش نگذره الهی آمین ! 80 % کلاس ما رو انداخت . پارسال هم بچه هایی که باهاش درس مبانی کامپیوتر سال سوم داشتند چند نفرشون رو انداخت ! اینو گفتم که بدونین اشکال از معلم ... ما بود !
الان نمیدونید چه حالی دارم . چرا اینقدر بعضی معلم ها ( گفتم بعضی ها نه همه ) بی درک و فهمن ؟ یعنی عقلش نکشید که ما بد بختا کنکور داریم یکم راحت بگیر .
سوالاش باور کنید سطحش المپیاد هست با این تفاوت که چهار گزینه ای نیست ! ایشالله خدا هم واسش سخت گیری کنه ! :(
منم با اینکه متفرقه پیش رو انسانی برداشتم و فقط شب امتحان خوندم از عملکردم راضی ام
شب امتحان فلسفه راستی راستی داشتم دیوونه میشدم ولی وقتی کارنامه رو دیدم مثل خلا همینجور خودم نگاه میکردم نمره من 17.5 شد (این درس اونقدر سخته اونایی که یکسال خوندن به زور 10 میگیرن )
ولی تاریخ ... یک معلم عقده ای داشت نمره خودم رو هم نمیداد ترم یک خودم 13.14 باید میگرفتم داد 9
جبرانی هم 8.5 بعد تحجدید نظر شد 10
بعضی معلما نمیدونم چرا انقدر عقده این
لینک تخمین رتبه گزینه 2 رو داری؟نقل قول:
هرچی گشتم لینکش رو پیدا نکردم
لینک تخمین رتبه گزینه 2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تخمین رتبه قلمچی فک کنم دقیق تره. چون گزینه 2 طبق کنکور 90 تخمین میزنه. ولی قلمچی آسون یا سخت شدن درسا رو تو کنکور 91 درنظر میگیره.
فقط برای کاربراستنقل قول:
می شه این درصدا رو بزنی؟
زیست 70
شیمی 48
معارف 70
عربی 20
ادبیات 25
فیزیک 37
ریاضی 11
زبان 18
زمین 0
منطقه 3