سلام آره سازگاره من هم الان همین رام رو نصب کردمولی چند تا ایراد داره که اگه دوستان راهی واسش دارن کمک کنن1-صفحه کلیدش عربیه و گ چ پ ژ نداره2- باتری زود خالی میشه تغریبا بثل رام اصلیه شایدم بد تر ،ولی انتظار بهبود داشتم
Printable View
سلام آره سازگاره من هم الان همین رام رو نصب کردمولی چند تا ایراد داره که اگه دوستان راهی واسش دارن کمک کنن1-صفحه کلیدش عربیه و گ چ پ ژ نداره2- باتری زود خالی میشه تغریبا بثل رام اصلیه شایدم بد تر ،ولی انتظار بهبود داشتم
بله سازگاره
صفحه کلیدش فارسی رو کامل ساپورت میکنه ولی بعضی از حروف رو باید با لمس طولانی بیارید ، مثلا برای گ حرف ک رو نگه دارید
متاسفانه مصرف باتری نسبت به رام اصلی بالاتره
سلام
این رام برگرفته از سایت تخصصی آندروید است که توسط دوست خوبم آقا یوسف عزیز و آقا سینا انتشار یافته که خودم هم از این رام استفاده میکنم و خیلی راضی هستم .
این رام برای کرنل اصلی یا استوک و یا کرنل کاستوم آلفس هست یعنی اگرم بوت لودرتونو هم نشکستین میتونین نصبش کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات رام نسبت به نسخه اصلی:
رفع باگ دوربین
رفع باگ کانتکتها و تغییر دیال پد .
حذف نمای نامحدود.
ویرایش بیولت پروب با رام اصلی گوشی. که مثل dx نیست تنظیمات gprs یا mms اتوماتیک نیاد.
تغییر نوع نصب برنامه ها به این صورت که میتونید انتخاب کنید کجا نرمافزار یا بازیتون نصب شه داخل گوشی internal و یا مموری کارت external که این .باعث میشه اکثر نرمافزارهایی که نمیشه نصب کرد رو با یه تغییر کوچک داخل یا خارج برطرف کر نمونش رو در رام سیبورق دیدید که این خیلی به درد میخوره. و موزیک پلیر زیبای والکمن
از مزایای دیگه سرعت خیلی خوب رام فضای خالی زیاد رم و تصویربرداری رون
تغییر کلی فریمورک توسط شروین
تغییرات بسیار زیاد حاصل کار دو روزه من و شروین
نیازمندیها:
بیسباند 15
کرنل استوک یا اصلی و یا alfs
روت و دسترسی به ریکاوری
قبل از نصب رام بک آپ بگیرید
طریقه نصب رام:برای کرنل اصلی یا استوک
اول رامو از پایین دانلود کنید
به مموری انتقال بدین
بعد به ریکاوری منو برین و فکتوری ریست و وایپ کش کنید
رامو از طریق instal costum zip در ریکاوری منو یا کلاک ورک مود نصب کنید.
بعد دوباره فکتوری ریست و وایپ کچ و ریبوت کنید.
بعد حتما هاتفیکس رو نصب کنید همونطوری که رامو نصب کردین
طریقه نصب رام:برای کرنل آلفس alfs
اول فایلهای مورد نیازو از پایین دانلود کنید
به مموری انتقال بدین
بعد به ریکاوری منو برین و فکتوری ریست و وایپ کش کنید
نصب رام و آپدیتها از طریق instal costum zip در ریکاوری منو یا کلاک ورک مود.
بعد رامو نصب کنید بعد آپدیت vold و آدرنو لیبز رو همونطورکه رامو نصب کردین بکنید .
بعد دوباره فکتوری ریست و وایپ کچ و ریبوت کنید.
بعد حتما هاتفیکس رو نصب کنید همونطوری که رامو نصب کردین
در صورت بروز هرگونه مشکل فکتوری ریست کنید .
فایلهای مربوط به کرنل آلفس:بعد از نصب رام ار کلاک ورک مود نصب شوند
توجه در صورتی این آپدیت رو نصب کنید که با کرنل alfs میخواین رامو نصب کنید.دانلود آپدیت vold بعد نصب رام نصب کنید و ریبوت کنید:محتوای مخفی: کرنل آلفس
دانلود رام+2 yousef-p and shervinbiuti :جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هات فیکس یا آپدیت برای ورژن fde+2 حجم 3 مگ:
لینک دانلودکمکی:
حتما دانلود کرده و بعد نصب رام از کلاک ورک مود یا ریکاوری منو نصبش کنید با گزینه instal costum zipکد:http://ge.tt/8HJ7RyF/v/5
سربلند و پیروز باشید:11:
سلاممن رام update-GingerDX-v026 رو نصب کردم ولی ازش رازی نیستم دوربین کنده روان فیلم برداری نمیکنه با کیفیت زیاد 2 ثانیه بیشتر فیلم نمیگیره،بعد یکی /دو روز سرعت گوشی پایین اومده و مصرف باتری خیلی خوب نیست، خیلی از نرم افزارها رو نمیشه رو رم نصب کرد.اگه ممکنه رامی معرفی کنین که این مشکلات رو نداشته باشه(واسه هسته اصلی)ممنون میشم.راستی این بیس باند چیه وقتی میگیم بیس باند 15 یعنی چی؟
سلام دوست عزیز. این رامی که من بالا معرفی کردم یکی از بهترین رام هایی برای هسته اصلی هست. من خودم هم از این استفاده میکنم .نقل قول:
از همه دوستان هم میخوام که حتما از این رام استفاده کنن. مطمئناً پشیمون نمیشید:20:
شادباشید:11::40:
سلام
من بک آپ رو که قبل از نصب رام گرفته بودم ریستور کردم ،اما حالا دیگه گوشی بالا نمیاد تو نوشته سونی اریکسون گیر میکنه تو محیط ریکاوری هم نمیتونم برم!!!
چیکار باید بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما باید از کنترل پنل از ادد هاردوار اون و نصب کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه محیط ریکاوری هم بالا نمیاد باید گوشیتون و فلش کنین .
gingerdx v025 خیلی خوبه
سلام.نقل قول:
منم از همين طريق اقدام كردم ولي اخرش مينويسه Cannot Install this Hardware . موقع نصب هم مسير اون فايلي كه مربوط به درايوره ميدم ولي اينجوري ميشه. چيزه ديگه اي لازم نيست قبلش نصب كنم ؟
اين مورد براي شما نصب شده ؟
من همینطوری نصبش کردم گوشی و با کابل باید به کامپیوتر وصل کنین اگه بازم نشد شاید درایور مشکل داره درایور و دوباره دانلود کنین اینم لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب نشد. نميدونم چشه !!!نقل قول:
شاید درایور و نصب دارین تو کامپیوتر.برین قسمت manage کامپیوتر device manager ببینین درایور سونی اریکسون و دارین یا نه
سلام
دوستان الان بهترین رام همین رام برای هسته اصلی به نظر من fde +2 هست که قرار دادم. شما یه تست بکنید . پشیمون نمیشید:11:
شادباشید:40:
بيس باند 15 چيه؟ يعني چي؟
تو sttings قسمت about phone يه گزينه هست به اسم base band كه يه عدده. براي نصب رام ها بايد دو عدد اخر 15 باشه.نقل قول:
اونجا درايوري يا ديوايسي چيزي به اسم سوني اريكسون نبود.نقل قول:
کسی از دوستان اگه گوشیشو میفروخت یه پ.خ بزنه
سلام
از این پس برای معرفی و دریافت رام ها و تم های مربوط به گوشی x8 به این قسمت مراجعه کنید::11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربون شما
علی:11: ************** سربلند و پیروز باشید:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه دقیقا مراحلی که انجام میدین و بگید
سلام بازم با یه سوال برگشتمچطور میشه x8 رو به MyPhoneExplorer در کامپیوتر معرفی کرد؟من هر کاری کردم نشد
سلام. من دو روز پیش این گوشی رو خریدم. تا اینجای ماجرا خیلی ازش راضی ام. در حد انتظارات من خوب جواب میده. فقط من یه سری مشکل ساده باهاش دارم که امیدوارم اینجا بتونم حلش کنم. اولین باره که سونی اریکسون میخرم و چندان اطلاعاتی ازش ندارم.
سوال اول اینکه چطور میتونم اس ام اسی که برام رسیده رو برای یه نفر دیگه فوروارد کنم؟!!!
سوال دوم هم اینکه آیا تو قسمت موزیک که دارم موزیک گوش میدم، این امکان رو دارم که همونجا یه گزینه ای باشه و بتونم به عنوان آهنگ زنگ تعیینش کنم؟ چطوری؟
سوال سوم: این گوشی یادآور داره؟ کجاشه؟
سوال چهارم اینکه: باید pc suit رو براش از نت دانلود کنم دیگه. نه؟
سوال پنجم: چرا من والپیپرهای با اندازه ی مثلا 320*240 رو که میندازم رو دسک تاپش، کلی روش زوم میکنه و بی کیفیت نشونش میده؟ و همچنین اگه یه سایز بزرگ انتخاب کنم یه تیکه اش رو نشون نمیده اصلا. کلا از چه سایز والپیپری باید براش استفاده کنم که کامل در صفحه قرار بگیره و کم و زیاد نباشه؟
1-روی اس ام اس و برای چند ثانیه نگه دارید گزینه هاش میاد
2-فکرنکنم همچین گزینه ای باشه
3-اگه منظورتون ساعت زنگه بله داره به اسم clock
4-اره باید از نت دانلود کنی
5-چون توی X8 والپیپر تو 3 قسمت پخش میشه نه فقط همون صفحه ی اصلی
سلام ضمن تبریک خرید گوشی x8 به شما در مورد سوال اول روی خود متن پیام لمس طولانی کنید گزینه هاش میاد.سوال دویم تو رام اصلی فک نکنم بشه ولی بقیه اگه یاد دارن بگنسوال سوم هم تو قسمت یادداشت متن رو که نوشتی میتونی واسش یاد آور هم تنظیم کنی.سوال چهارم اگه با کابل گوشی رو وصل کردی به کام گزینه دوم رو انتخاب کنی نصب PCCompanion خودش میاد.سوال پنجم اندازه وال پیپر های اسن گوشی 640X480 هتش کلا تصاویر افقی رو میتونی بزاری زمینه نه عمودی.چون وقتی صفحه رو از طرفین میکشی تصویرم باهاش حرکت میکنه.سایز بزرگ امودی بریز تو گوشی اونجاکه ازت میخاد کراپ کنی کلشو انتخاب کن.
قیمت نو این گوشی الان چند هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
گوشی من از دیروز پیغام No Service را میده و به شبکه موبایل وصل نمیشه و کنار آیکون آنتن شبکه، یه ضربدر قرمز گذاشته. باید چکار کنم؟ اگر فلش بشه درست میشه؟
سیم کارت و تو یه گوشی دیگه بزار شاید مشکل از سیم کارت باشه
سلام کسی جوابشو نمیدونه؟ اگه بخوام با بلوتوس یا وای فای از اینتر نت گوشی تو کام استفاده کنم چی؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
مراحل خاصي كه نداره. مثل نصب تمام Device ها وقتي گوشي رو وصل ميكنم يه پنجره مياد براي نصبش . كه ميزنم به صورت اتوماتيك نصب كنه ولي اخرش نصب نمشيه ( از همون Device Manager ) .. دوباره وقتي كه مسير درايوري كه دانلود كردمم ميدم بازم همونجوري ميشه و نصب نميشه
روش براي شير اينترنت گوشي به كامپيوتر زياد هست. يدونه كه ديدم برنامه pdanet بود. بگرد همين فروم هست.نقل قول:
با درود
من تازه این گوشی به دستم رسیده و زمان ندارم که همه 391 صفحه را بخونم
برنامه app 2 sd روی گوشی من نصب نمیشه چکار باید بکنم تا بتونم برنامه ها را به مموری انتقال بدم ؟
با سپاس
سلام یاه سوال از دوستان تا حالا کسی گوشیشو با وایرلس به کامپیوتر شبکه کرده؟ حالا نه فقط برای اینترنت واسه انتقال فایل؟ اگه کسی این کارو کرده یه توضیح بده؟ من هر کاری کردم فقط مینویه در حال در یافت آی پی و به خاطر سپرده شد وصل نمیشه.اگه در حین روشن بودن وای فای صفحه گوشی خاموش بشه گوشی ریست میشه.نمیدونم چرا
اولین قدم برای این کار اینه که گوشیتون روت باشه و بعد می بایست پارتیشن دوم روی مموری کارت درست کنید.نقل قول:
آیا میشه رو X8 رام 2.3.4 ریخت؟ چه طوری
میشه سعیتو بکن میشه نه جدا میشه باور کن می خوای باور نکن ولی میشه من 2.3.7 ریختم شد طریقه ریختنشم تو سایت زیر جستجو کن پیدا میکنی
سلام عزیز. چرا اسرار به رام 2.3.4 دارید؟ رام خیلی بهتر از این هست . از این لینک میتونی این رام رو دریافت کنی : fde +2:نقل قول:
اگرم واقعا لازم داری رام 2.3.4 رو از اینجا میتونی پیدا کنی : ولی توصیه من به شما استفاده از رام fde +2 هست.:46:
ببخشید کسی تجربه شبکه گوشی X8 با کامپیوتر یا لبتاپ وا وای فای نداره؟
خیلی ممنوننقل قول:
سلام عزیز. چرا اسرار به رام 2.3.4 دارید؟ رام خیلی بهتر از این هست . از این لینک میتونی این رام رو دریافت کنی : fde +2:
اگرم واقعا لازم داری رام 2.3.4 رو از اینجا میتونی پیدا کنی : ولی توصیه من به شما استفاده از رام fde +2 هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شادباشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا اینو من برای خودم نمی خوام یکی از رفیقام این گوشی رو اره یه عیب های عجیب غریب داره روش برنامه نصب نمیشه یعنی از 10 تا برنامه 2-3 تا نصب میشن Widget نداره و هزار تا عیب دیگه که من تو رام های 2.3.4 تا حالا ندیدم گفتم شاید به این مربوط میشه بیلدنامبرش ندیدم چند بود با نصب این رام این مشکلات رو دیگه نداره؟ برنامه ها رو میتونه به SDCARD انتقال بده؟
برای چه کاری می خواستید اگه برای رد و بدل کردن فایل هست برنامه برای این کار دارمنقل قول:
ببخشید کسی تجربه شبکه گوشی X8 با کامپیوتر یا لبتاپ وا وای فای نداره؟
واسه انتقال فایل میخام یه نرم افزار دارم که اول باید با وای فای وصل بشی بعد یه آی پی میده مه تو مرورگر کام میزنی و میتونی فایل جابا کنی ولی مشکل اینجاست که شبکه نمیشن گوشی و لبتاپ. اگه برنامه بهتری دارید معرفی کنید ممنون میشم.
سلام.
دوستان كسي اندرويد 4 نصب كرده ؟ چطوره ؟ مي ارزه الان نصب كنيم يا صبر كنيم بهبودش بدن ؟
سلام عزیز.نقل قول:
بله . این رام رو اگر ویژگی هاش رو خونده باشین دقیقا نوشته که میتونید به sdcart منتقل کنید . حالا من که با این رام مشکلی ندارم. من چند ماه پیش بود که هر روز رام عوض میکردم (البته برا هسته اصلی) . تا این که روی این رام موندم و واقعا ازش راضی هستم. توصیه منم به شما همین رام هست. ( حالا همون برای دوستتون) . نکته دیگه حتما هات فیکسش هم نصب کنید.:11:
شادباشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]